Aangemaakte reacties

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #134907

  Misschien een leuke voor een poll. Wanneer boekt Lotto Jumbo de eerste overwinning dit seizoen? Maart, mei, juni?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2015 #101226

  Het probleem TLJ is hierboven denk ik, goed geschetst. Het is van alles wat en daardoor vissen ze vrijwel altijd achter het net. Vanmarcke is in potentie een topper in de Vlaamse klassiekers, maar heeft wel erg veel pech.
  Qua Sprinters komt het dit jaar helemaal niet uit de verf. En in de grote rondes is er geen enkele kans op een ritzege geweest. Gesink en Kruijswijk zijn leuke subtoppers, maar prijzen pakken zit er niet in. Kelderman moet nog groeien, zou misschien Beyer zijn als hij probeert te winnen in de kleinere rondes. Er zijn twee grote problemen, er is geen visie en tactisch is de ploegleiding niet sterk. Het management zal keuzes moeten maken, die duidelijk communiceren en zich daar ook aan houden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2015 #92769

  Er is volgens mij een ander probleem. Wie van deze 9 renners van TLJ kan een koers winnen? Ik kan me geen recente overwinning herinneren van 1 van deze 9. Kelderman dicht ik voor de toekomst grote mogelijkheden toe. Die komt er nu hardhandig achter dat hij nog een stap moet malen naar de top. Goed dat hij niet is afgestapt. Denk dat TLJ beter afscheid kan nemen van Ten Dam. Voor 3 weken per jaar is dit een vrij dure renner. Investeer in een winnaar, zie wat Greipel doet voor de andere Lotto. Daarmee haal je de druk weg, niemand maakt zich erg druk om de falende Wellens.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2015 #85229

  Verrassend sterk optreden van TLJ. Ik vraag me dan wel af wat ze de rest van het jaar hebben gedaan. Hopelijk is dit de voorbode van een mooie Tour.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2015 #83017

  @poeksel heeft niks met haat te maken, puur realisme. Kijk naar de uitslagen van dit jaar. Alleen Kruijwijk heeft het goed gedaan, de rest niet. Dan zou het wel heel apart zijn als TLJ nu met een paar man in de top van het klassement gaat rijden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2015 #82999

  Een top 15 voor een renner van TLJ lijkt mij uitgesloten. Denk dat twee van de vier na maandag en dinsdag al kansloos zijn op een goede klassering. Dan valt er nog iemand en de andere zal niet goed genoeg blijken te zijn. Als ze bij de ploegentijdrit nog 7 man in koers hebben, gaat het goed.

  In reactie op: Tour de France ploeg LottoNL #75336

  Als je naar dit seizoen kijkt, is alleen Kruijswijk goed genoeg voor de Tour. Kelderman heeft het nog niet laten zien, Gesink is altijd afwachten en Ten Dam is een heel groot vraagteken. Ik vrees dat Lotto Jumbo pelotonvulling gaat zijn in de komende Tour. Het zou passen in het beeld van dit seizoen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #68707

  Enige tijd geleden was er wat ophef om aicar. Daar hoor ik nu niks meer over. Iemand die daar nog iets over weet? Is het al op te sporen?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2015 #60825

  Probleem van dit team is dat ze geen winnaars hebben. Het is het allemaal net niet. Vanmarcke net niet dit seizoen, Kelderman staat stil in zijn ontwikkeling, Hofland net niet. Tsja en dan ga je dit hele seizoen weinig tot niks winnen.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Headlines