John Bidon

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 129)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #1010392

  Naast de reeds opgemerkte verbeterpunten zoals de opmaak van comments zoals toevoegen van alinea’s of als je naar volgende pagina wil gaan dat je weer eerst omhoog moet scrollen om dit aan te klikken, is het ook vrij vervelend dat je eerst het artikel hebt en ipv de comments direct eronder dat je eerst gerelateerdr posts ziet, een heel stuk over vuelta, het tijdschrift en dan pas de commands. Is wat af het scrolken helemaal als je weer na de 2de pagina wil want dan weer omhoog scrollen om dit aan te klikken.

  En nog klein ander puntje, soms is de titel van het artikel zo kort afgekort in het scherm dat je geen idee waar het over gaat.

  Pluspunt: inlog probleem is stuk minder.

  Edit: dagje later, na 4 pogingen inloggen uiteindelijk weer ingelogd. Misschien pluspuntje iets te voorbarig.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #990647

  Mogelijk omdat de moderator op vakantie is.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #980688

  Nog steeds wordt op de homepage dat youtube filmpje automatisch afgespeeld. Helemaal onderaan en in het klein. Wat is het nut daarvan? Boze tongen zouden wel eens kunnen beweren dat dit een desperate attempt is om meer views te genereren zonder dat iemand dat filmpje ook daadwerkelijk bekijkt, beetje hoe leidt ik mijn sponsors om de tuin.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #979477

  Positieve is dat het nog maar 2 fimpjes zijn. Eentje onder het vrouwenwielrennen en nog eentje in het klein helemaal onderaan onder ‘populair’. Alleen deze laatste blijft automatisch afspelen. Die onder vrouwenwielrennen niet, maar die is in de breedte dermate lang dat het hamburgertje rechtsboven ook is verschoven.

  Kan toch technisch al te moeilijk zijn om die 2 filmpjes te verwijderen? Als mensen willen kijken dan is er mogelijkheid zat aangezien er een aparte post is voor WF tv en vaak is die ook imbed in nieuwsartikelen. Dit komt niet heel respectvol over om continue filmpjes af te spelen ten koste van datagebruik van de gebruiker van de website.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #979189

  22 mei 2023 om 20:16#951243

  Maxim Horssels
  Vanaf morgen is het niet meer mogelijk om je schermnaam aan te passen. Het misbruik van deze functie in de chat bij het liveblog is daarmee opgelost.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #978751

  Even van heel andere orde. Op homepage beginnen uit zichzelf 3! youtube filmpjes automatisch tegelijk af te spelen inclusief geluid. Het is 3 keer de Wielerflits update. Kunnen jullie hier aub naar kijken? Is kakafonie van geluid door elkaar (los van de bandbreedte).

  [Wel creatieve manier om views op te krikken]

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #978582

  @maxim, haal weg wat je weg wil halen, maar laat boxje aub staan met ‘weggeflitst’. Zo hou ik mijn sanity dat ik dacht echt iets gepost te hebben en dat het na een tijdje is verdwenen.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #978447

  Heb het ook al eerder aangekaart. Gewoon nette comments worden verwijderd zonder enig bericht. Eerste keer denk je nog dat je niet op verzenden hebt gedrukt maar bij meerdere keren is het gewoon verwijderen. Dat heeft wel tot gevolg dat goesting tot het posten van iets tot vriespunt daalt. Denk nu wel paar keer om iets te posten. Is me de tijd en energie niet waard. Zo wordt WF wel een echokamer en circle jerk van zichzelf.

  Dus deel de oproep, schei uit met die censuur en als je het doet, heb het fatsoen om te zeggen ‘weggeflitst’ oid. Hopelijk krijgen we hier een net antwoord van WF. Zo niet, dan zegt me genoeg dat Kerckhoffs touwtjes stevig in handen heeft.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #966714

  Als er commentaren worden verwijderd door WF, dan zou het wel zo netjes zijn om in die post aan te geven met welke reden het commentaar is gecensureerd.

  Als voorbeeld in de post over Arensman en Hart (die ff kwam kijken) werd door meerdere personen opgemerkt dat het wat vreemd overkomt om een prive foto te delen op deze site. Dat hele draadje is gewoon weg gehaald zonder enige notificatie (niet eens de melding ‘weggeflitst’;). Kan toch niet de bedoeling zijn. Hopelijk kan iemand van de redactie hier op in gaan want in dat draadje stond niets verkeerd.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #966399

  Graag de artikelen met de definitieve selecties voor de tour groeperen. Bijvoorbeeld als links meenemen in nieuw artikel over tour selectie.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #954929

  Betalen geen probleem maar bij een premium hoort ook premium service en daar laakt de site op dit moment aan. Denk aan de basale zaken zoals nornaal ingeinlogd blijven, filteren van gebruikers en filteren van type posts.

  Als de site normaal werkr heb ik geen moeite om paar euro per maand te betalen.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #948387

  @RV, ik waardeer je posts, vind ze vaak onderhoudend, maar who cares dat iemand anders onder RV post? Is niet dat jij de echte Vainsteins bent. Laat lekker gaan joh.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #928119

  Zie de min als een martelaarschap van goede smaak.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #918578

  Site is gewoon kut en eigenaren hebben schijt aan de bezoekers. Anders was het inlog probleem al jaren eerder verholpen.

  Nu moet je zelfs’I am not a robot klikken’ wat een walgelijke manier is om data te verzamelen –> https://www.deseret.com/2022/11/19/23412770/how-does-i-am-not-a-robot-work-recaptcha

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #872071

  Bergwijn toch wel miskoop tot nu toe. Cappie wordt Bel Hassani.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #866600

  Hebben we een wereldkampioen, moet ik naar pagina 2 gaan voor het artikel. Kan zo’n nieuws niet gewoon als bovenaan worden gepind op de mainpage voor een dag? Dat is toch zeker belangrijker dan wat Pa van der Poel te melden heeft?

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #863051

  Het topic: ‘Niki Terpstra: “Niets is frustrerender dan verliezen omdat het materiaal niet goed is”, linkt naar een externe site (jullie blaadje) zonder melding te maken dat het een advertentie is. Kan foutje zijn natuurlijk, maar graag aanpassen zodat mensen weten dat ze omgeleid worden naar een externe site.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #862636

  Dat een reactie wordt verwijderd is daar aan toe,maar zou netjes zijn als dit werd medegedeeld zoals bij elke andere comment (verwijderd door redactie vanwege xyz). Nu is beetje onbeschoft om iemands reactie te verwijderen.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #857795

  @leo,

  Lood om oud ijzer. Zullen niet veel verschillen. Gaat dan meer om vraag wie beste compatibel is met je 2de keeper en eventueel verdedigers van zelfde team ( kansen spreiden)

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #857784

  Pandur keept bij Fortuna

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #857779

  Na lezen van paar pagina’s denk ik dat meesten min of meer zelfde team zullen hebben:

  Keeper: AZ of Heerenveen & Sparta
  Verdediging: Ajax, Feyenoord, Heerenveen, Twente & Groningen
  Middenveld: Ajax, PSV, PSV, Feyenoord & 2 kleine clubs
  Aanval: Ajax, Heerenveen, PSV, kleine club & 500k speler.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #852952

  Doet het idd weer. Dank Martin.

  In reactie op: Scorito F1 #785775

  Betaal je netjes voor Scorito, gaan ze reclames tonen. Abo maar opgezet. Zo bijzonder is het ook niet meer.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #784579

  https://web.archive.org/web/20120709015327/http://www.wielerflits.nl

  Weemoed. Soms wel meer dan 1000 reacties op 1 post en nooit problemen.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #758776

  Ik denk dat niemand meer een klacht/reactie post omdat ze toch weten dat er niets mee wordt gedaan.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 129)