Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 46)
 • In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #477801

  Heb mezelf net wat ingelezen hier en het valt me toch op dat er sterk getwijfeld wordt over Fuglsang. Met name of die zijn goede vorm wel kan doortrekken?

  Als je de Dauphine van vorig jaar bekijkt heeft Thomas bewezen dat het perfect mogelijk is. Die reed daar toen ook van begin tot einde zeer sterk en trok dat ook door naar de laatste week Tour. En toen hadden velen dezelfde twijfels meen ik mij te herinneren.
  Bovendien heeft Fuglsang in het begin van jaar al sterk gereden van Strade tot L-B-L. En daar zitten ook 7 weken tussen. Kan dat dus perfect volhouden.
  Aangezien hij één van de betere klimmers in de Dauphine was neem ik hem alleszins zeker mee.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #465525

  Ze hebben het wel aangepast na de deadline. Ik heb de opstelling en kopman van mijn medespelers in de subpoule al kunnen bekijken :D

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #464994

  Ben benieuwd hoe de strijd om de puntentrui het koersverloop zal beinvloeden. Als 1 van beide kemphanen in de ontsnapping moest terechtkomen zal er in het peleton lang gekoerst worden. Voor je het weet ben je 100k verder en heeft het peleton uitzicht op de dagzege

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #464013

  @frans, Knox heeft gisteren nog aangegeven dat die nog veel last ondervind van zijn knie waar die op gevallen is. Vooral tijdens het rechtstaand trappen. Word moeilijk dan denk ik.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #463488

  Na morgen nog maar 2 dan Kevin. Ewan kapt er ook mee
  Edit: Wat Platje al zegt dus

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #463111

  Moschetti leek inderdaad veel te goedkoop. Al is die daardoor ook meer onder de radar gebleven en minder gekozen door de spelers die het allemaal niet zo hard volgen. Als je die 1M maakt en onder de categorie sprinter zet word die ook veel meer gekozen denk ik. Het is ook maar zijn eerste grote ronde. Gibbons 2 jaar geleden was ook zo’n koopje toen die zijn eerste ronde reed.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #463096

  @mr10b En wat dan met de types als Moschetti en Lonardi? Als je de absolute knechten (ik veronderstel dat je dan types bedoeld als Guarnieri, Pedrero en Marcato bv) 250k maakt. Ga je dan Moschetti en Lonardi 500k laten omdat ze kunnen meesprinten? Want op die manier gaan die nog meer opvallen dan.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #462985

  Bedankt @ivo
  Bob deed het dus inderdaad niet slecht.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #462908

  Heb de tussentijden al gevonden trouwens! kan op basis daarvan wel berekenen wat ik wou weten
  Jungels heeft trouwens wel een verdienstelijke beklimming gereden. Niet zo gek veel verloren ten opzichte van Roglic en Nibali.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #462903

  Iemand een idee waar je de tijden van de beklimming van gisteren kan terug vinden? Heb net even gezocht maar kan het niet meteen vinden.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #459171

  lijkt mij dat DD Gibbons zal kunnen uitspelen in etappe 4,6 en 12. In etappe 2 zal Nizzolo er wel bij zitten. Etappe 7 misschien ook nog, hoewel die evengoed voor Gasparotto kan zijn.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #453459

  Ik heb hem zelf wel genomen maar ik moet inderdaad wel zeggen dat het geen evidente keuze was. Eentje waar ik hard heb over getwijfeld. Maar ik neem telkens wel 1 vooraf minder evidente keuze mee voor in de heuvelklassiekers. De ene keer pakt die goed uit zoals nu en de andere keer slecht. En moest die effectief slecht uitpakken is met 1,5m je hele scorito nog niet perse om zeep. Ik had zelf met Flipje, Schachmann, Wellens, Matthews en Teuns nog wel wat renners achter de hand.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #453446

  Fuglsang was 1,5m. Ik vermoed omdat voor de start van het spel zowel Strade als RvV ook nog op zijn programma stonden. RvV is daarna nog wel afgevallen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #450895

  Edit: Idd, reeds rechtgezet :)

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #444448

  Denk dat Groupama (Demare) samen met Michelton (Trentin) het tempo zal opdrijven voor en op de Poggio in een poging om Gaviria en Viviani eraf te krijgen. Aanvallers zullen zo slechts met een kleine voorgift de top bereiken. Ik zie een man of 30 sprinten voor de zege.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #438641

  Hahah, @kevin Ik veronderstel dat de reactie van “Gerbem” humoristisch bedoeld was :D

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #438588

  Die E-F blijft me bezig houden (en mij niet alleen zo te lezen)
  Heb momenteel Bling erin staan omdat die er vorig jaar gereden heeft. Maar nu valt die samen met Romandië. Valt dit jaar dus niet meer te combineren. Als die dezelfde voorbereiding kiest op de Tour als vorig jaar, zal die in E-F dus niet aan de start staan

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437423

  https://www.hln.be/sport/wielrennen/peter-sagan-dicht-remco-evenepoel-potentieel-grote-carriere-toe-maar-stelt-zich-een-belangrijke-vraag-hoe-zal-hij-mentaal-omgaan-met-succes~ac293b20/

  Onder meer hier zegt ie dat die speelt met het idee om, net als Gilbert in 2017, P-R over te slaan om frisser te zijn richting AGR en LBL.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437418

  Pfff, denk ik dat men team af is, kom ik er net achter dat Sagan naast het openingsweekend ook de Strade laat vallen en met het idee speelt om tussen de RvV en AGR ook P-R over te slaan.
  Zo word die wel een hele dure vogel. Mag al niet te veel meer voorhebben in de overige wedstrijden zo.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437113

  @robinv thanks, dat zijn de 2 die er momenteel instaan.
  Wat betreft DDD denk ik dat in de AGR en LBL Valgren toch echt wel de nummer 1 zal zijn. Gasparotto en Kreuziger zullen zich mogen sparen tot in de finale, maar zullen wel zelf moeten openen. Ik zie die ploeg niet gegroepeerd bij hun kopman blijven, maar eerder aanvallend koersen met Valgren in een zetel.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437009

  Hier nog twijfel nu tussen 2 koopeltjes.
  Lampaert en Trentin of Stuyven en Van Baarle.

  Volgens de berichtgeving uit Algarve is Lampie aan het vliegen nu. Ik zie enkel niet in hoe die een koers gaat kunnen winnen. Een solo als die van Gilbert of Terpstra word moeilijk, zeker nu er genoeg andere teams zijn die in de breedte sterker zijn geworden en een georganiseerde achtervolging kunnen leiden. Anderzijds heb ik vorig jaar die commentaren over Terpstra ook genegeerd en dat is toen niet goed uitgevallen. En Trentin is handig om te hebben als je krap komt in kopmannen voor K-B-K en G-W bijvoorbeeld. Zal daarbovenop zijn puntjes ook nog wel sprokkelen in de andere kasseikoersen.

  Stuyven ook goed op de kasseien en vorig jaar heel regelmatig. Als die dat dit jaar kan overdoen haalt die meer punten dan Trentin in die koersen. En als tweevoudig winnaar van K-B-K, en altijd zeer gemotiveerd daar (familie woont daar in de buurt?) zou die daar ook geen slechte kopman zijn. En Van Baarle heeft ook al goede vorm geetaleerd, maar ik ben een beetje bang dat die te vroeg te goed is.

  Iemand het verlossende woord? Is mijn laatste knoop om door te hakken denk ik.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #436915

  @barceman Rijd wel meer koersen, maar met M-S en AGR niet noodzakelijk koersen waarin die hoog kan scoren denk ik.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #436382

  @poeksel, ja idd. Misschien even extra in de gaten houden tijdens UAE Tour. Vond hem in het italiaanse najaar ook al vrij goed.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #436380

  Nu ikzelf al eens snel mijn eerste selectie heb gemaakt valt het mij toch op hoeveel, naar mijn gevoel, snelle mannen er moeten opgenomen worden. Zou veel simpeler zijn als Demare en Groenewegen gewoon terug Scheldeprijs zouden rijden.

  Toevallig niemand iets gehoord over de plannen van Groupama voor WP? Vroeg me af of Gaudu zijn 9de plaats van 2 jaar geleden zou mogen proberen te evenaren. In dat geval zou hij een goedkope reserve kunnen zijn voor die koers. AGR en de vernieuwde finale van LBL lijkt me verder wel op te vangen door een of andere alleskunner als Sagan of Greg moest het echt nodig zijn.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #400069

  @kielabokki

  Voorlopig heb ik maar weinig vertrouwen in Ilnur. Hij mag het eerst maar eens laten zien.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 46)