Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 34)
 • In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #828693

  @FDJ.
  Ik kreeg die discussie maar half mee helaas. Wat had die Grueter precies gezegd waarom Dekker zo reageerde?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #702267

  Hopen dat iedereen kan starten morgen. Denk dat het niet erg is dat kruiswijk nu al op 2 min staat. Die ging denk ik toch geen klassement rijden. Die kan nu gwn laten lopen en knechten en hopelijk top zijn in de vuelta.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #668661

  Volgens mij wil Bennet een doel maken van de Olympische spelen. Die kans krijgt hij van de ploeg in die zin dat die niet als knecht moet opdraven in de tour. Tel daarbij op dat zijn beste prestatie een 8ste plek is in een GT en wat andere al aangaven dat Bennet zelf heeft gezegd dat ploeggenoten ook kansen moeten krijgen en hij niet wil dat een hele ploeg in zijn dienst rijdt. Ik zie dan eerlijk gezegd het probleem niet echt met het wegvallen van harper. Volgens mij zijn Bouwman en foss prima in staat om vanuit de vlucht of het peloton hem aan de voet van de laatste berg af te zetten en vanaf daar moet hij zelf vechten voor waarschijnlijk een plek achter in de top 10.

  Het kan uiteraard dat hij vertrekt na dit jaar om ergens anders meer kopman te kunnen spelen maar deze giro lijkt me daar nou niet direct een argument voor te zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #626687

  Eerste reactie is dat het een belachelijke schorsing is die buiten alle proporties is en dat ze gelijk in beroep moeten gaan. Dat ze dat niet doen gezien de gevolgen voor Jakobsen is een compliment waard. Daarmee laten ze in ieder geval zien boven het geroeptoeter van lefevre en de incompetetente en hypocriete UCI staan. En misschien is Groenewegen tot die tijd nog helemaal niet in staat wedstrijden te rijden. Dan is de straf accepteren uiteraard een stuk makkelijker.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #623443

  .

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #622898

  Dit is natuurlijk ook een onmenselijke klim die je moeilijk kan vergelijken met andere klimmen. Zou natuurlijk kunnen dat het vanaf nu achteruitgaat met de vorm
  Van roglic. Maar dit is zo’n specifieke klim dat je hier weinig conclusies aan kan verbinden. Na die tijdrit kan er alleen zaterdag nog iets fout gaan in principe. En die klimmen zijn niks vergeleken met vandaag.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #609744

  Volgens mij heb ik wel is gelezen dat kruijswijk niet goed Is als het koud is in combinatie met regen. Gedijt volgens mij beter in warme weersomstandigheden. Kan dan nog een probleem worden aangezien we in oktober zitten.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #600486

  Wat laten ze zich kennen zeg op de Belg, oioioioi.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #600481

  Ik snap de frustratie van onze Belgische vrienden wel, maar iets sneus heeft het ook wel. Eerst 3 weken in de tour miepen en nu weer. Het blijft trouwens een landenwedstrijd waar je voor je land rijdt, dat zou je bijna vergeten na al die reacties. Volgens mij is er ook vaak kritiek geweest op van Avermaet dat die niet genoeg voor België rijdt. En nu gaan we zeuren dat Roglic teveel voor zijn land rijdt. Beetje vreemd ook.
  Ik hoopte zelf uiteraard wel dat Roglic het dicht had gereden maar nogmaals je rijdt voor je land en hij zat ook helemaal kapot. Hij werd er op die uitloper Van die klim ook gewoon Praktisch uitgereden.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #600365

  Herbert Dijkstra wil nog Wel is wat missen in de koers en mist wel wat kennis, maar hij is in ieder geval altijd enthousiast en brengt nog een beetje vrolijkheid in de uitzending bij de NOS. In vergelijking met die van den berg een verademing in ieder geval.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #597237

  Ik denk niet dat er op tactisch gebied wat fout gegaan is. Lees heel veel reacties van (teleurgestelde) mensen over harder moeten rijden in die waaierrit en dat de sterkte van de ploeg meer uitgespeeld had moeten worden. Tsja, Achteraf is het mooi wonen denk ik dan. uiteraard moeten ze analyseren wat er beter kan maar als Roglic vandaag wel de trui behoud dan hebben ze het fantastisch gedaan.
  Je ziet aan de interviews met pogacar en Piper ook dat ze het ook bij UAE eigenlijk totaal niet zagen aankomen vandaag. Conclusie is denk dat ze vandaag gewoon gestuit zijn op een buitenaardse pogacar die iedereen omver blaast. En verder past er maar een woord bij deze dag voor mij is en dat is kut kut en nog eens kut. Het mocht niet zo zijn vandaag. Helaas.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #595952

  Ben ik de enige die de toegevoegde waarde van al die oude Nederlandse renners van in de 70/80 niet ziet? Giechel giechel dione is alleen maar bezig de ene na de andere veer in de reet van die oudjes te douwen en er komt vaak geen zinnig woord uit die oudjes, met vandaag als dieptepunt bij de avondetappe. Gasten zoals Dekker komen daardoor ook amper aan het woord.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #595951

  Na een paar uur sporza met de zoveelste zure opmerking van Wuyts over jumbo En het voor de duizendste keer noemen dat het schandalig is dat van aert zoveel moet knechten, besluit ik dan maar naar de NOS te schakelen voor de finale. Helaas krijg je bij de NOS Dan te maken met die van den berg. Wat een treurige vertoning is dat zeg man man man. Wist niet hoe snel ik weer terugschakelde naar het gemieper van Wuyts. Doe mij dan maar Dijkstra. Die lijkt in tegenstelling tot van den berg Nog lol te beleven aan het geven van commentaar.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #595154

  Sven Nys wordt midden in zijn verhaal, zelfs midden in een zin ineens onderbroken door giechel giechel Dione Voor de achterlijke rebus. Kan je eigenlijk niet maken. Dat programma en Dione zitten Veel te vast in hun draaiboekje.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #588833

  Vreemde tactiek vandaag als je het mij vraagt. Heb er opzich geen probleem mee dat de hele ploeg inclusief dumoulin zich leeg rijden voor Roglic, maar dan moet je wel zeker van je zaak zijn. Als Roglic dan vooruit is met pogacar en quintana waarom rijdt hij dan niet door op dat moment? Of hij kon niet beter, wat ik me niet kan voorstellen gezien hoe die quintana voor de top nog countert. Dan is het dom om iedereen zich leeg te laten rijden. Of hij pokert en dan hoop ik dat hij niet dezelfde fout maakt als in de giro vorig jaar.

  In reactie op: Quiz: Ritzeges in alle 3 grote rondes #549218

  Greipel
  Thibaut pinot
  Luis León Sánchez
  Fraile
  Gallopin
  Gilbert
  Magnus cort Nielsen
  Rohan dennis
  Michael matthews

  In reactie op: Quiz: Renner zonder koersdag #547297

  Mathias norsgaard

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484248

  @Ti-Raleigh Dat het een opgave wordt om Tom in te voegen is zeker waar, maar dat hoeft niet per se te leiden tot de negatieve bijwerkingen waar jij het over hebt.

  @Random ik denk dat de Plugge, Zeeman etc ook erg graag Tom bij de ploeg hebben hoor. Denk niet dat de belangen van de ploeg en jumbo elkaar bijten in deze.

  En wat Morgenstern al zei: een Nederlander die de potentie heeft om de tour te winnen zal altijd inpasbaar zijn ondanks de luxeproblemen die daardoor kunnen ontstaan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484234

  @ Michiel Ik denk dat jij overschat hoeveel de gemiddelde Nederlander naar wielrennen kijkt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484201

  Volgens mij is het heel simpel. De ploeg pretendeert een Nederlandse ploeg te zijn en wordt gesponsord door de Jumbo (Nederlandse sponsor. Oftewel als je de beste Nederlandse wielrenner van dit moment kan binnenhalen dan zegt Fritsie van Eerd gelijk doen. Dat ze daardoor geen Tirreno en Romandië winnen kan Fritsie echt niks schelen hoor. 90% van de mensen die naar de tour kijken hebben nog nooit van die wedstrijden gehoord. Het gaat voor de Jumbo om exposure in de tour en in mindere mate de giro en vuelta. En die exposure is gewoon vele mate hoger met dumoulin dan met roglic. De mening van een paar ‘wielernerds’ is echt totaal niet interessant. Het gaat om het grote publiek.

  In reactie op: Raad de renner #232315

  Klopt

  In reactie op: Raad de renner #232301

  2010 Tyrol Team
  2011 ”
  2012 Team Vorarlberg
  2013 Etixx-IHNed
  2014 Team Gourmetfein
  2015 Bora
  2016 ”
  2017″

  In reactie op: Raad de renner #232296

  Gautier?

  In reactie op: Raad de renner #229492

  Santaromita?

  In reactie op: Tour 2016: de mooiste etappe (poll) #193507

  Etappe 19. Die etappe had alles!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 34)

Headlines