Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 119)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #850260

  Ik heb zowel Hindley als Carapaz thuisgelaten. Ik had geen goed gevoel bij die twee. Dan kun je verder een lekker team samenstellen. Ik ben gegaan voor 3x Quickstep, 3x Ineos, 2x TJV, per ongeluk 2x Trek en verder een hoop eenlingen:

  Klassement:
  1. ROGLIC (6M) – Tja het is toch Roglic en als TJV hem stuurt dan zal ie wel goed zijn toch? Toch??
  2. ALMEIDA (4M) – Lijkt net op tijd weer in vorm te zijn ondanks dat hij het zelf nog niet doorheeft; jongerentrui
  3. EVENEPOEL (4M) – Ik zie het wel gebeuren voor Remco dit keer
  4. YATES (3.5M) – Lijkt in vorm, eerder Vuelta gewonnen
  5. ARENSMAN (2.5M) – Ja aan de dure kant maar wel een kopman met tijdrit en jongerenpunten, en wie is er nou echt zekerder in deze prijsklasse (behalve O’Connor)?
  6. O’CONNOR (2.5M) – Als ie z’n Dauphine vorm weer kan benaderen is het een koopje
  7. MA LOPEZ (2M) – Gokje dat ik voor 2M wel wil proberen
  8. HIGUITA (2M) – Heeft zich specifiek op de Vuelta voorbereid en lijkt in vorm

  Klimmers:
  9. JP LOPEZ (1.5M) – Gokje van 1.5M wel waard als zogenaamd kopman bij Trek
  10. RODRIGUEZ (1M) – Rol onduidelijk maar voor 1M is hij in principe een koopje
  11. VAN WILDER (0.75M) – Extra Quickstep mannetje en stiekem zelf erg goed bezig
  12. CHAVES (0.75M) – Lijkt me niet alleen de goedkoopste maar ook de beste van de 3 EF kopmannen op dit moment

  Tijdrijder:
  13. DENNIS (1.5M) – Voor TTT, ITT, en teampunten Roglic

  Sprinters:
  14. MERLIER (3.5M) – Lijkt me de snelste die meedoet en zei dat ie wellicht voor puntentrui wil gaan dus hopelijk rijdt hij uit
  15. HAYTER (2.5M) – Lekker veelzijdig, favoriet voor puntentrui?
  16. PEDERSEN (2.5M) – Beetje de vraag hoe goed ie is na de TdF maar in principe een goede sterke sprinter voor dit parcours. Ik twijfelde wel tussen hem en Groves, maar ik vond de resultaten van Groves in Polen niet erg overtuigend.
  17. COQUARD (2M) – Had nog een sprinter nodig
  18. THIJSSEN (1.5M) – Zie Coquard
  19. EINHORN (0.5M) – Lekker goedkoop

  Knecht:
  20. DEVENYNS (0.5M) – Een goedkope QS knecht leek me nog de beste manier om m’n laatste plekje/500k te besteden zonder te veel in de verleiding te komen tot verkeerd opstellen, waar ik met opties als bijv. Verona en Adria wel bang voor zou zijn

  FOMO:
  – AYUSO

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #840249

  Oef matige score hier – 81.6%. Te veel (verkeerde) aanvallers, te weinig (goede) klassementsmannen, paar dure missers met opstellingen en vooral kopman keuzes. Eigenlijk alleen tevreden over m’n sprintteam. Ach ja, toch een geweldige Tour gezien! Gefeliciteerd aan alle bekertjeswinnaars.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830624

  @Thombeg Ja niet te veel aanvallers ben ik het over het algemeen zeker mee eens en ik maak ze ook bijna nooit kopman. Ik had voor vandaag verwacht dat Van Aert het geel wel zou willen houden en anders toch tenminste zo goed mogelijk finishen ook voor groene trui punten (lagen maar liefst 50 punten op de streep). Daarmee leek me dat ook als het tussen de klassementsmannen zou gaan, Van Aert daar tussen zou zitten en dus ook een veilige keuze was. Ik bedoelde niet dat het super verrassend is dat het tussen de klassementsmannen ging (en dat ik daardoor punten van Thomas en Martinez mis kan ik mee leven – daar heb ik met de aanvallers bewust een risicootje genomen), maar wel dat Van Aert dit hele avontuur ondernam met 0 punten tot gevolg.

  Achteraf heb je uiteraard gelijk dat Pogacar de veiligere keuze was. Blijkt wel een erg dure kopmankeuze te zijn geweest, met maximale punten voor Pogacar en 0 voor Van Aert.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830582

  Oef deze zou ik graag nog een keer opnieuw invullen… Van Aert kopman en Martinez en Thomas niet opgesteld ten faveure van mogelijke vluchters (Guerreiro, Mollema, Mohoric) en gelijk bijna 10% gezakt. C’est la vie, dit etappeverloop hadden weinig mensen zien aankomen vermoed ik.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #827034

  Dit is toch altijd het lekkerste moment, waarop je voor je gevoel nog op 100% staat. Vanaf hier kan het alleen maar tegenvallen.

  Hieronder mijn team. Weinig verrassende namen denk ik. Een paar mannen die de selectie helaas net niet gehaald hebben: Pinot, Cort, Vlasov.

  Klassement:
  1. Pogacar (7M)
  2. Roglic (5.5M)
  3. Vingegaard (4.5M)
  4. Martinez (4M)
  5. Thomas (3M)
  6. O’Connor (2M)
  7. McNulty (2M)
  8. Caruso (1.5M)
  9. Storer (1M)
  10. Guerreiro (0.75M)

  Klim aanvallers (wellicht komen Storer en/of Guerreiro hier nog bij):
  11. Woods (1M)

  Heuvel aanvallers:
  12. Van der Poel (3.5M)
  13. Mollema (1M)
  14. Mohoric (1M)

  Sprinters:
  15. Van Aert (5M)
  16. Jakobsen (4M)
  17. Philipsen (3M)
  18. Pedersen (2M)
  19. Dainese (1.5M)
  20. Van Poppel (0.75M)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #826414

  Cattaneo ook opstellen Kevin!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824003

  Hier worden we niet heel veel wijzer van maar als we het toch over de doelen van Ewan hebben: hij zegt zelf dat ‘ie voor een etappe gaat en verder is alles bonus en dat ‘ie op schema ligt om heel goed te zijn in de Tour. https://www.eurosport.com/cycling/tour-de-france/2022/you-have-to-get-used-to-letting-your-team-mates-down-caleb-ewan-on-hard-truths-ahead-of-tour-de-fran_sto9004392/story.shtml

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #823777
  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #823626

  @Richasse Patate – Team WellensNietens neigt naar Nietens dit jaar. Wellens kan best een leuke Tour rijden maar het wordt lastig te voorspellen welke etappes hij uit zal kiezen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #822314

  Weet iemand hoe het zit met UCI punten (i.v.m. mogelijke degradatie) voor het puntenklassement aan het eind van de Tour? Ik vraag me af of dat voor Ewan nog een (extra) reden zou kunnen zijn om voor de groene trui te gaan dit jaar. In de uitslag van de Tour van 2021 zie ik 120-50-25 UCI punten voor de nummers 1 t/m 3 – zijn dat de punten waar het om gaat? Zou Ewan en/of Lotto daar warm van worden?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #821519

  @ProScoritoManager Ganna doet niet meer mee voor wit. Er was ook nog ergens (ik geloof in de Kop over Kop podcast) sprake van dat hij zich in een interview leek te verspreken door aan te geven dat hij helemaal niet naar de Tour zou gaan. Voor wat het waard is – was een beetje een vaag verhaal dus zou goed kunnen dat het niks te betekenen heeft.


  @Antonini
  Heeft Ewan ergens aangegeven dat hij dit jaar voor groen gaat? Of is dat je verwachting omdat hij het vorig jaar inderdaad ook deed?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #808231
  Quote:
  Paar schoonheidsfoutjes gemaakt vandaag: MvdP niet gecapt (Kamna), Sobrero niet opgesteld, Consonni niet opgesteld, en verder niemand van de kopgroep in m’n team.

  Zo daar kom ik nog goed weg met MvdP, Sobrero en Consonni op plekjes 20, 21 en 22.

  Morgen ga ik ook voor Gaviria i.p.v. Demare als kopman – lijkt me net iets veiliger en ik gun het hem ook wel om een etappe te winnen na 3 podiumplaatsen deze Giro.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #807865

  Paar schoonheidsfoutjes gemaakt vandaag: MvdP niet gecapt (Kamna), Sobrero niet opgesteld, Consonni niet opgesteld, en verder niemand van de kopgroep in m’n team.
  Dat zal me wat plekken gaan kosten. Dan maar gewoon heel erg hopen dat Wilco wint!

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #806149

  Ai nu nog op de 99% maar vandaag (-0.4%) maakt wel duidelijk dat mijn klassementsteam met MAL, Yates, Dumoulin en Foss niet sterk genoeg gaat zijn.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #805412

  Ik heb ontdekt dat ik ook Sobrero nog in m’n team heb, en gezien Coppi e Bartali zou hij een etappe als vandaag ook goed moeten kunnen. Iemand iets over zijn plannen gelezen? Ik ben bang dat ‘ie geen vrijheid krijgt de dag voor Blockhaus.

  EDIT ik zie nu op de instagram van de ploeg dat het nog z’n verjaardag is ook vandaag…

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #805305

  Tja, je begint met MvdP en Girmay, dan zet je er een paar sprinters bij waarvan je denkt dat ze dit heel misschien ook wel kunnen (Nizzolo, Gaviria, Consonni), dan nog een paar sprinters met vaste punten (Demare, Theuns) en opeens ben je met je voltallige sprintteam op pad. Nou ja, we doen het er maar mee. Mocht het een domme strategie blijken te zijn dan hoop ik dat @Eddix een onschuldig grapje over me maakt.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #803324

  Vandaag voor mij een goede dag voor de korte termijn: Kamna en Vansevenant opgesteld, captain Bardet deed het prima (al was Kamna uiteraard beter geweest), en de komende dagen gaat Theuns ipv Mareczko de 750k sprinter van dienst zijn die veel teampunten binnenharkt.

  Echter geen goede dag voor de langere termijn: ik ga met een klassementsteam met MAL, Dumoulin en Foss toch tekort komen in de derde week vrees ik. Hopelijk heeft Yates niet veel last van die val – iemand daar iets over gelezen?

  Ik ben benieuwd of er morgen nog iets geprobeerd gaat worden om de slecht klimmende sprinters te lossen en niet terug te laten keren. Ik ga in elk geval voor Girmay als captain.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #802514

  Is het een heel gek idee om Bardet kopman te maken hier? Man in vorm, kwam in Tour of the Alps steeds goed aan (achter Bilbao).

  Verder dezelfde dilemmas als de rest hier. Ik heb nu 6 klassementsmannen (Carapaz, Almeida, Yates, Lopez, Bardet (C), Dumoulin) en 3 aanvallers (Kamna, Valter, Vansevenant). Helaas geen plek meer voor Foss, Arensman en MvdP.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #802130

  Oeps ik zie nu dat ik beter Sobrero dan Dumoulin had kunnen opstellen voor de vaste punten vandaag. Verder hier ook tevreden over de prestaties van het Cavendish- en Ewan-loze sprintteam. Wel spijt van het niet meenemen van Mareczko maar desondanks rond de 95% nu.

  Ik zie dat Kamna nog niet binnen is bij de eerste 78 van de dag – heeft die zich op achterstand laten rijden om morgen in de aanval te kunnen?

  Overigens heb ik ook zowel Foss als Dumoulin in m’n team. Ik zie ze allebei wel ergens tussen plek 5 en 10 van het AK uitkomen en daarmee prima hun geld waard zijn.

  EDIT: Kamna nu toch gewoon in dezelfde tijd op de 142e stek binnen

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #801759

  Ik zie nu pas het interview met Adrie van der Poel op Sporza van gisteren. Wel interessant dat ‘ie het o.a. heeft over “eens meedoen aan een massasprint”. Zou mij niet slecht uitkomen want tot mijn spijt heb ik Mareczko niet in m’n team.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #801347

  Oke jullie hebben me overtuigd van Girmay, die zekere punten zijn wel lekker natuurlijk. Met frisse tegenzin MAL eruit dan maar.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #801275

  Ik had van tevoren niet echt rekening gehouden met Girmay als een optie voor deze tijdrit. In principe zou hij zo’n rit als vandaag natuurlijk goed moeten kunnen, maar hebben we enig idee of hij tijdrijden qua techniek enigszins beheerst? Ik denk dat ik hem op de bank laat – zou anders ten koste van MAL gaan waarschijnlijk.

  En dan hebben we evt. ook Bardet nog die in de punten zou kunnen rijden, en Kamna al betwijfel ik of die voluit zal gaan dus die gaat sowieso op de bank blijven.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #800540

  Dit is wat ik ervan gebakken heb.

  Klassement:
  In principe gewoon de dure mannen genomen waar ik het meest van verwacht met wat aanvullingen. Ondanks de onzekerheden toch Dumoulin en Foss genomen wegens tijdrit, juich-gehalte, en voor Foss jongerenklassement.
  1. Almeida (5M)
  2. Carapaz (5M)
  3. Yates (4M)
  4. Lopez (3M)
  5. Foss (2.5M)
  6. Bardet (2.5M)
  7. Dumoulin (2M)
  8. Arensman (0.75M)

  Aanvallers:
  Belangrijkste punt: wel MvdP. Ik verwacht dat aan het eind van de rit de meeste top-teams MvdP zullen hebben omdat hij in zijn categorie toch wel echt de beste is en alternatieven minder consistent zullen zijn in zijn etappes. We zullen zien.
  9. Kamna (1M)
  10. Valter (0.75)
  11. Vansevenant (0.75)
  12. Van der Poel (3M)

  Sprinters:
  Heb wat geld bespaard door de absolute toppers Ewan en Cavendish eruit te laten, en in plaats daarvan te focussen op de iets goedkopere mannen met bovendien meer kans op uitrijden en puntentrui. Ik verwacht Demare en Gaviria vrij consistent top 5 in de sprintritten en daarmee prima kopmannen.
  13. Nizzolo (3M)
  14. Demare (3M)
  15. Gaviria (2.5M)
  16. Consonni (2M)
  17. Girmay (2M)
  18. Theuns (0.75M)

  Tijdrit:
  Wilde er graag nog 1 mannetje bijhebben voor de ITTs. Gekozen voor Sobrero want teamgenoot Yates, wellicht jongerenpunten na eerste ITT, en kan mogelijk nog in de aanval her en der.
  19. Sobrero (0.75M)

  Knecht:
  Had nog een teamgenoot van Carapaz nodig. Zal hem waarschijnlijk weinig of niet opstellen, maar als Carapaz de Giro wint (grootste favoriet lijkt me) pak ik aan het eind nog wat gratis punten mee.
  20. Swift (0.75M)

  Succes allemaal!

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #796979

  Geen Bouchard in deze Giro dus? Op procyclingstats ontbreekt nummer 12 (AG2R) op de startlijst. Daar had Bouchard met z’n B mooi gepast maar volgens de Giro website staat ene Clément Berthet op die plek.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #786782

  1) Jakobsen 2) Philipsen 3) Kristoff – let’s go!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 119)

Laatste nieuws