Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 87)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #722573

  Ik ken Dainese en Meeus allebei niet. En statistieken maken me ook niet veel duidelijker. Hier op het forum heeft Meeus de voorkeur, lijkt het. Hij wordt in ieder geval vaker genoemd. Kan iemand uitleggen waarom hij beter is om te kiezen?

  Cimolai wel echt zuur dat hij niet de enige sprintkopman is. Al kan het zomaar zoals in de giro zijn, waar verwacht werd dat David Dekker ook kansen zou krijgen, maar in de praktijk dit uitbleef. Lastige keuze. Cort, Cimolai, Danaise of Meeus.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703109

  Cort en Van Aert op de bank, Ala (zekere punten) en Laporte erin. Maar ik twijfel nog enorm. Met name Cort, wat gaat hij doen? Iemand die het weet?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #703088

  WvA morgen opstellen of niet?
  Ja ja; ik weet dat er een paar zure mannen zijn die verwijzen naar websites met statistieken en interviews, maar deze keuze is gebaseerd op gevoel volgens mij. En met 8 sprinters + WvA/Ala twijfel ik enorm.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702470

  Wat is jullie advies voor morgen? Top 10 vandaag in je basis zeggen, en jongens als Sagan/Laporte/Cort/Colbrelli/Woods op de bank? Mollema basis?

  Poeh, lastig hoor.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701751

  Poggie
  Roggie
  Kelderman
  Uran
  Lewis Hamilton
  Richie
  Mollema
  Haig

  Van Aert
  Ala (c)
  Kung

  Ewan
  Demare
  Sagan
  Colbrelli
  Coquard
  Laporte
  Bouhani
  Van Poppel
  Cort

  Let’s go.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700125

  Ergens zou het fijn zijn als we de komende 24 uur horen dat Ala, WvA, Sagan of Ewan niet meegaat of zich niet goed voelt. Dan weet je wat je moet doen. Maar voor spanning spelletje en met name charme van Tour zou het heel erg jammer zijn.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699981

  @Nasibal
  Ik volg je helemaal – en met een kleine glimlach, want veel herkenning in de gedachtegang. Ik heb ze nu toch alle drie (Sagan, Ewan en Demare) in mij team, maar twijfel wel enorm.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699961

  @Nasibal
  Je hebt gelijk – wellicht is 400 wat optimistisch. Maar 300 zeker, en voor 4,5 miljoen vind ik dat waard met kans dat het meer punten zijn. Mede ook wegens twijfel over andere renners (Merlier, Matthews, Pedersen en in mindere mate WvA).

  @Derbert
  Ik had Thomas ook een tijdje eruit, inderdaad door wat jij beschrijft. En je kan dan met je budget heel veel leuke dingen doen. Maar voor mij zou het betekenen dat ik geen Ineos in mijn team heb en dat voelt dan weer niet goed. Maar Thomas niet nemen, zou zomaar de beste keuze kunnen zijn (al geldt dat natuurlijk ook voor Poggie en Roggie als ze het om wat voor reden dan ook niet waarmaken).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699943

  Rondom Ewan komt echt een vertekend beeld. Was vorige Tour niet perfect, maar jaar daarvoor wel. Bij Giro duidelijk dat ie halverwege zou uitstappen, maar nu gaat ie gewoon tot Parijs mee is de verwachting. Zal in principe elke sprint meedoen en is het snelste van allemaal – gevolgd door Demare en Merlier (die met Philipsen alsnog sprints zal delen, verwacht ik). Verwacht dan ook dat Ewan minimaal 400 punten gaat pakken deze Tour. En daarmee, voor 4,5 miljoen, is hij het geld al waard.

  Lastiger zijn sprinters waarvan je helemaal niet weet wat je kan verwachten. WvA (fit genoeg en gaat ie sprinten?), Sagan/Matthews (over the top?), Merlier (zie hierboven), Pedersen (is nummer 1 qua sprinter van de ploeg, maar geen vorm).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699838

  Met pijn in mijn hart laat ik WvA, Bling, MvP, Merlier, Alejandro en Woods thuis. Jongens die je makkelijk kan opstellen in elke andere grote ronde en gewoon echt een sloot aan punten mee kan halen. Zegt dus ook echt wat over deze geweldige renners die er mee gaan doen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699768

  En heb trouwens wel WvA. De vraag die ik ook kan stellen; pakt de gele Belg meer punten dan de groen-witte Slowaak?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699766

  Ben het overzicht volledig aan het kwijtraken.
  Thomas er nu uit, lijkt me niet de beste keuze. Ewan, Demare én Sagan erin; één moet eruit. Neig naar Sagan, maar het is wel Sagan jongens.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699592

  @Kevin
  Ik zit eigenlijk alleen op dit forum wegens jouw dark horse – en ik ben al 130 pagina’s aan het wachten tot je het ons gewoon vertelt. Je kan niet zoveel mensen in spanning houden.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699579

  @Joost – wat een team heb je dan, zeg.
  Ik heb geen VdP en Van Aert. VdP niet omdat je afstapt en Van Aert wegens blinde darm. Ook geen Sagan.

  Twijfel nog of ik Alejandro meeneem – nu Woods erin staan. Heb ook zowaar drie mannen van EF…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #694852

  Wat vinden jullie van de prijs van Dennis? En is ie de absolute topfavoriet voor de tijdrit?

  Verder al veel gelezen, en veel vragen gaan pas over 10 dagen beantwoorden worden (Bennett, Van Aert en in mindere mate Ala, Ewan en VdP gebaseerd op ambities/vorm).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #691719

  Dennis toch matige tijdrit gereden. Kan iemand uitleggen waarom? Sparen voor de Tour? En is hij dan wel de topfavoriet voor de ITT, of zijn dat inderdaad Küng en de klassementrenners en een nog onverwachte renner zoals Affini die ik over het hoofd zie?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #683307

  Met zes klassementrenners/berggeiten die uitgevallen zijn, is het makkelijk kiezen. Vlasov, Yates of Carthy cappie is niet te voorspellen, dus maar voor Vlasov gegaan. Ik hoop in ieder geval op een spannende rit.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #682806

  @Daan
  Het verhaal over de Sloot vond ik wel mooi! Ze zijn in ieder geval al goed onderweg :)

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #682708

  Ik zet Formolo erin ipv Carthy – wie weet wint Gaviria. Kansen spreiden, zeg maar.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #682358

  Ik ben wel klaar met de Giro. Soler er nu uit, Masnada ook. Niemand mee in de vlucht. Zit op 80%, maar verwacht komende weken te dalen richting 60%. Ook geen Ineosmannen, want Sivakov ligt eruit. Dus weinig zekere punten.

  Treurig, en maakt het kijken van de Giro meteen minder leuk.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681908

  Fiorelli morgen opstellen?
  Sagan staat erin (iemand die punten pakt), net zoals Ringel S (pakt niks, maar zou die morgen opeens iets gaan doen?). Verder Bettiol (moet toch ook een keer de vrijheid krijgen…). Cavagna en Masnada ook basis, tegen beter weten in. Almeida ook maar een plekje gegeven. Vlasov voor de zekere punten.

  En nog één plekje over.
  Formolo? Evenepoel? Yates? Dus toch Fiorelli? Soler? Carthy? Tja. U mag het besluiten voor mij – iets zegt me dat Formolo morgen revanche wil nemen op het steentje dat voor een lekke band zorgde.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681696

  Waarom heb ik ook alweer Carthy, Foss en Bilbao op de bank gezet? Mijn god zeg

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681631

  Foss op de bank, Formolo lek (captain), Sagan die afhaakt. Nou – het is in ieder geval een mooie rit, maar dit vind ik zuur.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681547

  Bettiol baal ik van. Weet iemand of hij überhaupt geprobeerd heeft om mee te gaan? Blij dat Sagan en Ringel S opgesteld staan; betekent iets van punten. En hopelijk eindigt Formolo 12de of zo. Zure Scoritodag en persoonlijk vind ik de groep vluchters niet heel interessant – al is het met twee Nederlanders wel leuker natuurlijk.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681310

  Sagan, Ringel S en Foss op het bankje. Almeida, Bettiol en Formolo kies ik dan liever (los van de andere klassementrenners als Evenepoel, Yates, Vlasov, Carthy, Soler, Bilbao).

  Aanvoerder toch maar de rappe Belg..

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 87)

Laatste nieuws