Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 97)
 • In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #802512

  Heb nu wel echt keuzestress. Martin op de bank. Weet niet of dat slim is.

  Almeida (C)
  Yates
  Carapaz
  Lopez
  Bardet
  Bilbao
  Valter
  Gall
  Skjelmose

  Martin en ambitie kan ik in deze rit weinig over vinden – en vind het ook last inschatten. Iemand die mij van advies wil voorzien? Arensman overigens ook op de bank.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799764

  Baal van Cort en zijn interview. Toch wel groot risico – en niet wetende hoe goed hij gaat zijn.
  Consonni had ik een lange tijd erin, maar vind Nizzolo toch een klasse beter (en vergeet zijn Giro vorig jaar niet). Bilbao heb ik ook nog erin, maar zie dat echt als een gok. Foss en Kelderman lijken me zekerder als keuze, puur omdat ze kopman zijn. Ciccone kan dan natuurlijk ook (en prima Giro tot z’n val vorig jaar) en is weer wat goedkoper.

  Keuzestress.
  Cort en Bilbao eruit en dan Ciccone en Conssoni toch erin? Ulissi zit ook nog ergens in mijn achterhoofd.

  Voor de rest staat het wel. Vijf zekere mannen voor AK (en verwacht ze in top 7 als ze niet vallen) en vijf waarvan ik denk dat ze top 10 kunnen rijden. Zes sprinters. Twee puncheurs (incl Cort) en drie gokjes (punch en AK). We gaan het zien en ben blij als we eenmaal begonnen zijn. Te veel keuzes.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799220

  Het interview met Arensman heeft me toch wel weer erg doen twijfelen, maar vooralsnog staat hij wel in mijn team. Valter en Covi zie ik als vluchters, Cort als gokje (na zijn blessure). Modolo als zesde sprinter – ook een grote gok en inwisselbaar voor Theuns, maar toch kies ik voor de Italiaan.

  Qua grote klassementrenners heb ik vijf ‘zekerheidjes’ (mits ze niet vallen). Lastige is de groep eronder, waarover toch relatief wordt gediscussieerd. Foss, Carthy, Buchmann, Kelderman, Bilbao – het voelt allemaal zo onzeker in de 2,5 miljoen categorie. Bilbao een heerlijk voorseizoen, maar waarom die dekselse Landa als kopman? En wat zegt dat verder? Foss gewoon matig dit jaar – dus op basis van één Giro meenemen? En Dumoulin… tja. Ik heb het vooral hier lastig mee en zit nu met vijf ‘gokjes’ voor het AK. Ze kunnen met een vlucht mee als AK niet goed gaat, maar ben gewend toch wel zeker 7 AK-mannen te selecteren die meedoen voor plek 1 t/m 10.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #779213

  @Hay
  Shit, je hebt gelijk. Ik dacht as woensdag al. My bad.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #779195

  Blij dat ik Alejandro, mede door dit forum, toch op plek twee heb gezet. Na Pogi. Gaat het zomaar een goede klassieke Scorito ronde worden?

  Voor as woensdag alleen nog maar Covi en Kristoff die lijken te rijden…. Jullie ook weinig renners?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #779087

  @David
  Ah helder. Ik heb uiteindelijk toch de oude Spanjaard op twee gezet en Cos op drie. Covi zelfde team als Pogi, dus denk dat ie vooral in dienst van rijdt. Maar we gaan het zien..

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #779074

  Nog een kwartiertje… Waarom kiezen velen Valverde boven Cosnefroy of Mohoric?

  Ikzelf nu Pogi, Cos en Moh als cappies. Valverde en Covi verwacht ik minder van. Maar begin nu weer te twijfelen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #775940

  Ik heb Ewan en Jakobsen, omdat ze gewoon de beste zijn. En De Lie heb ik ook, als Ewan niet meedoet.

  Ik twijfel vooral voer heuvelspecialisten, want ik vind het moeilijker om te bepalen wie waar meedoen. Komt vooral doordat ik de races niet goed ken en ik kwaliteiten nog niet goed kan inschatten. Senechal, Lampaert, Valgren, Mohoric, Turgis, Lutsenko; moeten toch ook allemaal heuvel over kunnen>

  En het lukt me niet om Teunissen erin te krijgen – simpelweg geen geld voor. Heb dus ook maar 1 Jumboman en vraag me af hoe onverstandig dit is (en 3 maal DCQ).

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #773901

  Of Covi en Allegaert..

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #773857

  Heb Senechal nu erin, maar ik heb nog een miljoen over. Kan hem upgraden voor Van der Poel – maar twijfel. Flipje heeft het tot nu toe ook niet gehaald.

  Vind lastig hoor, de combi van Wolffpack maken en Jumbo.

  Overwegen mensen Turgis mee te nemen? Voor mij groot vraagteken of hij zijn drie miljoen waard is. Kirstoff/Ackermann is ook nog een dingetje (met oog op Eschborn).

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #722573

  Ik ken Dainese en Meeus allebei niet. En statistieken maken me ook niet veel duidelijker. Hier op het forum heeft Meeus de voorkeur, lijkt het. Hij wordt in ieder geval vaker genoemd. Kan iemand uitleggen waarom hij beter is om te kiezen?

  Cimolai wel echt zuur dat hij niet de enige sprintkopman is. Al kan het zomaar zoals in de giro zijn, waar verwacht werd dat David Dekker ook kansen zou krijgen, maar in de praktijk dit uitbleef. Lastige keuze. Cort, Cimolai, Danaise of Meeus.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #703109

  Cort en Van Aert op de bank, Ala (zekere punten) en Laporte erin. Maar ik twijfel nog enorm. Met name Cort, wat gaat hij doen? Iemand die het weet?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #703088

  WvA morgen opstellen of niet?
  Ja ja; ik weet dat er een paar zure mannen zijn die verwijzen naar websites met statistieken en interviews, maar deze keuze is gebaseerd op gevoel volgens mij. En met 8 sprinters + WvA/Ala twijfel ik enorm.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702470

  Wat is jullie advies voor morgen? Top 10 vandaag in je basis zeggen, en jongens als Sagan/Laporte/Cort/Colbrelli/Woods op de bank? Mollema basis?

  Poeh, lastig hoor.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701751

  Poggie
  Roggie
  Kelderman
  Uran
  Lewis Hamilton
  Richie
  Mollema
  Haig

  Van Aert
  Ala (c)
  Kung

  Ewan
  Demare
  Sagan
  Colbrelli
  Coquard
  Laporte
  Bouhani
  Van Poppel
  Cort

  Let’s go.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700125

  Ergens zou het fijn zijn als we de komende 24 uur horen dat Ala, WvA, Sagan of Ewan niet meegaat of zich niet goed voelt. Dan weet je wat je moet doen. Maar voor spanning spelletje en met name charme van Tour zou het heel erg jammer zijn.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699981

  @Nasibal
  Ik volg je helemaal – en met een kleine glimlach, want veel herkenning in de gedachtegang. Ik heb ze nu toch alle drie (Sagan, Ewan en Demare) in mij team, maar twijfel wel enorm.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699961

  @Nasibal
  Je hebt gelijk – wellicht is 400 wat optimistisch. Maar 300 zeker, en voor 4,5 miljoen vind ik dat waard met kans dat het meer punten zijn. Mede ook wegens twijfel over andere renners (Merlier, Matthews, Pedersen en in mindere mate WvA).

  @Derbert
  Ik had Thomas ook een tijdje eruit, inderdaad door wat jij beschrijft. En je kan dan met je budget heel veel leuke dingen doen. Maar voor mij zou het betekenen dat ik geen Ineos in mijn team heb en dat voelt dan weer niet goed. Maar Thomas niet nemen, zou zomaar de beste keuze kunnen zijn (al geldt dat natuurlijk ook voor Poggie en Roggie als ze het om wat voor reden dan ook niet waarmaken).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699943

  Rondom Ewan komt echt een vertekend beeld. Was vorige Tour niet perfect, maar jaar daarvoor wel. Bij Giro duidelijk dat ie halverwege zou uitstappen, maar nu gaat ie gewoon tot Parijs mee is de verwachting. Zal in principe elke sprint meedoen en is het snelste van allemaal – gevolgd door Demare en Merlier (die met Philipsen alsnog sprints zal delen, verwacht ik). Verwacht dan ook dat Ewan minimaal 400 punten gaat pakken deze Tour. En daarmee, voor 4,5 miljoen, is hij het geld al waard.

  Lastiger zijn sprinters waarvan je helemaal niet weet wat je kan verwachten. WvA (fit genoeg en gaat ie sprinten?), Sagan/Matthews (over the top?), Merlier (zie hierboven), Pedersen (is nummer 1 qua sprinter van de ploeg, maar geen vorm).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699838

  Met pijn in mijn hart laat ik WvA, Bling, MvP, Merlier, Alejandro en Woods thuis. Jongens die je makkelijk kan opstellen in elke andere grote ronde en gewoon echt een sloot aan punten mee kan halen. Zegt dus ook echt wat over deze geweldige renners die er mee gaan doen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699768

  En heb trouwens wel WvA. De vraag die ik ook kan stellen; pakt de gele Belg meer punten dan de groen-witte Slowaak?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699766

  Ben het overzicht volledig aan het kwijtraken.
  Thomas er nu uit, lijkt me niet de beste keuze. Ewan, Demare én Sagan erin; één moet eruit. Neig naar Sagan, maar het is wel Sagan jongens.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699592

  @Kevin
  Ik zit eigenlijk alleen op dit forum wegens jouw dark horse – en ik ben al 130 pagina’s aan het wachten tot je het ons gewoon vertelt. Je kan niet zoveel mensen in spanning houden.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699579

  @Joost – wat een team heb je dan, zeg.
  Ik heb geen VdP en Van Aert. VdP niet omdat je afstapt en Van Aert wegens blinde darm. Ook geen Sagan.

  Twijfel nog of ik Alejandro meeneem – nu Woods erin staan. Heb ook zowaar drie mannen van EF…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #694852

  Wat vinden jullie van de prijs van Dennis? En is ie de absolute topfavoriet voor de tijdrit?

  Verder al veel gelezen, en veel vragen gaan pas over 10 dagen beantwoorden worden (Bennett, Van Aert en in mindere mate Ala, Ewan en VdP gebaseerd op ambities/vorm).

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 97)

Headlines