Aangemaakte reacties

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #425524

  Boasson Hagen is natuurlijk wel een goede optie met het oog op de klassiekers. Het blok tegen QS wordt dan nog sterker. Hij kan ook bruikbaar voor Groenewegen zijn in de koersen dat Martin niet aan hem gekoppeld is. Dan kan Boasson Hagen in de zwaardere etappes voor eigen kans gaan. Daarbij natuurlijk een geweldige kracht voor de TTT. Maar dit is vast wishful thinking

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #425367

  Nu de discussie geopend is zal ik als meelezer ook eens reageren. Ik denk nu al een jaar hier dagelijks het forum te volgen en vaak lees ik erg interessante nieuwtjes. Het enige wat mij betreurd is dat het hier te vaak op de man word gespeeld waardoor het een weer war van berichten is. Onderbouw je meningen voor een goede discussie en respecteer elkaar ook als iemand niet op “onzin” wil reageren. Ook ik zal eens kijken of ik iets toe kan voegen aan dit forum het komende jaar. Aangenaam bij deze ;)

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #155993

  Sep spreekt helaas niet de ambitie uit om bij TLJ te blijven. Heb er ineens een slecht gevoel bij.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #155075

  Volgens mij is na Parijs – Nice wel gebleken wat 1 dag slecht weer kan veroorzaken. Dus een goede beslissing om Lindeman en Battaglin niet te laten starten. Zij moeten zondag fris zijn voor de AGR. Voor Bouwman is het een kwestie van kilometers maken in zulke rondjes.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #154267

  Het zou fijn zijn als Tjallingi stopt op 30-6 dat Goos dan weer kan koersen. Zou het anders een heel raar idee zijn om Vermeltfoort of Bol een contract aan te bieden voor 1,5 jaar? Met de sprinttrein in het achterhoofd lijken mij dat ideale renners.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #154232

  Haha Rahimns! ;)

  Misschien heb ik het fout, maar is dit niet de eerste keer voor TLJ dat ze de leiderstrui dragen in een WT race?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #154141

  @rahimns

  Thnx! Wel een beetje armoede als je naar TOC gaat voor de sponsor, Vermeulen die nog weinig heeft laten zien voor het klassement laat rijden en geen sprinter (Hofland of Groenewegen) mee neemt.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #154134

  @andriesw

  Heb je een bron? Zie net dat alleen Vermeulen en Teunissen op de voorlopige startlijst staan. Zal Kelderman dan de lijn van Romandië doortrekken naar TOC? Als je heen gaat voor de sponsor zullen ze toch wel voor het klassement gaan?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #154129

  @rahimns

  Stel dat Hofland naar de Giro gaat en niet TOC en Dauphiné doet, hoe zal hij zich dan voorbereiden op het NK?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #154127

  @tdola

  Wat nou als Kruijswijk een geweldige Giro rijdt, Kelderman top 5 in Baskenland en Romandië en Gesink Californië wint. Dan gaan ze misschien alle 3 naar de Olympische spelen en moet ik nog maar zien dat ze naar de Vuelta gaan. Moet nog maar zien in welke vorm Poels en Mollema dan zijn.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #154006

  Denk dat Hofland op hoogtestage is omdat de vorm van vorig jaar er nog lang niet is. Zou mij niks verbazen als hij in Yorkshire pas weer gaat koersen, of ze moeten hem weer misbruiken in L-B-L.

  Hofland: Yorkshire – Californië – Dauphine – NK – (rustpauze) – Vattanfall – Plouay – Eneco – WK?
  Groenewegen: (rustpauze)- Ronde van België / Noorwegen – Dauphine – NK – Polen – (rustpauze) – Vuelta – WK?

  Ze nemen geen sprinttrein mee naar koersen waar ze voor het klassement gaan. Dus voor de Giro en Tour zou een sprinter er alleen voor staan. Wel is de mogelijkheid dat ze geen klassement ambities hebben in de Vuelta i.v.m. de Olympische spelen. Dan zou ik Groenewegen met sprinttrein zijn eerste grote ronde laten rijden. Ook omdat ik denk dat Hofland meer kans maakt in Plouay door het redelijk heuvelachtige parcours. Enige minpunt is dat Hofland dan dit jaar geen grote ronde rijdt, wat het vermoeden over een Giro start toch weer aanwakkert. Ik vraag mij dan wel af hoe hij zich gaat voorbereiden op het NK, of dat alle ballen gaan op Groenewegen?

  In reactie op: Parijs-Roubaix #154004

  Ik kan alleen maar dromen van een natte Parijs-Roubaix. Met in het achterhoofd de natte kasseienrit in de Tour zie ik mijn persoonlijke favoriete renners als grootste kanshebbers.Naast Boom en Vanmarcke zijn Stybar en Sagan zijn dan waarschijnlijk de grootste concurrenten gezien hun verleden. Benieuwd hoe Cancellara met deze omstandigheden om gaat, want de laatste 10 jaar hebben we alleen droge races gezien.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #153668

  BE: Karl Vannieuwkerke
  NL: José Been (alleen maar omdat de NOS beschamend slecht is)
  CO: Karsten Kroon

  Jeroen Vanbelleghem is voor mij toch wel de overtreffende trap. Vind hem totaal niet objectief (België boven alles en dan vooral GVA) en zijn enthousiasme is zo extreem dat ik mij er kapot aan erger. Te veel liefhebber en supporter om commentator te zijn.

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)