Aangemaakte reacties

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #383209

  Nieuw pr van Wuijts: in vijf minuten drie keer het woord evident gebruiken!

  In reactie op: De ranglijst der Nederlandse wegrenners #315145

  Een mooi overzicht. Inderdaad, een Boogerd staat iets te hoog en Knetemann te laag. Ik zou helemaal geen punten toekennen voor een tweede of derde plaats. Alleen de overwinningen laten tellen. Nu is het meer een ranglijst van de meest constante renner en niet van de succesvolste en beste renner.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #265457

  Mijn kritiek lijkt me heel normaal, Jotto-Lumbo. Ik vind dat Lars Boom veel te weinig vechtlust toont, en dat al een paar seizoenen. Maar jij denkt daar kennelijk anders over. Nou prima toch.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #265365

  Boom doet helemaal niet prima zijn ding, Picoo. In zo’n kopgroep hoort hij er gewoon niet afgereden te worden. De andere drie waren heus geen toppers. Maar als je geen motivatie meer hebt, kun je je eigen lijf ook niet pijnigen. Kijk maar eens hoe diep die Amerikaan ging. Dat heb ik van Lars Boom al een paar jaar niet meer gezien.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #265348

  Waarom stopt Lars Boom er niet gewoon mee? Hij lijkt er geen seconde plezier aan te beleven. Volgens mij rijdt ie puur nog voor het geld.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #238417

  Als je Boom kopman moet maken in zulke koersen, is dat een overduidelijk teken van armoede. Deze ploeg heeft met Kruijswijk en Gesink renners voor het rondewerk maar in klassiekers hebben ze weinig meer te zoeken.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #191751

  Een verademing dat Ducrot naar huis is. Aanleiding zal wel niet leuk zijn, maar zijn commentaar kan ik missen als kiespijn. Je kunt nu ook merken dat Nelissen veel meer wielerkennis in huis heeft dan Dijkstra. Nu Boogerd nog naast Nelissen zetten en dan is het ideale koppel gevonden!

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Volg hier

Headlines