Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 59)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #364030

  Dat pakte lekker uit! Van plek 357 naar de 59ste en de 1ste plaats in de WielerFlits subpoule. Nu eens kijken of we dit kunnen vasthouden.

  In reactie op: Scorito-algemeen #363976

  Ik heb zelf Stephens, Keys, Nadal, Halep en hopelijk Del Potro in de halve finale. Ik ga voor Stephens als kopvrouw. Ik gok erop dat veel mensen die nog voor mij staan, voor Keys blijven gaan. Als Stephens wint kan ik nog wel mijn 357ste plaats gaan verbeteren.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #268583

  Ik ben niet zo’n fan van Maxim, al vond ik zijn confrontatie met van der Vaart vorig jaar wel ijzersterk. In het algemeen lult Maxim natuurlijk maar een eind weg en komt er weinig nuttigs uit.

  In reactie op: Pro cycling manager 2017 #268068

  Ik zou PCM 17 ook niet gaan kopen. Ik heb het wel gekocht en nu al spijt. In voorgaande edities was ik goed, maar het spel is nu echt te makkelijk gemaakt. Het draait nu alleen maar om positioneren. Als je een col goed van voren oprijdt samen met een goede ploeggenoot, win je negen van de 10 keer. Ik heb bijvoorbeeld een losse Tour na acht etappes met Quick-Step afgebroken. De eerste rit werd gewonnen door Dennis, daarna won ik alle zeven de etappes met Kittel, Gaviria, Martin en Jungels. En dit op niveau moeilijk! Dit zou mij in vorige edities nooit gelukt zijn, ik zou dan ook een andere editie aanschaffen.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #267617

  Dione vind ik tenenkrommend, al ben ik ook niet kapot van Herman. Het liefst had ik gezien dat ze Wilfried de Jong hadden gestrikt. Hij lijkt mij de ideale man om zo’n wielerprogramma te dragen. Ik verwacht dat ik niet één vast programma zal kijken. Het zal een beetje schakelen worden tussen Vive le Velo, Avondetappe en Tour du Jour. Het is allemaal niet je dat. Bij Vive le Velo gaat het soms toch te traag en te weinig over de koers zelf, bij de Avondetappe krijg je Dione en voor reclame moet je bij Tour du Jour zijn.

  In reactie op: Als supporter naar de Izoard #266626

  2-5 dagen is overdreven. Als je een dag van tevoren naar boven rijdt, heb je zat keuze. Twee jaar geleden op Alpe d’ Huez ben ik de avond daarvoor naar boven gereden, dat ging prima. En dat is toch één van de drukst bezochte beklimmingen.

  In reactie op: Tour de France Scorito #265175

  Ik denk dat Groenewegen de 2mil waard is. Hij is niet echt beter geworden, maar gaat meer kansen krijgen en zal derhalve ook meer punten gaan pakken dan vorig jaar.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #261793

  Ik denk dat als Eurosport de rechten van de Italiaanse koersen nog jaren houdt, ik ga afhaken met kijken. De reclames, het slechte commentaar, de belachelijke filmpjes met Flecha, wordt me dan toch teveel. Ik kan me zo voorstellen dat ik de Giro, Milaan San Remo en Lombardije over ga slaan en alleen naar de koersen op Sporza kijk. Jeroen van Bellegem bedoelt het allemaal niet zo verkeerd, maar heeft gewoon geen talent. Ik vind het zeer onprettig om naar zijn stem te luisteren, omdat ik een permanente staat van opwinding en gehijg meen te horen. Boogerd vind ik als co-commentator prima te pruimen, Kroon teert vooral op zijn verhalen uit het peloton en Traksel staat voor saaiheid. Gelukkig kunnen we in de Tour weer genieten van José de Cauwer en gedogen we Michel Wuyts er naast.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #260404

  Als Ajacied zijnde heb ik vanavond niet kunnen genieten. Hoewel ik de ploeg ook niet al teveel kan verwijten, United stond verdedigend als een huis. Mourinho weet in ieder geval hoe je finales moet spelen. Al blijf ik het vrij bizar vinden dat een ploeg dat honderden miljoenen investeert speelt met zo’n defensieve insteek. Het merk Manchester United wordt zo toch een beetje kapot gemaakt. In ieder geval hebben ze wel verdiend geworden, Ajax kreeg veel te weinig voor elkaar.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #251189

  Ik verwacht eigenlijk helemaal geen goede Quintana. Ik denk dat we de Quintana van de Giro 2014 en Tour 2016 krijgen, terend op zijn basisniveau. Nibali, Kruijswijk en Mollema sla ik allemaal hoger aan. Simpelweg omdat zij van de Giro een hoofddoel maken en Quintana het als voorbereiding op de Tour gebruikt.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #250179

  Ik gun Feyenoord het kampioenschap wel, de fans hebben er echt jaren naar moeten snakken. Als Ajacied zijnde hoop ik op een stunt tegen Lyon, verder is het seizoen wel gedaan. Al bij al ben ik toch tevreden over dit seizoen. Europees is er top gepresteerd, in de Eredivisie kunnen we nog altijd op 81 punten uitkomen (wat voorgaande jaren volstaat voor de titel) en het spel is wisselvallig, maar wel aangenamer om te zien dan onder de Boer. Bosz mag zich van mij volgend jaar revancheren, al zal hij dan wel afgerekend worden op prijzen.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #249508

  Nu Celta loten en dan heb je gewoon een goede kans om de finale te halen. United en Lyon zullen normaal gesproken over twee wedstrijden een maatje te groot zijn.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #244709

  Ik hoop op een buitenlandse coach, met een frisse kijk op het Nederlands voetbal. Iemand als Laurent Blanc, Roger Schmidt of Michel Prudhomme. Als Ajacied zou ik Frank de Boer een slechte keuze vinden, bij Ajax was het alleen maar breien en bij Inter heeft hij het ook niet gemaakt.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #244298

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/goksyndicaat-chanteert-patrick-kluivert~a4478765/ Interessant artikel over Kluivert en zijn gokschulden.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #243165

  Als Ajacied heb ik mij na vandaag neergelegd bij een kampioenschap van Feyenoord. Voor een enkele keer is het de Feyenoorders gegund! Al moeten jullie er geen gewoonte van gaan maken : ). Als Ajax-fan hoop ik vooral dat we tegen Schalke kunnen stunten. Het klinkt misschien opportunistisch, maar als je Schalke weet te verslaan en in de halve finale de winnaar van Genk-Celta loot, dan kan je zomaar doorstoten tot de finale.

  In reactie op: Je eerste ervaring met wielrennen…. #243163

  Dit is het leukste topic wat ik sinds tijden op Wielerflits voorbij zie komen. Hoewel ik met mijn 21 jaar nog jong ben, kan ik niet precies duiden op welk moment ik in de ban ben geraakt van de wielersport.

  Mijn eerste gedachten gingen terug naar de Tour van 2008. Voor mij nog altijd samen met 2011 de mooiste Tour die ik heb gezien. Ik genoot van de onnavolgbare aanvallen van De Cobra, het sterke rijden van Piepoli en een Bernard Kohl die opeens meedeed met de wereldtop. De dopingzaken en het bannen van Ricco uit de Tour spoorde bij mij alleen nog maar meer de liefde voor de sport aan. Ik kreeg het idee een spannende film te aanschouwen, met het verschil dat het allemaal voor mijn ogen gebeurde. Ik weet nog goed dat ik Menchov zag demarreren en op dat moment dacht dat hij de Tour op stelten zou zetten om vervolgens hem genadeloos tegen het asfalt te zien klappen. Of wat te denken van Augustyn die in koppositie een ravijn in kletterde. De Tour van 2008 heeft er zeker voor gezorgd dat ik wielrennen in het algemeen ben gaan volgen.

  Toch is dit niet mijn eerste wielerervaring. In de Tour van 2007 reed ik langs een Rabobank gebouw en dacht bij mezelf: ‘Wat doen ze met de taart, nu Rasmussen uit de Tour is gezet. En vooral: ‘waarom zou je Rasmussen eruit halen als het geen verplichting van de organisatie is?’ Daarvoor weet ik nog dat ik bij de openingstijdrit in Engeland (London?) klaar zat met een schriftje om alle gebeurtenissen mee te schrijven. Dit is de vroegste herinnering aan het wielrennen die ik heb. Al ben ik hierdoor ervan overtuigd dat ik eerdere Tours ook al zijdelings heb meegekregen, als mijn moeder het voor de gezelligheid en het landschap had aanstaan. Al bij al vind ik het toch jammer dat de eerste Tours achter mij liggen. Bij menig stuk hier meen ik te lezen dat het qua ervaring en belevenis nooit meer mooier dan de eerste ervaringen gaat worden.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #243159

  Jeroen komt bij mij altijd te gehaast en te hijgerig over. Echter merk je wel dat het een liefhebber is, maar echt deskundig is hij niet. Karsten vind ik als co-commentator prima te pruimen. Qua commentaar is dit duo niet hoogstaand, maar wel een degelijk zesje. Ik erger me voornamelijk aan de reclameblokken. Ik snap dat ze reclame dienen te maken, maar doe dat dan via een split-screen.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #241106

  Ik kon er ook niet echt van genieten, de wedstrijd was een aanfluiting voor het voetbal. In het strafschopgebied werd er meer gedoken dan dat er op doel werd geschoten. De scheidsrechter was dramatisch en geeft twee onterechte penalty’s en onthoudt twee terechte penalty’s. Paris Saint Germain speelt tenslotte onbegrijpelijk laf. In Parijs kon je zien dat als ze de aanval kiezen, Barcelona in verdrukking komt. Ik zeg niet dat PSG niet had verloren als ze voor de aanval kozen, maar ik ben er 100% van overtuigd dat ze vaker hadden gescoord en waren doorgegaan.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #240348

  @pirazzi Als Ajacied heb ik er weinig vertrouwen in dat het nog goed komt. Daarnaast gun ik het Feyenoord de titel ook wel, al wil ik in ruil eigenlijk wel de Europa League winnen om toch nog verzekerd te zijn van een direct CL-ticket. Europees gezien moet Ajax ver kunnen komen, met een beetje geluk. Kopenhagen is een stugge ploeg, maar wel te doen. Als je in de kwartfinale de winnaar van Gent-Genk loot, dan kan je ook zo doorstromen naar de halve finale.

  In reactie op: Huidige Situatie Ronderenners #216055

  Ik denk dat Contador beseft dat zijn kansen op een tourzege echt minimaal zijn. Het zou voor hem inderdaad verstandig zijn om zich te richten op de Giro-Vuelta. Dan kan Mollema mooi voor het podium gaan in de Tour. Froome laat bijna elk jaar weten dat hij de Giro overweegt, maar hij start nooit. Zolang hij een grote favoriet is voor de tourzege, zal hij dat ook niet gaan doen. Ik hoop wel dat hij ooit voor de Giro gaat en niet een Armstrong 2.0 wordt.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #205340

  Promes is toch één van de beste spelers in de Russische competitie. Bij het Nederlands elftal komt het er echter te weinig uit. Overigens snap ik als Ajacied niet dat Veltman speelde. In mijn ogen een overschatte speler, die om de drie wedstrijden een grote fout maakt. Het is voor Nederland en Danny Blind te hopen dat er wordt gewonnen van de Zweden. Bij een nederlaag lijkt mij dat het einde verhaal is voor de bondscoach.

  In reactie op: Wielertransfers en geruchten 2016 #199148

  Philippe Gilbert officieel naar Etixx. Bron: Twitteracount Etixx

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #189240

  Ik vond Wilfried de Bruijn wel prima eigenlijk, in ieder geval een stuk beter dan eerdere gasten als Deeler. Hij heeft natuurlijk geen enkel verstand van de koers, maar probeert daar ook niet geforceerd over mee te praten. Ik vond de avondetappe gisterenavond één van de betere van dit seizoen.

  In reactie op: Respectvolle/emotionele momenten wielrennen #189083

  Rodriguez die op het WK podium in huilen uitbarst.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #184814

  Ik kan me zelden aan iemand zo ergeren als aan Nynke de Jong. De vernieuwde avondetappe kwam nog niet lekker los, maar het tijdstip hielp natuurlijk ook niet mee.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 59)

Volg hier

Headlines