Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 169)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #664185

  Niet voor mij per se een probleem. Maar rechts hebben jullie op de website een blokje met alle ‘volg hier-topics’ die live zijn.
  Alleen hier vind je niet de koers waar een liveblog van is.
  Concreet wat dit vandaag betekent: Als ik een nieuwsbericht aan het lezen ben en daarna even aan de rechterkant wil kijken welke koersen er bezig zijn, staat daar de Ronde van Valencia en de Brabantse Pijl voor vrouwen. Het lijkt dan alsof ik de Brabantse pijl voor mannen dan niet echt kan volgen. Daarvoor moet ik eerst naar de hoofdpagina en daarna verder klikken naar het liveblog. Het lijkt me voor jullie wenselijker dat alle koersen aan de rechterkant te vinden zijn in het ‘volg hier-blokje’.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #485160

  @esims:
  Ik weet niet hoe het zit, maar volgens mij gebruik je weer normalized power en gemiddeld vermogen door elkaar heen.
  Wat je daar na weer aanhaalt lijkt mij te gaan over gemiddeld vermogen.
  Zie:

  Quote van esims:
  Wanneer 320 watt staat voor normalised power wat vluchters gedurende 3 tot 5 uur kunnen halen, dan zal dit maximum onafhankelijk zijn van de geaccidenteerdheid van het terrein. Het gemiddelde vermogen wat vluchters gedurende 3 tot 5 uur kunnen halen, dan zal echter afnemen naarmate de geaccidenteerdheid toeneemt. Dat is wat ik in dit bericht probeerde duidelijk te maken.

  Dus toch niet voor de vluchters. Wordt weer een gecontroleerde etappe. Dan ben ik wel benieuwd of er nog wat sterke sprinters aan kunnen blijven.

  Nu kunnen we hier lekker voorbeschouwen. Ik verwacht dat ze zometeen allemaal de fiets op zoeken en starten!

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #482025

  Ik sluit me helemaal aan bij rennerske en Spurter. De Avondetappe is een beetje geleuter in de ruimte. Vive le Velo is af en toe ook alleen nog maar geklets. Bij de aflevering met Evenepoel werd aan tafel nog geen kwartier over de Tour gepraat.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #481175

  @Starlynk, ik heb precies hetzelfde. Had Kwiatkowski in mijn team voor vandaag, maar verwacht dat hij vandaag moet werken nu de kans op geel weg is. Heb heb er dus uitgehaald.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #478264

  Als het waar is zegt dat volgens mij heel veel over het beeld dat TJV uitdraagt. Het wordt blijkbaar gezien als een absoluut topteam.

  Financieel gezien zal het budget toch flink omhoog moeten als Dumoulin er ook nog bij komt.

  In reactie op: Internetartikelen #475831

  Eigenlijk blijft dat in alle artikelen weer terug komen. Dit artikel is in ieder geval heel duidelijk uitgelegd met een makkelijk plaatje en makkelijke tabel. Het wordt dan toch inderdaad tijd dat er strengere regels komen.

  In reactie op: Liveblog op WielerFlits #471209

  Prima verhaal, wat mij betreft, Martin.

  Daarnaast vind ik de post van RV ook top.

  Volgens mij is er voor een volg-hier-topic en een livechat een heel ander publiek. Zoals het zich ook in dit topic manifesteert, zijn sommige mensen (‘harde kern’, ‘ouwe garde’, forumbezoekers) veel meer op zoek naar diepgang en waardevolle en originele bijdrages.
  Andere mensen zijn daar niet in geïnteresseerd (of niet in staat tot diepgaande discussies).
  Het lijkt mij prima in daarom beide doelgroepen op deze manier te bedienen. Ik kijk nu al uit naar de prachtige anekdotes die op het forum gaan verschijnen tijdens de Tour.

  Ik geniet er altijd van dat dit soort welgemanierde en welbespraakte discussies op het internet mogelijk zijn, Wielerflits is daarin best uniek.

  (En RV, xistnc e.a.: vergis je niet, de meeste mensen in Nederland zijn hier niet intelligent genoeg voor, laat ze lekker in de chat wat roepen.)

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #466561

  Ik zal elke dag iets zo zonder Nibali, Landa en Bora-klimmers, maar nog steeds op 99,3%. Nog twee dagen volhouden en dan hopen dat het eindklassement een beetje goed uitpakt!

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #463088

  @ben_pronk, ik zit op 99,7%. En ook geen Nibali, dus ik ben bang dat ik nog wel ga dalen in de komende weken…
  Het blijft altijd een frustrerend spelletje. Achteraf is het altijd makkelijk en heb ik altijd het gevoel: “Had ik toch die maar niet er uit gedaan”.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #461666

  Ik ga echt heel lekker ondertussen, elke etappe stijg ik lekker. Nu op 16 in de Wielerflits poule. Voor mij alleen te horen dat Nibali het niet te goed gaat doen, al verwacht ik dat hij er wel staat.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #459496

  Bedankt Arturo


  @kevinraar
  , ik zou Ulissi doen met kans op roze. Jumbo vindt het denk ik niet erg de trui af te staan. En wellicht kans op teampunten met Gaviria.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #459472

  Waarom was Van Emden (en andere TJV-mannen) maar 14 punten gisteren?
  Het zijn toch 10 punten voor een ploeggenoot die 1 wordt in de etappe, 8 voor het AK en 6 voor de puntentrui?
  Ik kan zelf echt nergens vinden wat ik over het hoofd zie?!

  In reactie op: Waarom Froome vrijgesproken is #372826

  “Het lijkt er toch op dat je zelf een argumentum ad hominem gebruikt.”

  Dat klopt, misschien heeft de man ook wel gelijk. Mijn brein krijgt het alleen niet voor elkaar om dat op dit moment te geloven. Daarvoor zou ik me er ook meer in moeten verdiepen, maar dat wil ik niet.
  Ik wil in ieder geval aangetekend hebben dat een juridische vrijspraak niet betekent dat Froome niet schuldig is aan een (frauduleuze) inname. En dat een uitspraak van deze wetenschapper voor mij weinig waarde heeft.

  Wat duiding betreft zou wielerflits en mooi achtergrond artikel kunnen schrijven, maar met de summiere informatie vanuit de UCI lijkt dat mee lastig.

  In reactie op: Waarom Froome vrijgesproken is #372769
  Quote:
  Ik neem argumenten als “Hij heeft vast weer veel gekregen voor dit onderzoek.” in ieder geval niet serieus.

  Nee, uiteraard. Maar het is veel te gemakkelijk om je eigen conclusies uit een onderzoek te krijgen.
  Nou ja, ik vind wat Bram Brouwer vindt in ieder geval niet overtuigend voor wat dan ook in dit verhaal, dus ik vond het raar om dat te gebruiken in de openingspost, een autoriteitsargument.

  Ik geloof best dat dit juridisch de juiste uitspraak is, maar dat betekent niet dat Froome onschuldig is. Juridisch aantonen dat iemand schuldig is iets heel anders dan de vraag of iemand werkelijk schuldig is. Die kanttekening mis ik in de hele discussie hier.

  In reactie op: Waarom Froome vrijgesproken is #372717
  Quote:
  volgens wetenschapper Bram Brouwer

  Ja, mooi hoe wetenschap werkt. Hij heeft vast weer veel gekregen voor dit onderzoek. Je kan de conclusies overal naar toe schrijven.
  Wordt het werk van deze man door collega’s ook maar enigszins serieus genomen?

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #282908
  Quote van tristania:
  Die zelfgenoegzame blikken. En lijkt wel of Nelissen met de dag aan het aankomen is.

  Sorry, maar als dit jouw redenen zijn of je wel of niet naar een analist gaat luisteren, dan snap ik er echt niks van. Al is die vent 327 kilo, doet dat iets af aan wat hij zegt?
  Volgens mij kan je beter dan gewoon beslissen dat je geen zin hebt om er naar te kijken en niet dit soort ongein op een forum gooien.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #272619

  @MooieMario,
  Bennett lijkt mij ook de man van TLJ die het in het klassement het verst zal schoppen. Ook zijn progressie lijkt enorm en ik ben heel benieuwd wat hij hier kan, al ben ik bang dat drie weken tour nog te zwaar is.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #266962

  Nadal, 22 voetballers, etc.

  In reactie op: Piloot gezocht #255222

  Dit is wel gaaf zeg! Lijkt me spannender dan zelf fietsen omdat je ook nog de verantwoordelijkheid voor een ander hebt, zo wordt het echt een teamsport.
  Ik kom helaas niet in aanmerking om verschillende redenen… Succes met zoeken

  In reactie op: Olympische Spelen Rio 2016 #195165

  Ja, ook de estafette, tenzij ze last heeft van blessures.

  In reactie op: EPO werkt niet #193528

  Owhja, ik had gehoopt dat mijn link je naar de juiste pagina zou wijzen, want die had ik gekopieerd. Blijkbaar werkt dat niet meer zo, dan had ik even de pagina er bij moeten vermelden, pagina 49 dacht ik. Sorry, nu heb je er inderdaad weinig aan. :)
  Ik zei het vooral omdat de meeste leden die daar gereageerd hebben, waarschijnlijk niet ook nog hier gaan reageren. Je hebt er dus meer aan om daar te lezen en als je eventuele toevoegingen hebt aan de discussie, dan krijg je daar waarschijnlijk meer inhoudelijke respons.

  In reactie op: EPO werkt niet #193441
  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #188162
  Quote van Chrys:
  Je hoeft niet per se goed over te komen in de media

  En dan

  Quote van Chrys:
  maar er spreekt zelfs geen overtuiging uit zijn woorden.

  Dus het gaat er wel om hoe hij over komt in de media. Of heb je hem zelf nog gesproken en sprak er daar ook geen overtuiging uit zijn woorden?
  Dit is denk ik wat horsm bedoelt, je vangt hem op wat hij zegt voor een televisiecamera, terwijl lang niet iedereen goed om kan gaan met zo’n camera.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 169)