Aangemaakte reacties

16 berichten aan het bekijken - 1 tot 16 (van in totaal 16)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699583

  Dark horse.. Ik denk Paart-Peintre.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699382

  Ik denk dat die Houle bedoelt. Vorig jaar naar een aantal 15de plaatsen gesprint maar eindigde toen wel echt helemaal achteraan van iedereen die een poging deed tot sprinten. Nu met een sterker en breder sprintersveld verwacht ik hem toch minder snel in de top 20, als die al gaat mee sprinten.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698646

  Waarom is Izagirre nu ineens interessanter geworden? Omdat die aangeeft voor de tijdritten te gaan? Eerst dachten we toch dat die voor een klassement zou gaan, dan zou die toch net zo goed alles geven in de tijdrit? En als je hem nu wil voor de combi aanval + tijdrit zou ik eerder Lutsenko nemen. Ik hoopte juist dat die voor een klassement zou gaan, lekker 10-15de worden in de bergritjes en 15-20 in de tijdrit, heb je die punten er zo uit. Nu valt daar wel een beetje een gat in m’n team..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #697879

  @DerbertHijkstra maar je moet toch ergens je scorito punten aan uit geven. Voor WvA, VdP en Alaphilippe is het ook niet zeker dat ze hun geld waard gaan zijn, misschien nog wel minder zeker. En om nou alle 4 de topsprinters mee te nemen lijkt me ook redelijk overbodig. Dus 1 van Thomas of Carapaz kan je er toch wel heel makkelijk inklikken, Ineos-loos lijkt me toch ook riskant

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #697736

  Ook geen Kristoff dus waarschijnlijk, in ieder geval niet op de plek van Polanc

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #696803

  Als Carapaz 3e wordt en Lopez 8e dan is die toch ook in redelijk wat etappes voor hem gefinished? Of pakt die het allemaal in de tijdrit, TT-wonder dat die is.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #696301

  @nasibal haha, staat die eigenlijk al in het lijstje van La Primavera? ‘Kan je nou wel of niet teampunten krijgen in een tijdrit?’

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #696297

  Bissegger gaat denk ik ook nog wel een leuke uitslag uit een vlucht rijden, kan ook prima aankomen. Alleen stel hem maar eens precies goed op.

  Overigens vorig jaar in de Binckbank tour 2 keer meegesprint, kan die nu mooi samen met Cort voor plek 15 sprinten..

  En wat is de kans dat die in etappe 1 en 2 in het eerste groepje eindigt, qua tijd? Dan zou die in 5 misschien wel geel kunnen pakken..

  Goh, die Bissegger is een koopje voor 1 miljoen ;)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #696193

  Bonifazio voor 1 miljoen toegevoegd, prima optie denk ik.

  Bissegger ook 1 miljoen. Voor 750k had ik wellicht een plekje voor hem vrij gemaakt, nu helaas niet.

  In reactie op: WIELERFLITS GRANDTOURSPEL: TDF 2021 #694724

  Ik doe ook graag mee!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #692360

  @Milanjacks maar voor Ewan is het nog maar de vraag of die hem uitrijdt. Dan zou ik eerder Demare kiezen. Alleen dan moet je wel wel minstens 1 van Flip/WvA/vdP thuis laten. En dat zijn wel de renners die ik persoonlijk in rit 1 en 2 een goede kans geef op top 3, en dus een goede kans op geel (en zelfs groen nog de eerste 2 etappes). Met de tijdrit in 5 zouden van Aert en Alaphilippe het geel zelfs nog langer vast kunnen houden, en dan komt er in rit 7 weer een kans voor die drie, en ook rit 10, 12, 14 kunnen sprinten met een gereduceerd peloton worden. Dat zijn toch al een hoop kansen voor die renners. (dit is wel even heel positief benaderd voor die drie, dat geef ik toe)
  Het probleem is namelijk, wie ga je dan opstellen in dat soort ritten? Tweede rang sprinters kan je zo aanwijzen, die voor plek 5 tot 14 sprinten en op die manier, als je er daar een paar van neemt toch een leuk aantal punten bij elkaar kan fietsen.
  Alleen wie zijn je tweede rangs puncheurs? Higuita, Woods, Colbrelli, dat soort namen. Maar die gaan denk ik niet in elke rit waar van der Poel en van Aert een kans maken, ook top 10 rijden. Hirschi zie ik dat wel doen, maar hoeveel vrijheid krijgt die?
  Kortom, als je in elk soort rit een goed aantal punten wil scoren, kom je wel snel uit bij allrounders als Flip, Wout en Mathieu. Zeker die eerste 2 zou je echt in bijna elke etappe wel kunnen opstellen en met trui/team/etappe punten genoeg kunnen scoren.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690959

  @nasibal Vorig jaar in de Giro was Konrad toch een stuk sterker, ook op de lange beklimmingen. Ik weet inmiddels wat je van dat deelnemersveld vond maar als je kijkt waar die nu allemaal achter finisht is het ook niet best.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690948

  Konrad wel zorgwekkend, die moest er wel heel erg vroeg af.. Andere 1m opties die beduidend beter omhoog klommen vandaag

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690371

  Wat is de kans dat Alaphilippe na etappe 5 nog in het geel rijdt? Stel hij presteert erg goed in etappe 1 en 2 en pakt 14 bonificatie seconden ten op zichte van Roglic/Pogacar/Thomas. Dat lijkt me niet voldoende voor de tijdrit toch? Alaphilippe heeft toch niet zo’n super tijdrit? Het is vooral erg wisselvallig, in 2019 had die supervorm en vleugels van de gele trui, heeft die dat nu weer..? Als die de tijdrit overleefd dan houdt die het zeker vast tot 8, dan wordt ie wel bijna een musthave. Lukt dat niet vind ik het een duur grapje..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #669566

  Ik dacht dat ik zeker was van m’n 750k picks, maar bevin doet het nu wel erg goed, begin toch weer te twijfelen. Alleen als ik voorgaande jaren van hem bekijk heeft die wel vaker in kleinere koersen erg goed gepresteerd, maar in grote rondes heeft die nog nooit in de top 20 gereden, op tijdritten na. Dat maakt me toch wel huiverig, en mag die wel voor eigen kansen gaan?

  Iemand als Foss lijkt me dan wat meer kans op punten naast de tijdrit. Verwacht dat ie wel een redelijk vrije rol krijgt, en dit is wel een moment dat die er doorheen kan komen. Niet voor niets de Tour de l’Avenir gewonnen, dan kan je echt wel wat toch.

  Sowieso is die 750k categorie echt heel interessant, daar zou ik er wel 10 van in m’n ploeg kunnen doen.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #668118

  Ik zie sommige optimistische voorspellingen van 6 of 7 sprintetappes. Misschien dat Sagan er in 7 etappes nog bij zit, maar echte sprintetappes zie ik er persoonlijk maar 4. Daarom neem ik maar een beperkt aantal sprinters mee voor een breed bergteam in de laatste week.

  Over sprinters gesproken, weet iemand hoe het zit met Pasqualon en Minali? Gaan ze allebei mee en gaan ze allebei sprinten?

16 berichten aan het bekijken - 1 tot 16 (van in totaal 16)

Headlines