Aangemaakte reacties

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)
 • In reactie op: Adopteer een Tourrenner 2019 #479127

  Ik ga voor Hugo Houle :)

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #477615

  Mijn laatste twijfel: Van Garderen + Bonifazio of Teuns + Stuyven?

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner #378575

  De Guinness van Dan.

  Etappe 6: de Mûr-de-Bretagne. Gilbert, Alaphilippe, Valverde en heel stilletjes Daniel Martin. Niet de topfavoriet, maar er wordt wel degelijk rekening gehouden met de ‘knuffel-Ier’. De klassementsmannen willen vooral geen tijd verliezen, de rassprinters zijn al met de dag van morgen bezig en de vluchters weten eigenlijk al dat ze bij voorbaat kansloos zijn.

  Net voor de laatste beklimming van de Mûr rijdt Pierre Latour naast Dan. Pierre kijkt even naar de houterige stijl en het typisch Ierse gebit van Dan. Niet geïntimideerd. Totdat hij Dan in de ogen aankijkt… Die honger naar de overwinning. Latour heeft die honger ook, maar bij Dan lijkt er meer aanwezig te zijn dan enkel honger. In het kielzog van Martin komt Latour over de finish. Dan noemt de Tour van 2018 nu al geslaagd en bestempelt de rest als bonus. Na afloop loopt Pierre naar de bus van UAE om de Ier te feliciteren en om te vragen wat Dan naast die honger naar de overwinning nog meer als drijfveer had. Dan is niet aanwezig in de bus.

  Dan had niet alleen honger. Dan had ook dorst. Proost, Dan! We hebben genoten :)

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner #376438

  Vandaag een belangrijke dag voor publieksfavoriet Dan Martin. Heeft alle valpartijen van de eerste twee dagen weten te vermijden en staat daarmee op 16 seconden van het geel. Echter is UAE geen ploeg die normaal gesproken hoge ogen gaat gooien in de ploegentijdrit. Hopelijk hebben Dan en consorten een ‘breakfast & lunch of champions’ om de schade beperkt te houden!

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner #374332

  Dan Martin :D

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #373628

  Twijfel tussen de combinatie Porte/Yates en Froome/Roglic. Porte/Yates allebei podiumkandidaten, met Froome kan zomaar iets gebeuren deze Tour (lees: gekke Fransozen) en Roglic nog geen bewezen ervaring in een grote ronde…

  In reactie op: DVHN Ploegleider #270754

  Wie gaat er meer punten halen? Matthews of Démare?

  In reactie op: DVHN Ploegleider #192794

  Niceeee 3e!

  In reactie op: Ploegleider #90915

  En iemand van de subleague 1e in het AK

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner 2015 #90914
  In reactie op: Adopteer een Tourrenner 2015 #90503

  Franse hoop Warren Barguil kwam vandaag hard ten val tijdens het eetmoment. De renner voor hem gooide nonchalant een flesje weg die vervolgens onder het wiel van Warren kwam. Even leek hij af te stappen, maar hij knokte zich met behulp van meesterknecht Sinkeldam terug in het peloton. Uiteindelijk 15e op 3’19. Chapeau, chapeau! Momenteel 9e in het AK op 6’12. Enkel Gallopin die tussen hem en de titel ‘Beste Fransman’ van het klassement staat. Vannacht herstellen van de wonden aan de elleboog en de heup en morgen weer met de top mee. Deze 15e plek omlijst de wilskracht van de jonge Fransman. We gaan hem nog zien…

  In reactie op: Ploegleider #83747

  @ Timber: thx. Dat was precies mijn redenatie :).

  @ Samn Bony: Dat is een lastige. Sprintetappes zijn prima voor Degenkolb, maar dat zijn A/B punten. Majka zal waarschijnlijk in de C-etappes goed voorin zitten, wat waarschijnlijk mee punten oplevert. Moeilijk, maar ik zeg Majka.

  In reactie op: Ploegleider #83725

  Valverde/Matthews of Quintana/Bennett?

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner 2015 #82755

  Barguil

  In reactie op: Ploegleider #82425

  Twijfel slaat toe. Heb T. Martin toch maar in m’n team gezet, omdat hij die proloog met 99% zekerheid gaat winnen. Nu de keus: Barguil of Meintjes?

  In reactie op: Ploegleider #81998

  @kenner: Simon :)

  Nog een leuke om mijn team te completeren: D. Martin of Barguil?

  In reactie op: Tour mogelijke outsiders en jongeren! #81969

  Alaphillipe gaat niet mee

  In reactie op: Scorito Tour de France 2015 poule #75943

  Wat denken we van Louis Meintjes?

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)

Laatste nieuws