Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 180)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #709260

  Overigens verwacht ik dat er snel (volgende rustdag) nieuws aankomt betreft de contractverlenging van Vingegaard. Journalist Brandt zei op de vorige rustdag: Great Danish cycling-news coming up today. Stay tuned”. Die tweet werd geliked door Ard Bierens, communicatie manager van TJV. Dat nieuws kwam uiteindelijk niet naar buiten vanwege ‘iets’ buiten de fout van de journalist om. Hij stelt dat het volgend rustdag wel naar buiten zal komen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #622909

  Al met al verlies beperkt. Heb even gekeken naar de tijdrit van aankomende dinsdag. Deze is redelijk vergelijkbaar is afstand met de 9e etappe van de Giro van vorig jaar. In deze tijdrit zaten echter meer hoogtemeters, de tijdrit van dinsdag lijkt me vlakker met een eenvoudigere slotklim die Roglic echt wel moet liggen. In de giro reed Carthy 1.30 trager dan Roglic. Carapaz 1.55 trager dan Roglic. Alle drie reden ze voor een klassement tijdens de ronde, Carapaz won uiteindelijk, Rolgic werd 3e en Carthy 11e in het eindklassement. Het lijkt erop dat Roglic dus een flinke tijd kan terugpakken: ik verwacht tussen de 1-1.30 minuut. Zie: https://www.procyclingstats.com/race/giro-d-italia/2019/gc

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #619683

  Denk dat Kuss, Gesink, Dumoulin hard hebben gewerkt om Roglic weer terug in het peloton te krijgen. Bennett kon nog wel even de kop nemen in het peloton maar het beste was er ook al af. Denk dat alle hectiek ook Roglic heeft vermoeid. Er is nog niets verloren. Misschien is het zelfs een voordeel dat de koers nu niet hoeft te worden gedragen door JV. Alleen is het zaak niet meer tijd te verliezen op Carapaz. Dat dat een gevaarlijke klant is weten we van de Giro van 2019.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #605117

  Gefeliciteerd alle Jumbo-Visma volgers! Deze overwinning geeft toch wel een hele boel opluchting en vreugde. Na de tour heb ik toch even in mineur gezeten. Ontzettend sterk van Roglic dat je na zo’n teleurstelling er alweer zo vroeg staat: eerst op het WK en nu door deze overwinning helemaal. Tel daar alle kritiek bij op die die heeft ontvangen nav het WK. Roglic blijkt zeer weerbaar voor teleurstellingen en kritiek. Dit, en zijn continue fysieke ontwikkeling, overtuigd mij van het feit dat hij de komende jaren alleen nog sterker gaat worden. Waarschijnlijk staat hij volgend jaar gewoon weer aan de tourstart met een doel: de gele trui winnen in Parijs.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #597528

  Toch nog wel interessant interview met Plugge: https://nos.nl/video/2349164-plugge-geel-verliezen-op-de-laatste-dag-dat-is-een-deceptie.html. Spreekt ergens op het einde van het interview over de dag van vandaag. Geeft aan dat er te weinig wind staat om wat te proberen en dat ontsnappen sowieso lastig is omdat veel teams een sprint willen. Zouden ze dan toch echt hebben overwogen om nog wat te proberen met Roglic? Wellicht maar goed dat er uiteindelijk geen wind staat, de hele reputatie van JV en Roglic zou naar de knoppen gaan. Plugge stelt dat ze het met Wout gaan proberen in de sprint.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #588868

  Tuurlijk wilde ze het geel. Roglic wou tijd pakken vandaag. Anders gebruik je niet je hele ploeg terwijl de ritwinst buiten bereik was. Geel pakken op zich was niet het doel maar wel tijd pakken op mannen als Bernal, Quitana etc. Als je die lost, los je normaal gesproken Yates sowieso. Roglic was niet goed genoeg of bang voor een counter.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #588836

  Volgens mij kwam Tom zelf aangeven dat hij zich niet goed voelde. Zat ook ver van achteren terwijl er nog een grote groep was. Toen heeft de ploegleiding denk ik aan Dumoulin aangeven de kop te nemen zodat Bennett nog wat langer gespaard kon worden. Uiteindelijk was Dumoulin niet zo slecht als hij dacht en Roglic niet zo goed als hij dacht. Ik kreeg een beetje herinneren aan de giro van afgelopen jaar. Toen was het Carapaz, nu Pogacar. Als Roglic goed was, waarom zou hij Pogacar niet volgen? Nu kostbare tijd op Pogacar verloren en Dumoulin uit de top van het klassement.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #505563

  @jessevdalen voordeel is wel dat Pogacar en Lopez waarschijnlijk Roglic zullen steunen bij evt aanvallen van Valverde en Quintana omdat ze hun podiumplek terug willen hebben. Toch kan me niet voorstellen dat Quintana nu opeens zijn superbenen heeft teruggevonden. Vandaag zat hij alert mee maar heeft hij relatief goedkoop tijd kunnen nemen omdat de groep zo omvangrijk was.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #505067

  @jessevdalen, ben benieuwd hoe je weet dat Roglic gaat bijtekenen. Heb je andere bronnen of baseer je je op de eerdere geruchten gemeld door de Telegraaf?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #504790

  Het Sloveense Zurnal24 meldt het volgende over Roglic (vertaald door Google Translate. Link:https://www.google.nl/amp/s/zurnal24.si/amp/sport/sok-ali-primoz-roglic-zapusca-ekipo-neverjetno-komu-naj-bi-se-pridruzil-333720

  : “Ze bevestigden ook dat de Eurosport-commentator, die wordt beschouwd als het “thuis van het fietsen”, misschien iets kookt. Tijdens de 1e etappe van de Race in Groot-Brittannië brachten ze het laatste nieuws over de versterking van het Jumbo-Visma-team en werden ze zich al snel bewust van de status van onze wielersuperster:

  “De situatie bij Jumbo-Visma is interessant na al deze aankomsten, omdat volgens recente geruchten Primoz Roglic op zoek is naar een manier om zijn contract te beëindigen. De belangrijkste reden is het feit dat dit een Nederlands team is dat van nature Nederlandse renners zal bevoordelen,” zei de hoofdcommentator, die het ook eens was met de expert: “Ja, dit is te verwachten. Ondanks Roglic’s natuurlijke schittering. Vuelta is gewoon fantastisch.”

  De commentatoren onthulden ook met welk team Roglic het meest wordt geassocieerd. Volgens hen is hij van plan om zich bij de Sloveense fietsjuweel Tadej Pogacar aan te sluiten bij UAE Team Emirates.

  FRIEND
  Met deze oprechte zet werden Roglic en Pogacar de grootste hit van de race

  “Bij Vuelta konden we ook zien hoe goed hij presteert met Tadej Pogacar. De dag voor de dubbele Sloveense overwinning begroetten ze elkaar bij aankomst en feliciteerden ze zichzelf. Nu, volgens geruchten, probeert Roglic zijn contract te verbreken met de bedoeling dat Ik denk dat het een zeer goede zet voor hem en voor het team zou zijn, omdat de VAE iemand anders nodig heeft dan Pogacar, die de etappewedstrijden kan winnen, “concludeerde de Eurosport-commentator op Roglic.

  Ik begin me toch een beetje zorgen te maken over deze situatie, ook omdat die verlenging nog steeds niet is bevestigd…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #504535

  Een rare sprint in Engeland van Teunissen. Hij zat in goede positie en zette heel laat aan. Leek wel of hij niet door had dat hij al zo dicht bij de meet was. Had hier kunnen winnen denk ik

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #492861

  Erg indrukwekkende overwinning van Vingegaard. Hij deed me qua stijl en explosiviteit een beetje denken aan Roglic. Wat denken jullie van zijn kansen voor de eindoverwinning? Morgen lijkt op papier minder lastig?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486853

  Stef Clement: “George Bennet of all people rijdt Thomas eraf”. Goh, heb niet het gevoel dat hij zich er populairder op maakt binnen TJV.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486840

  Goh wat reden ze snoeihard hier, genieten! Kan me wel voorstellen dat Roglic met de nodige jaloezie kijkt naar het team wat in de tour rijdt. Hierbij in het achterhoofd natuurlijk dat hij de Plus wel gewoon als ondersteuning had gehad wanneer hij niet ziek was geworden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #480290

  @jessevdalen op welke foto doel je?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #480233

  Nierman meldt dat Groenewegen geen interviews gaat geven nu, is zwaar teleurgesteld. Alleen schaafwonden lijkt nu: https://twitter.com/pimbijl/status/1147527884199923712?s=21

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #478288

  Het niet starten van Groenewegen in de Vuelta (Telegraaf) zou dan wellicht gezien kunnen worden als gesture naar Roglic. Met een volledige ploeg strijden om Vuelta winst. Hopelijk blijft Roglic ondanks de mogelijke komst van Dumoulin. Ambiëren ze echt een topploeg te worden zou ik liever de combi Dumoulin Roglic hebben dan de combi Dumoulin Kruijswijk. Zeker gezien het aantal overwinningen in de koersen van 1 week kun je bijna het hele jaar overal meedoen om de winst.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #478211

  @jessevdalen Exact, vind dit ook vreemd

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #478208

  Dumoulin heeft in een statement aangegeven dat er (op dit moment) geen overgang naar een ander team aan de orde is. Volgens Kerckhoffs heeft naast INEOS, CCC-Giant, UAE-Emirates en Total Direct Energie Jumbo-Visma zich gemeld bij Dumoulin. Toch wel een interessant gegeven dat TJV zich heeft gemeld gelet of het feit dat ze al twee top klassementsrenners is huis hebben (Roglic, Kruijswijk). Gaat Roglic wellicht weg ondanks zijn contract tot 2020? Hoorde gisteren in de podcast van het AD dat hij na de tour van vorig jaar had aangeven niet meer te willen starten waar Groenewegen start. Als Roglic de vuelta rijdt komt hij Groenewegen weer tegen. Ook de Giro verliep natuurlijk niet van een leien voor TJV. Zou me kunnen voorstellen dat Roglic om zich heen aan het kijken is en dat TJV daarop wil inspelen door Dumoulin te polsen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #477578

  Campenaerts lijkt te gaan vertrekken bij Lotto Soudal. Zien jullie hem bij jumbo visma terugkeren?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #476355

  Jumbo haalt een vette Visma binnen!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #465130

  Ploegleiders konden geen fiets geven omdat ze aan het pissen waren meldt Daan Hakkenberg (AD)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #464148

  Nog even inhaken op de opmerking van Engels dat Roglic “niets te maken had met Erzen”, dit artikel van NRC zegt wat anders: https://www.nrc.nl/nieuws/2019/05/23/steeds-moet-de-nobody-roglic-afrekenen-met-scepsis-a3961326

  Erzen was ploegleider van Roglic in z’n eerste profjaar. Erzen’s contract werd na dit jaar niet verlengd omdat hij: “te veel bezighield met andere zaken, zoals het managen van renners.”

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #450980

  Zag net het interview van Niermann met de NOS (https://nos.nl/artikel/2280480-imposante-van-aert-sneuvelt-in-roubaix-op-dag-vol-pech-ik-zit-kapot.html). Dit interview verduidelijkt veel over de dag van TJV is PR. Niermann geeft onder andere aan dat de ploegleiding weinig van de koers meekreeg door een slechte tv-verbinding in de teamauto’s (ze gingen er bijvoorbeeld van uit dat van Aert continue tussen de auto’s zat). Is het niet gek dat de ploegleiding haar beslissingen moet baseren op een klein tv’tje met slechte verbinding in een super hectische auto? Wellicht doen ze dit al maar is het een idee om assistent-ploegleiders op afstand (teambus, kantoor) mee te laten kijken en relevante updates te geven waarop de ploegleiders in de auto kunnen inspelen (een soort VAR)?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #450881

  @ghostwriter ik meen dat er drie bijzaten (Teunissen, Wynants en nog een derde: Roosen denk ik)

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 180)

Volg hier

Headlines