HansFuentes

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 36)
 • In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799399

  Al bijna 100 deelnemers in de Wielerflits Forum Poule! Daar kunnen er natuurlijk nog best 100 bij! Dus graag zoeken naar “Wielerflits Forum Poule” en aanmelden maar!

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799183

  Er is inmiddels een “Wielerflits Forum Poule” aangemaakt! Het lukt me om 1 of andere duistere reden niet om de link hier te plaatsen (wat doe ik verkeerd ?). Desalniettemin is de poule gewoon te vinden via Wielerflits Forum Poule bij Scorito..

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799088

  Ik ben maar zo vrij geweest om een “Wielerflits Forum Poule” aan te maken voor alle “kenners” en “dorpspastoors” van dit forum. Kijken wie er uiteindelijk met de dikste score aan de haal gaat! 😃

  Te vinden onder Wielerflits Forum Poule!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #597716

  Misschien zie ik het verkeerd hoor, maar gaat onze vriend Peto Sagan achtereenvolgens Luik Bastenaken Luik, de Amstel Gold Race, Gent Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen en Parijs Roubaix laten schieten voor een inspannende deelname aan de Giro? 🤷🏼‍♂️

  Ik kan het me haast niet voorstellen..

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #584146

  Kom op Scorito! Heb je shizzle voor elkaar!

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #501121

  En TJ is weer exit… arme jongen!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #479166

  Laupie: durf je het ook met 6 en een halve klassementsman aan? Of slaan de stoppen nu bij mij door..

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #479155

  Avond mannen!

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #391261

  Pardon

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #391256

  Wat is er mis met 250k overhouden? Of 1 mln? Zolang jij je maar goed voelt bij je gekozen 20 (st)rijders!

  Edit: Een poule met alleen maar 500k renners, een leuke variant op het “budget spel” wellicht?

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #389920

  De (klassements) mannen waarvan de namen nu al (twee weken voor aanvang) op de voorlopige startlijst staan op procyclingstats neem ik toch net even iets serieuzer met het oog op hun doelen/voorbereiding/motivatie dan al die namen die pas enkele dagen voor aanvang bekend zullen worden gemaakt. Je kunt natuurlijk enerzijds zeggen dat het beter is te wachten tot er meerdere namen bekend zullen zijn, persoonlijk hou ik toch liever vast aan bovengenoemde redenering voor wat betreft team Fuentes.. iemand die zich hier in kan vinden of wordt het tijd voor een nieuwe bloedzak?

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #385414

  Onder het mom van “regeren is vooruitkijken” besloten om met een kop koffie en op de achtergrond José en Michel een parcours analyse te maken van de Vuelta! Het water loopt me nu al de mond uit!

  Al meer forumleden die stiekum een blik hebben gewaagd?

  In reactie op: Tour de France Scorito #264106

  “I love this cooking revolution!”

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #253610

  @gerben0808

  Het gaat dan ook niet om die Italiaanse prietpraat in het roadbook.. maar wel om een gedetailleerd kaartje met percentages van bijvoorbeeld de San Pantaleo 20 km voor aankomst in etappe 1!

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #253604

  Het officiele roadbook van deze giro is te bekijken/downloaden op:

  https://caferoubaix.files.wordpress.com/2017/04/2017-giro-ditalia-roadbook.pdf

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2016 pool #205550

  Valverde tot en met vandaag nu precies 1000 punten voor me gescoord! Wat een baas! Met nog een week te gaan kan ik wel stellen dat een renner me nog nooit zoveel punten heeft opgeleverd al dan niet gaat opleveren.. Ongekend die man!

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2016 pool #196718

  Allemaal kleine Contadortjes die huilie huilie doen hier!

  Heb al een fantastisch team samengesteld met een mooie mix van de verschillende specialiteiten. Als je denkt dat je een optimaal resultaat kan behalen met 20 renners t.w.v. 25 miljoen, dan doe je dat toch? Het is geen wedstrijdje “geef je totale budget uit”!

  Het wordt pas echt lastig om de juiste renners op de juiste dagen op te stellen!

  Succes allemaal!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #192758

  283e!!

  (Inclusief Contador en Pinot)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #192435

  Mijn sprinttrein voor morgen:

  – Kittel
  – Enger
  – Boasson Hagen
  – Greipel
  – Laporte
  – Sagan
  – Bennet
  – Kristoff
  – Groenewegen

  Applaus alstublieft!!!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #191257

  En we kunnen weer de hele dag naar een kopgroep kijken! Ben het laffe koersgedrag van sky en de rest wel een beetje zat! Etappe 17 en nog geen dag de klassementsrenners voor een etappe zien strijden! Ik hoef geen 2 voor de prijs van 1, althans niet dagelijks!!!

  In reactie op: Scorito Giro 2016 Poule #159455

  Voor de liefhebbers:

  Het officiele 210 pagina’s tellende rondeboek van de Giro, met echt heel veel (interessante) statistieken, gedetailleerde etappebeschrijvingen, en alle laatste kilometers onder een vergrootglas!

  http://static2.giroditalia.it/wp-content/uploads/2016/04/Garibaldi-affiancate.pdf

  In reactie op: Scorito Giro 2016 Poule #159167

  @ nasibal

  Heb je discussie met coningtador met veel interesse gevolgd de afgelopen pagina’s..
  Echter begin je nou toch echt een klein beetje te jokken ouwe boef! Je had wel degelijk Degenkolb in je scorito gelederen tijdens de Vuelta vorig jaar.. Sterker nog.. Hij was 1 van je kopmannen..

  Naast Degenkolb had je oa:
  – Rojas
  – Drucker
  – Bouhanni
  – Ewan
  – van Poppel
  – Barbero

  Ik tel dus zeker 7 Sprinters ipv 3
  Naast het feit dat ik een groot deel van je tactiek deel, heb ik ook altijd de gewoonte even een screenshot te maken van de samenstelling van de teams in het eindklassement van de top 5 van de algemene Scorito poule na iedere grote ronde, puur om er later nog eens op terug te kunnen blikken, en er van te kunnen leren!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #95376

  Waarin de Belgen ons dan dagelijks hard uit kunnen lachen omdat we weer geen etappe hebben gewonnen maar de koers hebben gedomineerd met een 15e plek bergop en zo in het AK van plaats 9 naar plaats 8 zijn gestegen!

  😁

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #95201

  ik had idd de avondetappe moeten benoemen ipv Mart Smeets 😁

  Wat betreft vive le velo, ik heb daar uitgebreide interviews aan tafel gezien met een nibali, sagan, Hansen etc.. Waar wij met Tour du jour en studio Tour louter de Nederlanders aan het woord hebben, vaak half leunend op hun fiets, even snel snel tussendoor opgenomen!

  Ook hierin is wat mij betreft nog enorm veel progressie te boeken.. De Tour is meer dan Nederlanders, en ook ik wil wel eens enkele wereldtoppers/etappewinnaars in alle rust aan een tafel geïnterviewd zien worden door een kundige Nederlandse journalist!

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #95192

  Had niet gedacht dit ooit te zeggen, maar wat heb ik Mart Smeets (misschien kan ik beter de avondetappe zeggen) gemist! Ik heb me kapot geërgerd aan die irritante stem van Dione de Graaf met haar schoten voor open goal en te algemene nutteloze informatie! Zit ik in de auto en gooi ik radio npo1 aan, is het eerste wat ik hoor Dione de Graaf! 😭

  Verder wat betreft het dagelijkse tourjournaal om 19:00 uur, natuurlijk veel te vroeg om een scala aan interviews uit te zenden omdat de koers pas zo’n uur daarvoor beëindigd is! Verder zijn de bijdragen in dit programma allemaal gebaseerd voor de start van de te rijden etappe, oftewel oude en nutteloze informatie die niet meer terzake doet.

  Kortom een waardeloos tijdstip met in mijn ogen totaal ongeschikte presentatoren in de vorm van wieler-analfabeet Gert van ’t Hof, en Dione zeikstem de Graaf!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 36)

Headlines