guusmeeuwis

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #827960

  @Karstboy Guerreiro viel op de brug, ik meen dat hij de eerste was die viel. Heb hem ook, hoop dat hij kan herstellen.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #770528

  Mijn team:
  Keepers: Vindahl en Lamprou (uiteindelijk Pasveer/Doekhi ingeruild voor Vindahl/Blind) Lamprou mijns inziens de beste optie voor 1.250.000, had nog 250.000 over maar de 1.500.000 keepers zijn mijns inziens minder dan Lamprou, Heracles heeft toch een zwaar programma nog.

  Verdeging: Ik wilde minimaal 2 Ajax verdedigers, dit zijn Blind en Timber geworden, verder Sugawara, Boscagli en Meijer, toch verkozen boven Guth, lijkt vertrouwen te krijgen van Buijs.

  Middenveld: Til, vorig jaar de fout om Koopmeijners niet te nemen, Til voor mij echt een no-brainer. Verder Kokcu, strafschoppen, vrije trappen en corners en is lekker in vorm. Gravenberch, goedkope Ajax speler die toch een keer wat mer rendement zal halen uit zijn kansen. Kiomortzouglou, een goedkope basisspeler die toch al 2 keer gescoord heeft en van den Belt, de 500.000 speler die zo ongeveer iedereen heeft.

  Aanval: Tadic, zonder hem veel opties maar toch FOMO, en als Ajax meer strafschoppen krijgt dan zal hij nog meer scoren, Gakpo, sterspeler van PSV mits hij fit blijft een puntenpakker, Uldrikis, tot nog toe pech in de afronding, moet er toch een keer uitkomen. Stokkers, verkozen boven Reijnders want die scoort nooit, Stokkers toch echt een spits. Tenslotte Bony, Gelezen dat hij indrukwekkend is op de training tot dus hoop dat hij het goed doet want heb hem op advies verkozen boven Flemming die er gisteren gewoon 2 in legt. Aanval toch karig maar moest keuzes maken, had graag Karlsson nog gehad maar dan was 4 Ajacieden niet mogelijk.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #769182

  Een naam die ik weinig voorbij zie komen is Flemming, ondanks dat hij nu aanvaller is geworden vind ik hem interessant. Hij is een onbetwiste basisspeler van een ploeg die minder punten hebben gehaald dan ze eigenlijk verdienden. Hij was vorig jaar toch een van de koopjes en hij is nu wel erg lekker geprijsd. Als vierde aanvaller voor mij een serieuze optie.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675239

  Dat klopt, Hirschi werd idd 3e, desondanks was de 4e plek een prima resultaat en liet hij ook nog andere kleppers achter zich. Ik neem hem toch maar mee ook al denk ik dat hij meer op morgen zal gokken. Ewan mag op het bankie zitten.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675213

  Thnx! Ik vond het opvallend dat hij hier en in de voorbeschouwing van WF niet genoemd is (en bv Mollema wel terwijl hij heeft gezegd in de eerste week veel tijd wil gaan verliezen). Ik neem de gok.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675200

  Een naam die weinig voorbij komt is Champoussin, bleef in Romandië oa Ulissi voor in de etappe die Colbrelli won. Of zal hij meer op morgen mikken?

  In reactie op: Scorito-algemeen #461227

  Ik ben 2e geworden in scorito algemeen, kom 106 punten tekort voor de 1e plek….als Luuk de Jong die goal niet had gekregen tegen Willem2 dan was ik eerste geworden want toen had de nummer 1 hem aanvoerder. Uiteraard wel zeer tevreden met dit seizoen.

  In reactie op: Tour de France Scorito #270213

  Wat denken jullie:
  Valverde/Ulissi of Bardet/Greg?

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Headlines