Aangemaakte reacties

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #487297

  Merijn Zeeman bij de Avondetappe. Ziet eruit alsof hij het druk heeft tijdens de Tour, slaapt misschien nog wel minder dan Alaphilippe. Maar ziet er ook uit als een zeer capabel persoon en iemand die het verschil maakt binnen de ploeg. Het is gevaarlijk om successen van een organisatie op één persoon te pinnen, maar Zeeman maakt zeker een verschil. Hij heeft een helder verhaal, duidelijk een enorme liefde voor de ploeg en persoonlijke renners en zelf een fijne uitstraling. Leuk dat hij aanschoof!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #466796

  Wel een interessant idee, met een volledige klimploeg naar de Tour. Ik vraag me af of Jumbo-Visma dat kan, zonder Groenewegen naar de Tour. Zelfs als er meerdere individuele tijdritten in zitten (Roglic), is de kans op het winnen van meerdere touretappes toch significant lager zonder de sprinter van wereldformaat. Niet alleen sportief een flinke schikking, maar toch ook marketing-technisch vanuit de sponsor gezien een moeilijk verhaal lijkt me.

  Wat dat betreft is de (toekomstige) selectie van dit jaar, met zowel Kruijswijk als Groenewegen, niet alleen voor alle wielervolgers leuk, maar ook een gigantisch luxeprobleem.

  In reactie op: Tour de France Scorito #266291

  Ik vind de klimmers dit jaar moeilijker dan afgelopen jaren. Zo twijfel ik bijvoorbeeld nog tussen de combi van 6,5 miljoen: Bardet/Aru of Valverde/Meintjes. Die eerste twee gaan sowieso ten aanval trekken en zullen dus zeker wel een aantal keren kort eindigen, maar Valverde (!) en wittetruipunten zijn toch ook verleidelijk.

  In reactie op: Nieuws VIII #209015

  Inmiddels wel overleden. Zeer treurig bericht. Is dit dezelfde afdaling als bij de reguliere Spelen?

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #189536

  Deze samenstelling van de Avondetappe mag van mij elke avond wel, Wilfried en Thijs erbij. Hoewel Merijn de Vries ook zeer te waarderen valt. En dan nog iets meer sturing van Herman, die het volgend jaar wel zonder Dione afkan.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #169849

  O dat klopt ook zeker. Het buitengewone herstelvermogen van Kruijswijk is echter iets wat al langer bekend is. Wat het nog steeds zeker wel verdacht maakt, maar iets minder dan een (ongetwijfeld ook talentvolle) Rus die net komt kijken op WorldTour-niveau.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #169839

  Dat was de voorsprong van Kruijswijk op het eerste tussenpunt.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #169829

  Als je in een klim 0:39 kan winnen op Kruijswijk in deze vorm, wat heb je dan de afgelopen 2 weken in de bergetappes gedaan? Lekker touren?

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #90467

  Oke, dan ga ik los. Niet per se op Froome, maar dat Thomas na kopwerk op een berg lost en daarna van Garderenvoorbijrijdt en kan aanhaken bij Valverde, die hij bovenop de 5e plek gunt en een schouderklopje geeft. Dat is toch wel wonderlijk. Als hij dat kan vasthouden is hij de meest complete renner die ik ooit heb gezien. Benieuwd naar de rest van de ronde.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Net binnen