Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,625)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #840877

  Het lijkt me ook niet dat Roglic ontevreden zou zijn over het heden of zijn toekomst bij Jumbo-Visma. Als hij volgend jaar topfit aan de Tour begint zal hij zeker als volwaardige co-kopman van Vingegaard worden ondersteund. Ik zou het alleen leuker vinden als Roglic, Vingegaard, Pogačar en hopelijk een weer geheel topfitte Bernal met ieder een eigen ploeg de strijd met elkaar aangaan. Ik denk dat dit wel voor de meeste neutrale wielerliefhebbers geld maar dat is natuurlijk niet iets waar Jumbo-Visma en Roglic rekening mee hoeft te houden. Etappe 11 heeft aangetoond dat Roglic en Vingegaard samen meer kans hebben om de Tour te winnen dan alleen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #839573

  Voor deze Tour dachten veel mensen ook dat groen en geel niet samen kon. Ik denk dat Roglic en Vingegaard beide de persoonlijkheid hebben waarmee ze het kopmanschap kunnen delen. Al zou ik graag zien dat Roglic naar een andere ploeg gaat, het is leuker als de toppers tegen elkaar rijden.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #839462

  “Wat mutanten als Vingegaard, van Aert en in mindere mate Pogacar en de rest van Jumbo en UAE deze Tour laten zien is zelden vertoont.”

  Haha, kijk jij pas sinds een paar jaar wielrennen ofzo? Zoals ik eerder al schreef staat Pogacar (samen met Roglic) bovenaan mijn lijstje van verdachte renners maar in de hoogtijdagen van EPO werden dit soort prestaties en nog veel betere veelvuldig vertoont.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #838996

  @Ditwashet
  “Breuk in je ruggenwervels en dokter die je laat doorrijden? Ik heb genoeg medische kennis om te zeggen dat kan echt niet.”

  Als iemand die zelf een scheur in een ruggenwervel heb gehad kan ik je vertellen dat het helemaal niet makkelijk te vinden is met “een scan”. Ze hebben bij mij drie keer “een scan” moeten maken voordat ze het vonden.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #838992

  “Iedereen gebruikte doping dus zat iedereen op gelijke voet te strijden. Pertinent niet waar.”

  Inderdaad, alleen iemand die totaal geen verstand heeft van doping denkt dat als iedereen doping gebruikt dat betekent dat ze op gelijke voet strijden. Als iedereen aan doping doet heeft degene met de beste dopingdoctor een ENORM voordeel op de rest.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #838667

  “Het is eerder andersom de ogen willen sluiten voor een eventuele mogelijkheid van doping gebruik.”

  Ik heb zelf bijvoorbeeld vele keren geschreven dat ik jarenlange constantheid van Roglic totaal ongeloofwaardig vind. Hij staat op mijn lijstje van verdachte renners samen met zijn vriend Pogacar bovenaan. Niemand zegt dat er geen vraagtekens bij Jumbo-Visma mogen worden gezet maar het is duidelijk dat hier op WF vele leden zijn die alleen maar op Jumbo-Visma willen zeiken. Trouwens, ik ben geen Nederlander nog een Jumbo-Visma fan.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #838556

  https://nos.nl/artikel/2437844-wielerploeg-astana-schorst-superman-lopez-na-verhoor-door-spaanse-politie


  @esims

  Het is geen toeval dat wanneer Jumbo-Visma het goed doet het hier veel drukker wordt. Dat komt niet door neutrale wielerfans maar door anti-supporters van Jumbo-Visma. Ik schrijf al jaren dat ik denk dat microdosing nu enorm veel voorkomt in het wielrennen maar ik zal niet alleen wanneer Jumbo-Visma het goed doen opeens interesse hebben in doping.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #838455

  Debattechniek? Ik doe helemaal niet mee aan een debat. Ik heb geen enkele interesse in een debat met anti-supporters. Die staan namelijk helemaal niet open voor een echt debat. Dat heb ik al vaak genoeg gemerkt hier op WF. Je hebt alleen iets aan een debat met mensen die relatief objectief kunnen zijn over een onderwerp. Met mensen die geen enkele objectiviteit hebben is dat nutteloos.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #838450

  Opvallend hoeveel drukker het hier wordt elke keer dat Jumbo-Visma het goed doet… Zo jammer hoeveel anti-supporters hier op WF actief zijn. WF verliest er veel van hun charme door, daarom zijn meerdere van mijn vrienden hier ook al tijden niet meer actief en dat zijn niet eens Jumbo-Visma fans.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #834297

  Hey @Kristofke ga je dat bericht nu overal herhalen? Eén keer per forum is genoeg hoor…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #827823

  Hoe komt het dat er zoveel mensen hier op WF zijn met een negatieve obsessie met Jumbo-Visma?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #822565

  @Rawolf
  “Met afstand verslagen door de mol en voormalig renner van t Development team van der Tuuk. ”

  Alleen Leemreize eindigde achter Vd Tuuk.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #762100

  Turn page

  Okay dat werkte niet…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #750619

  Sla pagina om…

  EDIT: Vreemd dat werkte niet…

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #743810

  Persoonlijk verdenk ik Roglic en Pogacar meer dan welke andere wielrenners dan ook. Roglic omdat hij veel te constant is om zonder doping te doen (dat hebben we toch allemaal wel geleerd van het verleden?) en Pogacar vanwege zijn niveau op zo’n jonge leeftijd en de mensen om hem heen. Het feit dat deze twee opvallend goed presterende wielrenners ook nog eens vrienden zijn maakt het volgens mij alleen maar extra verdacht.

  In reactie op: Team DSM 2021 #727214

  Kan het een rol spelen dat wielrenners tegenwoordig op zeer jonge leeftijd al de stap naar een WT ploeg maken? Van Wilder is bijvoorbeeld pas 21 jaar oud en is al aan zijn tweede seizoen bezig. Niet iedereen is een Pogacar die daar op jonge leeftijd al aan toe is.

  In reactie op: Team DSM 2021 #723733

  “Best pijnlijk natuurlijk wanneer de een om die reden wordt neergesabeld en je eigen clubje zich van hetzelfde “geneuzel” bedient!”

  Is Hommeles dan een Jumbo-Visma fan of is jouw eerste reactie wanneer iemand kritiek op DSM heeft om met een whataboutery fan Jumbo-Visma te komen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #723188

  @rahimns
  Als Eenkhoorn slecht in vorm stak had ik dat een goede reden gevonden om hem toch geen grote ronde te laten rijden maar nu blijkt dat zijn vorm gewoon goed is vind ik het eingelijk nogal ondankbaar richting Eenkhoorn dat ze hem in zijn vierde jaar voor de ploeg nog steeds geen grote ronde laten rijden. Er zijn in totaal 24 plaatsen per jaar voor Jumbo-Visma renners in grote rondes. Van Hooydonck heeft maar één van die 24 plaatsen opgevuld.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #722981

  Zijn vorm maakt het extra raar dat Eenkhoorn niet naar de Vuelta wordt meegenomen.

  In reactie op: Team DSM 2021 #722949

  @Anton van Valouwe
  Wat heeft Jumbo-Visma te maken met DSM?

  In reactie op: Team DSM 2021 #721677

  Ik was een fan van de ploeg toen ze met Kittel, Degenkolb en Dumoulin (in zijn tijd als tijdrijder) een goede scouting aan een goede opleiding koppelden zonder dogmatisch te werk te gaan. Dat succes heeft hun waarschijnlijk zo’n vertrouwen gegeven in hun methode dat ze steeds dogmatischer zijn geworden. Voor sommige wielrenners zal dit perfect zijn maar het zal veel andere afstoten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #718953

  Ik vind het vreemd dat Eenkhoorn weer geen grote ronde zal rijden. Zijn ontwikkeling lijkt af te vlakken en zolang hij geen grote rondes rijdt zal hij waarschijnlijk ook geen grote stappen meer in zijn ontwikkeling zetten. Dit is ook zijn vierde jaar voor Jumbo-Visma en je zou verwachten dat hij daarmee ook wel het recht om een keertje een grote ronde te rijden zou hebben verdient.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #718292

  Waarom niet Foss? Die heeft een Giro gereden maar heeft daarna nog maar vier wedstrijddagen gereden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #717833

  Stel je voor dat er een lange team time trial in de Tour wordt opgenomen en Jumbo-Visma daar met bijvoorbeeld Martin, Gesink, Roglic, Dumoulin, Dennis, Van Aert, Vingegaard en Foss aan deel zou nemen. Als Jumbo-Visma als laatste begint halen ze elke ploeg die voor hun is begonnen in. ;-)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #715588

  @Rawolf
  Eenkhoorn rijdt langer al vier jaar voor Jumbo-Visma. Hij reed al een jaar voor Jumbo-Visma toen Vd Hoorn werd aangetrokken. Ook heeft hij meer pestaties behaald voor Jumbo-Visma dan Vd Hoorn. Ik denk dat Eenkhoorn grote rondes nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Daarbij zal hij als knecht zeker zijn waarde hebben.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,625)