Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,597)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #663189

  Als Vingegaard deze lijn kan doortrekken kan Jumbo-Visma nog dominanter worden dan ze al zijn in het winnen van kleine rondes. Ik kijk er naar uit om te zien hoe Vingegaard zich in de heuvelklassiekers kan tonen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #659641

  @Rawolf
  “Meen dat hij die verleden jaar nadrukkelijk geskipt had met het oog op valpartijen.”

  Was dat zo?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #639956

  Van Keirsbulck zou inderdaad een goede versterking voor de klassiekerploeg zijn. Ik denk dat Van Aert ook blij zal zijn als ze Van Keirsbulck erbij halen om hem te ondersteunen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #639822

  Ik schreef laatst dat ik verwachtte dat Dumoulin zich steeds meer zou gaan richten op de klassiekers zodat hij zijn eten niet meer met een theelepel hoeft te meten en een wat normaler leven zou kunnen leiden. Dit is nog een veel grotere stap maar het zou me nu niet verbazen als hij na een jaar terugkomt als klassiekerrijder. Om als 1,85 meter lange persoon een klassementsrenner te zijn is zowel fysiek als mentaal niet gezond.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #638406

  Als ik Van Aert was zou ik doen wat mij de grootste financiele zekerheid voor de toekomst bied.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #637431

  -Stijn-
  Dan is het vreemd dat zijn uitslagen niet in de buurt komen van eerder in zijn loopbaan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #637423

  Ik zou het prachtig vinden als Dumoulin ervoor kiest om zich op voorjaars klassiekers te richten (zowel de kasseien- als heuvelklassiekers) en daarvoor ook weer fysiek wat sterker wordt (waarmee hij het algemeen klassement in grote rondes uit zijn hoofd zet). Ik zou het me kunnen voorstellen als Dumoulin het niet meer ziet zitten om als een skelet door het leven te gaan. Als hij fysiek weer zo sterk wordt als hij voor zijn periode als klassementsrenner was zal dat ook zijn tijdrijden ten goede komen. Voor Jumbo-Visma lijkt het me ook prettig om een goede co-kopman van Van Aert voor de klassiekers te hebben.

  In reactie op: Team DSM 2021 #637021

  Als we de ploeg mogen geloven willen ze zelf steeds van hun beste wielrenners af. De waarheid blijkt vaak alleen wat anders te liggen (zoals bijvoorbeeld bij Kamna en Oomen).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #626400

  Het is jammer dat we Vingegaard en Foss relatief weinig hebben zien koersen. Vingegaard heeft natuurlijk indruk gemaakt in de Vuelta maar ik had hem ook graag vaker als puncher actief zien zijn (aangezien hij volgens mij een potentiele kopman voor wedstrijden als De Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik is) en Foss heeft door zijn blessure in het voorjaar en het feit dat Jumbo-Visma na negen etappes (terecht) uit de Giro stapte maar 23 koersdagen gereden. Ik verwacht behoorlijk veel van deze twee en als Jumbo-Visma de aansluiting wil behouden met de Ineos ploeg moeten dit soort talenten zich optimaal ontwikkelen (aangezien Ineos weer een heel peleton aan geweldige klimmers heeft aangetrokken).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #625559

  Knap van Roglic dat hij ZEKER DIT JAAR na tweede te worden in de Tour de Vuelta gaat winnen. Volgens mij heeft hij het stokje van Valverde overgenomen als de allround beste wielrenner ter wereld. Hij wint elk jaar zo ongelofelijk veel. Jumbo-Visma heeft met verder ook Van Aert twee van de drie beste wielrenners van dit jaar. Wie had dat een paar jaar geleden kunnen voorspellen? Hopelijk kiest Jumbo-Visma er volgend jaar voor om aanvallender te koersen in de Tour. Wordt geen Sky2 ploeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #611019

  Na de verschikkelijke manier van koersen van de Jumbo-Visma ploeg in de Tour was mijn aanzien voor de ploeg enorm afgenomen maar dat neemt nu wel weer iets toe door het feit dat ze ervoor kiezen om de gehele ploeg uit de Giro te halen na de positieve test van Kruijswijk. Ik schreef een paar maanden geleden al dat een ploeg bij één positieve test direct uit koers moet worden gezet. Dat Jumbo-Visma dit doet zonder daartoe gedwongen te zijn vind ik lofwaardig.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #609875

  @Rawolf
  Het tempo verhogen tot het punt dat je iedereen eraf rijdt is een aanval. Niet elke aanval hoeft van achteren te komen. Van Aert was duidelijk ten aanval.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #609787

  @Rawolf
  Kijk de laatste kilometers nou gewoon terug. Dan zie je dat hij wel degelijk in de aanval is geweest.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #605821

  Het is jammer dat Jansen vertrekt want ik dacht dat hij zich tot de schaduwkopman achter Van Aert zou ontwikkelen. Toch heeft Jumbo-Visma voor volgend jaar een behoorlijk sterke klassiekerploeg met Wynants, Teunissen, Roosen, Van Aert, Van Hooydonck, Affini, Eenkhoorn en Dekker. In bepaalde klassiekers zou ook Groenewegen mee kunnen doen. Hopelijk kunnen Teunissen en Roosen nog een stap in hun ontwikkeling zetten zodat ze tot diep in de finale een rol van betekenis kunnen spelen zodat Van Aert niet vroeg geisoleerd komt te zitten.

  Kruijswijk is na vandaag weer één van de favorieten om de Giro te winnen. Nibali en Kelderman lijken momenteel zijn grootste concurrenten maar er zal altijd een klassementsrenner van de tweede lijn boven zichzelf uitstijgen en het de grote(re) namen moeilijk maken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #605122

  Ik ben geen fan van Roglic de klassementsrenners (ik hou niet van het type ‘klimmende tijdrijder’ en ben daarom ook geen fan van klassementsrenners als Froome en Dumoulin) maar Roglic de klassiekerrijder is een veel leukere wielrenner.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #604087

  Foss begint de Giro met een goede tijdrit. Hopelijk krijgen we hem deze Giro veel in beeld te zien en lukt het hem om de ronde uit te rijden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #596236

  @deharderpeter
  Uitgezocht? Het was een vraag aan jou.


  @madeinstars

  Dat was een goede tactiek geweest als 1) Dumoulin bijna net zo sterk als Roglic was geweest en 2) Ineos net zo sterk as Jumbo-Visma was geweest.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #596180

  @deharderpeter
  Wat heeft de huidige ploegleiding van Jumbo-Visma te maken met de ploegleiding van de toenmalige Raboploeg?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #595797

  @tendam
  Op mij maakt Roglic de afgelopen dagen geen sterkere indruk dan de weken daarvoor. Hij is de gehele Tour volgens mij al vrij duidelijk superieur.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #594346

  @KimJungPoels
  Oh sh*t ja ik keek naar de verkeerde klim.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #594239

  Morgen moet het gebeuren voor Pogacar. Als Roglic morgen nog eerste staat in het algemeen klassement zal hij (mits hij op zijn fiets blijft zitten en niet ziek wordt) de Tour winnen. Etappe 18 is natuurlijk zeker geen rustdag maar dat is het soort etappe die een geweldige klassementstrein normaliter wel kan controleren en Jumbo-Visma heeft een geweldige klassementstrein. Het probleem voor Pogacar is dat morgen de slotklim steil begint maar dat de tweede helft van die beklimming een stuk lichter is dan de eerste helft.

  De beklimming is normaliter (nu het peleton niet stijf staat van de EPO) te lang om direct vanaf de voet in de aanval te gaan en ik denk dat het enorm lastig wordt om Roglic in de tweede helft van de beklimming eraf te rijden aangezien dat gedeelte perfect is voor klimmende tijdrijders. De laatste acht kilometer is aan gemiddeld zo’n 7.5% en het steilste gedeelte van dat stuk is maar aan zo’n 8 procent. Daardoor denk ik dat Pogacar eigenlijk wordt gedwongen om in de eerste van de beklimming al in de aanval te gaan maar dat wordt enorm lastig aangezien Roglic dan waarschijnlijk Dumoulin en Kuss nog bij zich heeft en misschien zelfs wel meer knechten. Als Pogacar morgen avond eerste staat in het algemeen klassement vind ik dat hij het verdient om deze Tour te winnen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593851

  Waarom zouden ze niet zowel voor de gele als groene trui kunnen gaan? Roglic zou met Martin, Gesink, Dumoulin, Hofstede, Oomen en Eenkhoorn nog steeds een fantastische ondersteuning hebben. Als er een ploegentijdrit in het parcours wordt opgenomen zou Roglic waarschijnlijk veel tijd kunnen pakken op (de meeste van) zijn concurrenten met Martin, Gesink, Dumoulin, Van Aert, Oomen en Eenkhoorn als sterke (of zelfs fenomenale) tijdrijders.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593833

  Als ze Van Aert volgend jaar als één van de kopmannen naar de Tour sturen zouden ze hem een trein mee kunnen geven die beter geschikt is om ook voor de kopmannen te knechten. De trein voor Van Aert zou namelijk ook in het heuvelgebergte goed moeten zijn zodat ze Van Aert niet alleen in de massasprints goed kunnen afzetten maar ook in het heuvelgebergte de pure sprinters eraf kunnen rijden. Eenkhoorn lijkt mij qua type een goede knecht voor Van Aert aangezien die heuvels goed overkomt en als sprintaantrekken voor Van Aert kan fungeren in bepaalde etappes.

  Hofstede zou een andere potentiele knecht voor zowel Roglic als Van Aert kunnen zijn. Verder zal Martin natuurlijk weer mee worden genomen (mits fit) die voor zowel Roglic als Van Aert kan knechten. Op papier lijkt een ploeg met Roglic en Van Aert als kopmannen met Martin, Gesink, Dumoulin (als schaduwkopman), Hofstede, Oomen en Eenkhoorn als ondersteuning mij wel wat. Dan kunnen ze met onder andere Kruijswijk, Bennett, Tolhoek en Kuss een sterke klimploeg naar de Giro sturen met verder Groenewegen (als co-kopman van Kruijswijk) met een sprinttrein van drie man.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593727

  @Yeez
  Zo’n goed was zijn derde week niet. Hij reed een goede 20e etappe maar in de dagen daarvoor verloor Pogacar juist tijd op Roglic en Valverde. Dat hij een goede 20e etappe reed had deels te maken met het feit dat Roglic hem liet rijden doordat hij de dalgen daarvoor tijd had verloren op Roglic.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593592

  @S. Morgenstern
  Die opmerking heb je dan inderdaad gemist want die is hier op WF met enige regelmaat langsgekomen. Sterker nog, er waren mensen hier op WF die schreven dat Martin bij Jumbo-Visma niet veel waarde zou hebben omdat hij al over the hill was.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,597)

Headlines