Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 312)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #509963

  FDJ

  Ik krijg privé berichten met spam. Seks dating dingen etc. Afzender Maria 27

  In reactie op: TV Tip #509253

  FDJ

  Eindelijk een vaste wielertalkshow op TV. Gisteren een goede start. Ben benieuwd naar het vervolg.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #508637

  FDJ

  https://www.wielerflits.be/nieuws/francaise-marion-sicot-doltcini-van-eyck-test-positief-op-epo/

  Dit vind ik geen ‘exclusief’ .be bericht. Franse renster betrapt. Denk dat iedereen dat wel wil lezen. Zeker omdat de dame werkt met de neef van Alaphilippe.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #508324

  FDJ

  Nee ik ben niet sceptisch maar zet gezonde kanttekeningen erbij. Laten we heel eerlijk zijn: Mocht Evenepoel een Rus zijn geweest dan had dit topic er al 1.5 jaar vol mee gestaan en bericht na bericht. Nu is het een Belg en zijn de kritische kanttekeningen een stuk minder.

  Zelfde zag je afgelopen Vuelta. De Slovenen worden nogal eens kritisch bekeken, maar alle Colombianen die overal en nergens vandaan komen wordt geen vraagteken bij geplaatst terwijl die toch de afgelopen maanden nogal wat dopinggevalletjes gekend hebben, maar op een of andere manier lijken die een bepaalde sympathie op te wekken dat er dan geen kritisch punt bij geplaatst wordt. Heel bijzonder.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #508174

  FDJ

  Mwah met alle respect maar ik vind het niet reëel dat er een jongen vanuit de voetballerij (geen duursport) in de juniorencategorie huishoudt op een wijze die zelden vertoond is en vervolgens een World Tour klassieker wint in zijn eerste profjaar nadat hij de belofte categorie volledig over sloeg.

  Met de geschiedenis van de wielersport moeten we daar kritisch in blijven.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #506842

  FDJ

  Ik vind dat doorklikken naar wielerflits.be niet echt een verbetering.

  Er werd met .be gekozen een compleet ander publiek aan te spreken. De exacte bezoekcijfers heb ik niet, maar de reacties blijven ver achter tov .NL berichten (wat niet alles hoeft te zeggen), maar om dan op de .NL site exclusief op .be berichten wel een click neer te zetten getuigt niet echt van sterkte.

  Eerder om te proberen de tegenvallende cijfers enigszins te verdoezelen door ze op .nl neer te zetten. Hoezo exclusief op .be? Je kunt er vanaf .NL op klikken, maar wordt doorverwezen naar .be.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #495206

  FDJ

  Ducrot is ineens een verademing na een paar dagen dat geschreeuw van Clement.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #494507

  FDJ

  Clement is verschrikkelijk. Die vindt alleen zijn eigen mening de juiste en hoe harder zijn gelijk bewezen moet hoe meer stemverheffing.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #486309

  FDJ

  @sooike je overdrijft graag dat is alom bekend. Maar Wuyts valt zeker ook het nodige op aan te merken, maar wielerpassie is bij hem vooral chauvinisme. Wout van Aert wint de ploegentijdrit en Jumbo Visma dus ook.

  Renaat en José zijn wel goed, maar ik vind Dijkstra en Ducrot zeker niet slecht. Dijkstra heeft een hele fijne luisterstem. Wat de NOS goed doet is het af en toe een derde man in het hokje zetten. Theo Bos was excellent. Kjeld nuis deed het ook top.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #485338

  FDJ

  Schandalige uitspraak van Nelissen. Snap sowieso de meerwaarde van die arrogante betweter niet.

  Kittel zit mentaal in een dip. Dat is iets wat je niet met flierefluiter kunt vergelijken. Een flierefluiter wint geen 14 Touretappes.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #485098

  FDJ

  @leegloper De wielersport is er een kei in zichzelf onnodig in discussies te brengen. In het voetbal worden gigantisch veel hersteldrankjes en andere voedingssupplementen gebruikt. Hoor je nooit iemand over. Moeten we dan in het wielrennen onnodig elke keer non discussies gaan voeren? Juist nu de Tour al een x aantal jaren zonder discussies over doping is.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #484990

  FDJ

  Waarom? Ketonen is legaal. Of moeten ze vragen hoeveel koffie met cafeïne etc hij neemt?

  Legaal product dus geen discussie waard wat mij betreft.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #484917

  FDJ

  Al een paar keer genoemd hier: de overkill aan berichten op een dag.

  Vandaag ook berichten die gebundeld hadden kunnen worden.

  https://www.wielerflits.nl/nieuws/tour-2019-zo-staan-de-favorieten-ervoor-op-de-eerste-rustdag/

  Deze bv al bij de klassementen na rit 10. En zo zijn er meer. Blijft het overzichtelijker van. Zelfde met alle Jumbo reacties.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #484568

  FDJ

  Speculeren heeft niet zoveel zin. Dan zouden er zoveel ploegen in aanmerking komen dat het niet leuk meer is om naar te kijken.

  Wat mij algemeen opvalt in de journalistiek de laatste maanden is dat er wat mij betreft teveel wordt gewerkt met termen als “melden bronnen ons” en “vingen wij op”. Dat is zo breed dat het eigenlijk iets is waarvan ik de meeste artikelen maar met een korreltje zout neem.

  Vingen wij op kan ook iemand zijn die bij een bus iets roept. De volgende neemt het over en schrijft een stuk erover en schermt met degene die iets roept. Schrijvers mogen wel iets concreter worden in het benoemen van hun bronnen. Op zijn minst een concrete richting benoemen. Geldt voor meerdere sporttakken op het moment.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #483153

  FDJ

  Ik snap de kritieken op de Avond etappe en Vive le velo ook niet zo. Je moet niet vergeten dat dit soort programma’s een breder publiek moeten trekken dan alleen de echte wielerfan.

  Het moet ook een beetje het zomergevoel en het Frankrijk gevoel opwekken bij het bredere publiek. Daar slagen beiden echt heel aardig in.

  Daarnaast maakt het bij de Avondetappe wel uit wie er als vaste man zit uit de wisselende poule. Ik vind Nelissen een verschrikking. Hoe hij ook weer reageerde gisteren op Dumoulin en Sunweb. Alsof hij een paar oud renners toekijkt alsof ze nog nooit iets van wielrennen hebben gezien.

  Theo Bos is echt een aanwinst voor de NOS. Wat een rust gaat daar vanuit, maar wel elk woord is raak. Hele goede analyses.

  Tour du Jour blijft niets. Het dieptepunt was nog dat tergende puberale gedoe tussen Zijlaard en Van Moorsel. En dan die saaie doedel van een presentator.

  Tour de L1mbourg ook weer prima. Gezellig sfeertje aan tafel en vaak leuke gasten.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #481068

  FDJ

  Tour du Jour bij dat de slechtste van alle programma’s. Bart Nolles weet totaal geen sfeer te creëren. Zaterdag zit daar een of andere nobody een uur lang met een pet op en gisteren het duo zijlaard wat altijd al nep is.

  In reactie op: Volg hier etappe 2 – Brussel-Brussel (27,6km) #480715

  FDJ

  Ik zou best weer eens een ttt van 55 km willen hoor net als een individuele tijdrit van een kilometer of 50. Als je een ronde wil winnen moet je alles kunnen.

  In reactie op: Volg hier etappe 2 – Brussel-Brussel (27,6km) #480688

  FDJ

  Bernal maakt kleine beurten en ook Thomas komt niet heel sterk over.

  In reactie op: Volg hier etappe 2 – Brussel-Brussel (27,6km) #480468

  FDJ

  @mezelf tijdens de Tour zijn hier de volg topics en bij de nieuwsberichten staat een liveblog. Is duidelijk gecommuniceerd.

  In reactie op: Wie wint de Tour de France 2019? #474238

  FDJ

  1. Adam Yates
  2. Geraint Thomas
  3. Steven Kruijswijk
  4. Thibaut Pinot
  5. Jakob Fuglsang
  6. Romain Bardet
  7. Nairo Quintana
  8. Egan Bernal
  9. Dan Martin
  10. Emmanuel Buchmann

  De Bernal hype lijkt me voorlopig nergens op gebaseerd. Alle toppers reden Dauphiné. Thomas is de kopman.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #473370

  FDJ

  Onderscheid is alleen dat je m.i. Jumbo Visma niet mag vergelijken met Rabo uit hun dopingjaren. Complete management en bijna de gehele ploegleiding van destijds is vervangen.

  Ze zijn alleen in het gat gestapt dat Belkin achterliet nadat deze sponsor nog even vrolijk profiteerde van de Rabo centen op de achtergrond.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #467801

  FDJ

  Wat mij betreft Liveblog houden bij grote koersen en het volg hier topic ernaast. Chat nodigt niet uit om even snel wat info terug te zoeken.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #466352

  FDJ

  Kissmyace is dus José Zeurwiggo Been.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #466220

  FDJ

  De Eurosportbelg gaat nu zelfs José Been imiteren zeg. Hysterisch geschreeuw toen die vluchters hem won. Net een klein kind.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #465086

  FDJ

  Het fanboy gehalte van de Eurosport Belg tov van Nibali is wel tergend hoor.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 312)