Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 112)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #734388

  Geëindigd op 98%, terwijl er veel missers in zaten (carapaz, Landa, koning rein, carthy,) waarbij met name carthy en koning rein zeer doen. Zat bij beide namelijk voor mas en sprint piet te twijfelen…. Alleen sprint piet was al voldoende geweest voor goud.
  Had namelijk wel Cort, storer, eiking, haig, bardet en yates. Die hebben naast de drie jumbo’s en toch ook nog Phillipsen boel punten gepakt. Ringel s ook naar behoren gedaan. Molano en Vermeersch niet top. Dus mijn keus om extra klassementsrenners in vorm van carapaz mee te nemen was slechte, gouden beker verloren door te weinig sprinters.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #733046

  Morgen lastige dag, heb er nog maar 13 om uit te kiezen maar zelfs dat is lastig. Cort een zekerheidje, en 3jv’s, bernal, de 2 klim dsm’ers. Maar dan….
  Keus uit aberasturi, vermeersch, yates, haig, ringel s en eiking.
  Vooralsnog vermeersch en eiking maar tips zijn welkom.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #732526

  Met 338 punten vandaag goed gestegen maar 93,5, dus misschien zit bronzen beker er nog in. Morgen hopelijk nog zo’n dag zonder vluchters (nou vooruit dan alleen storer en bardet samen vooruit). Met Landa wel de 7e uitvaller te pakken, en met eiking die de komende dagen helemaal achterstevoren op de fiets zit (voor de vrijdag en zaterdag etappes waarvoor ik hem had meegenomen) wordt het nu 5 keer vrijwel zelfde team opstellen. Zou morgen tijdslimiet nog probleem worden voor sprinters?

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #731999

  Ook 6 van de lijst van Tim. Met name dat ik 3 sprinters verlies doet zeer. Vandaag daarmee de mijn laagste score ooit in sprintetappe.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #731847

  Door uitvallen ciccone zit ik nu alweer op 6 uitvallers, dus wordt langzaam wel erg moeilijk om zo voor podiumplaats te gaan

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #731414

  Heb carapaz, landa, carthy, phillipsen, koning rein en molano en geen movistars. Dus boel geld al weg, gelukkig heeft phillipsen nog wel wat punten gepakt. Maar omdat ik ook storer, eiking, cort, haig en yates heb, maak ik nog veel goed en sta nu op 95,7. Met daarbij echt slechte dagkeuzes (2x de winnaar van de dag op de bank en vaak verkeerde captain), dus met betere keuzes daar had ik in een selectie met veel afgestapten/slechte presteerders “ 99% kunnen staan. Dus veel hangt ook af van de juiste keuzes op een dag/koersverloop.
  Morgen hopen dat de etappe te zwaar is voor jacobsen en demare, zodat cort besluit om mee te sprinten. Dan blijft er nog wel aardige klassering in zitten.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #730176

  Hahaha wat een dag zo, ik was al drie sprinters kwijt dus moest met aberasturi als captain vandaag weg en met 6 truimannen waaronder Bernal en yates en die pakken allebei een beetje. Maar 1,5% gezakt en nog net boven de 90 procent. Nog graag 1 zo’n sprintetappe aub.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729724

  Vandaag weer eens een captain niet in de punten, dit keer gelukkig wel Cort opgesteld. Wel gezakt naar 91.6, morgen waarschijnlijk terug naar laag in 80. Van mijn sprinters nog Cort (die niet meedoet in normale sprints) aberasturi en Vermeersch over. Dus das morgen echt een drama. Hopelijk wordt het waaier etappe en kunnen we in het weekend dan weer klimmen naar de 90%.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729140

  Zo levert eiking nog wat extra punten op, dus dat is wel erg lekker. Ik treurde eerst omdat ik naast storer mijn 2e vluchter kwijt was, maar zo doet hij het ook lekker. Ondanks dat kuss en ciccone op de bank zaten vanwege verwacht vluchtscenario en bardet als captain toch 297 punten en gestegen naar 92,3. Morgen zowel storer als eiking maar weer opstellen om dan dag erna als baksteen weg te zakken (gestart met 5 sprinters en JvR, Molano en Phillipsen al naar huis)

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728656

  Storer morgen toch maar weer op de bank ten faveure van bardet en carapaz. Ineos gaat denk ik met sivakov en carapaz proberen mee te zitten morgen. En hopelijk gaat storer dan ff rustig aan doen voor volgende week 😬

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728649

  Te snel op verzenden gedrukt. Eiking als schrale troost

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728648

  Jawel voor de 2e keer (na Cort) nu weer winnaar op de bank. En dat nadat ik in de rit na Cort al haig en ringel s op de bank had…. Kortom weer zo’n 70 bankpunten

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #726931

  Na gisteren 72 bankpunten, nu meer dan 80 bankpunten…. Bij opstellen bardet en Felix was het de beste score van de dag geweest…. Desondanks goede dag. En gestegen naar 92,5

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #726881

  Na gisteren Cort op de bank heb ik vandaag bardet en ringel s op de bank. Gaat lekker…. Gelukkig nog wel stoter, haig en kuss voorin. En drie ineos in het team. Dus sivakov winnen, stoter 2e en dan bardet in bollen en ringel s, kuss en haig sprong in klassement. Dan kan het toch nog leuk dagje worden

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #726453

  Ook 72 van die bankpunten vandaag, en nog erger na de val van bardet nu ook nog carthy die wegvalt. Gelukkig carapaz al weer iets beter, dus hopelijk herstelt die verder. Nu op 80 procent, weggezakt uit de 99% wielersport voor dit jaar. Gaat niet zo goed helaas. Hopelijk morgen de rest van mijn dure klassementsrenners wel op de afspraak en niet een te grote vlucht

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #726322

  Cort op de bank….

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #725018

  Vergeet niet dat voor die laatste 600 meter de weg ook al paar km omhoog gaat. Deze finish is makkelijker dan suances vorig jaar, dus sprinters hebben iets meer kans en was al wat verder in de koers dus vermoeider. Desalniettemin stel ik ook aantal klassementsrenners op. En natuurlijk eiking voor de truipunten.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #721148

  Bron wielerflits maandag 8 februari. Dus geen zandstrooien

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #721144

  @ Jordi Uran heeft voor begin seizoen gezegd dat hij wilde focussen op vuelta omdat hij daar nog nooit op podium heeft gestaan. Dus misschien moet je ze beide wel meenemen

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #713250

  Verkeerde gok met gaudu als cap, gezakt van 96.2 naar 94.9. Anders gelijk gebleven. Morgen dus cav als captain en hopen op laporte, pedersen en colbrelli. Rest opvullen met ala, pog, vingegaard en woods en gaudu. Misschien woods nog wisselen voor meurisse voor geval phillipsen wint zekere 2 ipv kans op 10. En dan maar afwachten of ik nog boven de 97% kan komen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #712837

  Enige wat ik van Thomas denk is dat het een hele dure miskoop is

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #712827

  Laatste dilemma van de dag, gokken op kopgroep en daarmee colbrelli voor hopelijk 7 punten en kopgroep wint of kopgroep wint niet en dan colbrelli 3 en dan voor die punten hopen dat meurisse het nog net iets beter doet dan drie punten (gister 21e en hopen dat hij nu in kopgroep zit en dan minder ver weg zakt uit kopgroep en rond de 10e plek binnen komt….) wel problemen in de marge overigens door de keus voor Thomas/meurisse ipv carapaz/ o Connor voor de tour, gekozen voor MvP hedge want ik had al zoveel klassementsrenners (Porte Thomas roglic en haig weg) dus hopelijk vandaag verlies wederom beperken (gisteren gelijk gebleven) en dan hopen op 2x sprint en goede tijdrit van Thomas en Porte. En dan heel misschien wel een zilveren beker en boven 99,5 in wielerindex

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #711885

  ,

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #711845

  Vandaag zeker pog, uran, vingegaard, woods, ALA en valverde. De overige 3 plekken keus uit Thomas, Porte, colbrelli, meurisse en cav voor zeker 8 punten. Weet het nog steeds niet, meurisse zit er paar keer goed bij bij dit soort vluchtetappes. Colbrelli zou dit moeten kunnen maar na zijn hitteklap paar dagen geleden weet ik het niet. Op 1 of andere wijze verwacht ik thomas vandaag, maar die moet zich misschien wel sparen voor morgen (en ineos rijd weer heel raar), dus misschien toch cav voor 8. Dus mochten er nog goede argumenten zijn om keus te maken uit die 5 voor 3 plekken dan hoor ik het graag!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #711718

  Hardrijders en goede dalers die ook kunnen klimmen, ik heb ze niet maar zou zeggen wva, en bilbao mohoric ect. Ik ga voor valverde, meurisse colbrelli en ALA. Daarnaast dacht ik ook dat thomas ook wel eens mee zou gaan dus @zomaareens….. wie weet morgen 40 punten rijker ;-)

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 112)

Volg hier

Headlines