Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 203)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #842874

  Wel grappig dat iedereen zijn eigen conclusies trekt. Voor mij blijft Remco een twijfelgeval, gaat incluis witte truipunten wel zo’n 200 punten bij elkaar fietsen als ondergrens en bovengrens weet niemand…Echter mijn conclusies vandaag zijn:

  Yates niet sterk, Kelderman nog veel slechter. Rodriguez gaat door veel mensen worden gekozen, maar wordt bergop ingehaald door benoot. Sivakov rijdt in voorbereiding koers weer eens goed, dus zal straks wel weer slecht zijn.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #835142

  Past in plaatje van deze tour maar op het laatste moment Kung gebankt voor jakobsen…. Lijkt wederom een slechte keus

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830886

  Met uitspraak van pog, icm het feit dat eerste deel van de etappe goed te controleren valt voor uae vrees ik dat de vlucht het niet redt. Zet voor de zekerheid Woods er toch maar in en twijfel om deze reden wel of ík lutsenko toch er moet inzetten ipv guereiro. O Connor en bagioli sowieso op de bank.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830757

  Verschillen zijn nog erg klein kwam ik zojuist achter. Ik sta nu op 96.2. Als ik vandaag pog gecapt had ipv WvA (dat was zoals bij zovelen de keus) dan had ik al op 99,1 gestaan. En de andere kant op zal ik ook wel 50 punten van de 90 procent afstaan. Dus alles nog heel dicht bij elkaar

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830660

  Heb voor morgen ook 6 zekere klassementsmannen. Pog, rog, ving, vlasov, martinez en gaudu. Keus bij overige 3 plekken gaat tussen woods, lutsenko, o connor, guereiro, bjerg (11 punten misschien 21 voor pog) vooralsnog heb ik woods (mag vluchten, in vorm en voor het eerst niet echt gevallen in de 1e week), bjerg en lutsenko. Vooral die laatste zit op de wip voor o connor of guereiro. Durf het niet aan om 1 van de 6 zware klassementsmannen eruit te halen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #829520

  Keuzestress: ving, Kung Phillipsen van Poppel walscheid rog poc. 1 ervan moet er van af… alleen wva en MvP zijn zeker. Wie o wie heeft hier een top advies voor. Ik twijfel zelf vooral tussen eerste drie

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #829037

  Wordt overigens wel zo langzamerhand tijd dat die bahrein jongens uit de tour worden gehaald. Want ik heb ze een paar uur voor deadline gewisseld en wil niet hebben dat die caruso en teuns nu in 1x gaan vliegen vanaf etappe 6. Dus benieuwd naar de bruine en witte ampullen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828836

  MVP of walscheid, mvp of walscheid mvp of walscheid….

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828728

  Nee hoor schuin tegen, wordt massasprint zo. Alleen MvdP mee ipv walscheid, rest gewoon sprintersploeg. Andere concessie is WvA captain ipv fabio.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828599

  MvdP denkt dat hij zelf in etappe 5 pas aan de bak gaat…

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828568

  Oja, en ook ik ben 1 van die sukkels met walscheid, heb zowel hem als van poppel gekozen voor geval a) ganna tijdrit zou winnen en lang in geel zou blijven had ik te weinig opvulpunten in mijn team b) beide kunnen ook nog op kasseien uit de voeten en daar had ik weinig renners voor. Dus 2 verzekeringspremies waarbij ik dus 2 aanvallers verderop in tour minder heb (maar daar moet je ook van afwachten of je ze daar op juiste dag heb, terwijl ik daar wel truipunten genoeg heb)

  Conclusie tot nu toe met huidig koersverloop dat van poppel prima keus lijkt, en walscheid (nog) niet, eindafrekening volgt na etappe 5 vwb walscheid.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828561

  En de wind is de eerste 50 km vol in de rug als het zo blijft. Dus wordt megastrijd om in ontsnapping te zitten. Maar zoals alle bovenstaande commentaren laten zien, het is volstrekt onduidelijk wat het gaat worden. Dus maar mix team opstellen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828525

  @ made in stars Je hebt inderdaad wel een punt mbt tot de wind. En die lijkt uit noorden te komen, draaiend in middag naar noordwest, dus zijwind achter naar zijwind tegen. Morgenochtend nog maar eens op windy kijken

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828474

  @ punchen of verzuipen. Is wel echt andere koers op ander moment. Nu veel meer sterke knechten, veel meer renners die mee kunnen op die heuvel, die overigens 20% korter is en minder steil. En als allerbelangrijkste, deze keer 11 km tot aan streep, in parijs nice maar 4. Maar ik cap jokobsen voor de zekerheid ook maar niet ;-))

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828438

  Ik zit met zelfde idee, had MvP ook eerst erin, maar nu gewisseld weer voor walscheid. Misschien dat MvP nog mee gaat, maar figuren als bagioli blijven keurig op de bank. DQS, Lotto, DSM, Wanty gaan allemaal rijden voor een sprint, dan zijn een paar mannen die de rest klein stukje eraf rijden op de heuvel volgens mij kansloos.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #827994

  @ franky122 mbt selecteren van jakobsen. Ik wilde naast WvA, Philipsen en Pedersen, die ook kans hebben in de zwaardere etappes, sowieso 1 andere topsprinter en 2 opvullers mee. Dan is de keus tussen Ewan, Dylan, en Jakobsen. Van die drie zijn Ewan en Dylan te wisselvallig en doen zelden mee met groen. Zeker nu Ewan geen trein mee kreeg. Dus toen gekeken of Jakobsen 250 punten zou kunnen halen (want met dit budget was dat in mijn ogen het belangrijkste). Mijn analyse is daar dat 2,3,19,21 zeer waarschijnlijk sprints zijn en dan 4 dat ook is omdat ik denk dat verschillen op laatste heuvel in 4 niet moeilijk genoeg is om door dqs niet hersteld te kunnen worden. Dus 5 sprints, waarbij hij er 2 wint (was mijn aanname) plus veel groene trui punten in 1e week en eindafrekening groen minimaal 3e (gezien grote aantal punten die in tussensprints en vlakke etappes zijn te winnen). Daarmee was mijn analyse dat er zeker 200 punten zijn en misschien zelfs wel 300. Daarmee keus snel gemaakt. Daarboven op komt ook nog dat dat extra miljoen dan gestoken zou worden in een upgrade naar 3 miljoen extra klassementsrenner welke ik op vlasov na allemaal twijfelgevallen vind.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #827983

  Gisteren prima dag met 330 punten, van Poppel en walscheid doen wat ze moeten doen en hopelijk doen ze dat de komende dagen weer tot en met kasseien rit. Alleen jammer dat guereiro, O Connor en DFM zijn gevallen. Zijn toch mannen die niet iedereen heeft en als die dan gaan liggen kost dat straks punten. Vandaag twijfel tussen de opvullers, pog en ving zeker. Maar twijfel tussen rog en bagioli. Rog nu 14 maar als fabio etappe wint dan rog maar 8 en dan bagioli 16. Dus kiezen tussen 8 zekere met kan op 14 of 0 zekere met kans op 16.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #826955

  Laatste moment stresswissel, te onzeker over caruso nu. En nog steeds niet zeker van Thomas voor de echte moeilijke etappes. En dan geld nodig, dus mcnulty er ook uit. Caruso, Thomas, mcnulty eruit lutsenko dfm en berg erin. Voelt als slechter maar durf geen Bahrein aan nu

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #826182

  Met al die besmettingen is het tot morgen 1555 scherp blijven.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825973

  Ben het helemaal met encanto eens over etappe 4. Na de top van klim 12 km vlak tot finish waarbij dqs volledig zal rijden om jakobsen terug te krijgen. Dan moet er al groepje vooruit zijn met puncheurs die op heuvel minuut pakt en dan ook nog dat gat in stand houdt. Of grotere groep met klassementsrenners en puncheurs die dan volledig doortrekt. Maar om daar nu jakobsen niet voor mee te nemen en ewan te spelen die, niet gaat kijken naar groen en altijd 2 8e plaatsen pakt, vind ik wel lastige conclusie.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825876

  Pinot er dus uit, begint nu al te klagen en gaudu zakt er pas doorheen in 11e als het echt zwaar wordt en als pinot daarna pas gaat rijden voor bollen en ritten heeft hij met aftrek van de klassementsetappes al te weinig over om echt weg te lopen. Dus inwisselen voor andere aanvaller, maar kan deze nu ook gebruiken om hier 0,5 mio sprinter van te maken en Thomas te vervangen door dfm.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825269

  Wel typisch dat juist op deze pagina 2 mensen aangeven dat ze mohoric hadden geruild, heb namelijk zojuist hetzelfde gedaan, is in veel vluchtetappes op te stellen en ook voor de kasseien maar miste toch eigenlijk meer een echte klimmer om net wat dikker in die etappes te zitten. Hij komt tekort in die etappes en voor zijn etappes had ik al andere keuzes. Nog 3 dagen om lekker veel te wisselen!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824804

  @maarten heeft er bij mij tot een paar uur geleden redelijk vast ingestaan, totdat bagioli en van poppel weer opkwamen. Nu even op de wip, maar is in mijn ogen een hele mooie aanvaller voor de wat zwaardere etappes. Vraag is wat hij mag als vlasov er lang bij staat.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824597

  Wordt mozzato mijn 6e sprinter of niet…. Hik aan tegen het feit dat als het wel 3 sprintetappes worden in het begin dat je dan zo achter de feiten aanloopt met 5 sprinters. En dan ken ik mezelf en ga in die etappes erna “forceren” om met wat bijzondere keuzes hopen om die achterstand goed te maken. Dus voor zover alle redenen voor. Maar wll met deze tour toch breed in mijn aanvallers zitten zodat ik die wat afwisselend kan inzetten.

  Waarom nou geen 22 plekken? Heb geld zat, kom plekken tekort!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824102

  Speel altijd maar met een paar aanvallers, omdat die nooit te voorspellen zijn, en je plekken hard nodig zijn voor liefst 7 sprinters en 7/8 klassementsmannen. Maar met deze tour kun je bezuinigen op sprintersplekken (alhoewel ik nog steeds twijfel tussen 5 of 6) en is er zo’n grote groep 2e klasse klassementsmannen voor top tien plekken, die “maar” in zo’n vijf etappes plus eindklassement echt punten zullen pakken. Dus daar kun/moet je toch harde keuzes maken. Dus heb meer aanvallers plekken dan ooit ingevuld. Maar toch voelt het nog niet goed. Blijf tot laatste moment waarschijnlijk switchen en zal dan later tot de conclusie komen dat als ik die switch niet gemaakt had ik wel het bekertje had kunnen pakken… nu alweer frustrerend vooruitzicht.

  Ps en nu maar hopen dat ala niet de straatstenen eruit rijdt vandaag want anders ga ik weer van alles omgooien

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 203)

Volg hier

Headlines