Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 219)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #860400

  Heb je een keer 3 man in de kopgroep van 6, rijdt die k almeida erachteraan…. Nasi zal er blij mee zijn want anders….

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #860260

  Kan die pedersen niet gewoon afstappen? Het niet hebben van deze man kost me deze ronde (want al die uitvallers heeft de rest ook)

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #856407

  Al die uitvallers vind ik echt kut voor iedereen incluis voor mezelf. Maar wat ik echt allerergste vind is dat ik de keus carapaz/vendrame heb gemaakt ipv almeida/pedersen omdat ik het gezeik van almeida zo zat was. Dat scheelt >200 punten waardoor ik gewoon top 100 had gestaan ipv anoniem 85%. (Nog beter was allebei thuislaten en ayuso erin en dan higuita uograden naar mas maar dat heb ik nooit overwogen….)

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #855244

  Was 1 van de mannen die gokte op beperkte sprintploeg en dan geld in de dure mannen. Das niet zo goede keus gebleken. Zeker als de enige 2 mio plus sprinter dan ackermann is ipv bennet of pedersen. En met thijsen/stewart/vendrame naar huis, met hayter en wright die niet of nauwelijks meesprinten (gelukkig beide al wel 2x punten gepakt en waarschijnlijk in tijdrit nog een keer).
  Met 3x bohra 9waaronder van poppel) en 2x qs, maar hopen dat ik die etappes niet teveel verlies en dat bennett nog drie keer wint in het groen. ;-))

  Dan met wel 6 man in top tien waardoor ik nog beetje kan aanklampen maar veel meer dan 80-85% zal er niet inzitten deze keer. Daarmee wordt het dan het slechtste grote rondejaar sinds ik meespeel (80 giro-93 tour en nu tussen 80-85). Volgende jaar maar minder goed voorbereiden ;-))

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #853190

  @thombeg bij mij ook, maar de spreiding is zo te zien aan de percentages wel hoog. Dus welke topper(s) heb jij thuis gelaten en welke in de top10-20 heb je wel die presteren. Dat gaat het verschil wel maken hier denk ik. Met de huidige vlucht, blijven er zoals ik voor de etappe al zei, maximaal zo’n 5 renners vooruit en dan de verschillen vandaag anyhow niet zo groot zijn denk ik.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #853088

  Grappig om te lezen dat er veel met buitrago in hun maag zitten. Hier nog 1. Ik twijfel voor laatste plek erg tussen higuita, buitrago of misschien toch wright. Verder wel alle klassementsmannen nu. Denk dat fdj de vlucht kort genoeg houd zodat er max 5 vluchters of zo voorblijven bij die laatste berg. En aangezien het lastig voor de klimmers gaat zijn om hier weg te komen zal de kopgroep denk ik uit wat sterkere mannen bestaan (zoals gisteren). Hoop alleen dat vendrame vandaag dan niet denkt dat het wel een dag voor hem is, want die zit echt op de bank!

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #852661

  Altijd goed om te zien dat als je op vluchtersetappe gokt er geen hond wegkomt. Dus vendrame, buitrago en wright lijken vandaag verkeerde keuze… wat in deze ronde past.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #851814

  Voor morgen in de basis:

  Rog (C)
  Carapaz
  Hindley
  Higuita
  Buitrago
  Yates
  REV
  Van Wilder
  Hayter

  Op de bank met twijfel:
  Rodriguez
  MAL
  Vendrame
  Wright
  (En 2 tjv’s omdat ik niet all in op roglic durf)

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #851804

  Voor morgen draait het volgens mij veel meer om die een-na-laatste heuvel dan de laatste. Die is met 2 km met gemiddeld boven 8% en daarna 3 km van 3-4% te zwaar voor de echte sprinters. Die moeten daar volle bak gaan om niet te veel tijd te verliezen, dan volle bak tot aan de voet van die laatste heuvel om erbij terug te komen en als ze er dan nog bij zouden zitten dan komen ze echt tekort tegen de echte puncheurs die dan nog relatief fris zitten. Zeker ook omdat in dienst van die echte puncheurs er veel aan gedaan zal worden om die mannen er van af te rijden (ineos/qs/Bahrein). Tel daarbij op dat Het de eerste echte beproeving is van de fitte klassementsrenners en je weet hoe hard er gereden zal worden om die niet in de problemen te laten komen. 2 potentiële uitzonderingen in mijn ogen voor de mannen die ook op vlakke kunnen sprinten: Hayter en vendrame (eerste meer dan 2e)

  Overigens moet ik dan nog steeds keuze maken tussen 11 mensen die dit kunnen in mijn team

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #850398

  Vandaag met 388 prima start. Voor vandaag werkte de last minut wissel. Morgen gesink en rog als truipunten en dan 7 voornamelijk b en C sprinters. Hopelijk doen ze ook allemaal mee en gaat het niet goed met pedersen en merlier want die heb ik beide niet en hebben allebei pickrate van zo’n 60%. Heb er 6 niet uit de meest gekozen top 15. Dus dat lijkt op een dood of de gladiolen keus terwijl dat niet zo voelt. We zullen het zien…

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #850265

  Ondanks dat ik me zo had voorgenomen om geen last minute wissels te doen, toch 7 minuten voor sluiting gedaan…. Krijg ik vast spijt van ik heb sivakov/Teunissen/einhorn gewisseld voor vendrame/gesink/wright.

  Mijn team:

  Roglic
  Carapaz
  Evenpoele
  Hindley
  Yates
  MAL
  Higuita
  O Connor
  Rodriguez
  VWilder
  Buitrago

  Dennis
  Gesink

  Ackermann
  Thijssen
  Vendrame
  Hayter
  V Poppel
  Stewart
  Wright

  Daarmee als ik stats bekijk beehoorlijk wat afwijkingen van de meest gekozen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #849694

  Heb nu 2 qs en 2 tjv. Voelt toch 1 te weinig

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #849265

  Heb wel oplossing gevonden nu met welke klassementstopper ik thuis laat, namelijk de ontzettende zeikende almeida. Krijg ik vast spijt van, maar iemand die zo piept over zichzelf wil ik nu niet hebben. (Ook al heb in eigenlijk minder vertrouwen in carapaz). Ik heb nog 2 keuzes te maken. Tussen Teunissen en vendrame. En tussen buitrago en cavagna. En daar zit ook nog samenhang tussen want als ik vendrame kies dan moet ik voor ttt wel cavagna kiezen (want nu 2 TJV en 2QS). Zie voor buitrago nu 2 etappes die voor hem passen en zooi bergetappes waarbij je hem zou kunnen opstellen, maar daar heb ik er nu 10 die ik altijd eerder zou kiezen. Dus bij 2 uitvallers komt hij pas aan de beurt (en zelfs dan eventueel andere met boel teampunten eerder). Maar hij kan ook zo maar eens 150/200 punten pakken. Maar voor cavagna geld dat ik hem dan meeneem voor ttt en pakt wat punten (plek 10’ofzo) bij itt. Heel misschien nog 2 etappes voor hem bij op eind voor vlucht. bijTeunissen twijfel ik echt of die mee gaat sprinten en dan zijn er 3a4 sprints voor hem, maar wel de ttt en teampunten evt voor Rog….Voor vendrame veel meer “sprintersritten” plus ook wat vluchterskansen maar als Teunissen gaat meesprinten dan is hij wel sneller dan vendrame…..dus ondanks dat er maar op 2 plekken twijfel is toch nog genoeg om over na te denken. Tips?

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #848494

  Wel mooi om te zien dat iedereen langzaam een argument opbouwt om uit de rij rog/carapaz/hindley/remco/yates/almeida er 1 uit te halen omdat er anders geen evenwichtig team ontstaat. Ik twijfel enorm en heb voor iedereen van dit rijtje al meerdere redenen om ze niet te nemen, maar dan meteen fomo op allemaal. Maar de alternatieven die er dan komen zijn ook allerminst zeker. (Zelfs bij carapaz/rog weg krijg je misschien mas/landa/quintana samen met o connor/ayuso/arensman). Gaat dat dan meer punten opleveren? Miscchien wel, misschien niet…

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #848037

  Vind sprinters inderdaad erg lastig, was tot paar uur geleden er 100% zeker van dat ik hayter niet mee zou nemen omdat hij niet gaat meesprinten in de 4 vlakke etappes. En dan zou hij te duur zijn en plek kosten. Maar nu lijken ze op website van ineos te suggereren dat hij dat wel gaat doen. En daarmee wordt hij wel onmisbaar. Maar is geen goed kopman in die vlakke ritten. Dus moet je er nog 1 bij gaan nemen van die onzekere dure mannen en dan ben je wel weer heel veel geld kwijt voor onzekere sprintersploeg. En staat er al ergens info of Teunissen gaat meesprinten of niet?

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #846976

  Ik ontkom er waarschijnlijk niet aan om zeker 1 van de volgende 4 te moeten skippen: almeida/Remco/yates/hindley. En bij alle 4 durf ik het nu eigenlijk niet. Maar dan wordt sprintploeg wel heel dun. En als rog niet gaat dan kan je ze allemaal meenemen plus goede sprintploeg. Maar dan gaan de teams wel erg op elkaar lijken vrees ik.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #842874

  Wel grappig dat iedereen zijn eigen conclusies trekt. Voor mij blijft Remco een twijfelgeval, gaat incluis witte truipunten wel zo’n 200 punten bij elkaar fietsen als ondergrens en bovengrens weet niemand…Echter mijn conclusies vandaag zijn:

  Yates niet sterk, Kelderman nog veel slechter. Rodriguez gaat door veel mensen worden gekozen, maar wordt bergop ingehaald door benoot. Sivakov rijdt in voorbereiding koers weer eens goed, dus zal straks wel weer slecht zijn.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #835142

  Past in plaatje van deze tour maar op het laatste moment Kung gebankt voor jakobsen…. Lijkt wederom een slechte keus

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830886

  Met uitspraak van pog, icm het feit dat eerste deel van de etappe goed te controleren valt voor uae vrees ik dat de vlucht het niet redt. Zet voor de zekerheid Woods er toch maar in en twijfel om deze reden wel of ík lutsenko toch er moet inzetten ipv guereiro. O Connor en bagioli sowieso op de bank.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830757

  Verschillen zijn nog erg klein kwam ik zojuist achter. Ik sta nu op 96.2. Als ik vandaag pog gecapt had ipv WvA (dat was zoals bij zovelen de keus) dan had ik al op 99,1 gestaan. En de andere kant op zal ik ook wel 50 punten van de 90 procent afstaan. Dus alles nog heel dicht bij elkaar

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830660

  Heb voor morgen ook 6 zekere klassementsmannen. Pog, rog, ving, vlasov, martinez en gaudu. Keus bij overige 3 plekken gaat tussen woods, lutsenko, o connor, guereiro, bjerg (11 punten misschien 21 voor pog) vooralsnog heb ik woods (mag vluchten, in vorm en voor het eerst niet echt gevallen in de 1e week), bjerg en lutsenko. Vooral die laatste zit op de wip voor o connor of guereiro. Durf het niet aan om 1 van de 6 zware klassementsmannen eruit te halen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #829520

  Keuzestress: ving, Kung Phillipsen van Poppel walscheid rog poc. 1 ervan moet er van af… alleen wva en MvP zijn zeker. Wie o wie heeft hier een top advies voor. Ik twijfel zelf vooral tussen eerste drie

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #829037

  Wordt overigens wel zo langzamerhand tijd dat die bahrein jongens uit de tour worden gehaald. Want ik heb ze een paar uur voor deadline gewisseld en wil niet hebben dat die caruso en teuns nu in 1x gaan vliegen vanaf etappe 6. Dus benieuwd naar de bruine en witte ampullen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828836

  MVP of walscheid, mvp of walscheid mvp of walscheid….

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828728

  Nee hoor schuin tegen, wordt massasprint zo. Alleen MvdP mee ipv walscheid, rest gewoon sprintersploeg. Andere concessie is WvA captain ipv fabio.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 219)

Laatste nieuws