Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 80)
 • In reactie op: Tour de France Scorito #278782

  Groenewegen kopman in plaats van Kittel is niet eens zo’n risico. Zelfs als Kittel wint smijt je geen 50 punten weg. Stel: Kittel en Groenewegen worden 1 en 3, dan pak je met Groenewegen als kopman 80+50=130 punten. Met Kittel kopman heb je 100+40=140 punten. Je verliest maar tien punten. Als het omgekeerd is, win je er tien. Dat is bijna verwaarloosbaar.
  Met Groenewegen als kopman kun je wel een goede zaak doen als Kittel om één of andere reden niet kan meesprinten. Stel, Groenewegen wordt derde, Kittel buiten de top 20, dan pak je met Groenewegen als kopman al 40 punten meer dan zij met Kittel als kopman. (Scenario kan ook omgekeerd, dan hang je).
  Als je echt wil stijgen, moet je soms risico pakken. (Ik pak gewoon Kittel, sta te hoog in mijn vriendenpoule om te gokken)

  In reactie op: Tour de France Scorito #278747
  In reactie op: Tour de France Scorito #272077

  Als Erik zijn comeback maakt, pak ik hem sowieso. Kittel is er niks tegen.

  In reactie op: Tour de France Scorito #271962

  Ja jongens, iedereen die Froome laat liggen door zijn ‘mindere’ Dauphiné: “Ik had mijn voorbereiding nodig om op het niveau te komen dat ik voor ogen had. Ik begin deze Tour in topvorm, vol vertrouwen.”
  Vers van zijn PC in Dusseldorf. Volgend jaar een nieuwe kans Richie!

  In reactie op: Tour de France Scorito #271915

  @rebellin
  In een subpoule met 1004 deelnemers misschien wel. Froome, Porte, Valverde, Quintana, Bardet en Aru… pak nog een sprinter zou ik zeggen.
  #Mollema4yellow2017

  In reactie op: Tour de France Scorito #271828

  @jelle van der linden
  Wanneer Scorito een iets te grote rol in je leven krijgt…

  In reactie op: Tour de France Scorito #271804

  @malathion
  Met een goede tijdrit pakt Valverde misschien 20 seconden op die mannen, in etappe drie zie ik hem geen tijd pakken (laatste halve kilometer is wat vlakker), maar stel nu vijf seconden. Dan kom je aan etappe vijf en daar zie ik Valverde echt niet wegrijden van Fuglsang en Majka, eerder andersom. Twee minuten in die drie ritten? Nee, nooit, je mag me erop aanspreken als het wel gebeurt. Daarbij, zoals al aangegeven, twee minuten achterstand is veel te weinig om ruimte te krijgen, én veel te weinig om je klassement al te laten lopen. Er zijn nog wel mogelijkheden om tijd terug te pakken.

  In reactie op: Tour de France Scorito #271675

  @barcasportz
  Tipje van de sluier vriend?

  In reactie op: Tour de France Scorito #271669

  Ondanks dat het sowieso een poeptip is die iedereen al kent, ben ik razend benieuwd naar de post van barcasportz voor de edit. Tipje van de sluier vriend?

  In reactie op: Tour de France Scorito #271533

  @michel091
  taal: abcduizend
  Terug in de hoek!


  @treenert

  Heb je even tijd morgen? Misschien kun je Leon ergens uitnodigen op een terrasje in Leuven, ik wil dat die traditie standhoudt.

  In reactie op: Tour de France Scorito #271414

  @malathion
  Wat is het nut van geld bewaren tot iemand uitvalt?

  In reactie op: Tour de France Scorito #271411

  c ov fefe?

  In reactie op: Tour de France Scorito #271370

  Prostaatbehandeling of besmet vlees?

  In reactie op: Tour de France Scorito #271295

  Twee vragen:
  -Ik heb mijn ploeg gemaakt, en hou zo’n 17 mil over. Wie zouden jullie pakken als laatste renner, Sinkeldam of Sagan? Ik heb sowieso al Mathias Frank voor het AK, en Boom voor de kasseirit over de Champs Elysées.

  -Wie zou de minst geselecteerde renner van deze Tour zijn?

  In reactie op: Tour de France Scorito #271004

  @jelle
  Normaal gaan Smith en Pasqualon wat door elkaar sprinten, vermoed ik. Smith kan ik een beetje inschatten, en vindt hem eigenlijk helemaal niet zo slecht. In een ontregelde spurt zonder echte treinen komt hij het allerbest tot zijn recht, dan zie je wat hij zich echt man tegen man waard is tegen de rest. Op zijn eentje tegen sterke treintjes komt hij nooit echt uit de verf. Zelf een weg naar voren kiezen en dan nog eens meesprinten is wat te hoog gegrepen. Over Pasqualon kan ik je eigenlijk niet veel zeggen. Ik ken zijn kwaliteiten/specialiteiten niet echt.

  In reactie op: Tour de France Scorito #270994

  @fietsumerin
  Als je écht van risico’s houdt: Dion Smith, toch twee keer top vijf in Catalonië, en 5 keer top 20 in Romandië en Zwitserland, alles World Tour.

  In reactie op: Tour de France Scorito #270915

  Net beslist: een gat kleiner dan drie seconden telt niet meer mee. Zal het enkel maar moeilijker maken om in etappe drie tijd te kunnen pakken, waardoor de winnaar van de tijdrit wat langer geel zal houden.

  In reactie op: Tour de France Scorito #270736

  “In principle, I’ll be looking to go for a top spot on GC. It’s not something I’ve done before, but getting in the top 10 of a GC would be a big result,” he said. “At the same time, we’ll look how it goes day by day and look at things by the time the race gets to the Pyrenees, see if I’m in a good position to continue to go for the overall or not. If I end up going for stage wins, then that’s also very important for the team.”

  “Elke valse waarheid, is een leugen.”
  ~Flashke, 26/06/2017

  In reactie op: Tour de France Scorito #270561

  @gesink/dekker
  Fout, Boudat ging in het laatste uur nog (bergop!) versnellen met oa. Latour en Vachon. Dat is de reden waarom hij op twee minuten eindigde, wat nog een eind voor zijn medevluchters is. Ik geloof er ook niet in voor de Tour, maar onwaarheden verspreiden, vind ik niet ok.

  In reactie op: Tour de France Scorito #270133

  @Pietje
  Met Lampaert, Wellens, Van Hecke, Merlier en twee of drie man van Wanty waren alle grote ploegen wel vertegenwoordigd. Gewoon met de verkeerde namen.

  In reactie op: Tour de France Scorito #270079

  @vasnd
  Klein typfoutje in je tekst, je bedoelt waarschijnlijk “+ Talansky-achtig”. 7x top 20 en 5e AK in de Vuelta vorig jaar. Daar kan Ion alleen maar van dromen.

  In reactie op: Tour de France Scorito #270011

  @flop
  Ronddraaien zegt net het tegenovergesteld, die knechten KUNNEN veel punten pakken, als je ze telkens opstelt. Dan pakt er een knecht acht punten, maar als je negen renners hebt die meer dan acht punten pakken, dan had je hem beter niet opgesteld en pak die knecht dus nul punten. Als je hem nooit opstelt omdat hij nooit een meerwaarde is in je dagopstelling, pak je uiteindelijk maar 18 punten via de eindafrekening.

  In reactie op: Tour de France Scorito #267062

  Tompot
  het was maar een mopje omdat je tweemaal Bachmann schreef. Zoek er niets persoonlijk achter ;-)

  In reactie op: Tour de France Scorito #267058

  Tompot is wel gecharmeerd door zijn grote idool Bachmann, zoveel is duidelijk.

  In reactie op: Tour de France Scorito #266851

  @random wielerliefhebber
  Roglic kan die trui nooit houden in etappe 5. En dan nog, wat heeft hij in godsnaam aan die trui? Als je 9 sprinters hebt, denk ik wel dat je ervan mag verwachten dat ze telkens top 16 rijden. (misschien doen ze het niet, maar je verwacht het wel). Groen is hij meteen kwijt, want in de tijdrit valt niet veel te rapen, bollen zijn er niet, wit kan hij niet pakken, en teampunten voor een overwinning voor Groenewegen in de eerste dagen lijkt toch onwaarschijnlijk. Dan haal je in rit 2, 3 en 4 telkens tien gratis punten op. Dertig in totaal, op zich heel mooi, maar iedere dag dat je hem opstelt, blijft een ander op het strafbankje. Daarom komt Roglic er bij mij niet in, topfavoriet voor geel of niet. Ik zou niet weten wanneer ik hem buiten de tijdritten moet opstellen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 80)

Volg hier

Headlines