Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 100)
 • In reactie op: Algemeen voetbal topic #116791

  Het overgrote deel zal het een worst wezen. Vechten voor volk en vaderland is er niet meer bij. Allemaal eigenbelang. Neem zo’n Depay. Die bakt er niks van. Zet je dan in voor het team, verdedig mee als een gek en win duels. Maar meneer blijft doorgaan als een nietsnut. Vroeger was het nog een eer om een interland te spelen. Nu vinden de meesten het vanzelfsprekend dat ze spelen.

  En de volgende speelstijl moet gewoon zijn: Ballen in de 16 pompen. Levert het meeste op. Waarom gaan Wales, Schotland en Noord-Ierland naar het ek? Juist… Door strijd en niet te veel nadenken maar doen!

  In reactie op: WielerFlits Community #113656

  Figuren als schipperaar horen er toch gewoon bij op dit soort sites. Ik erger mij er niet aan, moet altijd wel erg lachen. Zo heb je er nog velen rondlopen, is toch mooi.

  Wel ben ik altijd razend benieuwd wie schuilt achter de befaamde nicknames op Wielerflits. Hoe zou diegene in het dagelijks leven zijn, wordt die vrouw/vriendin niet helemaal gek met al dat wielrennen? Kan mij best voorstellen dat de één het wk in Richmond wil zien, en de ander gewoon heel Holland bakt wil kijken of zo, haha. Hoe zou zo iets er thuis aan toe gaan? Of misschien zit er wel een bekende Nederlander op Wielerflits?

  In reactie op: Megaflits Wielerspel Vuelta 2015 #109313

  Bedankt Peter Post Forever voor de organisatie!

  Gekukkig in de laatste dagen nog een dagoverwinning behaald! :)

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #107080

  Nee Lyndalid, die goede mentaliteit hebben we vandaag gezien zeker. Heb je bijvoorbeeld die Blind zien lopen achter de Turk bij de fout van Cilessen. Joggend achter zijn tegenstander tot de Turk de bal achter Cillessen schoot. Als je nou vol naar de Turk sprint en je met ziel en zaligheid voor de bal gooit? Nee plukjes trekken aan het shirt van de Turk. Als je een topmentaliteit hebt ga je er vol voor en herstel je je fout.

  En in Brazilië mag je ook wel proberen om terug te komen van een achterstand. Het is het wk! Kom op! Als je niet zou proberen terug te komen kun je beter stoppen met voetballen.
  De gelijkmaker maken, of de aansluitingstreffer proberen te maken op het wk lijkt mij eerder normaal dan iets met goede mentaliteit!

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #107068

  Ja Lyndalid, ben steeds van plan om hier niet meer te reageren. Maar die spelers staan mij zó tegen. Dat Nederland zich niet kwalificeert, zal ik niet minder om gaan slapen. Maar om die patsertjes in het veld kan ik mij zo ergeren. Nu helemaal omdat ze denken dat ze het ook hartstikke goed kunnen. Die houding zegt al alles.
  En ja, erg makkelijk om zo te reageren als het slecht gaat. Moet ik Oranje dan gaan verdedigen? Er is geen positieve zin over Oranje te zeggen.


  @tendam

  Vond Nederland absoluut niet beter tegen IJsland en Turkije in de eerste helft, tenzij je dat verklaart door dat nutteloze balbezit. En Nederland heeft het ek waarschijnlijk niet gehaald door pech maar door onkunde en vooral mentaliteit

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #107054

  Je kan hier lang over lullen. Maar het feit is dat we allemaal zitten te kijken naar over het paard getilde, verwende jochies die zich zelf van hier tot Tokio overschatten. Die denken dat ze met hun geweldige spel Turkije wel even ‘kapot’ kunnen spelen. Want we hebben op het wk in Brazilië het zo goed gedaan, dat we nu de hele wereld aan kunnen zeker. Ze overschatten zich zo schromelijk, dat we met onze ‘Hollandse school’ Turkije effe kunnen wegspelen. Om van te kotsen. Toen we in Brazilië de halve finale konden halen, dat heeft ze goed gedaan zeg. Iedereen vergeet dat die plek in de halve finale is gekomen door geluk en voor de pot hangen.
  Maar nee, we zijn goed en gaan lekker opbouwen. Want ik ben Depay (twijfel geen moment of ik die gast Memphis moet noemen) en ik heb gescoord tegen Club Brugge. En ik ben Van Persie, en heb in 5 jaar geen goede interland meer gespeeld. En ik ben Van der Wiel, speel bij PSG en laat morgen weer een tattoo zetten, goed hè.

  Die KNVB, het team, de technische staf, de Hollandse school. Verziekt allemaal.
  Lange ballen en mouwen opstropen, Het bestaat!! Ja echt waar!! We zijn niet goed genoeg, die halve finale heeft een flinke boost in jullie ego gegeven. Kortom: Ons Nederland wordt vertegenwoordigd door zelfingenomen schoonheidsspecialisten! Want als ons broekje maar schoon blijft! Gelukkig bestaat er nog een 100x mooiere sport!

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #106253

  @Lyndalid

  Het zal mij een worst wezen of die andere landen geluk hebben gehad. Dat kan ik mij ook niet meer herinneren. De landen waar je het over hebt hadden wel het vermogen om zelf te voetballen. Nederland niet want die kunnen niet eens van IJsland winnen als ze zelf moeten voetballen. Nederland heeft met behoorlijk veel geluk het ver geschopt. Want hoe kun je met nagenoeg hetzelfde team wel winnen van Spanje, Mexico en Costa Rica en niet van IJsland? Als ze zo goed waren konden ze IJsland ook wel oprollen met 10 man.

  Maar ach het begint een zinloze discussie te worden over geluk.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #106240

  @lyndalid

  Argentinië heeft Messi en Aguero. Nederland heeft alleen Robben die in de buurt komt. Ik vond het team van afgelopen wk nou niet echt een team wat finale waardig is. Tenzij je Martins Indi echt finale waardig vindt en Messi niet. En Nederland had tegen Spanje voor die penalty al 3-0 achter moeten staan want ze werden compleet weggespeeld. Maar ja, dat vergeten alle Nederlanders.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #106223

  @tendam

  Oranje heeft stinkende mazzel gehad. Hoe ze de halve finales hebben bereikt is mij nog steeds een raadsel. Volgens mij kun je niet meer de wind mee hebben dan toen. Argentinië speelde het wk misschien matig, maar die brengen geen keeper in die op goed geluk penalty’s stopt. Bovendien heeft Argentinië wel de kwaliteit om de finale te bereiken, bij Nederland is dat toch niet zo?

  Misschien zit ik fout als voetbal-lijk maar de halve finales heeft Nederland toch wel bereikt met alle geluk van de wereld. Winnen van Spanje met 5-1 deden ze niet omdat ze zoveel klasse beter waren.

  We gaan het waarschijnlijk niet eens worden, maar ach dat wk ligt toch achter ons. ;)

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #106188

  @tendam
  Oke we hadden de halve finale van Argentinië kunnen winnen. Maar wat daar aan vooraf is gegaan….vreselijk gemazzeld heeft oranje. Nu is Nederland weer terug in de realiteit, met nagenoeg dezelfde spelers als bij het wk. Als je zelf het spel moet maken, en het zit niet mee als op het wk dan kun je dus niet van IJsland winnen.

  Maar we kunnen wel dingen veranderen, net als hierboven maar ik verwacht niet dat het beter gaat. ‘We’ zijn niet goed genoeg en ‘we’ kunnen alleen op de counter met geluk boven ons uitstijgen.

  Oh ja, ‘we’ moeten ook verzorgd voetballen! Want daar zijn we zo goed in!!

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #106051

  Op het WK in Brazilië hebben we volgens mij stinkende mazzel gehad. Het maximale werd eruit gehaald door Van Gaal met zijn 5-3-2 (meen ik?). Bovendien had Spanje de eerste helft met 3-0 voor kunnen staan. Hadden we tegen Australië geluk met de blunder van die keeper met dat schot van Depay. Tegen Mexico viel het gelukkig, had net zo goed de andere kant op kunnen gaan. Krul die penalty’s pakt als het moet. De meeste Nederlanders lopen die dagen lekker de polonaise, maar de max was echt bereikt. Wat heeft Nederland toen gemazzeld. Nu moet je zelf het spel maken terwijl het strikt verboden is om de lange bal te spelen. Een aanval met De Jong, Dost en Huntelaar. In de zestien de bal, 2de bal winnen en lekker agressief spelen. Nee, eerst 30 keer tikken tot we de middenlijn over zijn. 1 lange bal die aankomt, dan sla je gelijk 150 slappe tikjes over. ‘verzorgd voetballen’ terwijl je zelf niet eens kan voetballen.

  Studio sport in het weekend, af en toe Oranje en Match of the Day. Anders word ik gek van dat slappe getik. Vind het voetbal met de dag zieker worden.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #105900

  Is het normaal als je moet winnen je spits wisselt voor een verdediger? Ben je bang voor….IJsland!? Wat een laffe zet in eigen huis terwijl je moet winnen.

  Sla heel veel voetbal over, dus zit ik fout of niet?

  In reactie op: Megaflits Wielerspel Vuelta 2015 #103054

  Edit: Laat maar verkeerd gekeken. Weer dom van mij! ;)

  Mooi Silent Hill dat je de eerste 3 etappes hebt berekend!

  In reactie op: Megaflits Wielerspel Vuelta 2015 #102110

  Team is verzonden!

  In reactie op: Megaflits Wielerspel Vuelta 2015 #101849

  Mijn team komt morgen Peter Post Forever!

  In reactie op: Megaflits Wielerspel Vuelta 2015 #99208

  Super dat het van start kan gaan! Ben van de partij!

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #97050

  @Elbosco
  Volgens mij is je tweede oplossing al goed want met een paar keer in en uitloggen komt het probleem nu niet voor. Bedankt!

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #97044

  Heb vandaag 4 keer gehad dat ik wilde reageren of lezen, maar dat ik niet ingelogd was. Terwijl ik ingelogd blijven steeds aanvink.

  In reactie op: Feedback Team Lotto_Jumbo #96172

  Is er geen open dag van LottoNL-Jumbo?

  In reactie op: Megaflits Wielerspel – Tour 2015 ! #95114

  Grandioos Silent Hill! Erg leuk georganiseerd en leuke teksten ook bij de uitslag!

  Zelf niet echt tevreden met mijn……..laatste plek.

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner 2015 #95111

  Tim Wellens heeft zijn Tour afgesloten met een 120ste plek op de Champs-Élysees.
  In het eindklassement is Wellens gestrand op een 129ste plek. Bijna 4 uur langer erover gedaan dan Froome.

  Ik wens Wellens succes met het najaar 2015 en hopelijk heeft hij snel weer de stijgende lijn te pakken! Tot volgend jaar Tim!

  In reactie op: Tour 2015 Nabeschouwing #94854

  Wat voor eindcijfer geeft iedereen deze Tour?

  In reactie op: Tour 2015 Nabeschouwing #94850

  Mijn Tour de France ervaring:

  -Een uiterst spectaculair parcours met veel uitdagende bergritten en muuraankomsten.

  -Een hele mooie Tourstart waar Nederland zich van hun beste kant heeft laten zien. (Het kan dus wel)

  -Hele mooie, spannende ritten. Neeltje Jans was de mooiste vond ik. Daarnaast waren Huy, La Pierre Saint-Martin, Rodez, ploegentijdrit, La Toussuire en Alpe d’huez verdere hoogtepunten.

  -De naam Sagan spreekt voor zich deze Tour! Wat een aanvaller en entertainer pur sang! Ga hem zeker bewonderen in de criteriums!

  – De dominantie van Sky en Froome dat in de Alpen (eindelijk!) begon te wankelen, wat het uiteindelijk toch nog wat boeiend maakte rondom de gele trui.

  Dieptepunten of mindere momenten uit de Tour:

  -Het iewat tegenvallen van mijn favoriet renner Wellens. Geen schande dat het minder ging, maar wel jammer. Vooral voor hem. Is hij de klap na Huy niet te boven gekomen of lieten de benen hem in de steek? Hopelijk herpakt hij zich in de Eneco Tour! Het seizoen is nog niet voorbij!

  -Het schandalige optreden van de zogenaamde ‘supporters’.

  -Het wegvallen van Nibali aangezien hij zich wonderlijk herpakt heeft en ik hem zeer aanvallend en frivool vond rijden.

  -De overvloed van ploegmaats rond Froome waardoor het nooit echt spannend werd rond de gele trui. Alleen in de rit naar La Toussuire. Froome isoleren was nagenoeg onmogelijk.

  Al met al toch een erg leuke Tour gezien!

  Eindcijfer: 7.5

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner 2015 #94695

  Had hoop toen voor het officiële startschot Wellens voorin zat. Maar hij zat niet mee. In de bus over de finish gerold.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #94470

  Voor alle ploegen en prestaties valt wat te zeggen. Alles is tegenwoordig ‘verdacht’. Voor wie durf je een hand in het vuur te steken? LottoNL-Jumbo, Lotto-Soudal grotendeels…misschien Giant? Dan houdt het voor mij ook op. Movistar, Tinkoff, Astana, Katusha, Contador, Nibali, Quintana…..daar valt ook van alles over te zeggen. Ik schaar Sky en Froome in dat rijtje. Ik wil er geen onderscheid tussen maken, of kijken wie of wat verdachter is. Daar heb ik ook geen zin in, vertrouw het niet 100%. Ga er wel vanuit dat het grotendeels schoon is. Soms zet je je twijfels. Bij Sky net zo goed als bij andere ploegen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 100)

Headlines