Aangemaakte reacties

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #646693

    Fijn dat jij dit hebt opgepakt en dat ze open staan voor een gesprek. Wat mij betreft is de cruciale denkfout die zij maken dat ze zich baseren op het feit dat 95% van al het gebruik via de app verloopt. Hierbij houden ze dus totaal geen rekening met het onderscheid in ‘even je score checken’ of het maken van een teamselectie. Zij gaan er denk ik vanuit dat 5% van de gebruikers nog de desktop gebruikt, maar als je de teamselectie via desktop maakt en vervolgens na elke etappe je score checkt via de app maak je ook in 95% gebruik van de app. In werkelijkheid zal het percentage gebruikers die last hebben van deze ontwikkeling dus een stuk dichter bij de 100% liggen dan de 5% waar scorito zich op baseert.

    En dan het argument dat ze de website een slap aftreksel vinden die aan vernieuwing toe is. Ik ben maar een simpele gebruiker, maar ik vind het altijd vreselijk wanneer websites met allerlei updates en nieuwe vormgeving komen. Die constante drang naar het continu moeten vernieuwen zal ik nooit begrijpen. Wat mij betreft is de huidige website echt hartstikke prima. Misschien dat er technisch veel werk aan is, geen idee, maar qua vormgeving en gebruiksvriendelijkheid hoeft er wat mij betreft echt niets aan veranderd te worden. Van mij mogen ze het grootste deel van het budget in de app steken als ze dat graag willen, maar laat de website dan a.u.b. gewoon in de huidige vorm bestaan. Die kan nog jaren mee!

    Daarnaast denk ik dat dit Scorito gewoon geld gaat kosten. Ik verwacht dat er mensen zullen afhaken die voorgaande jaren wel meespeelden. Dat zullen ze vanzelf terug gaan zien in de cijfers en dat lijkt me voor henzelf ook het belangrijkste argument om de desktopversie maar snel weer in ere te herstellen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Laatste nieuws