Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 46)
 • In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #405607

  Van Emden, Powless en Bouwman zijn alledrie goede tot uitstekende tijdrijders. Daarnaast zijn van Poppel en Roosen typische hardrijders en daarom perfecte motoren voor een TTT. De enige renner waar je vandaag vrij weinig aan hebt is Leezer. Als je dat allemaal bij elkaar optelt kan en moet je veel meer verwachten dan een 13e plek.

  En @xistnc, het heeft geen enkele zin om ‘op papier iets te verwachten’ van TTT’s in grote rondes omdat er sprinters en klassementsrenners in elke ploeg zitten die de uitslag bepalen…? Ik zou die zin nog eens lezen, misschien besef je dan hoe lachwekkend het is wat je zegt.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #405597

  @xistnc
  Je weet dat er buiten het WK nog meer TTT’s zijn gedurende het seizoen?


  @vlek

  Hahahaha, wil je nou serieus beweren dat er maar 1 goede tijdrijder in deze selectie zat? Dan zijn we snel klaar met deze discussie.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #405580

  @ghostwriter
  Natuurlijk hadden ze hier geen fantastische ploeg, maar je mag van deze ploeg toch wel verwachten dat ze (ruim) sneller zijn dan ploegen als Elkov en CCC? Buiten die hele atypische TTT in de Tour of Britain doen ze het op dit onderdeel eigenlijk al jaren een stuk minder dan je op papier zou mogen verwachten.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #405557

  Als je de enige WT-ploeg aan de start bent en dan niet wint heb je een wanprestatie geleverd. Daar is helemaal niks ‘prima’ aan.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #405353

  Als je het hebt over maximaliseren van kansen is het meewerken voor een sprint juist het domste wat je kan doen. Puur omdat je daar met afstand de laagste winstkans hebt tegenover Groenewegen. Dat soort ploegen hebben veel meer kans op een overwinning door mee te gaan in de vroege vlucht of in de finale aan te vallen, wat dus ook precies hetgene is wat ze deden vandaag. En dan is het aan Lotto Jumbo om ze terug te halen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #405347

  Waarom zouden ploegen als Vital, Wanty, DD en Quick Step in vredesnaam meehelpen voor een sprint? Die ploegen weten ook wel dat hun sprinter nooit gaat winnen van Groenewegen.

  Lotto Jumbo heeft met afstand de snelste sprinter van het peloton. Dan zijn ze het zeker in dit soort koersjes dus ook aan hem verplicht om vanaf kilometer 0 het gewicht van de koers te dragen en alles terug te halen zodat hij in goede positie aan de sprint kan beginnen . Het is gewoon jammer om te zien dat de ondersteuning van Groenewegen eigenlijk al 3 jaar ondermaats is, waardoor hij in mijn ogen al tientallen overwinningen is misgelopen in de loop der jaren.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #404581

  Het feit dat van Aert een contract voor 2020 heeft getekend bij Jumbo heeft natuurlijk 0 invloed op een eventuele rechtzaak, aangezien het helemaal niet relevant is en de huidige contractproblemen van van Aert er werkelijk niks mee te maken hebben.

  Mocht de advocaat van Nuyens daadwerkelijk het contract met Jumbo opvoeren, dan zal elke rechter dat argument lachend van tafel vegen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #403207

  Kuss heeft gewoon nog niet de inhoud om 3 weken goed te zijn. Wat ook niet gek is gezien het feit dat ie nog geen jaar serieus als prof leeft en traint.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #400914

  @vlek
  Het al dan niet vooraan zitten in een afdaling heeft helemaal niks te maken met hoe goed de benen van een renner zijn, maar des te meer met oplettendheid en stuurvaardigheden.

  Zoals StevieK al aangeeft, Kruijswijk(en Yates en Lopez) zaten alledrie in de tweede groep en konden alleen aansluiten omdat Astana die groep terugreed. Volgens jouw logica hebben die 3 dus slechte benen?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #400363

  Ik hoop eigenlijk dat Bennett(en de ploeg zelf) het rijden van klassementen in grote rondes uit zijn hoofd zet. Het is een uitstekende renner, maar hij is gewoon niet goed genoeg om echt mee te doen om de knikkers. Het zou echt zonde en een verspilling van zijn kwaliteiten zijn als hij zich de komende jaren op grote rondes richt om dat met hangen en wurgen misschien 9e te worden.

  Het zou veel beter zijn als zich gewoon richt op de rondjes van 1 week en dan als meesterknecht/rittenkaper naar de grote rondes gaat.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #398355

  Heb je wel gekeken vandaag en snap je nou echt niet dat het podium onhaalbaar is geworden? Iedereen(alhoewel, blijkbaar niet…;) kan toch concluderen na vandaag dat de vorm van Kruijswijk en Bennett niet goed genoeg is om op het podium te komen. Tenzij er een stuk of 10 renners spontaan onderuitgaan of ziek worden, maar daar ga ik voor het gemak maar even niet van uit..

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #398349

  @Poeksel
  Het feit dat jij zelf geen enkele inhoudelijke argumenten hebt zegt ook wel weer genoeg.
  Maar goed, omdat je het blijkbaar niet begrijpt probeer ik het nog een keer:

  Als je hier al 30 sec verliest ga je verderop in de Vuelta nog veel meer verliezen. En waarom zou je in godsnaam voor een anonieme top10 plek(en dit is nog het best-case scenario, grote kans dat Kruijswijk en Bennett hier ook niet goed genoeg voor zijn) gaan rijden.

  Dus gewoon lekker laten lossen en elke bergrit met minimaal 2 man in de aanval. Kuss kan nog wel een ritje of 2/3 pakken op die manier want dat is zon beetje de beste klimmer van het peloton op dit moment.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #398338

  Ik mag toch hopen dat TLJ niet voor het ploegenklassement gaat rijden, dat is zoals @tendam al zegt een nietszeggende troostprijs.

  Het beste zou zijn als Kruijswijk en Bennett zichzelf bewust op achterstand laten rijden in de komende etappes zodat ze misschien nog een etappe kunnen pakken uit de vlucht. Al lijkt Kuss de enige van de ploeg die daar op dit moment toe in staat is.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #397504

  @KimJungPoels
  Je aversie tegen Wout begint wel hele treurige vormen aan te nemen. Hij heeft natuurlijk 100% gelijk dat hij wordt misbruikt door zijn ploeg en dat Nuyens op zijn zachts gezegd een volslagen incompetente idioot is.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #394489

  Dat 4-jarige contract zal ook wel te maken hebben met van Aert, zijn toekomstige contract loopt ook t/m 2022 namelijk.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #392053

  Zucht, die roddels van Teunissen naar Bahrein zijn al weer van maanden geleden. Bovendien heeft Jumbo helemaal niks officieel aangegeven, de berichten over nieuwe renners komen van de Telegraaf. En laat het nou net de Telegraaf zijn die al heel lang zegt dat Teunissen allang getekend heeft:
  https://twitter.com/raykerckhoffs/status/1029631815194214401

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #391941

  @Johnny7

  Het punt is dat Groenewegen op dit moment gewoon de beste sprinter ter wereld is. Dus verdient hij ook de beste sprinttrein en ondersteuning van het peloton. Ik denk dat ik je niet hoef uit te leggen dat TLJ die niet heeft op dit moment. Het is gewoon nogal pijnlijk om te zien dat het gigantische talent van Groenewegen voor een behoorlijk deel verloren gaat omdat zijn ondersteuning gewoon niet goed is. Iemand met zijn kwaliteiten had al veel meer kunnen en moeten winnen op dit punt in zijn carrière. Dat hele project sprinttrein is in mijn eigen ogen nogal gefaald, want hoe vaak heeft ie nou daadwerkelijk gewonnen dankzij het goede werk van zijn trein? Dat is op 1 hand te tellen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #390922

  Zie ook deze tweet van Kerckhoffs van vandaag: https://twitter.com/raykerckhoffs/status/1029631815194214401

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #390921

  Teunissen komt gewoon hoor, gisteren werd tijdens de uitzending van de Binckbank tour ook nog opgemerkt dat ie terugkeerd. De Telegraaf zal hem wel niet als grote aankoop zien omdat het een bekende renner is voor het Nederlandse publiek.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #390788

  Ik krijg de indruk dat de ploeg sowieso een beetje stilstaat qua tijdrijden en het bijbehorende materiaal. Buiten Roglic om is het in de tijdritten (en zeker de TTT’s) toch niet heel fantastisch dit jaar. Na die mislukte tijdrit in de Tour heeft ie ook tegen een Sloveense krant(kan het zo snel even niet vinden) gezegd dat er nog een flinke inhaalslag moet worden gemaakt qua materiaal en dat ze daarop wat achterlopen bij andere ploegen. Werk aan de winkel dus voor Bianchi dus.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #389999

  Grappig tweetje van Kuss. Die is flink aan het lobbyen voor een contract voor Maas:

  https://twitter.com/seppkuss/status/1028645331087503361

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #389925

  @tendam
  Die 2e plaats was wel een beetje vertekenend, want in die etappe waar hij 2e werd lag ie er ook al vrij vroeg af en kon hij alleen terugkomen in de afdaling omdat de rest naar elkaar aan het kijken was. Ik zie de overeenkomst met van Garderen ook niet helemaal, die is gewoon kapot na een zware Tour. In topvorm had Tejay dit rondje ook gewoon gewonnen natuurlijk.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #389919

  De Giro lijkt me ook nog te vroeg te komen hoor. Wat hij hier laat zien is fantastisch, maar laat hem komend seizoen dit eerst maar eens doen in Europese koersen voordat ie een grote ronde rijdt. Als je realistisch bent heeft ie namelijk nog maar 1 goede race gereden in Europa dit seizoen. Beetje vroeg om nu al te denken dat ie een uitstekende knecht zal zijn in de Giro.

  Ik wil het toch ook even over Powless hebben. Dat is namelijk een van de enige renners van de ploeg die dit seizoen in mijn ogen geen progressie maakt en flink teleurstelt. Afgelopen 2 seizoenen uitgegroeid tot een van de meest talentvolle klimmer/tijdrijders bij de beloften, en hij werd ook bij de ploeg gehaald als het nieuwe toptalent en toekomstig klassementsrenner van de ploeg. Zijn tijdritten zijn nog wel goed, maar hij lijkt het klimmen behoorlijk verleerd dit seizoen. Als je het vergelijkt met vorig seizoen bij de beloften klimt ie zelfs (veel) slechter. Natuurlijk is ie nog hartstikke jong en kan het allemaal nog goed komen de komende jaren, maar ik had er toch een stuk meer van verwacht..

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #389648

  @klassementsrenner
  Dat er nog niks officieel naar buiten is gekomen wil niet per se zeggen dat ie nog niet heeft verlengd.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #389352

  @jvh93
  Ik denk dat Maas ook een contract krijgt en dat Lindeman vertrekt.
  Dan heb je met Hofstede en Maas twee jonge renners met groeimogelijkheden als vervangers van Lindeman en Tankink.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 46)

Headlines