Falco Waterman

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 35)
 • In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #471859

  Herrada klopt Bardet op de Mont Ventoux vandaag. Ook wel opmerkelijk, voor €500.000 prima aanvaller voor in t ploegje

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #471630

  Ik snap de ophef niet over mensen die hier hun teams (en gedachtegoed) delen… Daar is het forum toch voor, te discussiëren? Daarnaast is het ook maar net wat een ieder doet met alle informatie. Heerlijk juist, dat speculeren

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #470484

  Ik denk dat Bernal een prima ‘vervanger’ is voor Thomas. Teampunten/jonge trui en waarschijnlijk top 5 notering… daarnaast gaat er bij mij een streep door Dumoulin wanneer hij zelf niet positief gestemd is over zijn ‘splinter issue’…
  Sagan ook groot vraagteken, maar persoonlijk vind ik het onmogelijk deze thuis te laten…

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #438210

  @kevinraar;

  Nogmaals, het einde lijkt in zekere zin wel op die van de RVV. Terpstra daar winnaar, daarvoor 3e en daarvoor 10e. Alsjeblieft!

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #438162

  Nah, met een einde zoals in de RVV zou ik eerder voor een GVA / van Aert als kopman kiezen.

  Uit jouw team zou ik gaan voor;
  Tersptra / stybar / naesen

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437868

  @treenert,

  Kwia in de vorm van 2017 lost niet op dit soort ‘berg’ etappes. Het ging hier over een klim van 10 kilometer met een gemiddelde stijging van 6,5%. Moet te doen zijn voor een op en top Kwia, lijkt mij? Ben naast Gaudu ook zeer onder de indruk van Buchmann, geen idee waar die gaat koersen en hoe dat zit met Schachmann / Formolo en Sagan…

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437771

  Ik heb geen idee, ben bang dat hij alleen de Waalse Pijl gaat rijden of LBL, geen combinatie

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437747

  Valverde rijdt vandaag een ijzersterke etappe in de UAE Tour. Kwiatkowski zakt er hier redelijk door, nog geen vorm kunnen etaleren. Gaudu noteer ik ook alvast met potlood, eens zien hoe ver die kan komen in de Ardennen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #437628

  De twijfel slaat dan toch toe op het moment van het naderen van de deadline… Kan je een goed team smeden zonder Sagan, GVA, Quick – Step… In de breedte staat er dan een fantastisch team, maar de knikkers worden verdeeld met overwinningen en captainpunten… Maar eens uitschrijven als je de nummer 1,5,8 hebt of 4,5,6,7,9,10… Lastige kwestie..

  Daarnaast natuurlijk zeer interessant om te kijken naar welke koersen er op welke manier zijn aangepast. Hoe de afgelopen jaren de koersen zijn verlopen en-/of het dan wel of geen massasprint gaat worden.

  Nog wel wat werk te verzetten dus…

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #436314

  Haha mooi!

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #436311

  @Mike, het lijkt mij dat gezien je username Kevin je broer(tje) is? Welkom in ieder geval, ik geniet altijd van Kevin hier!

  Daarvan uitgaande denk ik dat wanneer hij zegt ‘dat hij zo goed is in her wielerspel op Scorito’, hij niet zal zeggen dat hij veel (alle) van dit wielerforum haalt toch? Mocht dit wel zo zijn, dan zie je 2/3 pagina’s terug het team van je broertje ;)! Plezier!

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #436255

  Apart interview met Van Baarle. Geen absolute kopmannen maar wel beschermde renners bij Sky. Hij noemt hierbij zichzelf, Stennard en Rowe.

  Grote vraag die bij mij opkomt is ‘en Moscon dan?’

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #435990

  Pedersen voor 2

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #435476

  @rad, dan zal dat je een hoge notering gaan kosten. Beide renners rijden verschillende koersen en doen in elke koers waarin zij starten mee voor de winst / podium.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #435454

  precies wat Ab Normaal zegt. Een groot aantal mensen hier zal waarschijnlijk beperkter tijd hebben. Ik creëer ook elk jaar een eigen overzicht in Excel. In dit bestand kwantificeer ik de renners op huidige waarde. Daarbij bereken ik hoe de huidige waarde van dit kalenderjaar in contrast staat met de punten van vorig seizoen (per deelgenomen koers natuurlijk) Dit zal ik hier ook niet delen omdat het een gedetailleerd bestand is.

  Maar een bestand waarin staat welke renner welke koers rijdt lijkt mij volstrekt onschuldig om met elkaar te delen. Wat je er daarna zelf mee doet bestaat nog steeds uit vele overwegingen. Nieuw opkomend talent? Overwegingen tussen ‘gelijke’ renners?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #435403

  Trouwens opvallend en interessant dat Lampaert nu (schaduw) kopman is (of iig zichzelf naast Gilbert en Stybar plaatst). Met 27 jaar, de ervaring van knecht, toch in de bloei van zijn leven. Maakt hem een zeer interessante optie omdat ik elk jaar weer denk dat Gilbert, 36!, op zijn retour is.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #435402

  Zal morgen even verder invullen adhv procyclingstats! Wellicht nog wat namen her- en der toevoegen.

  Zeer mooi initiatief Arthur

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #435362

  Van der Poel… Als ik zie hoe van Aert het deed vorig jaar dan schat ik Van de Poel nog hoger in…

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #435249

  Precies wat Ab Normaal aangeeft. Ala en Valverde zekerheden voor de Ardennen en allebei outsiders in vrijwel alle koersen waarin zij meedoen. Het zou een stuk makkelijker zijn als er meer definitieve startlijsten van de koersen beschikbaar zouden zijn, op basis hiervan kan je ook een goede interpretatie maken.

  Op de kasseien is het voor mij voornamelijk de keuze Gilbert / Lampaert / Stybar + Senechal… Om hierbij in ieder geval teampunten te sprokkelen en een uitschieter van de andere drie voor de kopmanpunten. Daarnaast kijk ik heel erg uit naar de ‘nog wat jongere garde’ zoals Van Aert / Van der Poel / Moscon / Pedersen / Teunissen / Mohoric / Benoot… Daarin de juiste keuzes maken wordt ook nog wel een puzzel… En wat te denken van een combinatie of keuze tussen Stuyven / Naesen?

  Bij de Heuvels kan ik niet om Alaphilippe en Valverde heen… Hierbij is het ook aanvullen, waarbij ik zeer veel verwacht van Schachmann en Wellens. Maar een keuze Fuglsang / Kreuziger / Bardet is hierbij ook niet ondenkbaar

  De sprintkoersen heb ik helemaal nog niet naar gekeken, hierbij hoop ik op combinatie kasseien / sprinters zoals Sagan, Demare, Debuscchere en dan wellicht aanvullen met een Viviani / Ackermann / Gaviria / Ewan…

  Kortom nog veel puzzelwerk…

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #435152

  Bakfiets,

  Ik zit ook te kijken, daarom ga ik de gok nemen op een van de twee. Sagan rijdt in tegenstelling tot GVA minder koersen, maar in de koersen dat hij start zie ik hem zeker standaard in de top 3-5 (zonder complicaties). Bij GVA heb ik dat gevoel niet. Op basis daarvan selecteer ik in meerdere geld categorieen zo een 1 vs 1 duel. Beetje kansbepaling op gevoel… Daarnaast goed speuren op wie welke koersen rijdt. Philipsen van UAE rijdt er bijvoorbeeld al 10, Stuyven ook 8-9 volgens mij. Dat ook vaak doorslaggevend. Ik durf daarnaast niet de gok te nemen op de ‘grote’ namen…

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #434922

  10,5,5

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #434813

  @Stijn; Mohoric / Jungels vrij lastige keuze moet ik bekennen… Daarnaast Stuyven, Colbrelli, Viviani, Groenewegen en Ackermann als ik bij jou moest kiezen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #434761

  Mijn vrienden zijn geen wielervolgers, die klikken op de naam die ze kennen. Het ‘onbekende aanstormende talent’ die 3x top 10 haalt geeft mij meer voldoening dan een gok doen op de context en type races. Want zekerheden heb je niet. Daarnaast kan je juist wel hoog eindigen als jij dat talent spot. Maar je moet natuurlijk wel weten dat een Naesen praktisch elke koers op het asfalt ligt.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #434401

  Ja precies dat… Kopmanschap te belangrijk. Terwijl het uitkienen van dat talent dat top 7-15 gaat rijden veel meer voldoening geeft in mijn ogen….

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #434394

  Ben zeer benieuwd naar wie er bij Sky als speerpunten gebruikt worden. Moscon lijkt mij de kopman met van Baarle en Rowe in een vrije rol?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 35)

Headlines