Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 28)
 • In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #588463

  Wat doen ze bij de avond etappe raar tijdens die samenvattingen van de rit. Proberen een beetje grappig te zijn met gekke fragmentjes tussendoor. Werkelijk tenenkrommend

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574987

  Wat een vreselijk slechte column in de Elsevier zeg. En waarom lees ik toch zoveel dat Groenewegen een gevaarlijke sprinter is. Hij is de afgelopen jaren toch nooit echt in opspraak geweest? Ik snap dat oprecht niet.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573577

  Goeie vraag, zou zeggen van wel?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #525197

  Ik ben ook wel heel benieuwd naar het Academy Team dit jaar. Wordt er morgen ook meer bekend over hun programma?

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #482515

  Het probleem bij de avond etappe is vooral dat het te kort is voor alle items. Er is geen ruimte om ergens eens goed over door te praten want dan komt de quiz er weer doorheen. Dieptepunt was natuurlijk wel de aflevering met Bram Welten, eindelijk ging het over zijn carrière en rol in de ploeg Arkea, komt Herman inbreken met zijn plaatjesboek. Dat is gewoon erg storend.

  TDJ kijkt wel lekker weg. Meest gericht op de koers en leuke gasten (behalve Gert Jakobs). Nolles ben ik geen fan van maar redt zich aardig.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #478377

  Het zou erg zonde zijn als Tom komt in plaats van Roglic. Alleen al het simpele feit dat Roglic overal meedoet voor de overwinning, in kleinere rondes heeft hij zich al bewezen maar ik ben er van overtuigd dat hij het ook in LBL of Lombardije kan.

  Overal waar Tom meedoet is het om in vorm te komen voor zijn ene grote doel in het jaar. Als dat mislukt (zoals nu) heb je niets. Als het bij Roglic mislukt (zoals de Giro enigszins) dan heb je al 3! World Tour rondes binnen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453138

  @Hartstikkebedankt. Helemaal eens. Was daarnaast een mooi extra rondje geweest voor de Amerikanen en bijvoorbeeld Vingegaard. Die rijden nu toch niet bijzonder veel allemaal.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #451083

  “het is allemaal erg makkelijk om vanaf de bank te oordelen, wij zien alles terwijl ze in de koers het moeten doen met een koersradio, gebrekkig tv beeld en de info van de renners via de oortjes.”


  @Rahimns
  , met deze argumenten kunnen we hier op het forum natuurlijk geen discussie meer voeren. Wij moeten het inderdaad doen met wat we op tv zien. Maar het is heel logisch dat veel supporters zich afvragen waarom Wout geen hulp kreeg van Wynants omdat dat zeker nodig leek.

  Waarom dit niet is doorgedrongen bij de ploegleiders en renners is inderdaad iets dat ze zelf moeten evalueren, maar dat betekent niet dat we dat hier niet hoeven te benoemen toch?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #450147

  Jumbo lijkt zich weer niet te bemoeien met de vroege vlucht. Ik vind het toch een beetje jammer dat ze zo weinig waarde hechten aan kansen op etappewinst. Met zijn allen voor een top 10 plek van Bennett is niet echt attractief koersen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #449848

  Ik hoop toch dat ze de komende dagen in het Baskenland wel gaan proberen om met de vroege vlucht mee te zitten. Kon wel eens een bijzonder kleurloos rondje worden voor Jumbo anders.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #447797

  Vandaag de eerste koers dat ze echt teleurstellen. Missen elke slag, zitten op alle beslissende momenten niet bij de eerste 30.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #442740

  Vandaag geen echt grote kansen voor Jumbo. Tirreno wordt sowieso een sprint. Hopen dat ze in Parijs-Nice iemand met de lange vlucht meesturen, die zou wel weer eens vooruit kunnen blijven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #440905

  @Kelderfan, ik moet zeggen dat ik het eerst ook een vreemde actie vond om Dylan naar Catalonië te sturen. Als ik echter naar de etappes kijkt zie ik toch 2 mogelijkheden om te sprinten (etappe 5 & 6). Daarnaast wil Dylan 2 grote rondes gaan rijden dus dan lijkt het me geen slecht idee om ook vast wat bergen in de benen te hebben.

  Ook is het niet zo dat ze het klassement in deze ronde ‘opofferen’ volgens mij, op de voorlopige startlijst staan Kruijswijk, Kuss, Tolhoek & de Tier. Dat lijkt mee een prima rijtje klimmers.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #384652

  Even op de zaken vooruit lopend: zou Groenewegen van start gaan in de Vuelta?

  Misschien niet het meest ideale parcours maar er zitten vlakke etappes tussen, en ritten winnen in een grote ronde is toch het grootste doel van een sprinter lijkt me (op een x wereldkampioen worden na dan).

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #360579

  Haha, Bennett denkt er ook het zijne van. Zegt volgens mij heel veel dat de wielrenners er zelf ook vraagtekens bij hebben (Calmejane ook al op twitter).

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330913

  @vlek, was zeker een kans voor Roosen vandaag, weet niet of ze geprobeerd hebben om in de vlucht te zitten maar dat was voor vandaag wel de beste tactiek geweest. De komende etappes lijken wel te zwaar eigenlijk ja, maar met de juiste medevluchters weet je het natuurlijk nooit…

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330898

  Kopgroep blijft vooruit in P-N, komende etappes toch proberen om erbij te zitten als je daar nog iets wil. Roosen kan aardig een heuveltje over dus die zou best kans maken vanuit een vlucht. Ben benieuwd wat ze daar nog laten zien.

  In reactie op: [PTS] Voorjaar 2018 #326774

  ***** G. van Avermaet
  **** P. Gilbert
  *** O. Naesen
  ** J. Stuyven
  * D. van Baarle

  In reactie op: [PTS] Abu Dhabi Tour #326745

  ***** R. Dennis
  **** T. Dumoulin
  *** J. van Emden
  ** J. Castroviejo
  * J. Sutterlin

  In reactie op: [PTS] Abu Dhabi Tour #326293

  Etappe 3:
  ***** E. Viviani
  **** C. Ewan
  *** A. Kristoff
  ** D. van Poppel
  * P. Bauhaus

  In reactie op: [PTS] Abu Dhabi Tour #325934

  Etappe 2:
  ***** E. Viviani
  **** C. Ewan
  *** M. Kittel
  ** A. Greipel
  * A. Kristoff

  In reactie op: [PTS] Abu Dhabi Tour #325698

  ***** M. Kittel
  **** E. Viviani
  *** M. Cavendish
  ** C. Ewan
  * A. Greipel

  In reactie op: [PTS] Tour of Oman #324895

  ***** M. Cavendish
  **** B. Coquard
  *** M. Cort Nielsen
  ** N. Bouhanni
  * A. Kristoff

  In reactie op: [PTS] Tour of Oman #324508

  ***** MA Lopez
  **** V Nibali
  *** J Herrada
  ** R Costa
  * N Roche

  In reactie op: [PTS] Tour of Oman #324263

  ***** G van Avermaet
  **** N Haas
  *** A Lutsenko
  ** J Herrada
  * F Felline

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 28)