Aangemaakte reacties

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #852145

  Met 42% moeten we er nog een beetje inkomen. Al wat slechte keuzes gemaakt in dagselecties, mede door tijdgebrek, maar we focussen ons dit keer meer op de bergop finishes, dus hopelijk kunnen we vandaag een beetje klimmen. Team voor vandaag:
  Roglic (C)
  Evenepoel
  Carapaz
  Higuita
  Kelderman
  Yates
  MAL
  Hayter
  Arensman

  Op de bank dus Pedersen, Vendrame, Coquard, het is denk ik te stijl en Carthy, Hirt en Hamilton, omdat ik verwacht dat mijn 9 andere klimmers beter zijn.

  Succes allemaal!

  In reactie op: Top3 Spel Vuelta 2022 #845913

  En alvast een vraag voor de zekerheid. Krijgen de renners ook punten voor de TTT of tellen die dag alleen de ploegen zelf?

  In reactie op: Top3 Spel Vuelta 2022 #845912

  Ik ben er bij! Leuke twist met de keuzefactor. Bedankt voor het opzetten!

  In reactie op: Top3Spel Tour 2022 #838014

  Ik had niet verwacht vandaag punten te gaan pakken met van Aert haha, wat een vent zeg

  In reactie op: Top3Spel Tour 2022 #837890

  Je hebt gelijk Pirazzi, ik zag die 0 hierboven staan en kom me voorstellen dat dat klopte. Maar van Aert pakt standaard 5 punten natuurlijk.

  In reactie op: Top3Spel Tour 2022 #837630

  Winnen gaat nu wel erg moeilijk worden, aldus G. Thomas. Aangezien dat voor mij ook wel redelijk opgaat heb ik ervoor gekozen om nog 2 dagprijzen binnen te hengelen. Zoals jullie aan mijn 0 punten gisteren kunnen zien ga ik niet voor de bergetappes. Ik zal extra hard duimen voor Fabio vandaag, wat een strijder! Winnen in Parijs zou geweldig voor hem zijn.

  In reactie op: Top3Spel Tour 2022 #833794

  Goed idee van die sterren indeling. Is wel meer werk, maar voorkomt wel dat iedereen van Aert Pogi en Vingegaard neemt zoals nu. Vooral het doorschuiven is een leuk idee. Misschien mag je ook wel in de min gaan/je krijgt 12 sterren en daar moet je het de 4 periodes mee doen. Dan kan je aan het begin mogelijk ook al het verschil maken. Had ik waarschijnlijk deze tour met Jakobsen en van Aert in deel 1 misschien wel gedaan bijvoorbeeld.

  In reactie op: Top3Spel Tour 2022 #831096

  Ik snap je ook Ab, is een goed punt om te overwegen voor volgende spellen. Wel eens dat het koersverloop hier toevallig ervoor zorgt dat je niet om pogi heen kan. Helaas heb ik verkeerde keuzes gemaakt en zak ik van 1 naar de onderkant in 2 dagen. Had er meer van verwacht. Nu duurt het lang voor de volgende ronde begint en ik weer punten kan gaan pakken. (behalve natuurlijk mijn trui punten ;))

  In reactie op: Top3Spel Tour 2022 #828442

  Zo dat begint wel heel goed voor mij. Nieuwe namen alweer doorgestuurd.


  @Bizziecle
  , misschien een leuke toevoeging om te kunnen zien welke renners na iedere etappe de meeste punten hebben gepakt, tot dan toe zeg maar. En misschien ook leuk om de maximaal mogelijke score ergens te vermelden, al snap ik dat die iets lastiger is ivm de verschillende periodes. Maar met alle data die je al hebt moet het kunnen volgens mij.

  Succes allemaal met rit 4t/m9!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #827232

  Hier mijn team, normaal geen aanvallers, dit jaar erg veel, ben benieuwd. Veel mensen met veel dezelfde namen. Ik zou het leuk vinden als er ook mensen zijn die precies hetzelfde team hebben.

  GC
  Pogacar
  Roglic
  Vingegaard
  Vlasov
  Thomas
  O Connor
  Caruso
  Gaudu

  Sprinters
  Wva
  Philipsen
  Kristoff
  Pedersen
  Dainese
  Walscheid
  Mozzato

  Aanvallers
  Vd Poel
  Bardet
  Woods
  Guereiro
  Kung

  Succes allemaal!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #826492

  @Hansie pansie, ik heb ze alle 4 niet, al zit bagioli op de wip omdat ik nog een 750k renner moet hebben omdat ik Walscheid heb.

  @hcdiet
  , Kung, iets meer zekerheid van punten

  @Berend
  , Uran, meer zekerheid, Woods en Mollema omdat ik weinig vertrouwen heb in CIccone, was te onvoorspelbaar voor mij in het verleden.

  Ik weet niet hoe hij het geflikt heeft, maar Romain Bardet heeft zich zojuist mijn team ingefietst voor alle breakaway etappes, omdat hij de bollentrui wil pakken. Geen bron, puur gevoel en ik had ineens weer geld over, dus waarom niet. Morgen weer anders? Drukke dag voor mij dus kan misschien niet meer wisselen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #826437

  Eens met Nasibal dat 3/4e bij de meeste hetzelfde zal zijn. Ik heb 13 man waar ik zeker van ben, de laatste 7 a 10,5M is al heel lang lastig en dat blijft het nog 19 uur en 13minuten.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825572

  @Thomberg, ja maar je zou mijn team moeten zien. Niet normaal zo sterk. Had zelfs ruimte over om ook Mas mee te nemen, nou dan weet je het wel he.

  P.s. ik ken iemand die gokt op het vallen of wanpresteren van Pogi, die heeft pas veel te besteden ;)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825563

  Jahor was ik er eindelijk uit door toch Matthews te kiezen, gaat hij niet voor groen. Pedersen heb ik al en Kristoff kan ik niet betalen. Terug naar de tekentafel.

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Net binnen