Aangemaakte reacties

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #707179

  Maar wat heb je in vredesnaam aan dat van Aert zich elke bergetappe uit elkaar gaat trekken om uiteindelijk misschien 12 te worden? Hij hypothekeert daarmee alleen maar zijn eigen kansen op etappezeges deze Tour en zijn kansen op succes op de OS.


  @Daniel17

  Heb je het profiel van vandaag bekeken? Hoe moet van Aert ongeveer 2 minuten goedmaken op Pogacar vandaag?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #707040

  Sterker nog, met een beetje geluk kan Vingegaard zelfs de rest van deze Tour in het wit gaan rondrijden! Gaudu is de enige serieuze concurrent achter Pogi.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #707036

  Ja leuk al die felle reacties richting mij en Rawolf, maar welk punt willen jullie nou precies maken, en tegen wie..?

  Want volgens mij heeft niemand hier gezegd dat het teleurstellende optreden deze Tour komt door het gebrek aan koersen of de vele hoogtestages. Ik snap ook wel dat dat grotendeels komt door de valpartijen.

  En verder haalt Rawolf me de woorden uit de mond in zijn reactie hierboven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #707026

  Wat heeft het gegeven dat ze bijna allemaal al op het asfalt zijn gestuiterd deze Tour te maken met het feit dat ze 2 maanden zonder zege zijn gebleven? En inderdaad zoals Rawolf zegt, Roglic maakt gewoon erg weinig koersdagen omdat hij alles op de Tour zet. En veel andere renners uit de tourploeg zijn niet in topvorm in de voorbereidingskoersen omdat ze ook alles op de Tour zetten. Dat lijkt me onmogelijk te ontkennen

  Deze Tour blijkt maar weer dat dat juist niet altijd te billijken is en het misschien wel handiger is je kansen te spreiden. Één valpartij en je Tour, en daarmee je halve seizoen, kan zomaar mislukt zijn.

  En ik zie inderdaad een paar mensen met een sneu pedant toontje hier, jij mag zelf raden wie het zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #707007

  Je bent me kwijt, wie is in godsnaam Matxin…?

  En ik bedoelde natuurlijk die periode van 2 maanden tussen de AGR en al die nationale titels. 2 maanden zonder zege is eigenlijk beneden de stand van de ploeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #707004

  Ik hoop eigenlijk wel dat deze drie weken (en dan met name de krankzinnige overmacht van Pogacar) er toe leidt dat de ploeg een beetje afstapt van die extreme focus op de Tour. Laat de toprenners wat meer wedstrijden rijden en ga elke koers daadwerkelijk voor de overwinning in plaats van ze puur te rijden als voorbereiding op de Tour of om te “leren”.

  Je kan wat mij betreft ook best wat renners uit de 2e lijn laten pieken naar de rondjes van een week. Nu UAE en Ineos alleen maar verder weg zullen lopen van de rest moet je pakken wat je pakken kan. Z’n lange periode zonder overwinningen zoals nu is ook niet goed voor het moraal en het beeld richting de buitenwereld.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #706926

  Nou, het zal echt van Vingegaard en van Aert moeten komen deze Tour. Die eerste kan serieus denken aan een top-5 klassement. Valpartij leek gelukkig wel mee te vallen ondanks het bloed.

  Kruijswijk en Kuss hebben het echt totaal niet en lijken waardeloos in vorm.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #706648

  Was maar grapje joh, neem het niet zo serieus.

  Hoop trouwens wel dat dit betekend dat er minimaal 2 jongens de overstap maken naar het profteam. Ik had eigenlijk gehoopt dat de ploeg met het vertrek van Wynants, Martens en (waarschijnlijk) Pfingsten een verjonging zou doorvoeren. Maar tot nu toe trekken ze met Laporte, Dennis en mogelijk Poels en Tusveld ook alleen maar oude renners aan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #706645

  Per Strand Hagenes officieel bevestigd door het team, en ook Tijmen Graat is vastgelegd. Die laatste zat trouwens altijd op voetbal en fietst pas sinds een jaar of 2.

  Hopelijk gaat hem beter af dan die andere nieuwe Evenepoel, want van Bekkum heeft nog niks laten zien dit jaar ;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #706561

  Verbazingwekkend hoe veel mensen nog rekening houden met van Aert voor het algemeen klassement. Die is a) niet in absolute topvorm en b) heeft al tig keer aangegeven dat hij dit jaar bergop een stuk minder gaat zijn dan vorig jaar als gevolg van een andere trainingsopbouw/focus op de OS. Hij lachte alle journalisten die over zijn klassement begonnen na afloop van de rit van vandaag ook keihard uit.

  Nee, Wout gaat morgen hoogstwaarschijnlijk vele minuten verliezen waarna het hopelijk definitief klaar is met dat klassementsgezeur, met name vanuit Belgische hoek.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #706557

  Zowel de bollentrui als het ploegenklassement zijn ver beneden de stand van een ploeg als Jumbo-Visma. Ik zou het best wel een afgang vinden mochten ze daar de komende 2 weken voor gaan rijden.

  Nee, de enige logische optie lijkt me om met Vingegaard te kijken hoe ver hij kan komen in het klassement. Top 5 lijkt me oprecht een reëel optie voor hem. Daarnaast elke dag in de aanval gaan met van Aert, Teunissen, Kuss of Kruijswijk. Met Roglic zou je het eventueel nog kunnen aankijken tot na de 1e rustdag, maar zelf zou ik hem lekker uit koers halen want het lijkt me heel sterk dat die nog een rol van betekenis kan spelen voor de ploeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #706207

  Als je daadwerkelijk info hebt, noem dan ook gewoon namen en rugnummers. Enkel zeggen dat je dingen weet zonder daadwerkelijk te zeggen wat je weet komt op mij over als een beetje irritante interessantdoenerij. Het draagt verder ook niet zo veel bij de aan de hele discussie. En zo kan je achteraf altijd zeggen “Ha, deze transfer wist ik al voordat het bekend werd!” zonder dat iemand het daadwerkelijk kan controleren.

  Mijn PB staat open, dus kom maar door met klimversterking ;)
  Mocht blijken dat je gelijk hebt dan zal ik voortaan niet meer aan je twijfelen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #706032

  Nu we het toch over transfers hebben, ze hebben weer een Noor te pakken voor de opleidingsploeg: Per Strand Hagenes
  https://twitter.com/Fredagsvik/status/1410867803389927426

  Leuk feitje is dat hij op 31 december is geboren en daardoor net pech(of geluk) heeft qua leeftijdsindeling. Gaat komend seizoen dus de allerjongste renner in de beloftencategorie zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #706024

  @Landeirovic loopt gewoon een beetje te dollen, die heeft echt geen inside-informatie hoor.

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Headlines