Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 117)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #852050
  Quote:
  Voordeel van MAL: je wordt niet zomaar superman genoemd. Twijfels alom

  Tenzij hij beroofd wordt op de laatste klim, heb je vandaag niks aan die bijnaam ;)

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #802147

  @ditwashet wellicht de Mortirolo dan niet, was een voorbeeld, net als bijvoorbeeld alleen al de Fedaia uit dezelfde rit die zwaarder is dan de Pordoi, in de Giro is er maar 1 buitencategorie beklimming per jaar en dat is degene die het hoogst is. Verder ben ik het helemaal met je eens dat het voor ons kijkers leuker is dat de zwaarste bergen geen slotklimmen zijn!

  Iets anders dan, MAL stond voor mij altijd bekend als iemand die in sprintetappes attent rond plek 20-30 finisht en nu eindigt hij als 104e.. een teken aan de wand?

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #802062

  @ditwashet in de Giro is altijd maar 1 berg van de buitencategorie toch, volgens mij de hoogste van allemaal, de cima Coppi. Dit is puur voor de bergpunten en komt niet door hoe zwaar de bergen zijn. De mortirolo etc zijn 1e categorie, in de Tour zouden die gewoon buitencategorie zijn. Finishes bergop natuurlijk wel belangrijk voor Bilbao en dan vooral het lage aantal. Ik zou dus straks niet teveel kijken naar het 1tje boven de bergen, maar naar de lengte en stijgingspercentages.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #798779

  Ik zit nog met Foss v Bilbao. Ik denk dat Foss een plek of 4/5 boven Bilbao eindigt in het GC, maar dat Bilbao in iets meer ritten top 7 eindigt dan Foss: heuvel/punch/afdaling vs tijdrit. Bilbao doet dit ook nog eens eerder in de Giro. Is dit voor meer van jullie een kwestie of is het simpeler: allebei wel/niet of een duidelijke voorkeur?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #776851

  Zabel maar genomen om het record Frankfurt terug te krijgen. Nu nog de twijfel tussen Hoelgaard en Meeus oplossen, heb het gevoel dat één van de twee veel punten gaat halen, maar welke..

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #770236

  Leeuwenburg + Anthony

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #767423

  Wat misschien goed is om te weten voor de mensen die Guth overwegen voor 500k: Rens van Eijden heeft de training weer hervat en gaat er binnenkort sowieso weer in komen met de aanvoerdersband om z’n arm, Guth zal dan het slachtoffer zijn, ook al verwacht ik dat ze met 5 achterin blijven spelen

  In reactie op: Scorito-algemeen #766179

  @RTankink nog bedankt voor je reactie. Uiteindelijk gegaan voor Azarenka en dan verliest zij en wint Keys; (niet) gegokt en verloren 🤷

  In reactie op: Scorito-algemeen #766063

  Keys durf ik niet aan, dus twijfel ik tussen Azarenka (1.55) en Collins (1.65), maar heb van Collins dit toernooi nog niks gezien. Heeft iemand van jullie haar al zien spelen?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #688153
  Quote:
  De winnaar had overigens gewoon wel Ewan en maar 5 klassementsrenners op voorhand ( REV, Ameida, Bernal, Yaids en Vlasov) plus foss en een overperformende Caruso

  Dit is niet waar(?). Winnaar heeft geen Ewan en 6 GCers + Foss, Caruso, Formolo (en Bilbao)

  Wat me wel opvalt is alleen Ganna als extra Ineos en dus ook ‘gewoon’ slecht uitgepakte keuzes als Kanter, Bilbao, Honoré en Vanhoucke

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675632

  @fringale aha! Door jou komt scorito dus met die klassiekerspel en F1 captain spellen ;)

  In reactie op: Scorito-algemeen #645712

  Haha, dus uiteindelijk heb je hem nergens? Karatsev is dus zo onverwacht dat mensen al pluimen komen halen als ze hem bijna hadden :p

  In reactie op: Scorito-algemeen #643129

  De straf is al gebaseerd op dat hij het niet bewust heeft gedaan om z’n prestaties te bevorderen, dus waar zouden ze nog tegen in beroep kunnen. Enige positieve, naast de dopingtest (kon het niet laten), is dat het niet vanavond pas bekend is gemaakt.

  In reactie op: Scorito-algemeen #643111

  Ik had Onana en Oelschlagel, maar nu vind ik Stekelenburg en Oelschlagel wel heel risicovol haha. Als Scherpen de keeper van Ajax wordt en Paes weer terugkomt heb ik dan géén keeper meer..

  In reactie op: Scorito-algemeen #642880

  Prachtig toch, die velden daar. Ben benieuwd of hij dat ook aan de Oude Meerdijk kan laten zien ;)

  In reactie op: Zweeler 2020 #636935

  Komende maandag!

  In reactie op: Scorito-algemeen #630259

  Is ook gewoon niet zo.

  In reactie op: Scorito-algemeen #622234

  Waarom heeft hij dan 0 punten? Hij krijgt toch gewoon punten voor z’n assist?

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #619152

  Zeker, zijn laatste kans. Als hij morgen slecht is, dan blijft hij bank voor elke aankomst bergop in deze Vuelta bij mij

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #604871

  @rawolf Ik hoop dan maar dat jij het ook niet arrogant bedoelt, ik ken ‘die Rohan’ wel. Als het de giro van 2018 was had ik ook liever Dennis dan Ganna, maar nu is Ganna gewoon beter. Hij heeft alleen nog geen tijd gehad om meervoudig wereldkampioen te worden.

  Edit: wat ditisdavid zegt is de reden dat ik het vroeg inderdaad

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #604826

  @rawolf allereerst: ik probeer dit zo min mogelijk arrogant oid te laten klinken, dat is echt niet de insteek. Waarom kies je Dennis in plaats van Ganna? Dennis was duurder en is momenteel minder dan Ganna in het tijdrijden toch?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #604163

  Tot nu toe krijgt de rocket al 3 teampunten en dan gaat hij zelf ook nog een topnotering rijden, ik had moeten luisteren naar de Nederlander van Israël ;)

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #602333

  Blijkt dat dat artikel van Israël geschreven is door Sjors Beukeboom, dat is gewoon een Nederlander haha

  Misschien probeert hij zo scorito te winnen? ;)

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #599286

  Hmm, oke bedankt @Poeksel. Het gaan uiteindelijk toch de Italiaanse C sprinters worden die voor de leadouts eindigen, maar die 10 punten voor winst Gaviria kunnen net dat verschil goed maken en ze zijn goedkoper én er zijn weinig voorspelbare sprintetappes. Ik twijfel nu dus over een erg kleine sprintploeg (MM, Gaviria, Ballerini en nog 1) en dit aanvullen met de 2 UAEs en truipunten. Omdat de eerste sprintetappe na ITT en Etna is, zijn die makkelijker op te stellen en heb je niet zoals in de tour eerste etappe 7/8 sprinters nodig. Op die manier hoop ik dan natuurlijk in de bergen en het eindklassement steeds 7/8 van de top 10 te hebben waarmee ik een Démare of Viv kan overtreffen.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #599263

  En Molano en Richeze samen voor 1,5 miljoen? Als Gaviria 2/3 ritten pakt en zij zelf (waarschijnlijk 1 van de twee per keer) steeds 11-20 finishen, dan zijn ze allebei 750k waard. Mocht Gaviria uitvallen/dq wordt het natuurlijk meer, maar dat is een bonus in dat geval. Normaal neem ik nooit leadouts mee, heeft iemand hier kijk op of dit weleens geprobeerd? Nu 2 van dezelfde topsprinter mee is natuurlijk wel een mooi experiment.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 117)

Headlines