Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 102)
 • In reactie op: Afvalkoers Tour 2021 #711273

  Snel geteld kom ik op precies 0 punten voor mij vandaag. Met een aantal uitvallers en tegenvallende renners zat er ook niet heel veel meer in. Park, bedankt voor de organisatie!

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Tourspel 2021’ #695487

  Ik doe ook graag mee.

  In reactie op: Afvalkoers Tour 2021 #694811

  Ik ben er ook graag weer eens bij!

  In reactie op: Spel: World Tour Manager 2021 #631206

  Dan doe ik ook graag mee!

  In reactie op: Afvalkoers Giro d’Italia 2020 #612145

  Volgens mij lig ik eruit. Majka die 21 wordt doet me de das om en mijn teamwaarde net wat hoger dan die van Poeksel… Zuur, maar hoort bij het spel. Daarnaast had ik de vele bergetappes in de derde week nooit overleefd met minimaal één klimmer te weinig.

  In reactie op: Cyclingmaster Girospel #611557

  Tja, dat zag er twee dagen geleden wel anders uit. Maar het mooie van dit spel is dat je in een paar dagen weer veel goed kunt maken als het mee zit met enkele dark of grey horses.

  In reactie op: Scorito-algemeen #610069

  Ik zie dat ik, mede door een voorlopige top-100 plaats in het klassiekerspel, voor het eerst eerste sta in de index! De voorsprong is klein, maar het is toch wel leuk om ‘beloond’ te worden voor het fanatiek spelen van alle Scorito spellen vanaf 2018.

  In reactie op: Zweeler 2020 #602146

  @ivo001, Bedankt!

  Een van de eerste keren dat ik het dit jaar probeer en meteen een ticket! Dacht eerst op één punt een ticket te missen, maar de punten voor Hirschi (die ik als winnaar voorspeld had) waren gelukkig nog niet bijgewerkt.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #600871

  Er staat inmiddels een voorlopige startlijst op de site van de Giro. Deze lijst is echter al behoorlijk gedateerd. Een meer up-to-date startlijst, met daarbij enkele interessante nieuwe namen, is te vinden op de website van CyclingFever.

  http://www.cyclingfever.com/editie.html?detp=view&_ap=startlijst&editie_idd=Mjk4MDc=

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #600779

  Ik vind dat je toch wel mag verwachten dat renners er wat sneller op komen te staan nu je ook voor Scorito moet betalen. Zeker in de laatste week voor de start van de ronde nu de definitieve selecties langzaam binnendruppelen.

  Edit: ze lezen mee en inmiddels worden er renners toegevoegd/verwijderd!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #600774

  Ben wel benieuwd naar de prijs van een aantal renners.

  Maar Scorito heeft al 5 dagen geen renners meer updates meer gedaan aan de rennersdatabase helaas. Denk dat de stage van de stagiair ten einde is…

  In reactie op: Afvalkoers Giro d’Italia 2020 #599180

  Ik doe graag weer eens mee!

  In reactie op: Tour de France 2020: Bagagedrager spel #597764

  Leuk spel, deze editie was zeer succesvol voor mij. Wielervolger, bedankt voor de organisatie!

  In reactie op: Tour de France 2020: Bagagedrager spel #595915

  Dat ben ik inderdaad! Je hebt het over het FREE spel. Stond daar zelfs nog even bovenaan, maar toch wat te weinig klimmers uiteindelijk.

  In dit spel gisteravond Rolland nog naar Carapaz veranderd. Dat pakt goed uit, want met Rolland had ik zowel mijn bollentrui als podiumplaats verloren.

  In reactie op: Cyclingmaster #594072

  @BossaJr, ik ben vandaag gegaan voor 9 vluchters, waarvan helaas alleen Barguil en Reichenbach in de kopgroep zitten.

  In reactie op: Cyclingmaster #593546

  @Silent Hill, klopt, ben me vergeten aan te melden voor de Subleague helaas. Inderdaag mooie dagwinst door Mezgec (hoe was die een grey horse?) en Consonni (ook heel weinig gekozen).

  Sta nu 5e in het algemeen klassement. Tijdens bergetappes kies ik eigenlijk altijd voor minimaal 7 vluchters, tenzij de finish bergop is en het begin van de etappe volledig vlak (zoals etappe 15 en 17 in deze Tour). Met een beetje geluk heb je een paar grey/dark horses te pakken en dan zit je zo op 2-3 miljoen voor die dag (als de vlucht vooruit blijft). Gok je op AK-renners, dan kun je zomaar 1 miljoen verliezen.

  In reactie op: Tour de France 2020: Bagagedrager spel #581576

  Ik doe ook graag mee!

  In reactie op: Cyclingmaster Vueltaspel 2019 #507619

  Dat is inderdaad jammer. Te veel punten laten liggen door een slechte Tour helaas.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #507588

  Uiteindelijk geëindigd op plaats 180 op 99,1%. De keuze voor de goedkope Jumbo’s (Kuss en Powless) pakt uiteindelijk toch nog goed uit, net als de keuze voor slechts 4 sprinters (S. Bennett, Mezgec, Boasson Hagen en Van der Sande). Hoewel Richeze daar nog prima bij had gekund i.p.v. Padun. Daardoor wel veel ‘fouten’ gemaakt in de dagopstellingen, maar dat hoort erbij.

  Wissels ben ik ook een voorstander van, maar dan wel onder twee voorwaarden:
  1) De wissels moeten voorafgaand aan de ronde geselecteerd worden. Anders wisselt iedereen met Uran / Kruijswijk direct Pogacar erin en is het voordeel voor diegene die Pogacar er al vanaf het begin in heeft staan (te) klein.

  2) Een renner kan enkel in de ploeg gewisseld worden als hij goedkoper (of gelijk in waarde) is dan de uitvaller. Anders krijg je dat bijvoorbeeld Nishimura (Giro) door sommige deelnemers wordt gekozen, omdat de kans groot is dat hij snel uitvalt en dan een klassementsman die je ploeg net niet haalde als wissel je ploeg komt versterken.

  In reactie op: Cyclingmaster Vueltaspel 2019 #501610

  Ja, gaat erg goed vooralsnog.

  Vandaag had ik geluk met precies de juiste renners van de kopgroep die hoog eindigden (Aranburu, Van der Sande, Guerreiro), terwijl Stybar, Herrada (en Teuns) lager eindigden.

  Was eigenlijk van plan om morgen op enkele dark horses te gokken (Pernsteiner, Frankiny), maar nu misschien toch maar op safe om de koppositie te verdedigen…

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #496015

  CCC ook bekend. De La Parte voor het klassement. Met Bevin, Koch en Sajnok drie rappe mannen, maar nog onduidelijk wat de precieze rolverdeling is voor de sprints.

  Ook Katusha maakt het ons niet makkelijk met Kuznetsov en Battaglin voor de sprintetappes en Guerreiro er nog bij voor de wat lastigere aankomsten.

  In reactie op: Het Ploegenspel: Vuelta 2019 #495630

  Ik wil ook wel meedoen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #480160

  Mijn team:

  Bernal, A. Yates, Fuglsang, Kruijswijk, Buchmann, D. Martin, Poels
  Barguil, Alaphilippe, Woods
  Van Aert, Bettiol
  Groenewegen, Sagan, Viviani, Ewan, Matthews, Kristoff, Laporte, Pasqualon

  Voor het klassement gekozen voor de renners die dit jaar al goed/geweldig gepresteerd hebben (Bernal, A. Yates, Fuglsang, Buchmann), aangevuld met Kruijswijk, D. Martin en Poels. Die laatste verwacht ik bij de tien beste klimmers van de Tour.

  Verwacht daarnaast dat veel etappes (ook bergetappes) naar de vlucht gaan. Vandaar gekozen voor Alaphilippe, Barguil en Woods. Die laatste gaat veel aanvallen en heeft etappe 6 en 8 al aangestipt. Bij EF krijgt ook Bettiol vrijheid in de etappes die voor hem geschikt zijn.

  Baal er wel van dat Konrad er niet meer inpaste. Die had ik al in de Giro van 2017 en ook 2018. Hij haalt eigenlijk altijd de doelen die hij zichzelf stelt en dit jaar is dat een klassement (top-10) rijden in de Tour.

  In reactie op: Budgetpoule Tour de France (scorito) #479859

  Ingevuld. Ik ga het gewoon weer lekker zonder het 500k-koopje proberen (Herrada). Dat ging in de Giro immers ook zo goed (Masnada).

  In reactie op: Budgetpoule Tour de France (scorito) #469977

  Ik doe ook graag weer mee!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 102)

Volg hier

Headlines