Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 784)
 • In reactie op: Online Cycling Simulator #743655

  Ik hoop dat er niets mis is.
  Hij is in ieder geval niet stiekem geband.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #714697

  De game is terug online en het was geen Ddos aanval. Opluchting. :)

  In reactie op: Online Cycling Simulator #714678

  Het lijkt er inderdaad op dat dit een Ddos aanval is. Als dat ook echt van David is dan gaat dit hem wel problemen opleveren, want als advocaat gaat Nick dat niet loslaten…

  In reactie op: Online Cycling Simulator #689885

  @Ab
  Beierholm is idd een uitstekende Tourrenner, maar het zou wel zonde zijn van de geldwaarde die hij heeft om daar niet ook echt een doel voor te stellen. Race of the Minutemen, Norway Tour or Perm Tour kan hij allemaal winnen. Maar dat vraagt wel wat planning die lastig is als je in een opbouwfase zit met veel jonge renners. Maar het is geen gek idee in ieder geval, dus ik raad je ook vooral aan er voor te gaan als het je leuk lijkt.


  @Michiel

  Wel interessant om je verhaal eens helemaal te lezen, tof dat je het deelt. En zonder cheats ben je natuurlijk nog steeds welkom.
  Ik hoop dat Nick die bug ook meteen gefixt heeft in ieder geval.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #689778

  Slater idd, die heeft niet genoeg HL om mee te kunnen doen in SP tours, dus daar lijkt TT-centeren me dan de moeite zeker niet waard.
  Voor normale races is Slater wel de betere captain, behalve als FR laag is, maar dat is in de meeste races niet zo.
  Wel twee leuke renners, best een goede verdeling om 1 normal season captain te hebben die z’n TF niet hoeft te rechargen en 1 tour captain die dat dus wel doet. Denk dat je daar wel een eind mee kan komen, al helemaal omdat je ook nog je Mexicaan heb voor HL/SP races. Hopelijk lukt het je om genoeg support bij elkaar te rapen om daar ook echt optimaal van te kunnen profiteren. Wat zijn je plannen met Beierholm? Want het zou best beter voor je toekomst kunnen zijn om volledig op SP/HL te focussen als je geen directe doelen hebt in CL tours.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #689381

  Het ligt eraan of je van plan bent om een Sprint Tour te proberen te winnen. Zo ja, dan is de extra TT het 100% waard, omdat sprint tours vaak in de proloog worden beslist. Denk ook dat door z’n HL stat Blewett geschikter is voor SP tours dan je andere ge tt-centerde sprinter. Maar als je niet voor een Tour plant dan is het beter om hem ongemaxed te laten, dan is het namelijk makkelijker om race training punten te verzamelen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #669417

  Inderdaad goed om weer eens wat reclame te maken hier, dank dustin!

  Toch zonde dat het forum hier zo doodgemaakt is door Wielerflits, deze thread is zeker niet de enige die een stuk minder leven heeft dan vroeger.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #645140

  Ik kan bevestigen dat er ook op de chat nog steeds veel gelachen wordt. ;)

  Er is een stuk meer te doen nu in het spel, maar ik denk eigenlijk dat dat het juist makkelijker maakt om het low key te spelen, omdat je niet per se in een hoge divisie hoeft te zitten om iets te hebben om voor te racen.
  Maar ja, als admin en opperverslaafde heb ik natuurlijk geen idee hoe het is om low key te spelen, dus wat dat betreft ben ik niet je betrouwbaarste info.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #598735

  Om ook hier die twijfels weg te nemen, nee. Familytour en Fighting zijn aan mij persoonlijk bewezen niet dezelfde persoon.
  Wat de rest betreft, die Roemeense teams die allemaal tegelijk stopten zijn wel degelijk altijd verdacht geweest, maar er was net niet genoeg bewijs om gebanned te worden. Er was echter nooit sprake van een connectie met familytour, terwijl die onderling tussen de andere teams wel te maken viel. De meest waarschijnlijke conclusie van het hele verhaal is dus dat het een heel erg slechte grap was, maar uiteraard staat familytour nu wel voor goed onder extra strenge controle.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #574562

  De echt grote dingen moet ik wel met Nick overleggen, maar dat is meer een last dan een hulp.
  Verder helpen er een flink aantal mensen (dustin bijvoorbeeld) met de transferzaken en ander advies, alleen uiteindelijk ben ik wel verantwoordelijk, dus ik moet wel mijn eigen beslissingen nemen. Zonder die hulp was alles nog wel een stuk lastiger geweest.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #573617

  Ik begrijp volkomen dat dat is hoe het er op het oog uit ziet. En familytour heeft niet voor niks een laatste waarschuwing gekregen, dus er zit ook absoluut een hoop waarheid bij.
  Maar het hele conflict ligt veel ingewikkelder en is echt heel erg moeilijk uit te leggen.

  edit: Daarnaast is off-topic posten in transfer threads gewoon illegaal, dus daar doen een hele hoop mensen aan alle kanten dingen fout, die het conflict ook alleen maar hebben verergerd. Laat staan nep-biedingen om puur uit te lokken. Dat is gewoon kwaad met kwaad vergelden en gaat iedereen die dat blijft doen net zo goed een straf opleveren.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #573610

  En dat is dus inderdaad de reden waarom dit soort dingen uit de hand lopen, de Roemenen denken dat dus precies andersom.
  Ik zou je aanraden dat corrigeren gewoon lekker te laten, als je denkt dat dat ook maar enige kans van slagen heeft als het van iemand van ‘het andere kamp’ komt, denk dan maar even na over hoe groot de kans is dat de Roemenen jou overtuigen.
  Maar goed, ik kwam hier niet om mezelf te verdedigen, voel je vrij om mijn aanpak ruk te vinden.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #573571

  Hoi. ;)

  Het leuke aan de meeste conflicten is dat de mensen die er bij betrokken zijn over het algemeen allemaal goede bedoelingen hebben, maar er vanuit gaan dat de andere kant dat niet heeft. In dit geval is dat absoluut zo.

  Ik kies er altijd voor om mensen te proberen te overtuigen zich vanuit zichzelf te realiseren dat hun gedrag niet kan, in plaats van hard te straffen. Bovendien is het lastige van de admin-baan dat je allebei de kanten moet kunnen begrijpen om tot een fatsoenlijk oordeel te komen. Mensen een beetje leren kennen werkt dus naar mijn mening een stuk beter dan hard straffen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #479872

  Ik gooi het topic maar eens omhoog zodat iedereen die vanwege de Tour een wielrenmanager spel zoekt ook het leukste spel van allemaal weet te vinden. ;)

  In reactie op: Online Cycling Simulator #360136

  Ik heb me nooit de illusie gemaakt dat de admin-baan zou betekenen dat ik geen rotklusjes zou moeten doen. En dat Nick een druk mens is geworden die geen afstand wil doen van de belangrijkste verantwoordelijkheden maakt het niet ideaal.
  Maar je kan constant je kont tegen de krib gooien en boe en bah roepen on hem vervolgens tegen het harnas te jagen, of je kan proberen het beste ervan te maken. Ik kies voor het tweede. En het is vaak frustrerend om hem niet te zien reageren, maar het kan ook heel leuk, bijvoorbeeld bij de tour design competitie. Ik weet in ieder geval wel wie van ons tweeën er meer invloed op het beleid heeft gehad. En dat was echt niet alleen ja-knikken.
  En uiteraard ook kusjes terug. ;)

  In reactie op: Online Cycling Simulator #359960

  Als ik terugkijk op Osorio, wat intussen behoorlijk lang geleden is, dan heb ik dat fout gedaan. Dat betekent alleen niet dat ik daardoor het bij alle deals op dezelfde manier fout ga doen. Je kan het willekeur noemen, je kan het leren noemen. Als ik betaald zou worden had je het me zeker kwalijk mogen nemen, maar nu blijf ik graag beslissingen maken, er op terugkijken als de storm weg is en er van leren.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #359887

  Ik vind het ook jammer dat Noppes gebanned is, al was ik echt heel boos op hem. Ik ben geen fan van Nicks verschroeide aarde optreden, maar waarschijnlijk was het in dit geval ook de enige optie.
  De ban ging idd niet alleen om de deals, maar de volledige uitleg gaf Nick toch echt mooier dan ik kan. :p

  In reactie op: Online Cycling Simulator #357640

  Als het goed is is dat het geval, omdat de insteek van Nick meer is om verschillende soorten renners een kans te geven om te kunnen winnen. Uiteraard moet de praktijk dat dan ook nog maar even bewijzen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #333732

  Arthur maakt wel een kansje op Perm SC lijkt me. Met de SP-support die je kan bieden moet ie ook in de normale sprint stage kunnen scoren. Maar Suvdajic zou het ook kunnen als je genoeg hl-support meestuurt. Die heeft ook de betere leeftijd. Voor Cymru zou ik gaan stage-hunten, Bozovic maakt een kans op etappe-winst, met tt-center misschien ook op het podium, maar dan moet je heel veel mazzel hebben in de TT, weet niet of je daar het geld voor uit wil geven. Burkhart zou ik sowieso niet meesturen, zelfs in tf is ie minder waardevol dan je andere opties. Behalve als de wind opeens ontzetten hard is.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #321530

  Dat lijkt mij wel, omdat de WT los van de normale race engine staat. Ik heb het alleen nog nooit geprobeerd.

  In reactie op: WF Fictieve Koersen 2017 – Eindstand en afsluiting topic #315230

  Mooie ronde, veel wendingen en leuke winnaars. En toch König nog een keer zien schitteren dit seizoen. ;)

  In reactie op: WF Fictieve Koersen 2017 – Eindstand en afsluiting topic #314246

  Jetse Bol virtueel in het rood, dat zijn nog eens bekende woorden. ;)
  Mooie verrassende winnaar ook!

  In reactie op: WF Fictieve Koersen 2017 – Eindstand en afsluiting topic #313900

  Leuk verslag tot nu toe, de vierde etappe is ook mijn favoriet op dit moment, mooi slot ook. Hopen dat er nog concurrentie voor Dumoulin komt. ;)

  In reactie op: Online Cycling Simulator #307214

  @petoi

  Hij heeft ze dan ook allemaal klakkeloos overgenomen van mij, dus je hoeft hem überhaupt niet te feliciteren ;)

  In reactie op: Online Cycling Simulator #305436

  En Finz doet niet mee :p

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 784)

Laatste nieuws