Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 36)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #552837

  @LB117
  Dat probleem speelt al zeker een jaar, zeer opmerkelijk dat dit nog niet is opgelost.

  In reactie op: QUOTES RADEN XX #534549

  Het lijkt me dat Simplex het bij het juiste eind heeft.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #533667

  Ik ben benieuwd welke wielrenners hieruit naar voren gaan komen (en of de Spaanse rechter het weer in de doofpot weet te stoppen):

  https://nos.nl/artikel/2320932-spaanse-politie-rolt-epo-netwerk-op-in-cadiz-en-barcelona.html

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #512222

  Ook hier al maanden problemen met inloggen, je bent al ingelogd, je moet inloggen etc. Zowel mobiel als laptop (beiden chrome en ook Firefox).

  Wat de laatste tijd ook vaak gebeurt: ik ben ingelogd en kan wel een nieuw bericht typen onder een artikel, maar ik kan niet reageren op een andere reactie. Dan moet ik eerst zelf iets posten, waarna ik wel weer op de “reageren” linkjes kan klikken.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #508642

  Interessante zaak, zeker vanwege de link met Alaphilippe. Ze voert als excuus aan dat ze ongesteld was, en daarom meer EPO aanmaakte. Het is even afwachten wat precies de AAF is, vaak wordt er getest op niet-lichaamseigen EPO, in dat geval is een dergelijk excuus nonsens. Het kan echter ook een indirecte test zijn, waarbij afwijkende bloedwaarden het bewijs vormen.

  -Overigens lijkt me dit ook wel een nieuwsbericht waard, zeker nu ze zelf heeft gereageerd.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #486134

  @Djoop
  Het lijkt me ook onwaarschijnlijk hoor, het enige wat eventueel zou kunnen is dat hij zelf zijn bloedwaarden heeft (laten) meten (buiten de ploeg om), en dat die afweken. Dan kun je uit voorzorg beter niet starten en een conflict verzinnen.

  Maar hoe je zoiets kan regelen tijdens de tour zou ik niet weten.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #486073

  Raar verhaal van Rohan Dennis… Het is wielrennen dus ga je meteen weer dingen vermoeden. Bloedwaarden niet goed?

  Misschien een goed idee om het volgtopic te openen op het Belgische gedeelte van de website, dat is inmiddels wel een doorslaand succes.

  @kielabokki
  Jammer heh. Nu moet je nuttige informatie filteren uit een bak onzin in de live chat. Zonde.

  Met de stijgingspercentages van zowel de chevreres als de belle filles ga ik toch voor een ultra lichtgewicht vandaag. Ik ben benieuwd wat Yates en Quintana kunnen.

  Knap hoor van de regie, echt topsport om zo te schakelen. Motor erachter: Alaphilippe in beeld. Motor ervoor: snel wegschakelen.

  Natuurlijk redt Wellens het niet tot de streep, maar de bollen zullen wel voor hem zijn. En de prijs voor de strijdlust er nog bij waarschijnlijk. Dat is toch een stuk verdienstelijker dan meepeddelen met dat troepje Fransozen en op 10km voor de meet worden ingerekend.

  Gelukkig, er is een forum artikel voor het volgen van de koers in een meer slow-chat format. Helaas is het animo natuurlijk wel minder groot dan onder een nieuwsartikel vroeger. Nog steeds zonde dat die functie is verdwenen. Hopelijk weten meer mensen dit forum te vinden, zodat hier de koers met input van trouwe fans te volgen is!

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #478034

  De problemen met “je moet ingelogd zijn” terwijl je al ingelogd bent zijn nog steeds niet verholpen. Enig nieuws omtrend deze bug? Het speelt nu al maanden.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #463257

  @Turtlehead
  Dat ben ik niet met je eens, ik heb het live geluisterd en als je Clement vaker hebt horen praten dan weet je dat hij zich heel erg direct uitdrukt, je zou het onvoorzichtig kunnen noemen. Met dat in het achterhoofd vond ik het zeker niet klinken als een beschuldiging, maar meer als een oproep tot kritisch blijven volgen. En terecht natuurlijk.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #451151

  Voor de gevalletjes ” Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen/ Je bent al ingelogd.” is een soort van oplossing:
  Bij mij treedt dit alleen op wanneer ik meerdere wielerflits tabs open heb staan. Als ik die afsluit en refresh is het probleem opgelost.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #450368

  @Chefspijker
  Ik link hem niet aan doping, ik beschrijf alleen hoe deze zaak zijn schaduw kan werpen. We weten dat er nog namen openbaar moeten worden gemaakt, dus dan wordt er vanzelf gespeculeerd. In het verleden zijn blessures op training, gevolgd door afzeggingen ook wel eens als excuus gebruikt als er dopingnieuws was.

  Overigens is de eerste schaatser bij naam genoemd in het kader van operatie Aderlass: Robert Lehman. 3 keer oplympische spelen (t/m 2014), nu bondscoach bij Duitsland. Maakte deel uit van de trainingsgroep van Claudia Pechstein. Werd jaren getraind door de Nederlander Bart Schouten.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #449852

  Bij elke renner die ineens minder presteert of om vage redenen ziek/niet fit is ga je je toch afvragen of er een verband is met operatie aderlass. Deze week weer Padun en Dennis bijvoorbeeld. Er moeten toch een aantal mannen behoorlijk gestresst rondrijden op het moment.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #448414

  Bij Sporza hadden ze nog niet door dat er een reden was om Smeets met pensioen te sturen. Wat liep die man bij vive Le velo te raaskallen over de Nederlandse wielerbeleving zeg. Nodig hem in het vervolg svp alleen nog uit als je een (gedateerde) mening over basketbal wil horen.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #447850

  In Firefox voor Android werkt de scaling niet goed:de rechterkant van de pagina valt weg waardoor de teksten niet meer te lezen zijn.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #445458

  Als Beckert, Ihle en Geisreiter zo publiek zeggen dat ze het niet zijn, dan blijft alleen Dufter over. Iemand daar al iets van gehoord?

  Als het toch over Sochi gaat ipv Korea, dan komen de namen Lehman, Samuel Schwarz en Alexej Baumgärtner daar nog bij. Laatstgenoemde is in Rusland geboren en heeft getraind onder Bart Veldkamp, totdat de Duitse bond hem dat verbood.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #445456

  Ze zeggen niet letterlijk dat het een man is, maar verwijzen wel consequent met “hij”.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #445228

  @leegloper
  Eerst even de vorige berichten lezen voordat je post ;)

  Wbt de Duitse schaatsers: vrij frappant, gezien het bloeddoping betreft kan het eigenlijk alleen Beckert of Geisreiter zijn. (lange afstanden, man, aanwezig op Olympische spelen). Beckert komt uit Erfurt dus lijkt het meest verdacht, maar zeker is dat natuurlijk allerminst.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #445172

  Nog een nieuwtje van operatie aderlass: om bloed te vervoeren naar internationale wedstrijden, zoals de winterspelen in Zuid Korea, werd een liter geconcentreerd bloed ingespoten bij de atleten zelf, vlak voor voor de vlucht. Vlak na aankomst werd het bloed dan weer afgenomen, om het dicht op de wedstrijd weer in te spuiten. Extra linke soep natuurlijk in het vliegtuig, grote kans op trombose met zulk “dik” bloed.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #442607

  @Eddy
  Nee van beide zaken ben ik absoluut niet zeker. Ik denk wel dat er verschillen zijn tussen ploegen, zowel nu als in het verleden. Een van de zaken die daarbij mee kan spelen is hoe hard je hebt moeten boeten in het verleden. Bij het huidige Jumbo weten ze daar alles van (zie rabo verleden: stoppen sponsoring, terugtrekken zekere tourwinnaar). Hoewel het geen garanties biedt, sta je toch wat anders in de wedstrijd dan wanneer je meerdere rechtzaken tegen kritische journalisten hebt gewonnen en nooit op de blaren hebt hoeven te zitten (zie Lefevre).

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 36)

Headlines