Derailleurtje

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 89)
 • In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #802557

  @Ditwashet minimaal zes punten voor MVDP klopt niet, toch? Hij heeft nu 62 punten voor de puntentrui, Girmay heeft er 55 en Cav staat op 53. Bij de eerste tussensprint zijn 12-8-6-5-4-3-2-1 punten te verdienen. Stel dat Cav deze tussensprint wint en Girmay tweede wordt, dan komt Cav op 65 punten en Girmay op 63. Ze wippen dan dus allebei over MVDP heen. Of zie ik hier iets over het hoofd? Wel houdt Matje hiermee minimaal vier punten natuurlijk.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #712361

  Van Aert, Flip en Cattaneo voor de laatste twee plekjes. Flip en Cattaneo leveren respectievelijk 7 en 6 zekere puntjes op en kunnen mee in de vlucht. Maar als Van Aert zijn zinnen heeft gezet op vandaag… Op de Mont Ventoux had ik hem (vooraf zeker niet onlogisch) op het bankie, dat wil ik niet nog eens meemaken. Welk tweetal is volgens jullie wijsheid om vandaag mee te nemen en waarom?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704773

  Carapaz en Laporte krijgen bij mij het laatste plekje in de dagselectie. Carapaz zal volle bak gaan rijden en INEOS zegt dat hij kan gaan verrassen, maar dat is een beetje wij van wc-eend. Wie zouden jullie de voorkeur geven en waarom?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704734

  Verwachten mensen hier nog wat van Laporte vandaag? Hij kan best tijdrijden en ziet gezien de vele valpartijen misschien wel kans op een iets hogere notering dan normaal.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #701424

  Walscheid geeft aan dat hij als sprinter van de ploeg verantwoordelijk is voor de resultaten in de vlakke etappes. Daarbij geeft hij zelfs aan nog te twijfelen over of hij allebei de tijdritten volle bak gaat rijden. In tegenstelling tot bij bijvoorbeeld Merlier en Philipsen, lijk je met Walscheid dus wel de zekerheid te hebben dat hij in ieder geval de man is voor de sprintetappes. Wat ik dan vervolgens van hem moet verwachten in die sprintetappes, vind ik lastig. Hoe schatten jullie hem in?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700719

  Ik heb toch hoop dat Cattaneo zijn goede vorm uit Romandië en Zwitserland doortrekt naar de Tour. Voor 750.000 gok ik erop dat hij aardig mee bergop zal gaan en dat hij in de schaduw van Alaphilippe (die ik hier stiekem wel lang zie meedoen voor een klassement) ook wel top twintig kan rijden, mede door zijn zeker niet onaardige tijdrit. Voor meer geld had ik ‘m niet meegenomen, maar nu heb ik er wel een goed gevoel bij.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700584

  Woods, Valverde, Woods, Valverde, Woods, Valverde… het stuivertje wisselen is al even aan de gang. Woods zegt kopman te zijn en hier klaar voor te zijn, Valverde rijdt rond met Mas, MAL en Soler, maar zal vast wel ergens tussen plek 10 en 15 eindigen. Wie raden jullie aan en waarom?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700407

  Cavendish zorgt bij mij toch ook voor hoofdbrekens. Zijn prijs is voor een DQS-sprinter aantrekkelijk, maar het is lastig inschatten hoe goed hij nou echt is. In België legde hij oa Merlier, Groenewegen en Ackermann erop, maar liet hij het lopen in de 3e en 4e etappe die door Ewan werden gewonnen. In Turkije waren zijn resultaten top (4, 1, 1, 1, 4, 3, 1), maar was de tegenstand een stuk minder met Philipsen en Greipel. Als hij in de Tour een dag wat minder is, kan DQS ook nog besluiten om Ballerini of Morkov de sprint te laten rijden. Wat zijn voor jullie de voor en tegens om Cav wel of niet mee te nemen?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700096

  Mezgec voor 750.000… Matthews heeft aangegeven voor de selectievere ritten te gaan, maar echt een bevestiging dat Mezgec dan de man voor het vlakke is, kan ik niet vinden. Wat zijn jullie verwachtingen?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #682072

  Kan me niet voorstellen dat andere ploegen met klassementsrenners zitten te wachten op een terugkeer van Almeida in de top tien. Die geven hem nooit de ruimte vandaag. Hij sprint hooguit mee als het peloton finisht. Daarom, en doordat ik geloof dat Bilbao en Martin om dezelfde reden geen ruimte krijgen, neem ik hem alsnog mee.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681408

  Bilbao… Hij wordt veel genoemd, maar liet tot nu toe niks zien. En Caruso staat er gewoon goed voor, dus de kans is erg groot dat Pello hem veilig over het gravel naar de finish moet loodsen. Vanwaar dat hij dan toch veelvuldig in de dagselecties wordt opgenomen? Door zijn tiende plaats in SB eerder dit jaar, of denken jullie dat hij én goed genoeg is om de laatste geasfalteerde kilometers mee te doen voor de overwinning én dat hij toestemming krijgt?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673796

  Ewan stapt af wegens de Tour, maar die rijdt Merlier ook… en de Giro is ook nog de eerste grote ronde voor Merlier. Is de kans dan niet reëel dat hij, net als Ewan, zal afstappen?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673352

  Wat denken we van oude rot Belletti? Behaalde in 2018 en 2019 zijn puntjes wel in de Giro en finishte in Turkije tweemaal in de top tien, voordat hij uitviel. Ik meen hier ergens gelezen te hebben dat Albanese in dienst van Belletti zou rijden bij de sprints. In dat geval lijkt Belletti mij voor 1,5 miljoen toch geen onaardige keuze, zeker gezien de twijfels rondom een aantal andere sprinters. Hoe zien jullie dat?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673153

  Dat Narvaez de kansen voor Moscon misschien wat doet slinken omdat ze op een vergelijkbaar parcours uit de voeten kunnen, snap ik. Maar gezien de vorm van Moscon is het toch aannemelijk dat hij van de ploegleiding de voorkeur krijgt, als er al iemand voor eigen kans mag gaan?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671478

  Durven jullie met het oog op een eventuele corona-uitbraak vier renners van één team te nemen? Mocht je daarvoor kiezen en de ploeg stapt noodgedwongen uit de Giro, ben je plots vier renners kwijt.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #669666

  Wat zijn voor jullie redenen om Moscon wel of niet mee te nemen? Hoor de naam maar weinig, maar hij rijdt de laatste tijd goede uitslagen, is met 1.5 miljoen niet heel duur, kan teampunten halen… Of nemen jullie toch liever een van de goedkopere aanvallers?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #666318

  Barguil en Higuita zitten momenteel op mijn reservebankie, zij kijken vol spanning naar of ik Schachmann, Flip of Matthews nog het kopmanschap ga afnemen. Hoe zien jullie de kansen van Barguil en Higuita, in vergelijking met die van mijn drie huidige kopmannen?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #596224

  Het laatste plekje in mijn selectie voor vandaag gaat tussen Venturini en Coquard. Iemand die kan beargumenteren waarom ik voor de één, dan wel de ander moet kiezen?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #594597

  De kans is natuurlijk aanwezig dat Pogacar en Roglic naar elkaar gaan zitten kijken en MAL, die op 1:45 staat, toch wel wat seconden durven te geven als hij gaat.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #589099

  Men roept Van Avermaet, maar is dit niet te zwaar voor de beste man?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #586089

  Waarom verwacht je dat, madeinstars?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #586082

  Barguil wil ik er eigenlijk ook nog in, maar heb nu al Bernal, Roglic, Dumoulin, Pinot, Pogacar, MAL, Flip, G. Martin en Formolo staan. Iemand een mening over of, en zo ja voor wie, ik Barguil nog een plekje moet geven vandaag?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #583762

  Kamna, Formolo, Barguil en Sivakov… Ze kosten niet allemaal evenveel, maar ik blijf maar schuiven en wisselen met deze vier. Op dit moment heb ik Kamna, Formolo en Barguil er wel instaan, maar dat voelt toch niet helemaal goed. Het lijkt teveel van hetzelfde. Iemand die mij een zetje in de juiste richting kan geven in dit dilemma?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #581199

  Voor 500k blijft Madouas voor deze Tour in mijn hoofd zitten. Reed vorig jaar natuurlijk een leuke Giro, maar toen waren Pinot en Gaudu niet mee. Wat zijn jullie verwachtingen van hem?

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #542965

  Ik twijfel over Colbrelli en Merlier, ook omdat laatstgenoemde hier ineens een aantal keer genoemd werd. Willen jullie je licht eens over deze 2 heren laten schijnen?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 89)

Headlines