Aangemaakte reacties

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #697712

  WVA: Ik mik niet echt de zuivere massasprints, daar hebben andere jongens een streep voor. Bedoelt ie dan iemand van zijn team (teunissen) of bedoelt ie gewoon andere renners (Bennet, ewan) hebben daar op deze moment een streepje voor op mij (lees zijn beter als mij)?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #670198

  Leuk artikel @Ab. Zijn er renners in vorige grote rondes die starten met lichte last aan de rug? Een pinot komt direct naar boven, reed niet al te best. Een Dan Martin had volgens mij ook eens iets aan zijn rug, was toen ook niet echt vet. Ik kan me niet voorstellen dat als je een beetje last hebt in je rug en dan 3 weken knallen op een fiets geen goeie combi zijn. Of zijn er andere renners die het tegendeel bewijzen?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #649070

  Dat zou dan inderdaad een deftige reden zijn :p is dat al zeker? Hun eigen site kalender staat precies maar tot april, daarmee dat ze nog niet op PCS staan?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #649061

  Is er een reden waarom Bennett EF niet zou rijden? Hij rijdt geen giro, geen andere (sprint)koersen rond EF. Zijn er andere redenen? Trainingskamp voor tou al? Heb zo geen zicht in het stramine van een coureur :)

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648795

  @Milan-San Barto bij DSM hebben ze daar ook wel ene Cess Bol rijden, lijkt me aannemelijker dat die De Panne en Schelde rijdt? Al gaat hij er bij mij niet in hoor, veel te weinig bewezen voor zo geprezen te zijn :)

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648641

  @arjen dat zegt mijn hoofd ook hem eruit halen voor evt kristoff maar voelt niet lekker. Heb hem ook overal als reserve kopman


  @japiejapo
  heb ala, stuyven dan nog in twijfel voor derde kapitein met oa greg

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648629

  Ik heb de grote 3 maar toch ook Greg erbij geklikt. Hij voelt voor mij zo wat de ideale/maximale opvuller. Rijdt 10 koersen, mooie ploeg, je kan er van uitgaan dat hij eigenlijk elke rit top 10 rijdt maar je zet hem nergens captain. 4 mil is dan echt wel veel maar toch voel ik mij er niet goed bij hem eruit te klikken. Nog mensen met zo een gevoel of juist andere mening?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #648050

  Zou jumbo nog steeds pissed zijn op de schelde over het trein incident met Groenewegen? Schelde staat namelijk niet in hun agenda

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647848

  @KV je hebt helemaal gelijk, had dat in mijn hoofd zitten maar rijdt idd gewoon de tour! Wel enkele andere (hier reeds genoemde) sprinters die wel giro doen

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647829

  @Stijn Lemmens ik heb het hier aal eens aangehaald maar bvb Ackermann rijdt de giro, ik weet niet of hij dan corona proof gezien kan starten in EF (1 week voor giro). Of is 1 week genoeg? Ik ken de regels niet volledig van DUI en IT

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647730

  @Karperdrol ik had in een artikel gelezen dat ze tijdens de klassiekers moesten uitvechten wie er naar de Tour mag. Lees: lekker alle 2 de sprint in à la Wanty en wie beste uitslagen haalt mag naar Tour. Ze hebben dus alleszins een reden om hun best te doen, al geef ik Philipsen (gezien ze die gehaald hebben) de voorkeur. VDP heeft ook al gezegd dat hij lead-out wilt spelen

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647475

  Wat denken jullie van combo EF en giro? 2 jaar geleden (met succes) gedaan door Ackermann. Toen wel 10 dagen tussen de 2 en nu 7. 7 Deze lijken me wel genoeg recup dagen echter lukt dit met de corona regels?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647386

  @KV op Sporza staan de kleine koersen er niet op. bvb die 2 koersjes in Frankrijk (Ardeche en Royal Bernand). Zouden ineens logische voorbereiding zijn op Parijs Nice gezien hij dan al in FR is mogelijks?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647385

  Ik had het inderdaad vanop Sporza en als ik toen procycling keek stond er zowel strade als Parijs-Nice (valt niet te combineren) waaruit ik concludeerde dat Sporza gelijk had.
  Sporza zet inderdaad ook ronde van Catalonië op zijn programma wat MSR dan weer (moeilijk maakt).

  https://sporza.be/nl/2021/02/22/dit-is-het-programma-van-marc-hirschi-in-de-klassiekers~1613995732558/

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647336

  Programma Hirschi is nu ook bekend, geen MSR en geen Strade. Maakt hem ineens een stuk minder interessant gezien zijn prijs en alternatieven. Wat denken jullie hier over?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #647211

  Ja ik ga mijn “geen kans” in MSR voor VDP toch moeten herzien, plots mogelijks kopman nummer 1 voor MSR en Strade in deze vorm. Doortrekken met DDV, RVV en PR ineens toch onmisbaar dan als captain?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #646477

  @Ab inderdaad de topfavoriet gaat vaak niet aan de haal met het hoogste schavotje (zie maar naar Wout vs VDP vorig jaar). Het is dan uiteraard ook in het beste geval. Je zou wel eens gelijk kunnen hebben en dan ligt het plafond voor zo een renner toch vrij laag in dit spel.


  @wielerfan
  Hodeg zit inderdaad ook in de selectie maar die zie ik niet overleven (had die trouwens geen handblessure?). Dan zie ik Steimle als grootste favoriet bij Quick step als het tot een sprint komt. Maar ik zie hem dan ook weer geen top 10 laat staan top 5 sprinten (tegenstand: Pedersen, Greg, Naesen, Degenkolb, Demare, Kristoff, Trentin, Colbrelli, Laporte, Aranburu, Merlier om er nog maar een paar te noemen)

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #646399

  Om nog even terug te komen op vorige posts over VDP, mij lijkt hij enkel zijn geld waard te zijn als hij BP en AGR rijdt.
  Ik probeer het even uit te leggen:

  Momenteel zie ik hem enkel bij DDV als los favoriet en sowieso stekje 1 als kopman. RVV en PR zie ik hem zeker sowieso top 3 rijden maar zou ik hem eerder op stekje 2 zetten (achter Wout). Als hij wint bij DDV (300 ptn) + 2de in RVV (225 ptn) + 3de PR (200 ptn) heeft hij hier 725 punten op 3 koersen. Dan MSR, ik zie hem hier absoluut niet al favoriet, eerder een 10de plaats en niet als kopman, 44 pt. Dan Strade, hier zou ik hem zeker kopman 2 of 3 zetten (naargelang vorm UAE tour) maar is nog onzeker gezien Parijs Nice. Als hij het niet rijdt zijn dit 769 punten voor 6.5 miljoen. Pak nu dat hij die wel rijdt en hij wordt derde als 2de kopman (200 ptn) kan het oplopen naar 969 punten. Ik reken voor VDP er een 500k renner bij (pak Haussler ofzo) die per ongeluk hier en daar eens top 20 rijdt en steek er 50 ptn bij, dan heb je in totaal 819 (zonder strade) tot 1019 ptn (met strade).
  Nu voor dat zelfde geld (7 MIL) heb je ook gewoon Lampaert en Stuyven bvb (of eender welke andere combo van toppers). Deze kan ik gerust ook kopman maken waar VDP kopman zou zijn (DDV, RVV, PR, Strade iets minder dan en MSR Stuyven wel eigenlijk). Dan ga ik toch los boven de 1019 punten (gezien geschiedenis van beide renners in scorito).

  Als VDP er echter AGR en BP bij pakt, waar ik hem als topfavoriet zie en hem op stekje 1 zet kunnen er wel (in het beste geval) ineens los 600 punten bij komen, en dan kom ik er me die 2 niet natuurlijk… Wat denken jullie?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #645157

  Kan iemand mij de keuzes van een sprinter als Gaviria uitleggen? Maakt perfect kans op winst in de panne en schelde prijs maar wat is zijn (voorlopig) programma? Alles er tussen (E3, ronde, DDV etc) waar hij dan 60ste, dnf en 53ste wordt.. zou veel handiger zijn voor mijn team als die eens kiest naar zijn kunnen 😅 nieuw hier trouwens op het forum maar al even actief of Scorito..

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)

Headlines