Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 69)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #744231

  Hagenes is zeker een groter talent (al kennen wij de testwaardes natuurlijk niet), maar die heeft nog geen wedstrijd gereden voor de ploeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #744100

  Hij heeft het over de all-time ranking neem ik aan

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #744041

  Kooij en Foss rijden Parijs-Tours in plaats van Teunissen en Van Hooydonk.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #743516

  Volgens mij deden ze in Binche ook hun best om het niet te laten uitlopen op een sprint hoor. Het was duidelijk dat te veel mannen in Binche nog kapot waren van PR. Een dag hesteltijd is natuurlijk veel te kort na zo’n zware wedstrijd.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #742414

  51 in 2019

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #742088

  wat een gezeik om niets zeg, die selecties zijn prima

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #741319

  Dit is heel anders dan het Vlaamse werk. Dit is vlak, bij het Vlaamse werk zijn de heuveltjes het probleem met zijn 80+ kg. En hij heeft ook elke klassieker veel kopwerk verricht, dus uitslagen geven ook geen reëel beeld.

  Ik hoop eigenlijk ook dat Affini zich niet moet opofferen door op kop te rijden de eerste uren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #740445

  Het WK is doorgaans begin September en de world cups beginnen normaal gesproken in Mei. Dus hij zal voornamelijk in het voorseizoen op de weg rijden, tot de heuvelklassiekers.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #740276

  @rahimns, eens iedereen wilt de nieuwe Evenepoel of Pogacar. Terwijl het voor die gasten natuurlijk veel leuker is om bij de beloften mee te doen voor de overwinning dan bij de profs te knechten. Maar ze kunnen het geld natuurlijk ook niet afwijzen.

  @yeez Ik vond hem ook overduidelijk de sterkste, toen die groep met 3 man weg was en hij 2 Fransen in zijn wiel had reed hij het ook in zijn eentje dicht, echt van grote klasse.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #740254

  @rahimns Ik vind sowieso dat FFB matig rijdt sinds zijn overstap naar UAE, maar hij was wellicht ook gewoon niet klaar voor de directe overstap naar de WT. Hij reed overigens tijdens de tijdrit al met op maat gemaakte extensions, dan zie je toch dat bij UAE geld niets uitmaakt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #740125

  Hagenes gaat wereldkampioen worden bij de junioren

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #739842

  Dat kan alleen maar als hij geen sprinter meer wilt zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #739485

  Tim Declerq heb je nodig als je voor ritzeges wilt gaan, niet als je in de gele trui rijdt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #735938

  https://www.instagram.com/p/CRTnVRBHEj_/

  Dit is het flimpje waarover @Murcia het heeft.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #735834

  Dat is gekkenwerk joh

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #735593

  Tony Martin heeft heel vaak zijn eigen tijdrit kansen opgeofferd sinds dat hij bij TJV zit. Het is niet meer dan normaal dat hij er volledig voor wilt gaan op een parcours dat hem ligt, zeker omdat TOB maar een voorbereidingswedstrijdje is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #734531

  De ploeg mag tevreden zijn, al vond ik zelf de ploeg niet super rijden. Bouwman en Oomen zaten en wel vaak nog bij, alleen dat was wel zonder overschot om eventueel iets recht te zetten als dat nodig was. Dus dat was wat misleidend vind ik.

  Gesink was uiteraard niet goed, als ze hadden geweten dat hij nog zo veel last had van zijn blessure was hij niet meegenomen. Hofstede vond ik echt heel matig, in vergelijking met de vorige Vuelta kwam hij nu geen klim meer op en ook op het vlakke was het niet super.

  Van Hooydonck was wel heel sterk en hij verdient misschien ook wel credits voor het feit dat Roglic niet was betrokken bij valpartijen in het peloton. Hij is een betere stuurman dan Tony Martin met dat betreft.

  Kuss zat stuk de laatste 2 dagen en kan duidelijk geen klassement rijden (de enige reden waarom hij in het klassement stond was omdat hij ruimte kreeg in een vlucht). En ik denk dat vooral Kruijswijk zelf vertrouwen heeft gekregen van zijn rijden het afgelopen weekend.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #734064

  Horner is een bizar slechte analist die de grootste onzin roept.


  @goldone123
  , hij kan sprinten, tijdrijden en heuvels over. Een klassiek type misschien, maar er zijn door Covid niet echt klassieke wedstrijden verreden bij de beloften. Hij is wat mij betreft een van de topfavorieten voor het WK u23 op zowel de wegrit als de tijdrit.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #733711

  https://firstcycling.com/race.php?r=15096&y=2021&e=03

  Mooi resultaat van Mick & Tim in de tijdrit, Mick van Dijke lijkt op weg naar de eindzege. Het is wel grappig dat zo’n rittenkoers in België compleet wordt gedomineerd door Nederlanders.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #733170

  Bahrein rijdt gewoon voor het ploegenklassement, mede daarom reden ze gister ook op kop zei Haig.

  Dus een eventuele kopgroep met TJV en zonder Bahrein zou niet zonder slag of stoot weg raken.

  Ik denk dat 4 minuten te veel verschil is om goed te maken in een tijdrit, aangezien Haig en Mader echt niet (veel) tijd gaan verliezen op Kuss en Kruijswijk.

  Ik denk dat het de renners en ploegleiding weinig uitmaakt om eerlijk te zijn. Ik verwacht niet dat ze er een doel van maken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #732672

  @T80JZ Ik geloof best dat geen wedstrijden een betere voorbereiding is voor Roglic, maar dat betekent niet dat hij nog nooit eerder heeft geschitterd in de 3e week van een grote ronde. Daarvan zijn namelijk meer dan genoeg voorbeelden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #732631

  @T80JZ Die andere voorbereiding werd ook gekozen om valpartijen zoals in de Dauphine vorig jaar te voorkomen. Door die valpartij heeft hij toen ook minder op zijn tijdritfiets kunnen trainen.

  In etappe 17 reed Roglic Pogacar bergop er nog af, en die etappe erna leek hij ook sterker dan Pogacar. Dus ik begrijp niet waarom mensen denken dat Roglic in de TDF 2020 een slechte laatste week had.

  Er was juist zo veel vertrouwen in die tijdrit omdat hij in goede vorm was in de laatste week.

  Ik begrijp dus inderdaad niet waarom jij doet alsof Roglic nog nooit goed is geweest in de laatste week van een grote ronde.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #732558

  Roglic excelleerde in de derde week van de Tour vorig jaar ook gewoon, het was enkel die tijdrit die wat tegenviel (maar niet eens heel slecht weg).

  Al heb ik wel het idee dat Roglic dit jaar langere inspanningen wat beter verteerd dan voorheen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #730694

  Ik ben wel benieuwd of JVA nog Nederlandse junioren gaat aantrekken. Er lijkt nu net een generatie te zijn met goede klimmers met onder andere Tibor Del Grosso. De voorste groep van de vredeskoers van 12 man bestond uit 5 Nederlanders waarvan er 4 in 2003 zijn geboren en dus volgend jaar bij de beloften zullen rijden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #730126

  @Xevar Aan de andere kant heb je Hidde van Veenendaal en Axel van der Tuuk die juist goede uitslagen reden bij de junioren en het niet hebben waargemaakt bij JVA.

  Sowieso is het te vroeg om over van Bekkum te oordelen en Graat rijdt zelfs nog bij de junioren, je hebt tevens ook nog de extra factor dat er vorig jaar en dit jaar heel weinig wedstrijden zijn gereden bij de junioren, waardoor de ploeg wellicht nog meer dan normaal naar testresultaten moet kijken.

  Het is ook wel interessant dat van der Tuuk per direct bij JVA is weggegaan (zo werd dat volgens mij destijds niet gecommuniceerd, al kan ik dat gemist hebben). Van Veenendaal zit wel nog gewoon bij de ploeg.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 69)

Headlines