Aangemaakte reacties

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #732754

  CRL

  Laat ik ook ‘s een duit in het zakje met evaluaties doen.

  Ik heb maar liefst drie verschillende teams opgesteld: een team waarvan ik dacht dat het mooi uitgebalanceerd was en twee ‘experimentele’ teams. Het uitgebalanceerde team (met o.a. Carthy, Schachmann, Landa en Ciccone en met Demare ipv Jakobsen) doet het dramatisch slecht (staat momenteel op 59,1%), maar met de andere twee gaat het heel leuk.

  Het team met een maximum aan INEOS-renners moest even op gang komen, maar staat nu bijna op een duimpje. De punten komen m.n. van Roglic, Mas, Bernal, Yates, Jakobsen, Matthews, Bagioli en in minder mate Bardet en GroBschartner.

  In mijn derde team heb ik juist helemaal geen INEOS-renners gezet, maar wel drie Jumbo’ers, twee DQS’ers (de juiste), twee Movisterren (de juiste), twee EF’ers (Cort en Carthy), twee UAE’ers (Trentin en Molano), twee BORA-mannen (GroB en Meeus), twee Astana-jokers (Vlasov en Aranburu), en helaas twee Trekkers (Ciccone en Simmons) en twee 750k-hopefuls (Vine en Aru). Daarmee sta ik nu op 99,7%. (Even dagdromen: als ik in plaats van voor Trek nou eens voor Bahrain was gegaan, dan had ik voor Landa en Haig gekozen en had ik Demare moeten downgraden naar Matthews…)

  Mijn voorlopige conclusie: ik moet het niet hebben van mijn enorme wielerinzicht (dan had ik Storer wel meegenomen), maar vooral van een beetje geluk in de gekozen aanpak. Al begin ik wel te denken dat het beter is voor een echte keuze te gaan in plaats van ‘van alles een beetje’. In de Tour de France heb ik een gouden bekertje gewonnen met een team vanuit de gedachte ‘alleen Pog en Rog zijn, onder de klassementsrenners, hun hoge prijs waard’ en heb ik mannen als Thomas, Carapaz, Mas en MAL lekker thuisgelaten.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #725197

  CRL

  Ha ha.
  Dat ook natuurlijk, maar vooral dat het dan voorbij het kerkje 1,3 km aan 4 tot (ruim?) 5% lijkt te zijn.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #725177

  CRL

  Mooi uitzoekwerk @Guido Maltempi! Als de finish nou toch bij de mirador ligt, gaan de pure sprinters het wel erg lastig krijgen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #691368

  CRL

  Volgens PCS doet Sagan niet meer mee.

  Froome ook niet, trouwens.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #654194

  CRL

  Voor wie zich afvraagt of Scorito bovengenoemde suggestie (om via het gamecenter overzichten in Excel ter beschikking te stellen voor spellen met uitgebreide teamselectie) gaat oppakken: het antwoord dat ik kreeg was: “Dat zal spoedig in ieder geval niet gebeuren, maar we zullen het intern eens gaan bespreken, goed idee!”
  Ze gaan het intern bespreken! Blij mee :-)

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652714

  CRL

  @Starlynk: dankjewel, ik heb zojuist een berichtje gestuurd. ’s Kijken of ze het oppakken.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652670

  CRL

  Goedemorgen allemaal, een nieuw gezicht hier. Ik heb met belangstelling de discussie gevolgd na met afgrijzen de introductie van het gamecenter te hebben ervaren. Dank aan iedereen die zijn bijdrage aan de discussie heeft geleverd, en vooral aan hen die gezorgd hebben voor een Scorito-rennersoverzicht in Excel (johnnyvdlaar, Starlynk en Genomico, kan ik me herinneren). Ik moet zeggen dat ik met behulp daarvan uitstekend een teamselectie bij elkaar heb kunnen puzzelen. Misschien nog wel beter dan met de ‘oude’ site.
  Ik weet dat Harderijder het al eerder heeft geopperd, maar zou het geen oplossing zijn als Scorito (voor de spellen met complexe teamselectie) een Excel-bestand ter beschikking stelt? Ik geloof niet dat die optie in het gesprek met Martijn aan bod is gekomen, of heb ik wat gemist?

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Laatste nieuws