Aangemaakte reacties

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • In reactie op: Het topic der verdachte renners #197675

  Wat een gezever over een woordje ‘draaikont’. Komt kennelijk veel oud zeer naar boven? Sta er toch boven @Spruch? De dag gaat door, er wordt alweer olympisch gesport ;)

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #197605

  Kirsten Armstrong: 42 jaar oud…. Er is dus nog hoop voor Annemiek van Vleuten als die prestatie schoon is behaald ;)

  Ach over die andere Armstrong: ik vind de wederopstanding van Cancellara op tijdritgebied ook opzienbarend, zeker gezien het parcours maar Lance A. Is natuurlijk de laatste die daarover wat mag roepen op sociale media.

  Thomas Dekker die tegenwoordig aan het nieuwste spul zit, vind ik groter nieuws. Van Golden Boy naar Toy Boy, je moet het toch maar ff doen. Tja, Thomas.. Sympathieker geworden maar blijf altijd benieuwd hoe zijn leven zou lopen als hij niet in de slappe was zit. Hoe ‘aardig’ zou hij dan zijn? Aan de andere kant: het blijft een liefhebber. Op een oude fiets blijft hij leren… ;)

  In theorie kan het zo zijn dat Valverde al van nature hoge waardes had en weinig kon bijspuiten. Anderen konden dan bijspuiten tot zijn niveau. Na het bloedpaspoort etc. is dat voor diezelfde mensen wellicht moeilijker geworden. Het verval was bij velen erg groot, met Valverde als een van de weinige positieve (sic!) uitzonderingen..

  Leuke titel ook:
  De man geeft toe groeihormonen, corticosteroiden, epo etc. te hebben gebruikt, dus per definitie heeft hij die Tourzeges niet op ‘eigen kracht’ behaald, maar met hulp. Van een middelmatige Tour-renner (beste resultaat plek 36) naar uber-dominator die de rest voor lul zette, het is duidelijk:
  pure wilskrag jonge, ech waor. ;)

  Haha, stoer proefschrift aan de open universiteit…

  Euhm, Lance gaf zelf aan dat hij door jan en alleman voorbij werd gevlogen toen de epo zijn intrede deed. Hij ging het zaakje spuiten en hop, ook hij kon gaan vliegen. Lucho Herrera is om dezelfde reden juist gestopt:
  “In 1992 zette hij al een punt achter zijn loopbaan, nauwelijks 31 jaar. Herrera zei hier zelf over: “When I saw riders with fat asses climbing cols like airplanes, I understood what was happening.” Hiermee refereerde hij naar het beginnend toenemend gebruik van epo in het peloton.” Bron: wikipedia.

  Neuh, da spul werrekt nie, ech nie. Pure wilskrag jonge, ech waor.
  :6

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #92110

  1. Chris Froome
  2. Geraint Thomas
  3. Mikel Landa

  Enkele jaren geleden: Kangert (vloog de bergen op in de Giro en Tour, kan dat nu niet meer)

  In reactie op: Wat te doen met de Amstel Gold Race #61661

  Oortjes afschaffen! Wedstrijden worden nu geregisseerd vanuit ploegleidersauto’s.
  Daar heeft niet alleen de AGR last van….

  In reactie op: het 4 woorden verhaal #56838

  de kruimelpuddingvlaai en cola.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Headlines