Aangemaakte reacties

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #379782

  Nu baal ik gewoon dat ik zowel Serena als Djokovic nog in mijn team had en dus vooraf voor een ‘logische’ captainkeuze ben gegaan (Djokovic). Helemaal als je bedenkt dat die 2 samen niet eens het hele toernooi de finalepunten van Kerber bereiken.

  Zou nu nog voor Anderson kunnen gaan, maar goed dat lijkt me dusdanig onrealistisch dat ik met het oog op de index maar Djokovic blijf aanhouden. Hoop met de volgende update maandag eindelijk dat stapje naar de top 10 te bereiken, waar ik nu al 3 weken op plek 12 blijf hangen.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #378111

  @poeksel

  Dat moet dan Alarcon worden. Zou de perfecte renner voor je Scorito zijn. Kan punchen, klimmen, tijdrijden, misschien wel voetballen en met een stroomstoring kun je hem als noodgenerator gebruiken.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #377711

  Gelieve niet te veel over miujn troefjes hier te praten, bij voorbaat dank.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #375696

  De overmacht van Quickstep in de sprint baart me toch wel lichtelijk zorgen. Zit zonder een Jungels of Alaphilippe in mijn team, dus als deze lijn zich doorzet kan dat wel eens een duur gemis worden. Naar verwachting wordt dat dan morgen klein beetje incasseren, als Cavendish en Greipel dan misschien ook meedoen.

  Nu Porte en Kung vandaag op achterstand zijn binnengekomen, is mijn hoop voor de TTT gevestigd op Team Sky. Zou een mooie opvuller zijn als Thomas vroeg hoog in de klassementen staat.

  In reactie op: Scorito-algemeen #369118

  Wel benieuwd hoe ze dat gaan aanpakken voor de Index. Worden dat 2 extra spellen om te onderhouden of gaan we de mogelijkheid krijgen om er 1 van te ‘kiezen’? Ik kan me voorstellen dat het aantal Nederlandse scorito-spelers veel groter is dan de Vlaamse aanhang, wat dan misschien weer voor een scheve verhouding zorgt in je index-berekening.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #347316

  Weet iemand hoe het zit met teampunten voor de klassementen na een tijdrit?
  Krijg je alleen voor de rituitslag geen teampunten of helemaal geen?

  In reactie op: TV Tip #333923

  https://www.ad.nl/wielrennen/wielerpodcast-in-het-wiel-met-thijs-zonneveld-en-hidde-van-warmerdam~a6cb9e737/

  Niet per se een tv-tip, maar dacht dat ik het hierbij wel kon noemen. Vond dit wel aangenaam om naar te luisteren. Losse sfeer, kundige mensen, interviews met Groenewegen en Kelderman.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #292351

  Voelde me gisteravond een lefgozer om De Marchi op te stellen voor de vlucht. Nu sla ik me alvast voor mijn kop.

  In reactie op: Giro 2018 #287619

  @Kingstown

  Sterker nog, ik durf zelfs te beweren dat er binnen enkele maanden al 1 in Azië start.

  In reactie op: Zweeler 2017 #283522

  Met 2 teams meegedaan en met beide in de prijzen gevallen. Niet meer verwacht na de 1e week, maar door het plotselinge scoren van de Trek-renners een paar keer een flinke sprong gemaakt. Niet de klappers zoals de mensen hierboven, maar toch goed voor een ruime winstmarge.

  In reactie op: Tour de France Scorito #283516

  Van tevoren uitgegaan van het gegeven dat ik per uitgegeven miljoen wel minstens 100 punten moet scoren. Zit precies op die norm met 5156 punten, ondanks de vele uitvallers. Daarom erg tevreden met mijn team.

  Alleen de renner waar mijn account naar vernoemd is, bestempel ik als ‘miskoop’. Komt ruim niet aan de gehoopte 200 punten.

  Gilbert heeft voor mij gewoon ruim zijn prijs waar gemaakt, heb hem vrijwel altijd gebruikt als tandem met Kittel. Daardoor toch 148 punten opgeleverd, zeker niet slecht voor een renner van 1 miljoen.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #267360

  Daarnaast vind ik niet dat je zomaar iedere wielrenner neer kan zetten op een (co-)commentatorstoel. Alle respect voor Poels als wielrenner, maar ik kan me niet voorstellen dat het nou echt prettiger is om naar hem te luisteren dan welke huidige commentator nu dan ook. Het blijft een vak hè mensen, dacht dat iedereen hier het er wel over eens was dat het niet aan iedereen toebedeeld is.

  In reactie op: Pro cycling manager 2017 #267266

  Als het je eerste Pro Cycling is, zeker kopen. De pc-versie is denk ik de enige wielergame die in de buurt komt van hetgeen wat wielrennen leuk maakt. Heb eerdere versies altijd met veel plezier gespeeld.

  Het spel is alleen niet dusdanig vernieuwend dat je ieder jaar een nieuwe hoeft te kopen. Met slechts een database-update (die ik je sowieso aan zou raden vanwege de naamrechten) kun je met 1 versie zo enkele jaren doen.

  In reactie op: Zweeler 2017 #258843

  Speel voor het eerst mee op Zweeler in het 15+6 team. Heb slechts 1 team opgesteld.

  Had van tevoren gekozen voor een beperkt aantal sprinters (5), maar vrees dat zich dat nu toch echt begint op te breken. Ik sta in principe nog altijd achter de keuze voor dit aantal, maar door het tegenvallen van Modolo en Nizzolo zak ik structureel te ver weg in de sprintetappes. Bennett pakt helaas meer punten dan ik verwacht had, waardoor hij samen met Stuyven (waar ik geen moment over nagedacht heb) de grote afwezige is in mijn team.

  Normaal zou ik nog wel wat moeten stijgen vanaf nu, maar denk dat een plek bij de eerste 300 er niet meer in gaat zitten.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #258838

  Toffe kerel hoor die Tankink, maar kan me hem niet voorstellen als commentator. Vrees dat ik dan ondertiteling nodig ga hebben.

  Lijkt me eerder iemand met een eigen item waarin hij op zijn eigen wijze de etappe mag voorbeschouwen, de Flecha-rol zou hem passen.

  In reactie op: Adopteer een Pro-Continentale renner 2017 #244776

  We hebben er even op moeten wachten, maar afgelopen week heeft 1 van de nieuwe wonderkinderen van Bardiani dan eindelijk zijn debuurt mogen maken voor de groene brigade. Vincenzo Albanese kampte aan het begin van dit seizoen met een ontsteking aan zijn rechterknie, waardoor hij nog maar onlangs zijn training heeft kunnen aanvangen. Er viel dan ook nog niet al te veel te verwachten van zijn uitslagen. Hij heeft in de Wielerweek van Coppi en Bartali eigenlijk iedere rit kleurloos achteraan gereden (of geknecht, ik heb de beelden niet) en is in de laatste rit helaas niet gefinisht. Als we er een positieve draai aan geven, kunnen we stellen dat het vanaf nu alleen maar beter kan gaan met zijn carrière. Ik heb dan ook de hoop en verwachting dat we Albanese nog wel terug gaan zien dit jaar. Het zou mooi zijn als hij op termijn de leegte die Sonny Colbrelli heeft gelaten kan opvullen, Bardiani heeft het nodig.

  In reactie op: Adopteer een Pro-Continentale renner 2017 #225562

  Vincenzo Albanese (Bardiani).

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #195119

  Leezer weinig publiciteit? Onze kampioen stokbrood halen!

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #194405

  Door de leegloop bij Tinkoff viel mijn oog daar op nog een mooie naam voor LottoNL. Niet voor de klimploeg weliswaar, maar wel een enorm ervaren en betrouwbare kracht± Bennati. Lijkt mij perfect om erbij te hebben in zowel de sprinttreinen als in de klassiekerploeg. Kan zelfs als het moet nog zijn Eigen kans gaan. Bianchi zal daar ook wel tevreden mee zijn lijkt me.

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)

Volg hier

Headlines