Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 36)
 • In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #406457

  Wat is er mis met Renaat Schotte? Vind persoonlijk het duo Schotte – De Cauwer het prettigst om naar te luisteren, Wuyts heeft veel kennis maar is erg vermoeiend.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #384096

  Dijkstra had het ook over Jalabert ipv Gilbert op het eind.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #340653

  Iemand gisteren De Kleedkamer gezien met Dekker en Boogerd? Vond het wel interessant om te zien hoe ongemakkelijk Erik Dekker er bij zat toen Boogerd over doping zat te vertellen. Lichaamstaal zegt genoeg: http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/1.3181361

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #300132

  @tendam Misschien toch niet zo vergezocht die complottheorie. De reactie van 8.6 met kritiek op WF is ook weggecensureerd trouwens.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #300127

  Geen nieuwswaarde?! Een zeer gedetailleerd artikel (dan heb ik het over het volledige artikel in de Volkskrant, niet het korte stuk op hun website) met heel specifieke verhalen die zeer geloofwaardig klinken en waarbij goed gecheckt is en wederhoor is gepleegd door de journalisten. Ik vraag me af wat dan wel nieuwswaarde heeft qua doping volgens Wielerflits, gaan jullie pas iets posten als je een filmpje krijgt van Froome die een bloedtransfusie ondergaat?

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #300053

  @Verweggistan Zou je een korte samenvatting kunnen geven? Kan alleen het stukje op de website lezen en dat gaat alleen over Van Moorsel.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #299993

  @Dumoulist Volgens mij is het vrij simpel: Renners die etappes cadeau doen zijn renners die vaak winnen, en renners die vaak winnen hebben een hogere waarschijnlijkheid doping te gebruiken. Heeft dus niks met die ingewikkelde redenering te maken.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #299988

  Dat Van Moorsel doping gebruikte leek me al heel waarschijnlijk, aangezien ze 1. De beste wielrenster was in 2. een tijd dat doping hoogtij vierde, en 3. ze een eng type (à la Armstrong) is dat alles, maar dan ook alles, doet om te winnen.

  Ben wel bang dat het met die dokter alleen zijn woord tegen het hare blijft en dat we haar nog steeds gaan blijven zien in de wielertalkshows en gewoon doen alsof ze clean is.

  (Hier trouwens het volledige artikel: https://www.volkskrant.nl/sport/oud-wielerarts-leontien-van-moorsel-gebruikte-epo~a4515790/)

  In reactie op: Tour de France Scorito #283268

  Klopt het dat alle punten nu zijn toegekend? Scores veranderden steeds en zit een beetje krap in mijn subpoultje :)

  In reactie op: Tour de France Scorito #282815

  Zag net dat klimmetje bij de vrouwenkoers, lijkt me echt te steil voor Kung of Martin. Rest is wel op hun maat, maar zou m’n geld toch op Roglic of Froome zetten.

  In reactie op: Tour de France Scorito #282106

  Iets meer dan 130 punten van de 99% af, kan alleen nog gebeuren als morgen Van Avermaet of Calmejane wint en zaterdag Roglic (en ik hem kopman durf te maken).

  In reactie op: Tour de France Scorito #281725

  @Stuff Schijnt dat je hem ook bij je LinkedIn account achter je naam kan zetten om wat extra indruk te maken bij je volgende sollicitatie

  In reactie op: Tour de France Scorito #281140

  @nasibal Weet niet of je vergelijkt met iemand anders uit je poule? Soms zijn er in de pouleweergave al punten meegerekend die er als je bij de renners kijkt nog niet staan…

  In reactie op: Tour de France Scorito #281138

  @Il Mostro Zou je aan een statisticus moeten vragen, denk dat er zo veel verschillende keuzes en factoren zijn waardoor er miljoenen mogelijke selecties en dagteams zijn, om daaruit de beste te kiezen heb je meer mensen (pogingen) nodig dan 70.000.

  In reactie op: Tour de France Scorito #280022

  @bartje Hoeveelste sta je nog met je 10 man?!

  In reactie op: Tour de France Scorito #279898

  Wat denken jullie van Van Avermaet morgen? Nu hij niet meer hoeft te sparen voor Rodez kan hij een gokje wagen, of is het nog steeds te zwaar voor hem?

  In reactie op: Tour de France Scorito #277317

  Lijkt me wel, om zo’n zware etappe aan te kunnen moet je helemaal top zijn. In de Vuelta vorig jaar zaten er ook een paar ‘rust’dagen tussen zijn tweede plaats achter Quintana en zijn overwinning.

  In reactie op: Tour de France Scorito #275960

  Zit ook te twijfelen tussen De Gendt en zekere punten van Demare. Probleem is dat De Gendt zo onvoorspelbaar is, je weet nooit wanneer hij gaat aanvallen, maar bijna zeker 1 of 2x deze tour veel punten gaat pakken. Denk dat het uiteindelijk beter is om 7x De Gendt op te stellen waarbij hij 2 keer veel punten pakt dan alsmaar een paar truipunten.

  In reactie op: Tour de France Scorito #275742

  Morgen kopman: Froome of Porte? Zeg het maar.

  In reactie op: Tour de France Scorito #274653

  Heb voor morgen 3 opties voor 2 plekken: Bardet, Küng (trui), Roglic. Te explosief voor Bardet? Verliest Küng zijn plek in het klassement? Kan Roglic dit? Vind het moeilijk in te schatten…

  In reactie op: Tour de France Scorito #265952

  Ik vraag me alleen af in hoeverre Buchmann zelf punten kan pakken. Op de Tour site heb ik een interview met hem gelezen dat ze 100% voor Majka gaan deze tour, dus als hij zelf geen punten pakt als aanvaller, is hij het dan echt nog waard? In de categorie 750.000 heb je ook Bodnar, Bennett en Kung, niet helemaal dezelfde types natuurlijk, maar zie Buchmann nog steeds niet als een automatisch keuze.

  In reactie op: Tour de France Scorito #265798

  @Koennie Naast wat Poeksel zegt over het eindklassement is het ook nog zo dat die 4/5 AK ritten wel zekerder zijn dan die aanvallers. Of Porte of Froome nou wint, ze zullen allebei hoog eindigen, terwijl je het met Ulissi, Wellens etc nooit weet, zeker als je ze niet allemaal op kan stellen heb je grote kans ze niet in die specifieke etappes op te stellen waar ze het goed doen.

  In reactie op: Tour de France Scorito #265667

  Waarschijnlijk, kwam laatst Dan Martin tegen op dat zelfde terrasje, schijnt dat Kittel voor hem de sprint gaat aantrekken.

  In reactie op: Tour de France Scorito #265657

  Wat denken jullie van Felline? Zal hij vooral moeten werken voor Contador of krijgt hij een vrije rol (en zo ja, gaat hij ook meesprinten?!)…

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #260875

  Had vandaag Sanchez en Costa er gelukkig in. Nu is de vraag of ze er morgen weer voor gaan…. Heb ook nog Dombrowski en eventueel Gaviria. Wat denken jullie, zullen ze nog energie hebben om het morgen weer te proberen?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 36)

Laatste nieuws