Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 167)
 • In reactie op: De Wielerflits Challenges 2022 #755789

  Ik ga graag de strijd met Hofsje aan in nummer 9

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #470617

  Helemaal mee eens @kooltje !

  In reactie op: WF renner van het jaar – overzicht uitslagen #415498

  Valverde
  Froome

  In reactie op: WF renner van het jaar – overzicht uitslagen #415112

  Valverde
  Froome

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #387003

  Eens Eendt! De heren die denken dat ze het uitgevonden hebben schreeuwen weer het hardste van allemaal.

  Eerste en laatste post van deze Tour!

  In reactie op: Tour de France – het bagagedrager-spel #380652

  Eens met Martinho.. Niet te druk om maken!

  In reactie op: Tour de France – het bagagedrager-spel #367965

  Aangemeld!

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #365989

  Scorito ia echt een stuk vooruitgegaan de laatste maanden. Renners goed geprijsd, prima budget met zoveel toppers aan de start. Leuke puzzel weer de komende weken!

  In reactie op: Tour de France – het bagagedrager-spel #361829

  Ik doe graag mee en wil mee hierbij aanmelden Rolf!

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #355862

  @Starlynk

  Het missen van Schachmann verwijt ik mezelf wel, ik hoopte dat Morkov zn benen niet stil zou houden en mee zou blijven doen als hij Viv (en Sabatini) goed had afgezet. Hetzelfde geldt voor Selig.

  De last minute switch van Froome naar Dumoulin pakt redelijk uit en dat ik vergeten ben om Dennis te switchen naar G. Bennett (Was eigenlijk Froome/Dennis of Dumoulin/Bennett voor mij) maakt door de prestaties van back up in de bergen Carapaz ook niks uit. Levert misschien juist wel op met de roze trui de eerste dagen en de ITT nog in het vooruitzicht.

  Ik hoop dat ik de juiste keuzes blijf maken, die zijn toch een stuk belangrijker nu haha.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #355815

  1e van Nederland momenteel, en omdat ik weet dat ik dat waarschijnlijk niet vol ga houden wil ik alvast mn vrienden van Flitswiel bedanken voor alle steun de afgelopen dagen. Uiteraard onder aanvoering van oprichters WCEendT en Jorik, en geïnspireerd geraakt door het illustere trio Bram, Bas en Timeas die altijd zorgen voor de juiste inhoud van de bidonnen. Witte trui favorieten Mitro en Nathan die deze oude man weer een jonge geest geven en Cerebral voor de dagelijkse persoonlijke evaluaties.

  Oud buurman Jan die dankzij Jos voor de raakbare afleiding zorgt tijdens moeilijke momenten en alle andere nieuwe vrienden voor het leven die onder de nachtelijke flesjes een lach op m’n afgepeigerde gezicht toveren!

  Tenslotte Louis, Andrea en Jakub mijn oprechte excuses voor ons gebrek aan vertrouwen in jullie, ik weet dat jullie meelezen en graag blijven plakken. De één achter de ander en de ander aan een vluchtheuvel, we nemen jullie niks kwalijk! En ome S. Bennett, graag gedaan! Ik ben blij dat we je geïnspireerd hebben..

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346626

  @Jorik112

  Dat valt wel mee toch?!

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346599

  @Wceendt

  Telefoonnummer via PM naar jou en App groep aanmaken? Of zadelen we jou nu met iets op waar je totaal niet op zit te wachten haha?

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346548

  Haha laat je nou niet gek maken joh.. Bmc heeft geen treintje, Drücker en Roelandts mogen het gewoon samen uitzoeken.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346483

  @vasnd

  Haha heb ik ook hoor, niet bij de 2 die jij noemt. Ik neem nooit Kristoff en Bouhanni bijvoorbeeld. Puur omdat ik echt helemaal niks met ze heb.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346450
  Quote:
  Precies, zo heb ik mijn team rondom Meintjes gebouwd en laat ik mij door niemand van dit forum ompraten!

  Haha ik snap je sarcasme maar hij is mn 8e man in de bergen, waarvan de 1e 7 toch wel toppers zijn. En door 500k weg te halen bij Drücker (waar ik al twijfels over had) kan ik een persoonlijke favoriet (waar ik Scorito minded ook twijfels bij heb) meenemen. Daardoor kan ik Roche’s onzekere punten (in mijn ogen) ruilen tegen de zekere punten van Formolo.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346442

  @Starlynk

  Nee ik had 2,5m voor een sprinter en klimmer. Mijn dilemma was Venturini en Formolo of Drücker en Roche.

  Met in mn achterhoofd dat Dennis vrijdag het roze pakt en de 2e optie dus meteen al vrij lucratief kan! zijn.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346439

  @Cerebal

  Naar je eerste (eigen) ingeving luisteren is mijn advies. Dan is het echt een stuk minder erg als het fout gaat dan als je je laat overhalen door een voorbeschouwing of een mening van iemand anders. Tenminste zo ervaar ik het g altijd als ik me ongunstig heb laten beïnvloeden haha.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346423
  Quote:
  Voor de Forumo’s en Roche’s van deze wereld zijn goedkopere oplossingen….vooral voor de eerste. Daarom zou ik Venturini en Drucker beide nemen

  Het is of Venturini of Drücker, de rest van het sprinteam is in orde. Beide zijn geen garantie voor punten (jong, 1e grote ronde en niet bepaald in topvorm + Roelandts) maar zo hebben bijna alle sprinters wel wat. Ik heb een zwak voor mannen als Venturini, van veldrijder naar wegrenner. Net als Coquard die vanuit het baanwielrennen kwam.

  Wat Formolo betreft, hij is wel iemand die lang met de favorieten mee omhoog kan en wel steady tussen plek 8 en 15 rijdt in de bergen. Ik zie dat weinig renners doen voor die prijs of goedkoper. Natuurlijk zijn er een aantal 750k / 1m renners die veel meer punten gaan halen door uitschieters en team / jongeren punten maar dat is lastiger te voorspellen dan dat Formolo zn puntjes wel weer binnen gaat harken.

  Quote:
  inderdaad het is fantastisch die stress.. en dan na de deadline meteen al twijfelen. Eigenlijk is het team maken verreweg het leukste van het hele spel
  Ik heb alleen besloten niks meer te veranderen, ga elke keer weer twijfelen als iemand iets zegt over een renner die ik niet heb en eigenlijk wel wil. Maar moet sterk blijven, blij zijn met mijn eigen keuzes en de consequenties eventueel accepteren van de foute keuzes.

  Haha, precies dat! Ik ga er ook niks meer aan doen, niet meer laten beïnvloeden. Moet wel toegeven dat dat heel lastig is..

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346401

  Grootste knelpunt op het laatst was Formolo en Venturini of Roche en Drücker. Ik heb er nog steeds hoofdpijn van. Zijn er nog meer hier die last van tunnelvisie hebben? Dat je, als de Giro eenmaal begonnen is, denkt:’ Hoe kon ik nou zo zeker zijn van deze renner, of dit koppeltje?!’ Waarom heb ik die en die nou niet overwogen, enz. Drama is het, maar zó leuk!

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346386

  Ik heb hem al zo vaak in mn team gehad waarin hij zwaar teleur stelde dat ik het niet aan durf. Zal je zien dat hij nu wel presteert.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346369

  Als die gekke Betancur maar niet opeens boven zichzelf uit gaat stijgen. Hij heeft de laatste schifting van gisteravond niet overleefd terwijl hij er toch een hele tijd ingestaan heeft. Teveel onzekerheid ondanks z’n potentieel.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346264

  @Jorik @WcEendt

  +1 mocht Wielerflits het geen probleem vinden.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #346262
  Quote:
  Wie durft het aan te zeggen zijn selectie te laten zoals die nu is? Ik ga er voor en blijf er helemaal van af. Al twijfel ik wel tussen 2 renners van 3ml maar ga me er niet meer aan wagen.

  Ik stop er ook mee, switch al dagen tussen goedkope renners die ik er eigenlijk alle 8 in wil hebben. Heb alleen nog maar 4 plekken en de basis is goed. Word compleet gek van mezelf.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #345895

  Ik moet nog zien of de Sky trein (1 tempo) zo gunstig gaat zijn voor Tom, ga er van uit dat ze bij Mitchelton en Astana niet van plan zijn om daar braaf achter te blijven rijden..

  Ik heb 16 zekerheidjes en ben al een aantal dagen met mn laatste 4.250.000 aan het stoeien. Ik kom er nog niet uit. Bij elke combinatie kom ik wel ergens een mannetje te kort.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 167)

Net binnen