Aangemaakte reacties

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)
 • In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #802770

  Ben van Landa naar López en toen weer naar Landa gegaan bij de teamselectie vlak voor de start. I regret nothing

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799340

  @Franky Ik had toch wel een rickroll verwacht :)

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #799331

  Okey hier komen ff wat twijfelgevallen.
  1. Poels, meenemen of niet? Rijdt de laatste tijd best goed en zie ik potentieel wel in de top 10 eindigen of weer voor de bergtrui gaan. Hij zit alleen wel met zowel Landa als Bilbao
  2. Juan Pedro Lopez, meenemen of niet? Heeft nog niks bijzonders gedaan dit jaar voor zover ik weet, maar eindigde in de vuelta gewoon 13e dus zie ik ook wel weer verassen
  3. Narvaez of Ulissi? Heb nog een miljoentje over, beiden zijn heel goede mannen voor de heuveletappes. Ik neig nu persoonlijk meer naar Narvaez, zie meer winstkansen voor hem, of op z’n minst goede klasseringen. Bovendien krijgt hij wss ook teampunten door Richie. Probleem is wel dat ik me afvraag hoeveel ruimte hij krijgt. Ulissi is niet echt lekker bezig dit seizoen, als hij weer goed is zie ik hem wel best wat punten pakken. Maar welke van de twee gaat eerder meer punten pakken dan de ander?
  4. Tenslotte, Landa of Lopez? Landa alleen al omdat ik het zo’n mooie renner vind en hij als hij op de fiets blijft wss gewoon heel sterk in de bergen gaat zijn, waarvan we er dit jaar meer dan genoeg hebben. Heeft ook nog de mogelijkheid om voor de bergtrui te gaan als klassement buiten schot raakt door bv. pech. Hij blijft echter een risico, omdat hij de heel irritante gewoonte heeft om uit een grote ronde te donderen. Reed goed in de Tirenno, maar werd “maar” 11e in de Alpen. Lopez won een etappe in die ronde, maar kwam eerder nog op 11 minuten binnen ofzo. Kan in dat geval natuurlijk ook ten aanval trekken en voor de bergtrui gaan. Voordeel van Lopez is wel dat ik dan een half miljoentje spaar.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #474382

  Zeker? Kristoff? Als die sprint zoals in Zwitserland zou ik er niet zoveel van verwachten.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #473148

  @04398
  Bernal is volgens mij heel goed in dalen. Ik weet nog dat hij in Lombardije nadat Nibali, Pinot en Roglic hadden aangevallen op de Sormano bij dat trio aansloot in de afdaling, wat ik zie als een goede indicatie. Als Bernal een drietal kan bijhalen waarvan er twee ongelooflijk goed kunnen dalen, dan zal hij niet zoveel slechter dan hun zijn.

  @daan

  Ik zou Konrad en Pinot samen doen en die resterende 500k gebruiken om iemand te upgraden als je dat wilt.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #473134

  @dit loopt spaak
  Je had de afdaling dus niet gezien. Ik vond toen dat hij het echt geweldig deed. Maar zei kpenty niet dat Pinot in de aanval ging in een afdaling, of heb ik dat fout begrepen? Ik denk er in ieder geval zo over: Pinot zal nooit een meesterdaler worden, daarvoor zit het hem echt teveel tussen de oren. Maar hij zal niet zodanig veel tijd verliezen in de afdalingen. Daarbij zijn afdalingen minder cruciaal deze tour. In de belangrijkste bergritten eindigen er slechts twee met een afdaling, waarvan er één (in de etappe over de Galibier) echt heel technisch is. Dan zijn er vijf aankomsten bergop daartegenover, waar Pinot juist tijd kan gaan pakken. Dat zijn afdaling minder is zie ik dus niet als een echt probleem.
  Betreffende je keuzes tussen die vijf, Pinot dus zeker, en ik zou Nibali toch ook meenemen, die gaat voor het geel als hij zijn kans ruikt. Over de andere drie twijfel ik ook heel erg.
  Btw, als je het nog niet gemerkt had, ik vind Pinot dus echt een geweldige renner😆

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #473091

  @dit loopt spaak
  Volgens mij is hij echt verbeterd in het afdalen. Had je hem gezien in de afdaling van de Civiglio in Lombardije? Daar verloor hij geen seconde voorsprong en pakte hij geloof ik zelfs tijd op Nibali, ongekroonde koning van die afdaling.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #472966

  En raad eens welke klassementsman iedereen er nu in zal klikken…

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #472085

  @ab
  Lutsenko, Fraile, Sanchez, Teuns, Mohoric, Wellens, De Gendt, Bevin, Gonçalves misschien. Zomaar wat namen

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #472084

  @daan
  Ik zou voor Konrad gaan. Ik denk dat hij net zoveel punten als in de Giro vorig jaar kan halen, maar voor de zekerheid maar even Zwitserland afwachten.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #471710

  Ik heb in de Tour vorig jaar en de afgelopen Giro de fout gemaakt om niemand van Bora mee te nemen, terwijl die in die rondes garant stonden voor heel wat teampunten. Die fout wil ik dus niet meer maken, maar er zijn er teveel nu die ik mee wil nemen.
  Sagan gaat er natuurlijk staan, die zal zijn geld gegarandeerd waard zijn. Buchmann lijkt in goede vorm te zijn, zie de Dauphiné maar. Konrad was in de Giro vorig jaar toch een van mijn pareltjes en daar heb ik toch altijd wel vertrouwen in. Schachmann kun je niet omheen vind ik, die zal goud waard zijn. En dan heb je ook nog Mühlberger, waarvan ik denk dat die zomaar een etappe kan winnen.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #471329

  @Henk OH god, helemaal vergeten. Oké Dan Martin is dus ook een goede optie.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #471324

  @Poeksel Als je het zo bekijkt heb je inderdaad gelijk, misverstand, sorry. Als Fuglsang of Yates te vroeg in vorm zijn op Roglic’ manier dan klik ik ze er ook zo in. Was ik vanaf het begin al van plan trouwens.
  @Cerebral Thomas moet het inderdaad nog laten zien in Zwitserland, dat kijk ik ook nog even aan, maar in het eerste deel van het jaar moest hij nog in vorm komen en in Romandië liet hij toch al een aanzienlijke verbetering zien, vandaar. Maar het is ook dat ik persoonlijk denk dat Thomas er weer gaat staan tijdens de Tour. Wat betreft Pinot, zijn prestaties in de Tour waren inderdaad niet geweldig, maar zijn laatste was in 2017 en dan moet je er rekening mee houden dat hij toen al de Giro in de benen had. In de Dauphiné presteert hij momenteel ook goed en is dat niet in Frankrijk? En dan nog Dan Martin, ik twijfel gewoon heel erg. Hij kan zeker top 10 rijden en meedoen om etappezeges, maar ik heb hem dat dit jaar gewoon nog nergens zien doen. Maar als je nog een wedstrijd dit jaar weet waarin hij dat wel deed, please prove me wrong.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #471297

  Bardet en Martin heb ik volgens mij nog nergens echt mee zien doen om de overwinning. Dan blijven alleen Thomas en Pinot over. Dat is pas weinig.

  @Poeksel
  Ik denk dat tompot het heeft over het feit dat Roglic ondanks het feit dat hij derde werd overduidelijk minder sterk was in de derde week, want hij verloor elke bergetappe wel tijd op Nibali, Carapaz en Landa.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #458054

  @random

  Madouas en Ulissi, zonder twijfel.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #453982

  Van de grote 6 ga ik er denk ik 4, hoogstens 5 meenemen. Als ik ze allemaal neem is de helft van het budget al op, waardoor ik geen volwaardig sprintersteam kan opstellen en evt. wat aanvallers.

  Roglic wordt, hoe goed hij ook presteert, dan toch een no. Leuk dat hij zo goed presteert in UAE tour en de Tirenno, maar iets zegt me dat hij gewoon te vroeg heeft gepiekt en in de Giro in de laatste week net iets tekort gaat komen. Bernal is ook nog een twijfelgeval.
  De rest komt er zonder twijfel in.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #367163

  @dvansteenis
  Pantano zou ik niet doen, omdat hij de Giro al in de benen heeft en daar heel weinig kon laten zien.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #366757

  @kasjaar cavendish neem ik niet mee, dan geef ik toch de voorkeur aan EBH. Hij pakt altijd veel punten en heeft toch meer kans om een etappe te winnen.
  Colbrelli gaat zeker mee, door die sprint in Zwitserland en omdat hij makkelijk over de heuvels kan.

18 berichten aan het bekijken - 1 tot 18 (van in totaal 18)

Laatste nieuws