canard de toilette

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 55)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #597801

  Klopt zeker, en dat is ook een zeer goed punt. Praten , ideeën wisselen en puur over fietsen praten is juist de bedoeling van dit forum . Maar als je jezelf zo de Zeeuw van het forum maakt en dan maar 87 procent haalt is als of je een lange straat bumperkleeft en toetert naar je voorganger en als je dan bij het stoplicht stil staat opeens badr hari uit de auto voor je stapt ….

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #581019

  Zo Le Canard heeft zojuist 86 pagina’s met onzin doorgelezen. Pff mensen wat een kennis en kunde is hier aanwezig .
  Van mensen die hun team al af hebben en dit zelfs posten voor überhaupt de selecties bekend gemaakt tot mijn grote vriend “het orakel “ , de alwetende Arjensoa.
  Wat ben je toch een grote speler, je doet alsof je alles weet maar eindigt jaarlijks met wat? 80% 90%? Ondertussen bek je vele andere af.
  Le Canard kan daar altijd erg om lachen. Maar goed de meesten kunnen nog met argumenten komen waarom ze iets vinden. In die kiest Le Canard dan toch voor de mening van Spanky Franky met zijn Sky troopers die alles gaan slopen bergop.

  Gratis tip : Asgreen voor etappe 1

  Succes allen met dit mooie spel en zoals de grote winnaar Maarten Davidse ooit zei: De Tour is niet de Giro

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #578702

  Sagan:
  “In my programmes agreed before the lockdown, there was the Giro d’Italia and even after the release of the new calendar I wanted to keep my word and be present at the start of the corsa rosa,” he said.

  Together with the team, despite the overlap with the Northern Classics, we immediately decided that I would participate in the Giro. There was not even a moment of doubt or second thoughts. I am happy to come riding on the roads of the corsa rosa; for me it will be the first time and I could not postpone it again.”

  Doe er lekker mee wat je wilt.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #578683

  Komt van Ralph Denk himself.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #578675

  “De ploeg van Peter Sagan (BORA – hansgrohe) heeft aangegeven dat hij zeker de Giro d’Italia gaat rijden om aldaar te gaan voor het Paars. De grote vraag is dan ook of Sagan in de Tour opnieuw voor de groene trui gaat of enkel voor het dag-succes. Gezien het krappe programma in 2020 lijkt het laatste het meest logische. Maar goed, Sagan blijft Sagan en groen is zijn favoriete kleur.”

  dit doet een mens weer twijfelen, moet Peter de Grote mee of laten we hem uit het team. Als Sagan er geen zin in heeft sprint ie ook niet mee om plek 3-10

  toch wel weer 5 mil wat men elders kan besteden.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #573579

  Heerlijk we mogen weer, ook Canard heeft zich tijdens de verplichte corona quarantaine kunnen voorbereiden op het spel van het jaar.
  Gaat Froome weer top zijn? of heeft jonge hond Bernal zich in de rangorde reeds hoger laten plaatsen dan de oude strijder?

  Ook renners als Pinot, MAL, Landa, Buchmann, Lopez, Mas en Yates zouden prima voor de knikkers kunnen meedoen echter is het net als met vrouwen en drugs , je kunt ze niet allemaal tegelijk nemen.
  Keuze genoeg voor een goed team, Canard wacht eerst de Dauphine maar eens even af om te zien wie er in vorm is en wie er door het ijs zakt.

  Wie gaat er sprinten en in welke etappes gaat dat gebeuren?
  Bennet, Sagan en Ewan zullen wel weer paraat staan maar wat doet de oude garde als greipel, Cav en Kristoff dit jaar?
  Zijn ze er nog bij of wordt het tijd voor de nieuwe generatie die in de startblokken achter hen klaar staan.

  En gaan mannen als De Gendt en Rolland zich weer dagelijks laten zien met kansloze ontsnappingen in de hoop dat ergens een ploegleider zich misrekent in de tijd.

  Heerlijk een boel overwegingen maken met een klein kopje koffie en een Zeeuwse bolus in de hand en een Zeeuws meisje op schoot.
  Want Canard heeft zijn trouwe vriend uit Zeeland gemist, maar Canard kan natuurlijk begrijpen dat Arjenzv druk is met Duitsers op 1,5 meter afstand te houden.

  aankomende weken lekker puzzelen en lachen om alle namedroppers hier op het forum.

  ps heeft iedereen Cosnefroy en Mohoric er al in geklikt?

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #542813

  Zo dus Arjen heeft weer eens zijn ware gezicht laten zien,
  Ditmaal aan Jordi

  Arjen geef ons ook eens wat uitslagen om jouw wijsheden te onderbouwen? Als Le Canard alle berichten leest durft hij het wel aan om alles op het openingsweekend te zetten.

  Zelf bij navraag bij Scorito:

  Mijn geliefde , zeer wijze en weledele Le Canard,

  Mocht een koers worden afgelast, dan kunnen er vanzelfsprekend geen punten worden verdiend in de betreffende koers. Er zal dan ook geen vervangende koers worden opgenomen in de kalender van het Klassiekerspel. Mocht een verplaatste koers op een andere datum worden verreden, dan telt de koers enkel mee als deze vóór 1 mei 2020 wordt verreden.

  Sportieve groet,
  Team Scorito

  Goed doe er je voordeel mee, en luister je liever naar Arjen, vergeet dan niet dat zijn lievelingsgebak een “bolus “ is en “mossels “. Iets anders zijn dan bij ons in de randstad…..

  Succes dit weekend en geniet van het geluid van de brekende sleutelbenen op natte kasseien.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #539608

  @ Timeas

  Alles draait in het klassieker spel om de juiste kopman keuze’s .
  Om in de top 95% te eindigen is waarschijnlijk 40-50 % van de gehaalde punten via de kopmannen.

  “Je wint door de juiste te kiezen uit de duurste 8/9 kies je GVA maar wint Neasen? Pech weg score maar als de de juiste hebt ga je wel kans maken om in de hoogste regionen te kunnen eindigen” Aldus Maarten nr1. van de Tour.

  simpel rekenen toch….????

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #539103

  Neemt iemand Šiškevicius mee voor PR?

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #538863

  Als je talentjes kiest zou ik eerder voor Simmons gaan dan voor een Dainese.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #538753

  Ha Arjen, jij kreeg zeker een push melding Zeeuws en middelmatig ?

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #538750

  Heerlijk het klassieke voorjaar gaat weer starten. Er gaat niets boven het geluid van brekende sleutelbenen op natte kasseien. Ook Le Canard is weer ontwaakt, vrij van de ketenen die wielerflits had opgelegd om weer heerlijk te kunnen sparren met mijn forum vrienden. Na een kleine 13 pagina’s gelezen te hebben over een parel die geen punten op gaat leveren en het vraagstuk wel of geen 4 DQS moet Le Canard altijd lachen om de hard schreeuwende forum gebruikers die iedereen willen overtuigen om hun adviezen maar te volgen en daardoor ook net als zij, in de top 5000 te eindigen. Nee Le Canard volgt dit jaar Maarten Davidse de winnaar van de tour. Als iemand er verstand van heeft zou hij dat toch moeten zijn zou je zeggen. Kies aan de hand van de statistieken en niet aan de hand van kansloze tips over 750 renners. Het verschil wordt gemaakt door de keuze van de duurste renners en de juiste aanvulling qua 2,5 renner . Maar wil je toch graag middelmatig eindigen en achteraf roepen die ene 750 renner heeft het verschil gemaakt volg dan vooral mijn Zeeuwse vriend.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #494514

  Je moet gewoon op zeker spelen en dit soort renners hoogstens als extra meenemen. De beroemde scorito Legend Maarten Davidse zei ooit: Als iemand in jouw team flikkert kan je poule de prullenbak in. Niet teveel gokken dus

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #490857

  Of een variant dat je punten krijgt per miljoen dat je niet gebruikt. Afgelopen tour had ik 48 miljoen over net als Nasibal

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #490822

  Ik ben het met dekenner eens, rekenen werkt niet het is geen wiskunde. Zolang iemands kleine zusje op gevoel een team kan klikken en 90+% haalt blijft het een geluk spel. Kijk bijvoorbeeld naar die Maarten Davidse (winnaar tour ) puur geluk dus.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #490189

  Haha Soa, zelden zuur . Zo zou je jezelf ook kunnen noemen i.p.v. soa. Zelden zuur , ik ga kapot. Jij bent zuurder dan een citroen mijn vriend. Dat sommige niet zo actief zijn als jij wil alleen maar zeggen dat ze wat beters te doen hebben. Die winnaar Maarten of hoe heet hij? Is naar mijn weten juist erg actief in de kampioenen app van Jorik.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #485424

  Arjen heb je nu zelf een tweede account aangemaakt? Om een beetje te trollen? Ik denk dat Thomas de gele trui wel gaat vasthouden na etappe 12 tot in Parijs

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #481741

  Ik kreeg een pushbericht met daarin ArjenSoa…

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #475800

  @Ab Arjen is mijn moat. Maar zal het in het vervolg over wielrennen hebben.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #475695

  Ha Arjensoa , ik zie dat meer mensen hier deze variant van jouw naam mooier vinden en waarschijnlijk past ie jou ook beter. Kan je het niet even aanpassen in jouw profiel? Hoeven we het ook niet steeds te noemen. Ik denk dat je Kwiat prima kan nemen alleen al om de punten die Ineos al haalt als team . Persoonlijk denk ik zelfs dat hij het geel draagt na etappe 2.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #475011

  Nou ben ik het voor het eerst met arjensoa eens. Maak zelf je team en praat hier lekker over die ene renner. Het welke zal ik nemen gevraag is zo achterhaald.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #474927

  Neem maar lekker zo’n renner mee. Kan je 6 punten mee winnen met de “bollen” . Kost je wel een plek in de selectie. Kansloos eerste week voorspellingen

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #474844

  Iedereen spreekt maar over etappe 2 maar pin je daar maar niet teveel op vast. Combi Bernal en Thomas direct twee truien, of TJV met de plus. Kan allemaal. Kan ook allemaal niet . Lekker veel koppeltjes nemen allemaal. Heeft nog nooit gewerkt in de tour. Tour heeft 3 regels: 4x Ineos, 4x DQS , en nooit Porte nemen. Als je die regels aanhoudt komt het wel goed. Succes weer

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #463009

  Precies zo, wacht eerst de bergjes maar eens af en dan kijken we wel weer

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #462996

  @arjenzsoa begin je nu op mensen af te geven? Dat zijn we niet van jou gewend. Normaal vertel je zelf hoe goed je bent en hoe ontzettend hoog je in de rankings staat. Daarvoor hoefde je nooit naar beneden te trappen op mensen als Kevin. Mmmm schijnbaar iets verandert zodat dt nu wel nodig is, of zou het soms jaloezie zijn dat Kevin beter is dan jij. Goed jij weet dat het beste. Hoop dat we snel weer kunnen genieten van de oude egocentrische jij.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 55)

Laatste nieuws