Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 167)
 • In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #923512

  Heel erg balen dat de kopgroep nog wordt gepakt

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #923348

  Ik ga voor Benoot, Madouas en Pidcock. een mooi trio die zich uitstekend kunnen manifesteren nu de grote 3 niet mee doen. anderzijds zijn er genoeg sterke sprinters die meedoen maar we gaan het zien.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #923212

  Wie durft het aan Pidcock te cappen?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #922883

  Turner rijdt ook Dwars door Vlaanderen. Zou toch leuk zijn als hij nu wel in de punten rijdt. Ook Laporte toegevoegd.
  Ik heb nu Benoot en Madouas als captains. Pidcock weet ik nog niet. met de komst van laporte maakt het er niet makkelijker op.Edit: met 15 renners aan de start zou mij toch wel de nodige puntjes op moeten leveren.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #922125

  Ik ben voor de veilige keuze Van Aert, Philipsen en de lie gegaan. Niet omdat ik het graag wil. Had ook Kung of laporte kunnen zijn. Maar niet al teveel risicos vandaag.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #921857

  Morgen 13 aan de start. Kopmannen ben ik nog niet over uit. Ik denk Philipsen en laporte en van Aert. 260 km in de regen. wie kan dat aan en voelt zich geroepen om dan aan te vallen. Philipsen is in vorm en zou daar misschien wel weer zin in hebben. De vorm van Kristoff is nog onzeker. Kung zou ook wel eens wat kunnen laten zien. Wil hij een keer winnen dan is het misschien wel nu. De lie kon toch niet zulke lange ritten aan of morgen wel? Wat kan hij nog. kragh andersen kan ook verrassen. in het algemeen is dit toch iets van de sterke sprinters. maar in de regen kan alles gebeuren. Ik ga het doen met:

  Philipsen
  Van aert
  Laporte
  kragh Andersen
  Pasqualon
  Kung
  Turner
  Stuyven
  Kristoff
  De Lie
  Nizzolo
  meeuws
  Theuns

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #921487

  Vandaag een leuke koers gezien, erg van genoten. Lang getwijfeld welke kopmannen te kiezen maar met van Aert 1 en Van der poel 2 kwam dat goed uit. ook Kung 3 erg sterk, alleen was het moeilijk inschatten hoe de koersverloop zou zijn.

  845 punten behaald en 3 procent gestegen mag ik niet klagen ondanks dat ik Pogacar niet heb. ik merk wel dat kopmannen kiezen erg belangrijk is. Daarom ben ik blij met dit forum om de puntjes op de i te zetten met dit soort wedstrijden.

  Ik zie dat Turner is toegevoegd voor gent Wevelgem, dus dat is zeer goed nieuws en ook hij was sterker dan verwacht vandaag

  zondag weer een nieuwe wedstrijd heb er zin in.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #920742

  Dan ziet het er toch weer wat rooskleuriger uit met de terugkomst van Pidcock en Turner.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #920466

  Ik denk dat ik madouas als 3e kopman ga gebruiken. Reed een sterke strade en ook vorig jaar zat hij er goed bij .heeft nog een sterke ploegmaat Kung bij zich.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #920315

  Turner ook weer toegevoegd voor de E3. Voor de zoveelste keer.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #920277

  Edit: Door de nieuwe berekeningen toch nog 1.2 % gestegen. naar 88% heel erg blij mee. De komende weken veel wedstrijden die we gaan het zien. Alle wissels heb ik nog dus die ga ik goed gebruiken later met het spel.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #919564

  Ben Turner toch weer van de E3 prijs afgehaald. Dat lijkt mij toch geen goed teken.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #919261

  @ R.D.
  Oke bedankt dan laat ik het zo.

  Leuk dat nu langzaam de programma’s bekend worden gemaakt. Nu gaat het echt beginnen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #919029

  Voor brugge de Panne zit ik ook niet heel sterk met het wegvallen van Kristoff. Philipsen,Welsford, theuns,meeuws nizzolo en pasqualon. Ik wil nog graag versterken of denken jullie dat dit voldoende is en die wissel bewaren voor de heuvels?

  In reactie op: Scorito F1 #919025

  Hier gaan we voor:
  X 8 Alonso
  X 7 Stroll
  X 6 Perez
  X 5 Piastri
  X 4 Verstappen
  X 3 Zhou
  X 2 lecrerc
  X 1 Sergeant

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #918719

  Wat een mooie overwinning van VDP.Toch nog 2.2 procent gestegen door geen wissels toe te passen. Nu maar even goed na denken wat ik ga doen. Een extra sprinter voor BDP kan ik wel gebruiken. dan heb ik nog 2 wissels over voor de laatste klassiekers.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #918459

  Lang over na gedacht om Pidcock te wisselen alleen ik weet niet voor wie? dan ga ik het ook niet doen. Vandaag maar met Van Aert. MVDP en laporte als captains. We zien het wel. Daarna nog genoeg tijd om te bedenken wie in vorm is vandaag en dat lijkt mij een betere keuze vandaag even af te wachten. wat doet een Girmay? Allaphilipe of een pedersen. Gewoon lekker kijken en dan weer verder puzzelen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #917310

  Pidcock moet minimaal 3 weken aan de kant en een hersteltraining doen en mist daardoor ook dwars door vlaanderen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #917230

  Ik wacht San remo en E3 prijs even af tussen MVDP en Pogacar. Is het niks met Van der Poel dan is de wissel snel gemaakt maar zit hij er goed bij dan laat ik hem staan. voor het waalse werk kan je altijd Pogacar er nog in brengen. Maar ik denk voor een goede Van der poel doet niet onder voor Pogacar normaal gesproken. Dat hebben we vorig jaar gezien. Maar mocht van der poel door het ijs zakken. Dan wissel ik hem. Plus je weet ook nog niet wat er gebeurd. er kunnen valpartijen ontstaan waardoor je alsnog moet wisselen. dus ik wacht heel even af nog 2 wedstrijdjes voordat ik mij keuze maak. Hetzelfde geldt voor Turner.

  In reactie op: Scorito-algemeen #917075

  mijn team:
  Meret

  Di Lorenzo
  Ake

  Silva
  De Bruyne

  Haaland
  Vinicius jr.

  In reactie op: Scorito-algemeen #916786

  Ik wacht altijd even de opstellingen af van city en real. En vul ik aan met Napoli.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2023 #915805

  Benoot had rugklachten vandaar dat hij niet zo goed was. Roglic mocht hier gaan trainen omdat hij 5 maand eruit is geweest. Maar je ziet dat Roglic er weer staat en het niet kan laten dan weer etappes te winnen. Kelderman ook erg sterk en ben benieuwd of hij nog een stapje kan maken in de ploeg van Jumbo. Je zou denken van wel en dan heb je met Roglic en Kelderman een super koppel richting de Giro.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #915795

  Pogacar toegevoegd bij de E3 saxo classic

  In reactie op: Scorito-algemeen #915737

  Vanavond 10 wedstrijden in de KKD. Ik sta op beker koers alleen is het de vraag welke kleur het gaat worden. vind het schakelprogramma altijd erg vermakelijk. even de opstellingen nog afwachten.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2023 #915443

  Van der poel is aan het trainen en laat zich lossen omdat hij niet in het rood wil gaan. lijkt mij. toen hij terug kwam bij de 1e groep reed hij weer een stuk op kop om Vermeersch goed af te zetten.Dat doe je niet als je slecht bent. hij ziet dat als training net zoals de lead out van gisteren. Allemaal in voorbereiding op de klassiekers. Dat hij nog geen super vorm heeft is wel duidelijk maar over 2 a 3 weken zit hij er gewoon weer bij. Het is wel van der poel he die als geen ander kan pieken. Zelfde geldt voor Girmay. Dit zijn ook andere koersen en vandaag meer voor de echte klimmers.in T.A .

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 167)

Net binnen