Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 69)
 • In reactie op: Arry’s ‘CQ-Girospel 2022’ #799791

  Ik denk dat Arry het al op volgorde van ‘favorieten’ heeft gezet (het staat duidelijk niet op alfabetische volgorde) en ik kan het er alleen mijn eens zijn dat mijn team favoriet is:

  1. Tobias Foss: Heeft met Tom Dumoulin de beste en meest ervaren knecht die weet hoe je een grote ronde moet winnen. Een favoriet voor de witte trui en de geschiedenis heeft bewezen dat je dan ook gelijk favoriet voor de roze trui bent.
  2. Wilco Kelderman: Rijdt bijna altijd goed als hij niet valt en heeft in LBL ervaren wat hij niet moet doen.
  3. Giacomo Nizzolo: Was naar eigen zeggen net van plan Pogacar uit het wiel te rijden op de Poggio, voordat hij te maken kreeg met pech. Kan in eigen land altijd meer en heeft heel Israel achter zich staan.
  4. Joe Dombrowski: Viel vorig jaar in de eerste week al uit als drager van de bergtrui en ritwinnaar en gaat het dit jaar overtreffen.
  5. Jasha Sutterlin: Zal in de laatste tijdrit het ploegenklassement veilig stellen voor Bahrein met een mooie ereplaats en op die manier veel punten halen.
  6. Edward Theuns: Getergd door het succes van landgenoot en bijna naamgenoot, zal hij de 1700 + punten die ik voor hem heb weggegooid meer dan waard zijn.
  7. Anthony Perez: Cofidis is een team in vorm en Perez won dit jaar de Classic Loire-Atlantique, die zelfs Pogacar of Roglic nog nooit wisten te winnen.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Girospel 2022’ #799613

  Dank je Arry.

  Dan ga ik voor Anthony Pérez van het team in vorm Cofidis. Als je de Classic Loire-Atlantique kan winnen, ligt, naast een aantal ritten, de bergtrui in de Giro ook voor het oprapen. Enige wat roet in het eten kan gooien is als hij moet knechten voor de 10e plek van G. Martin, maar dat is een gok die ik moet nemen aangezien zelfs Tagliani niet in mijn team wilt.

  In reactie op: Top3 Spel Giro 2022 #797191

  Ik doe ook graag mee.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Girospel 2022’ #797105

  Wat een verraderlijk spel is dit toch. Ik verwachtte veel biedingen op Theuns en Bauhaus en daarom koos ik maar de veilige optie van een hoog bod op Theuns en nu blijkt dat ze ik makkelijk beiden kon krijgen deze ronde. Op andere momenten verwachtte ik genoeg voor een renner geboden te hebben en was het te laag… Maar goed, het zal erbij horen :)

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Girospel 2022’ #794240

  Zou ook graag weer meedoen.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #734686

  Felicitaties aan de winnaar en Arry dank voor de leuke statistieken en het bijhouden.

  Mijn team stond op de laatste plek en vanaf toen was het omhoog klimmen begonnen, maar de Vuelta was net een een paar maanden te kort om mee te doen voor de ereplaatsen. Kruiswijk begon steeds beter te worden, maar Poels daalde beter dan dat hij klom en had zelfs nog wat meer tijd nodig om tot resultaten te komen.

  In reactie op: Afvalkoers Vuelta 2021 #734102

  Erveedee, ik ging er toen in plaats van jou uit door dat Molano uit de uitslag werd geschrapt. Ik zou er uiteindelijk gisteren uit zijn gegaan omdat Roglic 1 plek voor Yates binnenkwam.

  Dit is een interessant spel. Aan de ene kant is een goede tactiek belangrijk, maar je hebt ook geluk nodig omdat er zoveel soorten etappes zijn. Uiteindelijk had ik zelf wel een redelijke balans, maar veel goed presterende renners simpelweg niet in mijn team. Vandaag ligt het eraan wat Mader, Cort en Kruiswijk gaan doen. Mader gaat sowieso alles geven en Kruiswijk waarschijnlijk ook wel, terwijl Cort de beste uitslag zou kunnen rijden, maar misschien al tevreden is en voor hem is een goede uitslag het minst van belang.

  In reactie op: Afvalkoers Vuelta 2021 #725419

  Oei teams zonder Jakobsen worden schaars en hij presteert het best van alle renners. Gaat lastig worden als het zo doorgaat.

  In reactie op: Afvalkoers Vuelta 2021 #725063

  Binnenkort geen teams meer zonder Roglic? De Roglic-loze teams zijn nu extra gemotiveerd om nog meer Roglic teams eruit te fietsen.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Vuelta spel 2021’ #725059

  Demarreren kun je het beste vanuit de achterste positie doen, zodat niemand het ziet aankomen. Dat hebben mijn renners goed begrepen.

  In reactie op: Afvalkoers Vuelta 2021 #715748

  Ik doe ook graag mee!

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Tourspel 2021’ #715004

  Bedankt voor de organisatie. Was leuk om mee te doen.

  Helaas raakte ik mijn topsprinter (Bennet) nog voor de start kwijt en kon ik voor hetzelfde bedrag daarna Cavendish niet meer krijgen. Thomas ook de punten niet waard en Pedersen ook niet. Het was zoals Boasson Hagen die ik uit wanhoop ook maar had gekozen. Het talent was er, maar elke etappe in de achterhoede meedoen op één etappe na waar net de top 10 gehaald werd.

  In reactie op: Het Megaflits Wielerspel TOUR 2021 #715003

  Bedankt voor de organisatie. Mijn resultaat kun je vergelijken met Uran deze tour. Nooit dicht bij de winst, maar toch blijf je denken dat het podium kan, tot de terugval door een niet optimale voorbereiding, en ik zelfs nog buiten de top 10 beland. Was wel leuk om mee te doen en te volgen.

  In reactie op: Het Megaflits Wielerspel TOUR 2021 #702671

  Mooi gemaakt die overzichten.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Tourspel 2021’ #698043

  @Arry1337

  Je hebt gelijk :) Dank je.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Tourspel 2021’ #698016

  Zowel slechts 20 puntjes te weinig geboden voor Sagan en Cort Nielsen, anders had ik met Thomas, Bennet, Ivan Garcia, Sagan en Cort een mooi team. Nu lijkt er opeens nog weinig keus en veel mensen met nog een ruim budget… Wordt een uitdaging.

  In reactie op: Arry’s ‘CQ-Tourspel 2021’ #696917

  Leuk spel. Ik heb het ook verstuurd.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #560075

  Het idee was best leuk, maar spel zelf valt erg tegen. Het helpt niet mee dat ik zelf niet goed presteer, maar ik zou ook niet weten hoe. Er zit geen logica in.

  Om dit leuk te maken, moet het wat realistischer zijn met renners die er bovenuit steken en met meer uitvallers. Ik heb bijvoorbeeld gekozen voor veel renners in de bergen, maar niemand valt uit en je kunt aan eerdere uitslagen niks aflezen over vorm. Normaal weet je na een paar ritten welke renners goed zijn en die stel je dan op, alleen in dit spel gaat alles door elkaar, dus is het elke rit een loterij. Er zelfs nog niemand zeker voor een trui en overal is het spannend.

  Daarnaast hoor je over sommige renners helemaal niks. Formolo is een voorbeeld daarvan. Het programma van dit spel is een soort combi tussen klassiekers en een tour en dat zou best goed bij Formolo kunnen passen, zeker omdat het van nature geen knecht is, maar je hoort gewoon helemaal niks over hem. En zo zijn er meer renners waar je niks over hoort. Als je nou zou weten dat een bepaalde renner uit vorm is, of dat hij alleen maar knecht dan kun je daarop inspelen, maar je hoort gewoon niks en die renner kan morgen zomaar winnen. Ik zou er het liefst mee stoppen, maar dan kom je over als een slechte verliezer en hoewel ik dat ook ben, bijt ik nog even door de zure appel. Ik denk wel dat het leuk kan zijn, als het realistischer wordt gemaakt.

  In reactie op: Megaflits Wielerspel Voorjaar 2020 #539523

  Ik zou ook graag meedoen.

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #527921

  Ik doe ook graag mee.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #517016

  Ineos start waarschijnlijk met drie Tour de France winnaars en zij wonnen samen de laatste 5 jaar van de Tour de France. Zal lastig worden om met een sterker team te komen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #508500

  Het maakt ook duidelijk dat het mogelijk is om jaren gh en bloeddoping te gebruiken zonder positief te testen. Als dit bekend is, zal hij niet de enige zijn. De vraag is welk percentage van de renners gebruik maakt van deze mogelijkheid. Als bijna geen enkele renner gebruik maakt van de mogelijkheid om doping te gebruiken zonder gepakt te worden dan is Preidler een renner die doping nodig heeft om een ‘gemiddelde’ renner te zijn. Als veel renners gebruik maken van de mogelijkheid om doping te gebruiken zonder gepakt te worden, had hij de doping nodig om mee te kunnen komen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #508149

  Ketonen en dat soort (nog) legale dingen helpen wel en kunnen verschil maken, maar het weegt toch niet op tegen bijvoorbeeld bloeddoping, epo, testosteron en groeihormoon. In het verleden was de ploeg meer onderdeel van het dopinggebruik. Een optimale ‘begeleiding’ had je toen gemiddeld op wat latere leeftijd.
  Na alle schandalen waarin veel ploegen onderdeel waren van het dopingprobleem, is dit veranderd naar een meer individueel proces; de ploegen willen voorkomen dat zij er ook maar enigszins bij zijn betrokken en renners regelen zelf hun begeleiders. Dit zorgt er steeds meer voor dat renners ook al op jongere leeftijd de ‘juiste’ personen kunnen vinden, ofwel vinden de ‘juiste’ personen steeds meer de talenten die ze kunnen begeleiden. Hierdoor kunnen de jongere renners nu eerder met gelijke wapens strijden tegen de oudere garde; wat die ‘wapens’ precies zijn, hangt af van de controles en dit kan uiteraard veranderen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #487102

  Bedankt.


  @Sunrider

  Ketonen zijn tot een aantal uur na inname nog te vinden in het bloed. Als ze echt willen kunnen ze er wel op testen, maar de detection time is relatief kort.
  Behaalde resultaten uit het verleden blijven zoals ze zijn. Ketonen waren en zijn nog legaal en dat wordt niet teruggedraaid.

  Als de Wada het verbiedt dan geldt dit verbod voor alle sportbonden die daarbij zijn aangesloten en dat zijn er zeer veel.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #487093

  Het is maar de vraag of het volkomen legaal blíjft. Patrick Arnold is één van de pioniers op het gebied van ketonen en hij is ervan overtuigd dat het legaal blijft. Maar hij is ook de maker van prohormonen die in eerste instantie legaal waren en nu zijn verboden en de maker van de designer steroid THG.

  Als blijkt dat ketonen prestatiebevorderend zijn voor duursporters zonder dat lange termijn effecten voldoende bekend zijn, kan het ook legaal blijven maar toch op de dopinglijst komen. Gezien de aandacht dat het momenteel krijgt, zal er waarschijnlijk iets gaan gebeuren.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 69)

Headlines