burdincurutcheta

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 34)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #600500

  Hahaha, zeveren over de opstelling van het team in de volgende wedstrijd, terwijl net de ene kopman de andere in de zak zette op het WK. Geweldig.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #600488

  Roglic moet zich op de dode momenten ALTIJD het snot voor de ogen rijden. En dat doet hij dus niet. Samen winnen… die mogen ze terug aan Mapei geven. Ja, het zijn landenteams. Ik ben niet dom. Maar op dat ogenblik in de koers met allemaal verschillende nationaliteiten en geen winstkansen meer voor Roglic MOET gewoon het ploegbelang tellen. Zeker na die voorgeschiedenis van 3 weken Tour.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #600463

  Hij mag trots zijn op zijn 2e plaats uit de Tour, verdient door het zweet van zn teammaats. Verwachten jullie echt dat Wout nog een meter voor hem rijdt?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #600450

  Roglic, wat was dat? Samen winnen? Schandalig! Mooi dank om Van Aert 3 weken te laten knechten. Dit kan echt niet door de beugel. Dumoulin trouwens ook, die van Aert de kop op dringt ipv een gaatje te dichten. Woedend!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #599067

  Toch wel. De klassieke kern zou best wat versterkt worden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #599040

  Vanmarcke vergane glorie? I don’t think so. Vorig jaar knechtte hij prima voor Bettiol en als 2e man achter van Aert heb ik hem véél hoger zitten dan Teunissen. Vanmarcke is een man die mee het wedstrijdbeeld kan bepalen waar Teunissen toch meer de zaken moet ondergaan.

  Durbridge heeft idd geen grootse dingen laten zien in RVV en PR. In de semi-klassiekers is hij wel al de evenknie van Teunissen gebleken. In combinatie met zijn tijdrijderscapaciteiten denk ik dat hij een goeie man voor Wout kan zijn die op een belangrijk moment een gat kan dichtknallen.

  Bij Dillier zou ik nog even naar zijn 2e plaats in Roubaix willen verwijzen. De inhoud is er.

  Eén van deze 3 lijkt me sowieso een versterking. Van Langeveld ben ik ook niet vies trouwens, maar die is al wel iets ouder.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598950

  Langeveld, Keukeleire en Vanmarcke staan er wel vaker in de klassiekers. Daarbij Bettiol als een van de betere kopmannen van het moment. Gewoon een mooi team.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598947

  Dillier, Durbridge, Vanmarcke…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598943

  Kijk de finale van de RVV ’19 nog eens terug. Dan zie je hoe sterk EF is. In mijn ogen heeft van Aert door zijn prestaties een team verdient dat hem in de finales kan afzetten waar het moet. Best ontgoochelend om zo vaak te moeten lezen dat hij maar tevreden moet zijn en zijn plan moet trekken met wat er is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598927

  @Fanny, ik mag hopen dat de Jumbo-leiding het toch iets anders ziet. Zo niet, zou ik er toch voor beginnen vrezen dat van Aert een ander team opzoekt, ook al is de omkadering & begeleiding bij Jumbo perfect voor hem. Misschien wordt het dan wel gezeur om iets.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598908

  DCQS & AG2R vooral, idd. Als ze blijven bestaan in hun huidige vorm ook EF. Ook Trek lijkt me in de breedte beter. Ineos kan (als ze willen) ook een sterk team opstellen (Kwiatkowski, Van Baarle, Rowe, Stannard, Moscon (?), Doull, Lawless…;). Maar dan zijn we er wel met teams die (in de breedte) sterker zijn dan Jumbo-Visma. Ik bedoel ook zeker niet dat Jumbo een slecht voorjaarsteam heeft. Wel dat er best denkbare situaties zijn waar van Aert in de problemen kan komen tegen die sterkere teams.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598898

  Het gaat echt niet over Affini, Lindeman of van der Hoorn en zeker ook niet over het gewoon uitrijden van wedstrijden. Voor die eerste uren zit het wel goed. De mannen die er nu zijn (Teunissen, Roosen, Eenkhoorn…;) kunnen zeker ook fietsen en zijn een basis. Maar de stelling dat het in de finale van de grootste klassiekers wat mager is, is toch niet zo vreemd? Nogmaals; wie gaat er komend voorjaar rijden als Naesen & Lampaert vertrekken op 70km van de de finish. Moet van Aert hopen dat EF of Trek het voor hem oplossen of mag hij verwachten dat zijn eigen team sterk genoeg is om een dergelijke, te verwachten situatie op te lossen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598884

  Toch benieuwd wie er komend voorjaar gaat rijden als Naesen & Lampaert vertrekken op 70km van de de finish. Moet van Aert hopen dat EF of Trek het voor hem oplossen of mag hij verwachten dat zijn eigen team sterk genoeg is om een dergelijke, te verwachten situatie op te lossen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598841

  Als er voortaan naar van Aert wordt gekeken om mannen als Asgreen en Van Baarle terug te halen, heb je een probleem.

  Als 1 lekke band in het Bos al voldoende is om je koers om zeep te helpen, dan toont dat vooral aan dat de ondersteuning niet goed genoeg was.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598828

  Ik denk dat het vorig jaar best een probleem was. In de RVV had van Aert niemand meer aan zijn zijde om Van Baarle en Asgreen terug te halen in volle finale. En in Roubaix stond hij er naar het Bos van Wallers alleen voor. Volgens mij is er hier net heel veel ruimte voor verbetering.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598810

  Het Nieuwsblad toonde vooral de achilleshiel van de voorjaarskern aan: Teunissen is als schaduwkopman niet sterk genoeg en te opportunistisch. Maar goed, we zien wel hoe het in oktober loopt. Ik vrees voor een scenario van Aert tegen een overmacht en iedereen die naar hem kijkt. VDP kan dan nog een welgekomen bondgenoot worden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598741

  @Yeez, die wedstrijd was een grote tactische miskleun. Teunissen had veel vroeger moeten aangeven dat hij niet goed genoeg was en hij had de benen moeten stilhouden ipv mee rond rijden en zo het gat vergroten. Het enige wat Teunissen wel gedaan heeft die wedstrijd is zijn eigen kopman buitenspel zetten. Die wedstrijd is dus echt geen voorbeeld om de voorjaarssterkte van Jumbo aan te geven, ook al waren van Aert en Eenkhoorn wel op niveau.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598730

  Het Nieuwsblad was tactisch gezien een ramp. Teunissen was mee maar werd er vlotjes uitgereden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598662

  Ik niet. Met dat team haal je Lampaert, Pedersen en Naesen niet terug als ze vertrekken op 70 km van de finish.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598611

  Wat ondersteuning en rolverdeling betreft was mijn conclusie al langer klaar Morgenstern. Ik ging er vanuit dat van Aert al lang met dat gepersonaliseerd stuur rond reed. Dus die info is nieuw.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598592

  Tijd dat Jumbo de ondersteuning, het materiaal en de rolverdeling binnen het team in orde brengen voor van Aert, als ze zijn contract willen verlengen. Wel benieuwd wat het verhaal is achter dat stuur, want dit is echt niet ok natuurlijk.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #596394

  In de RVV en PR heeft van Aert juist steun nodig als Quick-Step en AG2R één van hun vele mannetjes vroeg wegsturen. Dan heeft hij helpers nodig om gaten te dichten zodat hij er zelf op het juiste ogenblik aan kan beginnen. Eén goeie extra helper zou al een wereld van verschil kunnen betekenen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #596287

  Helemaal eens met het riedeltje van Kelderfan. Ondersteuning voor de klassiekers is ok, maar nog niet voldoende en al zeker niet op het niveau van de ondersteuning die Roglic in de Tour heeft. Er moet gewoon iemand bij waarop je kan rekenen in de (voor)finale. Ik denk dat Wout zijn top-ondersteuning ondertussen wel verdiend heeft.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593708

  Hopelijk hameren van Aert en zijn zaakwaarnemer dan wel op een versterking van de voorjaarskern.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #589022

  Roglic had gisteren ook het geel kunnen nemen én tijd op Bernal en co en dan vandaag de trui weer kunnen afgeven aan een vluchter.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 34)

Laatste nieuws