Aangemaakte reacties

21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #594314

  Dus omdat dit het JV topic is kunnen er niet 2 renners voor een hoge notering gaan? Van Aert kan Groenewegen prima begeleiden de laatste 500m en kan zelf vervolgens ook nog plek 5 rijden. Hij heeft wel aangetoond dat hij ook veel punten kan pakken in de heuvelachtige ritten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593877

  Lijkt mij makkelijk te combineren volgend jaar wil je weer voor tourwinst en meer gaan: Van Aert voor het groen, Groenewegen voor de etappes, Dumoulin voor het klassement. Die laatste heeft bewezen klassementen te kunnen rijden zonder ploeg. Dan zou je evt Kruijswijk kunnen meesturen als schaduwkopman. Dan heb je dus 4 namen: WvA, Groenewegen, Dumoulin, Kruijswijk. Voor het treintje in de sprints heb je nog 2 renners nodig: Martin en een renner als Teunissen. De laatste twee plekjes gaan dan naar klimmers als Oomen en Kuss. Dan heb je een gebalanceerde ploeg die in elke etappe kan winnen en aan het eind van de Tour meerdere truitjes in bezit kan hebben.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #578503

  Jumbo mist voor de klassementsploeg dus eigenlijk nog een bepaalde type renner als Castroviejo/Kwiatkowski/Van Baarle. Hopelijk zit die dan bij 1 vd 3.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #578075

  JV ruikt het geel. Denk dat het nu nog belangrijker is dat Kruijswijk mee gaat. Bernal kan op deze manier een 1 tegen 3 situatie krijgen op sommige momenten. Denk dat Sivakov zijn sterkste knecht is en die was minder in de Dauphine dan Kuss. Iedereen weet dat Bennett ook in topvorm is en minimaal sterk genoeg om iedereen van Ineos eraf te wapperen op Carapaz, Bernal en Sivakov na. Ineos gaat de Tour niet winnen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #577184

  Dat er wordt getwijfeld over een vervanger van Kruijswijk kan ik niet begrijpen. De vlucht terugpakken is in principe geen doel. Geel wel. Gesink en van Aert gaan niet meer mee met de laatste 25-20. Als je dan al Kuss en Bennett moet inzetten lijkt me dat niet zo heel verstandig op het moment dat je er maar 2 achter hebt(Dumoulin en Roglic). Mocht 1 van de twee wegvallen(Kuss of Bennett) heb je helemaal een probleem. Altijd Tolhoek meenemen, Bennett en Kuss blonken in het verleden niet uit in consistentie dus lijkt mij het beste dat je er altijd nog 1 bij hebt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #577098

  Je kan toch nooit met maar 4 klimmers aan de start staan als 2 daarvan zo min mogelijk kopwerk moeten doen. Even aan de boom schudden door andere ploegen en je bent 4 renners kwijt lijkt mij niet de bedoeling. Martin is sterk genoeg om alleen op kop te rijden(veel sterker dan Rowe die dat jarenlang heeft gedaan) daarnaast nog Van Aert en Gesink die ook het een en ander kunnen op het vlakke en de heuvels. Waarom in godsnaam Martin gaan ontlasten? JV heeft in principe toch geen belangen bij het terughalen van kopgroepen? De verschillen worden 9 vd 10 keer gemaakt in de bergen, zo niet dan heb je met Martin, Van Aert, Gesink, Dumoulin en Roglic 5 uitstekende hardrijders, zou een keuze voor Jansen niet kunnen begrijpen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #577080

  Kruijswijk moet in principe gewoon gaan. Anders altijd Tolhoek kiezen. Martin sterk genoeg voor vlakke etappes.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #576357

  Mocht het zover komen dat Bennett én Kuss weg zijn, dan is er geen fris peloton meer over. Als er dan nog zo’n 10-15 renners aanhangen is het gewoon zaak dat 1 van de 2(Dumoulin of Kruijswijk) gaat aanvallen, degene die wegblijft wint, als ze beide niet wegkomen maakt Roglic het wel af in de sprint. Lijkt mij de beste oplossing.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573903

  Iemand die weet wat er met Tom is gebeurd in de Tour de l’Ain? Ik schakel net in, als je het zo ziet lijkt JV de sterkere ploeg aankomende Tour.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #571754

  Bevin komt inderdaad niet. Ik had begrepen vd Berg/van Hooydonck/Vermote/Tiller als vervanger van Leezer. Verrassende naam zou misschien Alexander Edmondson kunnen zijn?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #569770

  Ik had het ergens gehoord, maar vind het niet echt namen die bij JV passen. Vooral Moscon niet… Lijkt mij te duur en erg moeilijk, voor welk werk zou hij daarnaast uberhaupt gehaald worden? Vind het dus een vreemd verhaal. Ik dacht dat misschien anderen het ook hadden opgepikt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #569751

  Iemand die weet waarom TJV interesse heeft in Julius vd Berg en Gianni Moscon?

  In reactie op: Team Sunweb 2020 #567712

  Kunnen wij deze ploeg volgend jaar nog wel onder de Nederlandse wielerteams scharen? Naast het feit dat ze geen Nederlandse licentie hebben, verliezen ze voor volgend jaar ook nog 2 Nederlandse kopmannen. Ik weet niet in hoeverre de omkadering nog Nederlands is, maar qua renners en licentie lijkt het volgend jaar geen Nederlandse ploeg te zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #567711

  ICA beetje een vreemde ploeg, volgens mij zit die opleidingploeg van hun ook helemaal vol met c rennertjes als Avila. Verder inderdaad het verlengen van Biermans en Cataford, die zouden anders geen WT ploeg kunnen krijgen. Kelderman moet daar ook niet heengaan als het is zoals het lijk, namelijk een ploeg zonder idee en plan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #567169

  Exact S. Morgenstern. Zij pikken relatief goedkope talentjes op, Vingegaard/Kuss bijv, die ze vervolgens doorontwikkelen tot volwaardige knechten.

  Is Boasson Hagen eigenlijk in verband gebracht met TJV? Lijkt mij een hele realistische versterking en lijkt mij ook te passen ivm het feit dat Visma Noors is. Aflopend contract, brengt ervaring mee die je evt verliest in Martin en Wynants, kan op veel terreinen van pas komen. Is 33 en kan daarmee zeker nog 2 jaar mee.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #567154

  Is het niet juist heel slim wat JV doet, waardoor ze juist niet voor mensen als Haig moeten gaan? Volgens mij wordt hier totaal voorbijgegaan aan de ontwikkeling van de eigen renners, zoals Foss(een tour de l’avenir winnaar) en bijvoorbeeld een Kuss? Die jongens ontwikkelen zich ook, als je het met een beperkt budget wil opnemen tegen Ineos moet je het juist zo blijven aanpakken. Dus voor volgend jaar niet kijken naar Haig, maar naar Leemreize. Incidenteel moet je dan kijken naar jongens als De Plus en Oomen. Zo sta je niet stil maar zit er ontwikkeling in je ploeg, ipv de hele tijd versterkingen kopen.

  In reactie op: Team Sunweb 2020 #566941

  Tuurlijk is 2x top 10 rijden in 1 jaar in 2 monumenten wel wat waard. Als dat niks waard is rijdt 99% van de renners voor niks rond.

  In reactie op: Team Sunweb 2020 #566796

  Wat klets jij, Rawolf? Oomen kan toch prima top 10 rijden in zulke koersen? Dan heb je daar toch alles te zoeken? Top 10 rijden in monumenten is geen vanzelfsprekendheid.

  In reactie op: Team Sunweb 2020 #566084

  Deze ploeg is een beetje de weg kwijt. Waar ze vroeger altijd uitblonken met een mooie duidelijke visie slaan ze nu de plank elke keer opnieuw mis. Matthews, Oomen de voorlopige Vueltaploeg… Ik vind het bizar.

  In reactie op: Team Sunweb 2020 #565950

  1. Leknessund
  2. Arensman
  3. Dainese
  4. Hirschi
  5. Van Wilder
  6. Brenner
  7. Eekhoff
  8. Donovan
  9. Kanter
  10. Gall
  11. Salmon

  Arensman en Leknessund heb ik toch wel echt een hoge pet van op. Verder heeft eigenlijk iedereen tot plek en met plek 7 genoeg potentie om kopman te worden. Dus dat is op zichzelf al extreem natuurlijk.

  Verder lachwekkend als er ook maar iemand is die gelooft dat Sunweb Oomen vrijwillig laat gaan. Geen enkele ploeg zou zo’n veelbelovende renner vrijwillig laten gaan, echt helemaal niemand.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #565834

  Ach joh kom op mensen… Ik vind het schitterend wat voor ploeg JV op de been brengt… Martin kan (als je de gele trui hebt) grote stukken op het vlakke fietsen, beter dan een Luke Rowe. Van Aert kan Martin daar perfect bij assisteren en beide komen toch ook wel een berg over. Daarna heb je voor het begin van de klim Gesink nog. Tegen die tijd(als Ineos inderdaad aankomt met de renners die hier worden genoemd) en Gesink gaat eraan trekken, is Ineos al de halve ploeg kwijt. Als je dan nog Bennett en Kuss hebt, die bergop ijzersterk zijn, sloop je de ploeg van Ineos. Met jongens als Dumoulin, Roglic, Martin en Van Aert ga je JV ook echt niet pakken op het vlakke.

  BERNAL Egan – KRUIJSWIJK Steven
  FROOME Chris – DUMOULIN Tom
  KWIATKOWSKI Michał – GESINK Robert
  THOMAS Geraint – ROGLIC Primoz
  VAN BAARLE Dylan – VANAERT Wout
  SIVAKOV Pavel – BENNETT George
  CASTROVIEJO Jonathan – KUSS Sepp
  ROWE Luke – MARTIN Tony

  Als de selecties er zo uitzien zie ik absoluut geen problemen voor Jumbo Visma, uiteindelijk was de trein van Ineos bergop altijd het probleem. Ik zie hier toch echt een trein die kapot gereden kan worden door een team met veel minder financiele middelen. Voor het eerst in (8?) jaar vecht Ineos tegen een ploeg die op veel fronten gelijkwaardig is en in de bergen zelfs sterker.

21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)

Laatste nieuws