Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 111)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #880635

  Ric, sorry het lukt me niet om Pb’s te versturen. Maar ik ben in ieder geval niet de nr 3 in de wielerflits subpoule ;)

  In reactie op: Scorito-algemeen #880357

  De spanjaard (als we het over dezelfde hebben) speelt ook niet zoveel bij zijn club en gegeven de lastige poule met Duitsland en de niet sublieme vorm van Spanje vond ik hem toch wel erg prijzig om mee te nemen.

  Mijn team tot nu toe is een 1-3-4-3:

  ARG
  DEN, BRA, ENG
  CRO, ARG, CRO, BRA
  ARG, FRA, BRA

  Bank: DEN, DEN, DEN, SPA, CRO

  Toegegeven, het leunt veel op Denemarken en Kroatie, maar daardoor kan ik ook Brazilie en Argentinie meenemen die elke wedstrijd veel gaan scoren hopelijk. Met Frankrijk respectievelijk Belgie als ‘favorieten’ voor de 1e plek zie ik voor Den en Cro ook wel mogelijkheden voor een upset.

  Goedkoopste speler is 2M, duurste is 5m. Geen crybaby in mijn team ;) (stiekem wel FOMO)

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #880318

  @Ric dank voor de info! Heeft Scorito ook laten weten of dit alleen een fout was voor Topcoach? In Bondscoach staat namelijk dezelfde puntentelling vermeld. Het nut van een aanvallende middenvelder is in dat opzicht minder belangrijk en het zou des te meer reden zijn om goed scorende aanvallers mee te nemen.

  Ik heb zelf ook een bericht gestuurd aan Scorito maar als je het al van Scorito hebt gehoord, dan zou ik het graag horen.

  In reactie op: Scorito-Topcoach NL #880119

  Avond heren,

  Ligt het aan mij of zijn de spelregels ten aanzien van goals veranderd? Nu staat bij de spelregels vermeld dat bij een doelpunt een aanvaller 64, een middenvelder 80 en een verdediger 96 punten scoort. Dit was toch altijd 32 – 64 – 96 of zit ik er nu naast?

  Als Scorito het veranderd heeft, waarom dan in het midden van het Topcoach spel? Of was het dit seizoen sws al zo?

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #849715

  Roglic thuis, Carapaz en Evenepoel erin, laat de Vuelta maar komen!

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2022 #843071

  Arjen = scorito stagiair confirmed?!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #837000

  Hoi gaat Bagioli morgen in de kopgroep zitten? Bedankt

  In reactie op: Afvalkoers Tour 2022 #835313

  Dank Ab, mooie editie was het. Succes overblijvers!

  In reactie op: Afvalkoers Tour 2022 #834952

  Ik zou mijn vraagtekens wel willen stellen bij de winst van Hippolyte Aucouturier, die moet een ander vervoersmiddel hebben gebruikt op enig moment. Of ben ik de enige die Autocoureur in zijn naam leest? :)

  In reactie op: Afvalkoers Tour 2022 #832679

  Aah rustdag, time to take stock. Ook Vingegaard is door bijna iedereen gekozen, behalve Rabbiej. Met alleen Thomas die het verschil kan maken in de bergen en evt. Pinot en Kamna in de ontsnapping, moet ik met mijn laagste CQ-team hopen op veel gelijkspel. Daarnaast hopen dat Van der poel goed herstelt en daf Van Aert veel gaat knechten. In dat laatste heb ik op de een of andere manier weinig vertrouwen :^)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #828677

  Het is wel een vilein klimmetje. What’s in a name…

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #827918

  @Zitvlees interessante overwegingen! Mozzato is nou juist zo’n renner die inderdaad net vandaag en morgen op het break-even point zit ten opzichte van het selecteren van Roglic en Vingegaard. Later in de race zal zijn meerwaarde stijgen verwacht ik, omdat er dan misschien sprinters zijn uitgevallen zodat hij een paar plekjes opschuift en Jumbo niet meer in het geel rijdt. Moet ie natuurlijk zelf wel overeind blijven en niet doodvermoeid zijn na die bergen, maar voor 500k prima gokje.

  Zelf heb ik 7 sprinters. Ik zat wat te twijfelen wegens het kleine aantal sprintetappes, maar veel van de sprinters die ik heb kunnen ook in etappe 4 scoren en bovendien geldt het adagium dat je toch elke etappe 9 renners moet opstellen. Zit je dan met je 15 klassementsrenners. Ik snap wel dat je met corona aan risicospreiding verstandig kunt doen, dat heb ik zelf ook gedaan en dat kon doordat ik cheap Van Poppel en Mozzato mee kon nemen.

  Waar ik nog steeds niet over uit ben – en dat kan zijn door een denkfout aan mijn kant – is dat 79% (!) Jakobsen voor 4m in zijn team heeft opgenomen. Voor echt MAXimaal 6 sprints, maar realistisch gezien 4 sprints waar vandaag het ook nog wel eens mis had kunnen gaan. Als hij al die sprints al wint (200 punten + groene trui points) zal hij in het ideale team komen, maar dan moet je wel precies de juiste klassementsmannen hebben gekozen om hoog te eindigen. Jakobsen was bij mij al vanaf het begin tot het eind een no-go omdat de verhouding miljoenen – punten erg scheef ging, namelijk 1m – 50 punten naar verwachting. Veel forumleden zeiden al dat Ganna te duur was, maar die kent dezelfde verhouding van 1m – 50 punten (2m en 2 tijdritten waarin hij naar verwachting eerste ging worden + gele trui points). Ganna trouwens ook nog door 48% gekozen.

  Dus ben benieuwd naar de beweegredenen voor het kiezen van Jakobsen van de forumleden die hem wel hadden. Beweegredenen waarom jullie hem juist niet hebben meegenomen mag natuurlijk ook.

  In reactie op: Afvalkoers Tour 2022 #826212

  Team opgestuurd, zin in!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825913

  Hmm, toch maar Gaudu erin fietsen dan. Zo’n ploeg heeft niet voor niets vertrouwen in zo’n renner en het talent wat er ongetwijfeld is moet er ooit toch eens uitkomen. Daarnaast rijdt hij in eigen land en werd ie vorig jaar 11e. Gek dat ik hem hiervoor niet echt overwogen heb. Soms heb je een gedachte bij een renner en dat gaat er niet meer uit.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825665

  @Thom Bijzitter ben benieuwd! Deel je je team hier nog even na de deadline? :)

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824439
  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #824432

  Jammer, Alaphillippe had voor veel 0-punters kunnen zorgen!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #823840

  Sorry hoor, maar als je op dit parcours (tijdrit, kasseien, heuvels) geen Bob Jungels in teruggekeerde vorm meeneemt voor maar 500k, dan kan ik je niet meer serieus nemen.

  In reactie op: Afvalkoers Tour 2022 #822319

  Graag doe ik mee als er nog plek is!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #816114

  Nu was Henk ook wel gewoon wat de zuurpruim aan het uithangen door niet te erkennen dat in de afgelopen jaren inderdaad geen sprinters vrijwillig waren afgestapt. Terwijl hij ook had kunnen aangeven dat hij desalniettemin verwachtte dat dit jaar ze wel zouden afstappen i.v.m. het geringe aantal sprintetappes o.i.d. Dat heeft op zich niets te maken met de status van ab of nasibal.

  Arjen is wel aan de beterende hand maar heeft nog wel de neiging om als forumpolitie je berichten na te gaan en te checken of jij inderdaad wel een aardige bijdrager bent… En dat dan maar in het forum te gooien in de hoop dat iedereen met pek en veren klaarstaat? Dat is nou een van de dingen waar ik mij aan stoor ipv de of/of vragen. Dat zijn gewoon mensen die wat minder ervaren zijn en een leuk poultje willen maken, verder geen kwade wil.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #809881

  Zelf had ik weinig vertrouwen in Demare, maar heb ik hem toch meegenomen omdat hij volgens de bookmakers de favoriet was voor het puntenklassement en omdat ik verwachtte dat Cav zou afstappen. Ewan zou sws afstappen. Soms moet je niet op je eigen gevoel afgaan maar op de mensen die er verstand van hebben!

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #803980

  Vdp gaat morgen minimaal top 3 rijden.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #802473

  Ik vermoed dat morgen diverse teams waarvan de kopman aangeeft zich goed te voelen aan de boom gaan schudden om te kijken welke renners zij vroeg in de ronde al op achterstand kunnen zetten. Bijvoorbeeld omdat hun benen vermoeid zijn na zo’n ‘intensieve’ rustdag. Net als in de meeste eerste bergetappes van een grote ronde. Dus een fight for GC waarschijnlijk!

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #801312

  @Geurt van Lagen
  Wel de truipunten inderdaad, niet de punten van etappewinst.

  In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #801268

  Hoi Geurt, je krijgt geen teampunten bij een tijdrit. Verder klopt ie. Deze forumleden hebben allemaal die fout nooit gemaakt, vandaar deze reacties.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 111)

Headlines