Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #710894

  @rouvoet zeer +2

  Die Ridekaartjes zijn veel minder informatief en duidelijk dan wat de tour zelf biedt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #675486

  Dat duidelijk wordt waar ze precies met hem naar streven en hoe ze dar aan gaan werken. Kopmanschap? Grote ronde? Vrijbuiten? Meer op de tijdrit focussen? Explosiever worden? klimklassieker? of werkpaard…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #675472

  bij de komst van iemand zeg je altijd “we geloven in elkaar en zien het in elkaar zitten” en meer van dat soort blabla. Daarna heb ik later geen duidelijke toekomstvisie gezien en in de wedstrijden tot nu is het louter werken. That’s it.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #675417

  @rahimns tuurlijk, dat kan ook allemaal nog goed uitpakken. Desalniettemin zie ik dat hij Tjv meer het risico loopt onder te sneeuwen dan wanneer voor een iets kleinere ploeg was gegaan. En zou ik als ik bijv Arensman was daar ook diep over peinzen. Al die goede buitenlanders nekken de kansen van Nederlandse talenten wat.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #675406

  @madeleinestars die perspraatjes die zijn komst begeleiden heb ik wel gezien. Maar sinds zijn komst is het stil. Ik vrees er gewoon wat voor dat hij gezien de ambities van Tjv overvleugeld zal worden door de opkomende talenten. een ploeg waarin wat meer gevrijbuit mag worden en je niet steeds voor wereldtoppers moet werken lijkt me dan wat aantrekkelijker.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #675385

  Oomen mag alleen maar werken. Sinds zijn komst heb ik de ploegleiding nooit iets in de verschillende interviews of podcasts horen zeggen over Oomen en zijn toekomst. ze lijken zich volledig op Roglic, Groenwegen en WvA te focussen. Over Vignegaard en Kuss heb ik wel plannen voor de toekomst gehoord, over Oomen merk je niks qua visie. Dat lijkt vooral een werkpaard te worden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #675319

  Arensman moet niet naar TJV. Dan komt ie net als Oomen op het derde plan terecht.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #659275

  Weet iemand wat TJV van plan is met die Affini. Die presteert tot dusverre bar weinig. Hadden ze beter Taco kunnen houden.

  wat is er loos met mollema?
  dit kopgroepje had hij toch wel mogen volgen

  En dan te bedenken dat we vroeger vaak de hele week alleen maar saaie sprintetappes hadden. Ik hoop dat de tour dat nooooit meer doet.

  Dit zou toch moeten kunnen voor Groenewegen. Alhoewel ik gisteren ook niet had gedacht dat er zoveel mannen gelost zoyden worden. Een late uitval van Terpstra zie ik ook wel zitten.

  Toch jammer voor Mike.

  Zijn er ook klassementsmannen achtergebleven?

  In reactie op: WielerFlits App #479192

  Zolang de app niet iets biedt dat je op de mobiele website niet hebt, voegt het voor mij niets toe. Ik blijf liever in de browser.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #389949

  @kelderfan. Een rondje met een tijdrit erin winnen lijkt me lastig voor Tolhoek. Daar moet ie zich nog echt in ontwikkelen als ie rondjes wil winnen. Maar gewoon lekker blijven klimmen en eerst eens een keer een etappe winnen lijkt me ook al heel wat.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #382726

  Olivier zou ik toch nog wel een jaar de kans geven.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)

Volg hier

Net binnen