Aangemaakte reacties

24 berichten aan het bekijken - 1 tot 24 (van in totaal 24)
 • In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #383428

  Ik ben ondertussen mijn 3 duurste renners verloren met Nibali, Gaviria en Groenewegen op 1 dag, dus voor mij totaal geen kans meer om hoog te eindigen.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #376503

  Zeker voor mij ook.

  Ik heb 3x BMC, 1x Sky, 2x QS, 1x Movi, 1x TLJ. In totaal denk ik 6 man van de top 3 teams, dus moet een goede score worden vandaag!

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #374832

  Samn, ik heb ook de hele tijd lopen wisselen, maar wil het nu niet meer doen, zelfde als jou weet ik niet of me dat lukt. Ik heb 3 klassementsmannen, 1 witte trui man, 2 top sprinters, 1 2e rangs sprinter en TTT mannen en aanvallers.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #374672

  @thewout79 dan zou ik voor de eerste combinatie gaan. TTT punten en ik denk dat G. Martin en martinez de witte trui allebei niet naar Parijs brengen.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #374545

  Ik heb zelf geen vertrouwen in Thomas. Ik denk dat Valverde wel veel punten zal pakken en het hoogste gaat eindigen van de Movistars. Combinatie Valderde/Yates kan dan dus ook. Als Porte een keer op zijn fiets blijft zitten deze tour dan gaat hij Top 3 rijden, maar de vraag is of dat ook gaat gebeuren.

  Edit : Ik denk dat Laporte meer gaat sprinten en uiteindelijk meer punten gaat halen dan Cort

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #374322

  Zorg dat je TTT specialisten niet allemaal moet wisselen van rit 2 naar 3 ;) G.Martin en Benoot zullen in de eerste 2 ritten normaal gesproken geen punten halen en ook niet heel relevant zijn in de TTT, dus zet die op je wissel positie en plaats 2 van je TTT mannen alvast in de basis.
  Vervang 1 van je reserves van 1 naar 2 punten zou ik zeggen. Schär naar Bevin bvb. Bevin kan in de ITT misschien nog punten voor je scoren.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #374162

  @jsprunk de reactie van Kruijswijk is volgens mij meer om aan te geven dat hij de kopman is en de reactie van Roglic reëel dat hij niet persé voor het AK gaat, maar als hij goed staat, dat hij niet het AK gaat laat lopen. Als Roglic de kans heeft om de Tour top 3 te rijden, maar vooraf was dat niet de intentie, dan gaat hij toch echt niet even in de remmen knijpen. De vraag is alleen of hij die 3 weken voor het AK aan kan op het moment.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #374136

  Ik ben tevreden met mijn ploeg. Ik heb 2 absolute kopmannen met Froome en Nibali. Meerdere kanshebbers op de witte trui na de sprint etappes, ploegentijdrit en kasseien, specialisten en TTT opvulling. Laat maar komen die Tour! Bespaart me ook tijd met nadenken of ik toch nog wil aanpassen :)

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #374126

  Qua resultaten verschillen die 2 dit jaar niet zoveel. Maar het scheelt wel 1 puntje ;)

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #374024

  Bardet Valverde met betrekking tot eindklassement en etappepunten. Beide sprinten altijd mee in kleine groepjes en kunnen dat ook redelijk. Porte is daar niet zo van, maar heeft wel een betere tijdrit en TTT met BMC dan Bardet. Uran schat ik als zwakste in van de 4. Valderde/Porte is dus ook een optie als combinatie.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #373978

  Ik heb Froome niet. Ik heb net dat ene puntje nodig om een andere renner te nemen waarmee ik meer punten hoop te scoren dan het verschil tussen Froome en Dumoulin.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #373601

  Het is lastig omdat ik denk dat er niet veel verschil tussen zal zijn qua uitslagen. Ik kan je er geen goed advies over geven dus :)

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #373360

  Bardet en Yates zijn beide podiumkandidaten, Zakaran en Uran top 10 imo

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #373238

  Boudat zal regelmatiger sprinten denk ik. Wanty heeft 3 mannen die 10-20 mee kunnen sprinten en ik verwacht meer van Pasqualon dan Boudat of Dupont.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #373193

  1 punter of 3 punter, dus wat wil je kwijt?

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #373101

  Ja er gaan heel veel verschillende ploegencombinaties komen. Ik heb 1 topsprinters en 2 mindere sprinters, 3 klassementmannen, 1 iemand voor de jongerentrui en dan tijdritspecialisten en aanvallers. Ik ben benieuwd of ik het niet aan pas de komende 4 dagen :P

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #373079

  Ik heb mijn team zo compleet en ik heb ook reserves voor de ploegentijdrit, maar die ga ik er nooit allemaal in krijgen met maar 1 wissel per dag :D

  Hier ook nog maar even mee puzzelen dan.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #372733

  @Timber als ik dit zo lees, dan krijgt iedereen van de ploeg die de rit uit rijdt, dezelfde aantal punten voor de gefinishte plek :

  De ploegentijdrit wordt gewaardeerd volgens categorie B. Alle actieve renners krijgen de score die overeenkomt met de uitslag van hun ploeg tijdens deze etappe.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #372489

  Hij staat er bij mij ook al vanaf het begin in hoor Willem!

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #372323

  Ja Sky zal pas na de uitspraak alles bekend kunnen maken natuurlijk.

  Edit : Nou dat is ook weer opgelost. Maak het team dan ook maar bekend :)

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #372319

  Ik had Froome niet in mijn ploeg, maar als hij niet start, dan zie ik Bernal(Als hij idd mee gaat) een serieuzere optie voor de witte trui aangezien hij dan een plekje opschuift in de pikorde van de Sky trein. Geen idee hoe hij over de kasseien gaat, ook niet met Latour of Martin trouwens.

  Maar dat zou wel voor wat verschuivingen in mijn team zorgen. Ik had hem redelijk klaar, maar als Froome uit valt, dan ga ik misschien toch wat dingen anders aan pakken. Ik heb de resultaten van Thomas terug gekeken en in een grote ronde is hij nog nooit dicht bij Froome geeindigt. En om eerlijk te zijn heeft Poels op de Vuelta van vorig jaar na, dat ook nooit gedaan. Dan valt de Sky dominantie dus wel een beetje weg denk ik deze Tour. En dus meer kans voor Bernal op het wit ondanks het strakke Sky stramien.

  Door de vele mogelijkheden kijk ik enorm uit naar zaterdag wanneer het weer gaat beginnen. Tot nu toe de moeilijkste ploeg die ik heb moeten selecteren en het mogelijk niet starten van Froome maakt het er niet makkelijker op. Wanneer dienen de ploegen officieel ingediend zijn? Vandaag of morgen?

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #370968

  In die etappes dat hij geklopt is, is hij dus ook iedere keer 2e geworden. Ik zou hem niet in zijn geheel vergeten dus.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #370685

  Ik heb 4 renners al een tijd niet gewisseld, dus voor mij gaat het om de resterende 4 renners en de reserves hoe ik die wil besteden.
  Met Latour, Groenewegen, Nibali en Kung heb ik een goede basis en dan nog 47 punten nadat ik 6 punten heb besteed aan de reserves. Ik wil er nog 1 topsprinter bij en daarbij valt de keuze waarschijnlijk op Demare of Gaviria. En dan nog 2 klassementsmannen en een wild card. Moeilijke keuzes vind ik het omdat het minder duidelijk is dan de voorgaande jaren. Uitgaande dat ik Gaviria neem, houd ik nog 30 punten over. Ik voel er wat voor om Jungels or Roglic te nemen. Jungels weet ik zeker van dat hij 100% voor het klassement ga en dat hij beter gaat scoren in de ploegentijdrit. Als Roglic er vol voor gaat denk ik dat hij het beter gaat in het AK. In de individuele tijdrit schat ik Roglic nog net iets hoger in. Jungels is 13 punten, dus dan houd ik nog 17 punten over voor 2 renners. Hier wordt het tricky voor mij. Welke 2e hoog scorende AK man wil ik er bij en wat kies je er dan bij?


  @SanTheMan
  Ik denk hetzelfde als jou. Tolhoek zal bij Kruijswijk moeten blijven normaal gesproken, maar mogelijk dat ie wel in de aanval mag in een bergetappe net zoals Bouwman dat mocht in de Giro. Gaudu heeft dat probleem niet natuurlijk. Die zal zeker gaan aanvallen! Moeilijke keuze!

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #370160

  Met de kasseienreit en ploegentijdrit is het uiteindelijk afwachten wie er na de eerste 9 ritten er nog goed voorstaan. Van Richie Porte zijn stuurkunsten ben ik niet overtuigd ondanks dat hij de 2e klassementsman was in de kasseienrit die Boom wint met Nibali die over iedereen minuten pakte in die rit. De ploegentijdrit van Nibali zijn team is nooit overtuigend geweest. Je hebt eigenlijk 5 top teams ervoor : Quick Step, BMC, Sky, Sunweb en Orica. Dumoulin en Froome hebben de Giro al gereden, maar Froome won vorig jaar ook de Vuelta na de Tour ondanks dat de tijd korter was dan die er nu tussen zat. Quintana liet vorig jaar zien dat niet iedereen het lukt om 2 grote rondes goed achter elkaar te rijden.

  Ik vind het tot nu toe de lastigste tour selectie die ik heb moeten maken. Doordat er niet heel veel puncher etappes zijn, ben ik ook niet overtuigd dat Sagan het groen zal dragen na de champs-elysees. Dus welke sprinter gaat er dan bovenuit steken. Ik ben het eens met Quintana dat je eigenlijk wel 3 goede sprinters nodig hebt. 6 sprintkansen tot de eerste rustdag.

  Gaat Bernal mee of is Latour een zekerheidje voor de witte trui of moeten we toch nog rekening houden met Gaudu?

  Keuzes keuzes en ik heb mijn team al zo vaak aangepast. Uiteindelijk valt en staat je team met uitvallen van dure renners bij je concurrenten ;)

24 berichten aan het bekijken - 1 tot 24 (van in totaal 24)

Laatste nieuws