Boasson en Hagen

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 172)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #751173

  Tadic, Til, Mazraoui, Ramselaar, De Wit, Wittek en Pavlidis en Van Wolfswinkel leveren wel vrij constant. Ook vaak de goede captain gekozen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #751143

  Bij mij gaat het in Spanje redelijk, maar bij de rest van de buitenlandse competities matig. Ook overal pas ingestapt na de proefrondes en niet echt in verdiept.

  Bij de Eredivisie draai ik tot nu toe mijn beste seizoen ooit, deze week uit de top-100 gevallen, maar nog steeds 99,8%. Verrassend, aangezien Klaassen, Gakpo, Van der Heide (Heerenveen), Bakker (GAE) en Proper (NEC) weinig spelen om verschillende redenen. Wel af en toe een lekkere pinchhitter-bonus voor Klaassen.

  In reactie op: {Ronde 1} WF-renner van het jaar 2021 #745094

  Tadej Pogacar
  Mikkel Honoré
  Alejandro Valverde
  Jonas Vingegaard

  Adam Yates
  Stefan Küng
  Mark Cavendish
  Mathieu Van Der Poel

  Matej Mohoric
  Filippo Ganna
  Christophe Laporte
  Sonny Colbrelli

  Remco Evenepoel
  Kasper Asgreen
  Simon Yates
  Julian Alaphilippe

  Wout Van Aert
  Danny Van Poppel
  Tim Merlier
  Yves Lampaert

  Thomas Pidcock
  Florian Sénéchal
  Maximilian Schachmann
  Egan Bernal

  Joao Almeida
  Giacomo Nizzolo
  Ethan Hayter
  Jasper Philipsen

  Dylan Van Baarle
  Bauke Mollema
  Damiano Caruso
  Primoz Roglic

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #730161

  Sénéchal meegenomen voor 750k voor de teampunten in vlakke etappes en eventueel afstappen van Jakobsen (wist niet hoe het met zijn conditie voor 3 weken zat). Dit scenario had ik niet voorzien, maar is wel lekker meegenomen!

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #730090

  Vandaag Aberasturi als captain, dus het is weer zo’n dag.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #729134

  Bij deze wil ik nog met terugwerkende kracht mijn excuses aanbieden aan onder andere @Lo Zar en @Pietje Precies, die voor de Tour al voorspelden dat Haig goed was voor zijn val. Ik was het er niet mee eens, maar ik had ongelijk. Hij bewijst hier dat hij met de beste meekan. En daarvoor ga ik nu door het stof, ik geloof nu wel dat een top 5 in de Tour zeker mogelijk was geweest (zeker als je daar een O’Connor en Kelderman ziet staan).

  Met deze post zat ik er dus naast: https://www.wielerflits.nl/wielerforum/topic/scorito-tour-de-france-2021/page/232/?amp

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #728501

  Voor de 2e keer Storer op de bank terwijl hij wint, had al 5000 plekken hoger kunnen staan als ik hem 2x had gecapt ipv gebankt.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #727294

  Als je Démare hebt zou ik je geld terugvragen, die stopt gewoon met trappen zodra hij niet kan winnen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #727034

  11 klimmers in de selectie, 2 op de bank: Storer en Bardet. Meteen afgestraft. Nog wel 21 plekjes gestegen op een of andere manier (Kuss?) maar dit had een mooie dag kunnen zijn.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #723893

  Kuss opgesteld voor de teampunten maar hij heeft er zelf ook zin in vandaag!

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #721048

  @Voorwiel

  Quote:
  Overigens ben ik erg benieuwd naar Molano. Als hij rijdt, knikker ik misschien Philipsen er zelfs nog uit gezien de hoeveelheid sprints. Ook al is hij de beste, weet ik niet of hij minimaal 450 punten gaat halen.

  Ik ben al geen aanhanger van de “100 punten per miljoen-religie”, maar voor sprints in de Vuelta moet je die vuistregel toch echt loslaten. Met 4 vlakke sprints zijn er maximaal 200 (4×50) punten te behalen, dat zou betekenen dat je alle sprinters boven de 2 miljoen al kan thuislaten. Dan heb je nog de kopmanbonus, dus 1 sprinter van 4+ miljoen zou wel kunnen. Met een beetje geluk haalt 1 van je sprinters de 100 per miljoen, maar dat betekent niet dat je de rest moet thuislaten. De vlakke etappes met klimmers opvullen is natuurlijk ook geen optie. Vooral je balans moet goed zijn, dus wat minder sprinters dan in de Tour.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #720534
  Quote:
  Gelukkig zijn er genoeg etappes voor de drie renners die jij noemt om bergop tijd te pakken, met in mindere mate Kuss die moet knechten. Dat Ciccone en Bardet 3 minuten aan hun broek krijgen van Roglic in de afsluitende tijdrit staat vast, maar ik zie beiden wel top 10 hier rijden.

  Dat klopt, ik bedoelde specifiek de proloog. Ik noemde 3 willekeurige namen uit mijn voorlopige team die ik in ieder geval niet ga opstellen daar. Dat Pidcock een goed klassement gaat rijden lijkt mij in ieder geval uitgesloten, maar het lijkt me wel een potentiële puntenpakker. En ik stel hem waarschijnlijk gewoon op in de proloog, want heel veel goede alternatieven heb ik niet.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #720480

  Geen idee hoe Pidcock tijdrijdt, maar wel hoe Bardet, Ciccone en Kuss tijdrijden, dus Pidcock staat er voorlopig gewoon in.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #720292

  Philipsen in de Tour (8 vlakke ritten): 2 miljoen.
  Philipsen in de Vuelta (4 vlakke ritten): 4,5 miljoen
  ¯\_(ツ)_/¯

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #720245

  Met zijn allen voor Sivakov rijden is wel heel erg al je eieren in een glazen mandje leggen. Die ligt nog vaker op straat dan Porte en Kelderman samen. Yates is al het kopmanschap beloofd, Bernal is fit veruit de sterkste en Carapaz en Martinez (mits die meedoen) hebben ook meer bewezen.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #719686

  Ik heb er nog geen berekening op losgelaten, maar als Matthews serieus zijn zinnen zet op de puntentrui, moet hij flink huishouden in alle heuveletappes en daarnaast nog steady top 3 sprinten in het vlakke. Dat zie ik niet gebeuren, ook omdat Roglic in de heuvelsprint niet meer onderdoet voor Matthews.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #718099

  Leuk! Brede top om uit te kiezen vooral. Ik hoop dat het zo blijft, want dan krijgen we lekker veel verschillende teams. Bij de Tour leek het daar ook op, tot alle sprinters een voor een afhaakten en het weer min of meer allemaal hetzelfde werd. Ik hoop niet op dat scenario bij de klassementsmannen. Wat blok van sterke klimmers staat hier op de voorlopige lijst, dat wordt een massasprint op de Alto de Gamoniteiro met de volledige INEOS ploeg als treintje.

  In reactie op: Scorito-algemeen #717142

  De koopjes zijn tegenwoordig bijna niet meer te vinden bij Topcoach. 2 seizoenen geleden nog Wijndal opgepikt voor 2,5 miljoen, toen hij nog in strijd was om een basisplek met Ouwejan. Nu maken ze alle wissels van de topclubs al te duur om op te gokken. Danilo €4M, Klaiber en Magallan €3M, Gorter €3M, Doan €3,5M. Veel geld voor weinig zekerheid.

  In reactie op: Olympische Spelen Tokio 2021 #715668

  Ben benieuwd naar 3×3 basketbal, schijnt een heel snelle sport te zijn. Ook het snelklimmen. En natuurlijk de moderne vijfkamp (schermen, paardenspringen, zwemmen, hardlopen en pistoolschieten).

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #714753

  Zilver met 98%. Het had top-100 kunnen zijn als ik Cavendish had. Dat is de enige fout die ik mezelf aanreken, ik had nooit verwacht dat hij dit nog zou kunnen. 1 etappe winnen had me al verbaasd, maar toen hij die eerste met gemak won zag ik de bui al hangen…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #713053

  Gewaagde tactiek, want als Pogacar wint gaat hij hoe dan ook over Poels heen. Tenzij Poels nog top-6 eindigt in de etappe…

  In reactie op: Tour de France 2021 – Bagagedrager Spel #713006

  Laaste dag om veel tijd goed de maken, dus voor een aanvalller gekozen. Top-10 is nu het hoogst haalbare, vooraf waren de verwachtingen toch hoger, maar de Tour is de Giro niet.

  In reactie op: tijdsverschil koplopers en achtervolgers #712886

  Zodra een koploper aan de afdaling begint, wordt de voorsprong natuurlijk snel groter. Dit is echter de voorsprong in afstand (meters), en niet in tijd (seconden). Het verschil in tijd tussen twee groepen wordt berekend door middel van GPS, dat om de paar seconden een opname maakt van waar de achtervolgers zijn, en hoeveel seconden geleden de koploper daar was. Zo weet je het verschil in tijd tussen de twee groepen. Dan maakt het dus niet uit of de koloper al op hoge snelheid aan het dalen is, de achtervolgers hebben dat ook nog tegoed natuurlijk. De voorsprong in tijd wordt dus om de paar seconden bijgewerkt en is dus niet altijd super nauwkeurig, maar geeft wel een goed beeld.

  In reactie op: Tourchampion #711451

  App is inderdaad verschrikkelijk. Ik kan nergens zien wat mijn eigen score is. Als ik naar het klassement kijk kan ik wel de top 50 zien, maar daar sta ik natuurlijk niet tussen, met Roglic, Haig en McNulty als A- en B-keuzes. De Wielerflits subleague kon ik niet vinden, bij het kopje Subleagues kan ik alleen zelf een subleague aan maken. Maar het idee is leuk in ieder geval.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #709378

  W A A I E R S :D

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 172)

Laatste nieuws