Aangemaakte reacties

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #371183

  Ik twijfel ook nog:
  Gauda en Allaphilipe of Majka en Martin (beide samen 17 punten )
  Mijn twijfel zit vooral of allaphilipe voor dagsucces mag gaan in meerdere etappes of vooral voor klassement rijd.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #181857

  wat verwachten jullie van Ion Izagirre? rijdt een goed voorseizoen maar ben bang dat hij zich stuk moet gaan rijden voor quintana en desnoods valverde?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #180554

  van wie verwachten jullie meer dan martin of greg van avermaet ? zoek nog iemand voor de heuvel etappes en die meesprint.

  In reactie op: Ploegleider #81038

  @ de wout, nee ik kom zelf ook alleen op D.martin en Costa, fuglsang misschien maar verwacht dat die net als majka grootste deel wel moet knechten

  Dillema Matthews of Coquard of demare ? Ik heb namelijk nu alleen sagan als sprinter en wil graag nog renner die punten kan pakken in de vlakke ritten, of zeggen jullie houdt alleen bij sagan?

  In reactie op: Ploegleider #80452

  Ik heb nog 5 mil over, en twijfel nog tussen Moreno, Carruso of M. Frank , wie zouden jullie kiezen? Alle drie zouden in de top 20 makkelijk kunnen komen, en met een beetje geluk de top 10 halen.

  In reactie op: Ploegleider #79877

  Ik zie jullie allemaal kiezen voor rodriguez! waarom kiezen jullie voor hem ipv bijvoorbeeld valverde, want rodriguez heeft buiten de vuelta nog weinig echt gepresteerd, en beide sterk op de ‘muur’ aankomsten en bergen?

  In reactie op: Ploegleider #77066

  Wat verwachten jullie van Tim wellens en Warren Barguil ? beide redelijk goedkoop met 5 en 6 en willens met de heuvel etappes kanshebber of geven jullie de voorkeur voor één duurdere renner ?
  En ik twijfel over kwiatkowski? zou mee kunnen sprinten in de heuvel etappes maar komt net te kort voor de echte bergettapes!

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Headlines